- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.061
Günaydın canım normal artık benim de gece ve sabahları daha çok oluyoGünaydın kızlar
Sizde de doğum hazırlık sancıları başladı mı? Benim geceleri regli dönemine benzer biraz daha şiddetli ağrım oluyor. Bu normal mi yoksa yine erken belirti mi?
Canım bazıları dayaklık dün bende konuşuyorum. Diyor senin bebek erken gelecekmiş. Bu yüzden kayınvalide çok yoruluyor koşturup işlerini bitirip senin doğumuna yetişmeye çalışıyor. Biz haftaya haftasonu yanlarına gideceğiz. Sende gel. Hey Akahım uzun yola çıkmamı bekliyor bu halimle. Birde ablasıyla yarıştırıyor. Ablasının bebeği 1 kiloya yaklaşmış. Bebek ters dönmüş falan... Dedim daha onlar için var bebek yine dönebilir 32-34. haftayı bekleyin bunun için haklısın dedi. Doktor ablasına yola çıkmasını yasaklamış ama ben şehirler arası gidip gelebilirmişim ona göre.
canm snın doktorun ne diorsa onu dınle özeller genelde öyle yapmaya çalşyr maalesef. sıkma canını sezeryanda olsa rabbm yardm etsn hepmze yeterki bebklrmz rahat olsnlr üzülpte bebeğinide üzmeAyyy kızlar günaydın.. valla ben de yine kendi dr. um dışında bi doktora gitmek zorunda kaldım 32. hafta raporu için gene moralim bozuldu geldim.. çocuk 2500 gr.olmuş, haftasına göre çok iri dedi. Biz zaten biliyoruz ileride olduğunu ama kafası da büyük, sen kendini sezaryene hazırla dediböyle iri çocuğu normal doğurtursak allah göstermesin falan diye de saçmaladı.. C cns_2007 canım yani senin eltinden eksik kalır yanı yoktu bu gittiğim dengesiz dr. un
yavrum baş aşağıda dönmüş halbuki ama ben normal doğurmayacağım sanırımgıcık oldum dr. a ya.. allah göstermesin ne demek, yani millet önceden 4 kilo çocuğu nasıl normal doğuruyormuş anlamadım.. yada bu gittiğimde özel di ondan sezaryene yönlendirmeye çalıştı...
Neyse sağlık açısından bir sıkıntısı yok çok şükür oğlumun..
Salla kızımya hepsi uyduruyo bahane üretiyorlar büyük kızım 56 cm 4 kilo Doğdu Allah göstermesinlik bi durum yaşamadım 3 dikişim vardı sadece felaket tellalı gibiler.Ayyy kızlar günaydın.. valla ben de yine kendi dr. um dışında bi doktora gitmek zorunda kaldım 32. hafta raporu için gene moralim bozuldu geldim.. çocuk 2500 gr.olmuş, haftasına göre çok iri dedi. Biz zaten biliyoruz ileride olduğunu ama kafası da büyük, sen kendini sezaryene hazırla dediböyle iri çocuğu normal doğurtursak allah göstermesin falan diye de saçmaladı.. C cns_2007 canım yani senin eltinden eksik kalır yanı yoktu bu gittiğim dengesiz dr. un
yavrum baş aşağıda dönmüş halbuki ama ben normal doğurmayacağım sanırımgıcık oldum dr. a ya.. allah göstermesin ne demek, yani millet önceden 4 kilo çocuğu nasıl normal doğuruyormuş anlamadım.. yada bu gittiğimde özel di ondan sezaryene yönlendirmeye çalıştı...
Neyse sağlık açısından bir sıkıntısı yok çok şükür oğlumun..
Ay bu ne terbiyesizlik ya. Herkes kendine baksın. Onlara mı düşmüş tasası. Keşke onlarda gelip yük olmasa. Esas doğum sonrası bakıma ihtiyacın olacak
Canım doktorların psikolojisi iyi değilse bence hasta görmelerine izin vermemeliler. Yok yere bizide geriyorlar. Benim byrda hemşire arkadaşım 4500gr bebeği açılması tamamlanınca 10dk da doğurdu. Üstelik ilk gebeliğiydi
İçim rahatladı birazgnydn cnm benmde arada olyr ama sürekli değil
Çok şükür sabahları daha hafif ama geceleri biraz daha şiddetliGünaydın canım normal artık benim de gece ve sabahları daha çok oluyo
Canım bizimki biliyor. Ablası benden 10 hafta geride doktoru yasakladı diyor. İleriki haftalarda zaten yasaklanacakmış ablamın erken oldu diyor bana da gel kayınvalideye gidelim diyor. Hayır ciddi mi kafa mı buluyor anlamadımBilmiyorsa bari yorum yapmasın canım. Bizim artık her türlü ulaşım aracıyla uzun yola çıkmamız yasak. Şu kıyas olayı beni benden alıyor
ay inanmıyorum hepsi mi dayaklık olur bu eltilerin??Canım bazıları dayaklık dün bende konuşuyorum. Diyor senin bebek erken gelecekmiş. Bu yüzden kayınvalide çok yoruluyor koşturup işlerini bitirip senin doğumuna yetişmeye çalışıyor. Biz haftaya haftasonu yanlarına gideceğiz. Sende gel. Hey Akahım uzun yola çıkmamı bekliyor bu halimle. Birde ablasıyla yarıştırıyor. Ablasının bebeği 1 kiloya yaklaşmış. Bebek ters dönmüş falan... Dedim daha onlar için var bebek yine dönebilir 32-34. haftayı bekleyin bunun için haklısın dedi. Doktor ablasına yola çıkmasını yasaklamış ama ben şehirler arası gidip gelebilirmişim ona göre.
