2015 Temmuz Anneleri

çok geçmiş olsun canım sınavlarında başarılar 6sında bitiyordu dimi az kaldı dayan

kızlar gunaydın nasılısınız ben ıkı gunudr otobüs carpmıs gıbıyım gozlerım acılmıyo ayaklarım ıyıce sıstı havalar ısındıkca artıyo sızler nasılsınız
Bnde ayniyim hep yatasim var.bnmde gece izellikle ellerim sisiyo sag parmklarimi kapatamiyorum.ayaklarimda giderek sisiyor.tuzu azaltmm lazim bnmde

canım napıyım ucretsız ıznı kabul etmıyo gerı donucem gıttıgım yere kadar gıtmeye calısyorum bızımkıler o kadar anlayıslı degıl ama artık evde ayaklarımı uzatıp yatmak ıstıyorum yırmı gunum kaldı calısabılırsem dısımı sıkmaya calısıyorum

Ayy ne guzell canim.az kaldi kavusma yasamana.acaba bnde senin gbi o zmn gelince boyle dicekmiyim.ilk olunca bi terettut oluyo hep :)saglicakla alalim insallahh
Amin en başta duamız o zaten hayırlı zamanda sağlıkla alalım ben işin gırgırındayım
Ya ilklerde korku heycandan hem hemen diyosun bazen yok dursun durduğu kadar diyosun :))) Allah kolaylık vericek inş hepimize siz hep pozitif düşünün

Bnde ayniyim hep yatasim var.bnmde gece izellikle ellerim sisiyo sag parmklarimi kapatamiyorum.ayaklarimda giderek sisiyor.tuzu azaltmm lazim bnmde
canım ben hıc bıseye koymuyorum ama ayaklarım balon gıbı 37 den 39 oldum esım dalga gecıyo 40 numarayıda gormezsın herhalde dıye

Sende çok dikkat et kendine ozaman yorma güzel beslen enerji verecek gıdalar tüket.

canım ben hıc bıseye koymuyorum ama ayaklarım balon gıbı 37 den 39 oldum esım dalga gecıyo 40 numarayıda gormezsın herhalde dıye
Bnmde spor ayakkabim 37 skmaya basladi iyice. dun ayak tirnaklarimi bile kesemedim ay bi uzuldum oturdumu kalkamiyorum :) bnm burnum cok buyudu esim diyor korna gbi burnun oldu.kizimiznkide sana benziyo :)

evet canım dün yazmıştım burada. haftalık kabul ediyorlar.

günaydın kızlarrrr

Bnmde spor ayakkabim 37 skmaya basladi iyice. dun ayak tirnaklarimi bile kesemedim ay bi uzuldum oturdumu kalkamiyorum :) bnm burnum cok buyudu esim diyor korna gbi burnun oldu.kizimiznkide sana benziyo :)
Benımde yuzum hep çilendi ya acayıp yanı gunes kremı sürmeden çıkmıyorum

Şeker ölçümüm normaldi o yüzden doktor bir şeyler geveledi biraz canım sıkıldı dün ama şimdi daha iyiyim. Bende şekerli şeyler ve karbonhidrat yememeye çalışcam. Şekerin nasıldı peki?
Benim şekerim 132 çıkmıştı, 50'lik ölçümde (sınır 140'tı) yani çok harika bir rakam değildi ama sonuç olarak şeker çıkmamıştı... Ama bu değerlerde yine yatkınlık olduğunu gösterir dikkat edelim demişti doktorum... Sen bir süre uzak dur şeker ve karbonhidrattan düzelir, benim düzeldi... Bu arada ben şeker yememeyi tatlı tüketmemek olarak algılayıp, meyveye vermiştim kendimi Doktorum uyardı muz, çilek, karpuz fln da doğal şekerde olsa yine de şeker içeriyor dikkat et diye...
Bu arada düzelmezse en büyük sıkıntı erken doğum benim bildiğim, eh senin tarihte benimkinyle aynı nasılsa zaten 1-2 hafta içerisinde normal doğum süresine girmiş olucaz :)

