- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.041
Günaydn hamişler iyisinizdir inşallah sizlere bi sorum var bebişimin kıyafetlerini yıkıcam kac derecede yıkamalym bide kıyafetler solup renkleri birbirine karşmaz dimi saçma gelebilir ama merak ettim
nasılsa şuan kiri lekesi yok, yeni alınan şeyler diye ben 30 derecede yıkadım.
giymeye başladıktan sonra baby programında yıkarım.
Cnm bnm makinamda bebek kiyafeti fln programi yok.bn narin renklilerde 30 derecede yikadim.hastane cikisinin pembesib akar belki diye onu ayri yikadik.geri zibini fln acik renklileri ayni anda yikadik bisicik olmadi.
Günaydın canım sende ne var ne yok bizde iyilik güzellikgünaydın canlar naslsnz ne var ne yok :)
günaydın canlar naslsnz ne var ne yok :)
iyiyim canm bende bugün hava serin ve güneşli tam benm havam :)) gezmelere gdlyrmş mezniytlere maşallah kızınaGünaydın canım sende ne var ne yok bizde iyilik güzellik
ahh cnm allah sana sabır versn bu eltıyle doktor dövyrlr ya canm kesınlkle karşym ama senın bu eltyini bir silkeleseler görür ozmn o :)Kızlar dün benim kadın doğumcu elti beni sinir etti. Kandil için aradı. Bebeği sordu. 1610 dedim kilosu. O 28. Haftanın kilosu diyor. Dedim 3 hafta geride olsa doktor bişey demez miydi. Neyse takibi iyiyse sorun yok diyor. Eşim zaten takık kiloya biliyorsunyz. O duymasın diye odadan çıktım. Nasıl doktor olacak bu ya. Şubatta uzman dr oluyor. Hasta yaklaşımı sıfır
iyiyim tatlm bende işteym yine çalşmaya çalşyrmGünaydın canım. İyiyim ben çok şükür sen nasılsın
ay tam dövmelik bir eltiKızlar dün benim kadın doğumcu elti beni sinir etti. Kandil için aradı. Bebeği sordu. 1610 dedim kilosu. O 28. Haftanın kilosu diyor. Dedim 3 hafta geride olsa doktor bişey demez miydi. Neyse takibi iyiyse sorun yok diyor. Eşim zaten takık kiloya biliyorsunyz. O duymasın diye odadan çıktım. Nasıl doktor olacak bu ya. Şubatta uzman dr oluyor. Hasta yaklaşımı sıfır
ahh cnm allah sana sabır versn bu eltıyle doktor dövyrlr ya canm kesınlkle karşym ama senın bu eltyini bir silkeleseler görür ozmn o :)
ay tam dövmelik bir elti
Dogumdan snra yardima gelmicek.onlr.fene bnm ailem gelck.ama bnm babam bize gelmismi gelmemismi onu dedikodu ediyorlar.te araklidaki teyzesi baban gelmemis hic diyor.dedim.adam.calisiyor gelck izininde hee bn emekli sandim diyor.bn kizincada esim senbherseyi yanlis snliyosn diyor.yipratmicam kndimi.bnada yazikCanım tansiyonunu sık kontrol et. Preeklemsi açısından değerlendirir muhtemelen doktor
İnsanlar çok düşüncesiz ya. Sen sakın yorma kendini. Hetkes temizliğini pisliğini kendi evinde yaşadın. Beğenmeyen gelmesin. 20 yaşındaki kardeşte ni zahmet kendi gelip görsün yeğenini doğunca
İyi korkutmuşsun milleti. Annemle eşim pimpirikli. Kapıya dayanırlardı kesin :) allahtan eşine haber vermişin
Günaydın canım. Tuzu azaltınca iyi geliyor. Bende geöen hafta aynen öyleydim. Erik salatalık ananas filan ye bide magnezyum içmeyi ihmal etme
Günaydıın. Ccumarteside ben yeğeninkindeydim. O bile süoer geldi bana sana kim bilir nasıl iyi gelecek.