En iyisi kndi ewimiz dedik burda yapcaz maglesefkii trabzona yakin kv herkesi toplar getirir.esime dicem 40indan snra gelsin gelen olursa.bide canim bunlar trabzonlu istiyolrdi esim trabzonlu biriyle ewlnsin cirkin olsun okumasin yeterki bizden.olsun.mantigi var.bn ankaraliyim babam ilk basta cok vermk istemedi uzak diye saniyolrki babam.esimi sewmiyo halbuki bizim.icin araba ew bakar alcaz diye.onun babasi bni bulastrmayin der cikar.oyle bnmde bu durumsan dertliyimde bakalim hersey iyi olur insallh .Ay bu ne terbiyesizlik ya. Herkes kendine baksın. Onlara mı düşmüş tasası. Keşke onlarda gelip yük olmasa. Esas doğum sonrası bakıma ihtiyacın olacak
Canım doktorların psikolojisi iyi değilse bence hasta görmelerine izin vermemeliler. Yok yere bizide geriyorlar. Benim byrda hemşire arkadaşım 4500gr bebeği açılması tamamlanınca 10dk da doğurdu. Üstelik ilk gebeliğiydi
canm kafan mı güzel deseydın :)) eltim yok şükürler olsun kaynanamn elini öpcm biroğlan daha yapmadığı için :)))İçim rahatladı biraz
Doktora sordum normaldir ama NTSye de bir bakalım dedi.
Bu hafta gidip yaptıracağım bakalım.
Çok şükür sabahları daha hafif ama geceleri biraz daha şiddetli
Canım bizimki biliyor. Ablası benden 10 hafta geride doktoru yasakladı diyor. İleriki haftalarda zaten yasaklanacakmış ablamın erken oldu diyor bana da gel kayınvalideye gidelim diyor. Hayır ciddi mi kafa mı buluyor anlamadım
Ne 3 haftası kız Mayyak bu kadın valla ne diyim boşver Allah öylelerin eline düşürmesin.
bencede cnm o ona sormanı istyr herşeyi sende ona sormyrsn takmyrsn ya bence ona bozlp senın moralını bozmaya çalşyr
Hepsinin olduğuna inanmıyorum. Bazen iletişim kopukluğu bazende kıyaslamalardan dolayı gelen hasetlik olduğunu düşünüyorum. Çünkü tanıdığım 2 elti kız kardeş gibi bende öyle olabilmemizi çok isterdim.ay inanmıyorum hepsi mi dayaklık olur bu eltilerin??
cnm bu oğullarına eş bulmaya çalşan anneleri anlamyrm hem trabznlu olmasa ne olyrmş öcü mü yani. saçma saçma düşünceler yaa. sen üzme kendını eşinle aranza bak sallama onlarda gıcık olsnlr :)En iyisi kndi ewimiz dedik burda yapcaz maglesefkii trabzona yakin kv herkesi toplar getirir.esime dicem 40indan snra gelsin gelen olursa.bide canim bunlar trabzonlu istiyolrdi esim trabzonlu biriyle ewlnsin cirkin olsun okumasin yeterki bizden.olsun.mantigi var.bn ankaraliyim babam ilk basta cok vermk istemedi uzak diye saniyolrki babam.esimi sewmiyo halbuki bizim.icin araba ew bakar alcaz diye.onun babasi bni bulastrmayin der cikar.oyle bnmde bu durumsan dertliyimde bakalim hersey iyi olur insallh .
Canım boyu 1,60 altında olanlarda iri bebek normal doğum sıkıntı olabiliyormuş. Fakat doktorum bol bol yürü eğer kasların açılırsa normal yapabiliriz demişti. Diğer tüm doktorlar direk sezeryan dediler.
canm snın doktorun ne diorsa onu dınle özeller genelde öyle yapmaya çalşyr maalesef. sıkma canını sezeryanda olsa rabbm yardm etsn hepmze yeterki bebklrmz rahat olsnlr üzülpte bebeğinide üzme
Salla kızımya hepsi uyduruyo bahane üretiyorlar büyük kızım 56 cm 4 kilo Doğdu Allah göstermesinlik bi durum yaşamadım 3 dikişim vardı sadece felaket tellalı gibiler.
