- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.021
Çok şükür canım inşallah benim kızımda sağlıklı olur. Barsak değilde yemek borusunda sıkıntı olabiliyormuş normalde bebek amniyo sıvısını yutuyormuş, yutmazsa sıvı artışı olabilirmiş ama doktor midesinde sıvı var yemek borusunda bir şey yoktur dedi. Yine de bi endişelendim çünkü ağbimin oğlu o şekilde doğdu. Doğar doğmaz ameliyat ettiler falan. Dün baya stresli geçti benim için bunları düşünmekten. Bugün ve yarın sınavlarım var ve ben yataktan dayak yemiş gibi uyandım. Bu yaştan sonra okumak neymiş anladım. Birazdan sınava gitcem. Bana dua et canım olur mu?
Bnde ayniyim hep yatasim var.bnmde gece izellikle ellerim sisiyo sag parmklarimi kapatamiyorum.ayaklarimda giderek sisiyor.tuzu azaltmm lazim bnmdekızlar gunaydın nasılısınız ben ıkı gunudr otobüs carpmıs gıbıyım gozlerım acılmıyo ayaklarım ıyıce sıstı havalar ısındıkca artıyo sızler nasılsınız
canım napıyım ucretsız ıznı kabul etmıyo gerı donucem gıttıgım yere kadar gıtmeye calısyorum bızımkıler o kadar anlayıslı degıl ama artık evde ayaklarımı uzatıp yatmak ıstıyorumOturun evinizde yaw yoruldun iice bide rapor aldın 1 ay daha oradasın nerdeyse.
Misafir kabul etmiyorum ben artık sende eşinle anlaş siz gidin gelecek olana. Yada dışarda buluşun. Biz öyle yapıyoruz. Arkadaş Çevremize. Eşim program yapıyor ben karışmıyorum erkekler ayarlamış oluyo.
Amin en başta duamız o zaten hayırlı zamanda sağlıkla alalım ben işin gırgırındayımAyy ne guzell canim.az kaldi kavusma yasamana.acaba bnde senin gbi o zmn gelince boyle dicekmiyim.ilk olunca bi terettut oluyo hep :)saglicakla alalim insallahh
canım ben hıc bıseye koymuyorum ama ayaklarım balon gıbı 37 den 39 oldum esım dalga gecıyo 40 numarayıda gormezsın herhalde dıyeBnde ayniyim hep yatasim var.bnmde gece izellikle ellerim sisiyo sag parmklarimi kapatamiyorum.ayaklarimda giderek sisiyor.tuzu azaltmm lazim bnmde
Sende çok dikkat et kendine ozaman yorma güzel beslen enerji verecek gıdalar tüket.canım napıyım ucretsız ıznı kabul etmıyo gerı donucem gıttıgım yere kadar gıtmeye calısyorum bızımkıler o kadar anlayıslı degıl ama artık evde ayaklarımı uzatıp yatmak ıstıyorumyırmı gunum kaldı calısabılırsem dısımı sıkmaya calısıyorum
canım meselaSende çok dikkat et kendine ozaman yorma güzel beslen enerji verecek gıdalar tüket.