Günaydın canım. Zaman yaklaştı ciddrn. Şurada kalp atışlarını duydunuz mu diye başlayan, bulantı kusmalarla devam eden ve sonra cinsiyet öğrenme merakıyla çatladığımız maraton doğum hikayeleriyle sonlanmaya başlayacak yakında
ay kudursun zaten hep bu eltiler biliyo her şeyi. bbiz salağız çünkü.Cidden tam dövmelik kızlar. Sonra kadın gece rüyama bile girdi. 31. Haftada 1610 gr çokta az değil. Evet alt sınırda ilerliyoruz ama sınurın dışında bile gözükmüyor sonıçta. Ona kalsa 3 hafta önce o kiloda olmalıymış. Ben doktoruma güveniyorum. Ona gitmiyorum ya kuduruyor bence :)
Canım bazıları dayaklık dün bende konuşuyorum. Diyor senin bebek erken gelecekmiş. Bu yüzden kayınvalide çok yoruluyor koşturup işlerini bitirip senin doğumuna yetişmeye çalışıyor. Biz haftaya haftasonu yanlarına gideceğiz. Sende gel. Hey Akahım uzun yola çıkmamı bekliyor bu halimle. Birde ablasıyla yarıştırıyor. Ablasının bebeği 1 kiloya yaklaşmış. Bebek ters dönmüş falan... Dedim daha onlar için var bebek yine dönebilir 32-34. haftayı bekleyin bunun için haklısın dedi. Doktor ablasına yola çıkmasını yasaklamış ama ben şehirler arası gidip gelebilirmişim ona göre.Cidden tam dövmelik kızlar. Sonra kadın gece rüyama bile girdi. 31. Haftada 1610 gr çokta az değil. Evet alt sınırda ilerliyoruz ama sınurın dışında bile gözükmüyor sonıçta. Ona kalsa 3 hafta önce o kiloda olmalıymış. Ben doktoruma güveniyorum. Ona gitmiyorum ya kuduruyor bence :)
Dogumdan snra yardima gelmicek.onlr.fene bnm ailem gelck.ama bnm babam bize gelmismi gelmemismi onu dedikodu ediyorlar.te araklidaki teyzesi baban gelmemis hic diyor.dedim.adam.calisiyor gelck izininde hee bn emekli sandim diyor.bn kizincada esim senbherseyi yanlis snliyosn diyor.yipratmicam kndimi.bnada yazik
Ayyy kızlar günaydın.. valla ben de yine kendi dr. um dışında bi doktora gitmek zorunda kaldım 32. hafta raporu için gene moralim bozuldu geldim.. çocuk 2500 gr.olmuş, haftasına göre çok iri dedi. Biz zaten biliyoruz ileride olduğunu ama kafası da büyük, sen kendini sezaryene hazırla dediböyle iri çocuğu normal doğurtursak allah göstermesin falan diye de saçmaladı.. C cns_2007 canım yani senin eltinden eksik kalır yanı yoktu bu gittiğim dengesiz dr. un
yavrum baş aşağıda dönmüş halbuki ama ben normal doğurmayacağım sanırımgıcık oldum dr. a ya.. allah göstermesin ne demek, yani millet önceden 4 kilo çocuğu nasıl normal doğuruyormuş anlamadım.. yada bu gittiğimde özel di ondan sezaryene yönlendirmeye çalıştı...
Neyse sağlık açısından bir sıkıntısı yok çok şükür oğlumun..
Ne 3 haftası kız Mayyak bu kadın valla ne diyim boşver Allah öylelerin eline düşürmesin.Kızlar dün benim kadın doğumcu elti beni sinir etti. Kandil için aradı. Bebeği sordu. 1610 dedim kilosu. O 28. Haftanın kilosu diyor. Dedim 3 hafta geride olsa doktor bişey demez miydi. Neyse takibi iyiyse sorun yok diyor. Eşim zaten takık kiloya biliyorsunyz. O duymasın diye odadan çıktım. Nasıl doktor olacak bu ya. Şubatta uzman dr oluyor. Hasta yaklaşımı sıfır
bencede cnm o ona sormanı istyr herşeyi sende ona sormyrsn takmyrsn ya bence ona bozlp senın moralını bozmaya çalşyrCidden tam dövmelik kızlar. Sonra kadın gece rüyama bile girdi. 31. Haftada 1610 gr çokta az değil. Evet alt sınırda ilerliyoruz ama sınurın dışında bile gözükmüyor sonıçta. Ona kalsa 3 hafta önce o kiloda olmalıymış. Ben doktoruma güveniyorum. Ona gitmiyorum ya kuduruyor bence :)
Evet aynen tam benlikte yolda yürüycemyaiyiyim canm bende bugün hava serin ve güneşli tam benm havam :)) gezmelere gdlyrmş mezniytlere maşallah kızına
gnydn cnm benmde arada olyr ama sürekli değilGünaydın kızlar
Sizde de doğum hazırlık sancıları başladı mı? Benim geceleri regli dönemine benzer biraz daha şiddetli ağrım oluyor. Bu normal mi yoksa yine erken belirti mi?
Canım boyu 1,60 altında olanlarda iri bebek normal doğum sıkıntı olabiliyormuş. Fakat doktorum bol bol yürü eğer kasların açılırsa normal yapabiliriz demişti. Diğer tüm doktorlar direk sezeryan dediler.Ayyy kızlar günaydın.. valla ben de yine kendi dr. um dışında bi doktora gitmek zorunda kaldım 32. hafta raporu için gene moralim bozuldu geldim.. çocuk 2500 gr.olmuş, haftasına göre çok iri dedi. Biz zaten biliyoruz ileride olduğunu ama kafası da büyük, sen kendini sezaryene hazırla dediböyle iri çocuğu normal doğurtursak allah göstermesin falan diye de saçmaladı.. C cns_2007 canım yani senin eltinden eksik kalır yanı yoktu bu gittiğim dengesiz dr. un
yavrum baş aşağıda dönmüş halbuki ama ben normal doğurmayacağım sanırımgıcık oldum dr. a ya.. allah göstermesin ne demek, yani millet önceden 4 kilo çocuğu nasıl normal doğuruyormuş anlamadım.. yada bu gittiğimde özel di ondan sezaryene yönlendirmeye çalıştı...
Neyse sağlık açısından bir sıkıntısı yok çok şükür oğlumun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?