Şeker ölçümüm normaldi o yüzden doktor bir şeyler geveledi biraz canım sıkıldı dün ama şimdi daha iyiyim. Bende şekerli şeyler ve karbonhidrat yememeye çalışcam. Şekerin nasıldı peki?
6.ayda suyum sınırda çıkmıştı, şekeri azalt demişti doktor. Ben de dikkat edince sıvım normale dönmüştü. Cumartesi günü (35+3) kontrolümde gene aynı sıkıntı çıktı. Doktor meyve şekerinden kaynaklı olabileceğini belirtti. Bu saatten sonra nasıl azaltabilirim diye sordum, çok fazla yapabileceğin bir şey yok dedi. Musluktan su gelir gibi suyun gelebilir, panik olma dedi. Ama suyun fazla olması bebeğin yerinin çok olmasına neden olduğundan, doğum pozisyonundan dönüp makat gelişe geçebilir dedi. Bir tek ona canım biraz sıkıldı. Bence ciddi bir sıkıntı yoktur. Meyveyi bile sınırlı yemeye başladım ama onun dışında çok da sallamıyorum. Sonuçta bebeğim sağlıklı. İşin ilginç yanı bebek 700 gr almıştı, sıvım artmıştı ama ben hiç kilo almamıştım. Doktor da buna şaşırdı. Hatta içimden belki de sıvıyı yanlış ölçtü diye bile geçirdim.

Günaydn hamişler iyisinizdir inşallah sizlere bi sorum var bebişimin kıyafetlerini yıkıcam kac derecede yıkamalym bide kıyafetler solup renkleri birbirine karşmaz dimi saçma gelebilir ama merak ettim

Günaydn hamişler iyisinizdir inşallah sizlere bi sorum var bebişimin kıyafetlerini yıkıcam kac derecede yıkamalym bide kıyafetler solup renkleri birbirine karşmaz dimi saçma gelebilir ama merak ettim
nasılsa şuan kiri lekesi yok, yeni alınan şeyler diye ben 30 derecede yıkadım.
giymeye başladıktan sonra baby programında yıkarım.

canım mesela ne yesem daha zihinde oluyorum iş bile yapmıyorum her gunu dıger gune atıyorum
Aç karnına ARI sütü çok az bi miktar
Bi kaç kaşık pekmez
Ceviz fındık badem çantandan eksik etme
Favori atıştırmalığım hurma tabiki.
Bunlar tüket düzenli olarak.

Cnm bnm makinamda bebek kiyafeti fln programi yok.bn narin renklilerde 30 derecede yikadim.hastane cikisinin pembesib akar belki diye onu ayri yikadik.geri zibini fln acik renklileri ayni anda yikadik bisicik olmadi.

Canım tansiyonunu sık kontrol et. Preeklemsi açısından değerlendirir muhtemelen doktor

İnsanlar çok düşüncesiz ya. Sen sakın yorma kendini. Hetkes temizliğini pisliğini kendi evinde yaşadın. Beğenmeyen gelmesin. 20 yaşındaki kardeşte ni zahmet kendi gelip görsün yeğenini doğunca

İyi korkutmuşsun milleti. Annemle eşim pimpirikli. Kapıya dayanırlardı kesin :) allahtan eşine haber vermişin

kızlar gunaydın nasılısınız ben ıkı gunudr otobüs carpmıs gıbıyım gozlerım acılmıyo ayaklarım ıyıce sıstı havalar ısındıkca artıyo sızler nasılsınız

Günaydın canım. Tuzu azaltınca iyi geliyor. Bende geöen hafta aynen öyleydim. Erik salatalık ananas filan ye bide magnezyum içmeyi ihmal etme

Günaydıın. Ccumarteside ben yeğeninkindeydim. O bile süoer geldi bana sana kim bilir nasıl iyi gelecek.

Slm kızlar günaydın hepinize güzel bi gün olsun hepimiz için inşallah bugün 32.haftaya girdik hayırlısıyla zaman azalıyor heyecan artıyor

Günaydın canım. Zaman yaklaştı ciddrn. Şurada kalp atışlarını duydunuz mu diye başlayan, bulantı kusmalarla devam eden ve sonra cinsiyet öğrenme merakıyla çatladığımız maraton doğum hikayeleriyle sonlanmaya başlayacak yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…