Günaydın canım amin inşSlm kızlar günaydın hepinize güzel bi gün olsun hepimiz için inşallah bugün 32.haftaya girdik hayırlısıyla zaman azalıyor heyecan artıyor
Bnmde spor ayakkabim 37 skmaya basladi iyice. dun ayak tirnaklarimi bile kesemedim ay bi uzuldum oturdumu kalkamiyorum :) bnm burnum cok buyudu esim diyor korna gbi burnun oldu.kizimiznkide sana benziyo :)canım ben hıc bıseye koymuyorum ama ayaklarım balon gıbı 37 den 39 oldum esım dalga gecıyo 40 numarayıda gormezsın herhalde dıye
Bana öyle kocaman poposu var gibi gelmiyor ne yalan söyliyim, bence sırtını dayayıp geriniyo falan içerde
Kızlar gittim bugün doktora, 2.496 (fazla iddialı, net bir rakam) gram olmuş benim oğlan. Doktorum uyardı, göbek çevresi 1 hafta önde bu ara tatlıyı biraz fazla kaçırmışız diye, dikkat etmem gerekiyormuş... Onun dışında 34+5 dim ben bugün rutin olarak preeklampsi testini yapıyormuş, bende de ödem zaten fazla fazla olunca direk yaptık. Kan ve idrar testleri yapılmış oldu, sonuçları henüz doktorumla konuşamadım ama benim gördüğüm kadarıyla değerler sınırların içerisinde, 1-2 yerde sınırın bir tık üstünde veya altında ama ben pek endişelenmedim... Karaciğer enzimlerim normal, idrarda protein yok... Bizden böyle 1 hafta 10 gün sonra tekrar gidiyoruz, sıklaştı muayeneler... Birde izine ayrıldım ben raporu bugün başlatacaktık, orda bir sorun oldu. SGk, hastanemin kullandığı sistemde küsürat kabul etmiyormuş... Yani bugün 34+5 olduğu için raporu ya 34. haftadan başlatabiliyorlarmış ya 35. haftadan. Bugün ve yarını yıllık izin yazıyorum bende, çarşamba başlayacak doğum izni... Raporu henüz almamış olanlar dikkat etsin bu konuya :)
Benımde yuzum hep çilendi ya acayıp yanı gunes kremı sürmeden çıkmıyorumBnmde spor ayakkabim 37 skmaya basladi iyice. dun ayak tirnaklarimi bile kesemedim ay bi uzuldum oturdumu kalkamiyorum :) bnm burnum cok buyudu esim diyor korna gbi burnun oldu.kizimiznkide sana benziyo :)
Benim şekerim 132 çıkmıştı, 50'lik ölçümde (sınır 140'tı) yani çok harika bir rakam değildi ama sonuç olarak şeker çıkmamıştı... Ama bu değerlerde yine yatkınlık olduğunu gösterir dikkat edelim demişti doktorum... Sen bir süre uzak dur şeker ve karbonhidrattan düzelir, benim düzeldi... Bu arada ben şeker yememeyi tatlı tüketmemek olarak algılayıp, meyveye vermiştim kendimiŞeker ölçümüm normaldi o yüzden doktor bir şeyler geveledi biraz canım sıkıldı dün ama şimdi daha iyiyim. Bende şekerli şeyler ve karbonhidrat yememeye çalışcam. Şekerin nasıldı peki?
6.ayda suyum sınırda çıkmıştı, şekeri azalt demişti doktor. Ben de dikkat edince sıvım normale dönmüştü. Cumartesi günü (35+3) kontrolümde gene aynı sıkıntı çıktı. Doktor meyve şekerinden kaynaklı olabileceğini belirtti. Bu saatten sonra nasıl azaltabilirim diye sordum, çok fazla yapabileceğin bir şey yok dedi. Musluktan su gelir gibi suyun gelebilir, panik olma dedi. Ama suyun fazla olması bebeğin yerinin çok olmasına neden olduğundan, doğum pozisyonundan dönüp makat gelişe geçebilir dedi. Bir tek ona canım biraz sıkıldı. Bence ciddi bir sıkıntı yoktur. Meyveyi bile sınırlı yemeye başladım ama onun dışında çok da sallamıyorum. Sonuçta bebeğim sağlıklı. İşin ilginç yanı bebek 700 gr almıştı, sıvım artmıştı ama ben hiç kilo almamıştım. Doktor da buna şaşırdı. Hatta içimden belki de sıvıyı yanlış ölçtü diye bile geçirdim.Şeker ölçümüm normaldi o yüzden doktor bir şeyler geveledi biraz canım sıkıldı dün ama şimdi daha iyiyim. Bende şekerli şeyler ve karbonhidrat yememeye çalışcam. Şekerin nasıldı peki?
