2015 Temmuz Anneleri

Günaydn hamişler iyisinizdir inşallah sizlere bi sorum var bebişimin kıyafetlerini yıkıcam kac derecede yıkamalym bide kıyafetler solup renkleri birbirine karşmaz dimi saçma gelebilir ama merak ettim

nasılsa şuan kiri lekesi yok, yeni alınan şeyler diye ben 30 derecede yıkadım.
giymeye başladıktan sonra baby programında yıkarım.

Cnm bnm makinamda bebek kiyafeti fln programi yok.bn narin renklilerde 30 derecede yikadim.hastane cikisinin pembesib akar belki diye onu ayri yikadik.geri zibini fln acik renklileri ayni anda yikadik bisicik olmadi.

Benim makinemin bebek ayarı 50derece ama bende hiç giyilmedi tozlu diye 30da yıkadım. Çekme solma olmadı. Sadece 1 bodynin baskısı eskisi kadar parlak değil. Ben açık ve koyu renklileri ayırıp yıkadım

Kızlar dün benim kadın doğumcu elti beni sinir etti. Kandil için aradı. Bebeği sordu. 1610 dedim kilosu. O 28. Haftanın kilosu diyor. Dedim 3 hafta geride olsa doktor bişey demez miydi. Neyse takibi iyiyse sorun yok diyor. Eşim zaten takık kiloya biliyorsunyz. O duymasın diye odadan çıktım. Nasıl doktor olacak bu ya. Şubatta uzman dr oluyor. Hasta yaklaşımı sıfır

ahh cnm allah sana sabır versn bu eltıyle doktor dövyrlr ya canm kesınlkle karşym ama senın bu eltyini bir silkeleseler görür ozmn o :)

ay tam dövmelik bir elti

ahh cnm allah sana sabır versn bu eltıyle doktor dövyrlr ya canm kesınlkle karşym ama senın bu eltyini bir silkeleseler görür ozmn o :)

ay tam dövmelik bir elti

Cidden tam dövmelik kızlar. Sonra kadın gece rüyama bile girdi. 31. Haftada 1610 gr çokta az değil. Evet alt sınırda ilerliyoruz ama sınurın dışında bile gözükmüyor sonıçta. Ona kalsa 3 hafta önce o kiloda olmalıymış. Ben doktoruma güveniyorum. Ona gitmiyorum ya kuduruyor bence :)

Günaydın kızlar
Sizde de doğum hazırlık sancıları başladı mı? Benim geceleri regli dönemine benzer biraz daha şiddetli ağrım oluyor. Bu normal mi yoksa yine erken belirti mi?

Dogumdan snra yardima gelmicek.onlr.fene bnm ailem gelck.ama bnm babam bize gelmismi gelmemismi onu dedikodu ediyorlar.te araklidaki teyzesi baban gelmemis hic diyor.dedim.adam.calisiyor gelck izininde hee bn emekli sandim diyor.bn kizincada esim senbherseyi yanlis snliyosn diyor.yipratmicam kndimi.bnada yazik

Ayyy kızlar günaydın.. valla ben de yine kendi dr. um dışında bi doktora gitmek zorunda kaldım 32. hafta raporu için gene moralim bozuldu geldim.. çocuk 2500 gr.olmuş, haftasına göre çok iri dedi. Biz zaten biliyoruz ileride olduğunu ama kafası da büyük, sen kendini sezaryene hazırla dedi böyle iri çocuğu normal doğurtursak allah göstermesin falan diye de saçmaladı.. C cns_2007 canım yani senin eltinden eksik kalır yanı yoktu bu gittiğim dengesiz dr. un
yavrum baş aşağıda dönmüş halbuki ama ben normal doğurmayacağım sanırım gıcık oldum dr. a ya.. allah göstermesin ne demek, yani millet önceden 4 kilo çocuğu nasıl normal doğuruyormuş anlamadım.. yada bu gittiğimde özel di ondan sezaryene yönlendirmeye çalıştı...
Neyse sağlık açısından bir sıkıntısı yok çok şükür oğlumun..

ay kudursun zaten hep bu eltiler biliyo her şeyi. bbiz salağız çünkü.

Canım bazıları dayaklık dün bende konuşuyorum. Diyor senin bebek erken gelecekmiş. Bu yüzden kayınvalide çok yoruluyor koşturup işlerini bitirip senin doğumuna yetişmeye çalışıyor. Biz haftaya haftasonu yanlarına gideceğiz. Sende gel. Hey Akahım uzun yola çıkmamı bekliyor bu halimle. Birde ablasıyla yarıştırıyor. Ablasının bebeği 1 kiloya yaklaşmış. Bebek ters dönmüş falan... Dedim daha onlar için var bebek yine dönebilir 32-34. haftayı bekleyin bunun için haklısın dedi. Doktor ablasına yola çıkmasını yasaklamış ama ben şehirler arası gidip gelebilirmişim ona göre.

Ay bu ne terbiyesizlik ya. Herkes kendine baksın. Onlara mı düşmüş tasası. Keşke onlarda gelip yük olmasa. Esas doğum sonrası bakıma ihtiyacın olacak

Canım doktorların psikolojisi iyi değilse bence hasta görmelerine izin vermemeliler. Yok yere bizide geriyorlar. Benim byrda hemşire arkadaşım 4500gr bebeği açılması tamamlanınca 10dk da doğurdu. Üstelik ilk gebeliğiydi

Ne 3 haftası kız Mayyak bu kadın valla ne diyim boşver Allah öylelerin eline düşürmesin.

bencede cnm o ona sormanı istyr herşeyi sende ona sormyrsn takmyrsn ya bence ona bozlp senın moralını bozmaya çalşyr

Canım boyu 1,60 altında olanlarda iri bebek normal doğum sıkıntı olabiliyormuş. Fakat doktorum bol bol yürü eğer kasların açılırsa normal yapabiliriz demişti. Diğer tüm doktorlar direk sezeryan dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…