nasılsa şuan kiri lekesi yok, yeni alınan şeyler diye ben 30 derecede yıkadım.Günaydn hamişler iyisinizdir inşallah sizlere bi sorum var bebişimin kıyafetlerini yıkıcam kac derecede yıkamalym bide kıyafetler solup renkleri birbirine karşmaz dimi saçma gelebilir ama merak ettim
Aç karnına ARI sütü çok az bi miktarcanım meselane yesem daha zihinde oluyorum iş bile yapmıyorum her gunu dıger gune atıyorum
Cnm bnm makinamda bebek kiyafeti fln programi yok.bn narin renklilerde 30 derecede yikadim.hastane cikisinin pembesib akar belki diye onu ayri yikadik.geri zibini fln acik renklileri ayni anda yikadik bisicik olmadi.Günaydn hamişler iyisinizdir inşallah sizlere bi sorum var bebişimin kıyafetlerini yıkıcam kac derecede yıkamalym bide kıyafetler solup renkleri birbirine karşmaz dimi saçma gelebilir ama merak ettim
Kızlar tansiyonum 14 e 9 cıkmıstı bugun 15 olursa tehlikeli takip ettir dedi doktorum tahlil sonuclarım da idrarda keton yüksek hala kustugum için olabilirr ama urobilinojen yüksek ve protein yüksek doktoruma da yarın ulaşabilecegim biseyler bilen var mı ya cok endişelendim
Kizlar oyle sinirliyimki.esimin kizkardesi tranzonda okuyo iste bize gelckti ii dedim gelsin genc kiz alisveris flnda yaparz.simdi halasinida getircekmis oda oyle temizlik hastasiki gecen sene geldiginde hamilede degildim oyle yoruldumki öldüm.okuldan gel yemk yap hizmet et oturdilar anca fln filan.simdi bn napayim gelme denmez gelseler rahat edemiyorum kendi ewimde.esimin erkk kardesi abi gelmiyomusun yazin .diyo olum bebek.olcak burdayiz yaa niyee bebegide alin gelin derdi gucu bilg.oynamak 20 yasinda cocuk.sirf bnm gobegimi girmeye geliyolr merak ediyolarmis karnimi.yengeleri bile cek fotosunu hister arnini bie demis sirf dedikodu yapcak aa cok buyukmus diye .cok sinir oldm.
Kızlar iyi Akşamlar size, bana da günaydın. Akşamüstü biraz ağrım vardı işte. Erken çıktım 16 gibi yattım, yatmadan da eşime galan haber verdim uyucam diye teli de kapatmıştım. Aman Allah'ım bu saate kadar uyumuşum ve birbirine girmiş herkes. Danışman hocam dan tutun da anneme kadar herkes telaş yapmış. Eşime ulaşmış, Kalktım ki birsürü mesaj falan gelmiş. Milleti telaşlandırdım yani boşuna. Neyse şimdi sular duruldu :)
kızlar gunaydın nasılısınız ben ıkı gunudr otobüs carpmıs gıbıyım gozlerım acılmıyo ayaklarım ıyıce sıstı havalar ısındıkca artıyo sızler nasılsınız
Günaydın kızlar
Bugün kızımın mezuniyeti var anaokulu yaniyapmıycaklardı velilerle anlaşıp güzel oyun Alanlı bi cafe ayarladık orda olucak. Bide küçücük cübbeler kepler yapmışlar inş üniverste mezuniyetlerini de görürüz. Öğleden sonra oraya gidicem yürümeyi düşünüyorum belki doğururum
Orda sancılanıyormuşum bide
O kadar sık Sancı yaşıyorum ki doğum başlıycak amaaaaan Buda gene kandırıkçı deyip geçicem sonra yolda doğurucam. Zaten her gebelikte daha kısaymış doğum Süreci . Bide benim ağrı eşiğim yüksekmiş sancıları hissetmiyorum çok şiddetli açılmamda yavaş ilerliyo bakalım bunda nasıl olucak. Valla tabak tabak hurma yiyorum Ananas yiyorum artık düzgün açılmazsa ayıp olurmuayeneye gidip 5 cm açılman var hemen doğuma derler doğurup gelirim haftaya inş çenem düştü bugün enerjikim
Slm kızlar günaydın hepinize güzel bi gün olsun hepimiz için inşallah bugün 32.haftaya girdik hayırlısıyla zaman azalıyor heyecan artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?