Senin doktorun bisey demiyorsa onavne tek.saglikli olsun yeter.insanlr bu hassas donmde ne kdr dusuncesz oluyor.kimi gobegin buyuk der kimi bebegin.kucuk sizene .sabrimizin sinirini zorluyolar cok fazlaKızlar dün benim kadın doğumcu elti beni sinir etti. Kandil için aradı. Bebeği sordu. 1610 dedim kilosu. O 28. Haftanın kilosu diyor. Dedim 3 hafta geride olsa doktor bişey demez miydi. Neyse takibi iyiyse sorun yok diyor. Eşim zaten takık kiloya biliyorsunyz. O duymasın diye odadan çıktım. Nasıl doktor olacak bu ya. Şubatta uzman dr oluyor. Hasta yaklaşımı sıfır
Benim boyumda 1.57 kilom 67 ydi yani minyonum ben doğurduysam sen havada karada doğurursunCanım benim boyum 172, elimden geldiğince de hareketli olmaya çalışıyorum, yürüyüş falan da yapıyorum.. umarım ben de normal yapabilirim.
Doğru diyosun canım, sağlıklı olması herşeyden önemli de.. yine de kafası büyük falan deyince insan tedirgin oluyor.. neyse bir daha işim düşmez inşallah bu densize..
ohh maşallah canım ya, bizimki de muhtemelen senin kızın civarında olacak, kendi işlerine sezaryen geldiği için ona yönlendiriyorlar.. ben de senin gibi normal yapabilirim inşallah..
Sallamiyorum ama genede sen nizim sunumuzu bilmezsin bunumuzu bilmezsin. bizde erkk onemlidir hizmet edilir.dedim.valla bn calisiyorum.mecbur bna yardim edecek.kesti sesini.dedim.cocugumu angaralii yapcam girurler gunlerini :))cnm bu oğullarına eş bulmaya çalşan anneleri anlamyrm hem trabznlu olmasa ne olyrmş öcü mü yani. saçma saçma düşünceler yaa. sen üzme kendını eşinle aranza bak sallama onlarda gıcık olsnlr :)
öyle mi gerçekten ben hiç denk gelmedim iyi anlaşan 2 eltiye. zaten her şeyin temelinde yatan şey de dediğin gibi HASETTTHepsinin olduğuna inanmıyorum. Bazen iletişim kopukluğu bazende kıyaslamalardan dolayı gelen hasetlik olduğunu düşünüyorum. Çünkü tanıdığım 2 elti kız kardeş gibi bende öyle olabilmemizi çok isterdim.
Canım mükemmelde olsan kayınvaliden zaten bir kusur bulacaktı. Boşver sen hepsini eşinle birlikte bebeğinin, evliliğinin tadını çıkar. Yoksa iş ona gelirse ohooo başın çok ağrır.En iyisi kndi ewimiz dedik burda yapcaz maglesefkii trabzona yakin kv herkesi toplar getirir.esime dicem 40indan snra gelsin gelen olursa.bide canim bunlar trabzonlu istiyolrdi esim trabzonlu biriyle ewlnsin cirkin olsun okumasin yeterki bizden.olsun.mantigi var.bn ankaraliyim babam ilk basta cok vermk istemedi uzak diye saniyolrki babam.esimi sewmiyo halbuki bizim.icin araba ew bakar alcaz diye.onun babasi bni bulastrmayin der cikar.oyle bnmde bu durumsan dertliyimde bakalim hersey iyi olur insallh .
Valla ben abiyi seviyorum ne yalan söyleyeyim. Abiyle konuşmam şakalaşmam olur. Sanırım bu bile bir kıskançlık nedeni ama hepsinin (eltimde dahil) küçüğü olduğum için biraz daha rahat davranıyorum.canm kafan mı güzel deseydın :)) eltim yok şükürler olsun kaynanamn elini öpcm biroğlan daha yapmadığı için :)))
En iyisi kndi ewimiz dedik burda yapcaz maglesefkii trabzona yakin kv herkesi toplar getirir.esime dicem 40indan snra gelsin gelen olursa.bide canim bunlar trabzonlu istiyolrdi esim trabzonlu biriyle ewlnsin cirkin olsun okumasin yeterki bizden.olsun.mantigi var.bn ankaraliyim babam ilk basta cok vermk istemedi uzak diye saniyolrki babam.esimi sewmiyo halbuki bizim.icin araba ew bakar alcaz diye.onun babasi bni bulastrmayin der cikar.oyle bnmde bu durumsan dertliyimde bakalim hersey iyi olur insallh .
Olur mu hiç Trabzonlular üzerine alınmasın ama özellikle o memlekete ait böyle bi takıntı var zavallı arkadaşım Trabzonlu istediği kaç kişi oldu kimseye vermediler şimdi gitti teyzesinin oğluna verdiler. Istemeye gelene evi var mı? Trabzonda toprağı var mı diye soruyorlardı. Inş Mutlu olur Eylül'de düğünü var. Çocuğa ısınmış araları iyi. Ama bu çocuklarına yaptıkları hak ahirettenasıl hesap verecekler.cnm bu oğullarına eş bulmaya çalşan anneleri anlamyrm hem trabznlu olmasa ne olyrmş öcü mü yani. saçma saçma düşünceler yaa. sen üzme kendını eşinle aranza bak sallama onlarda gıcık olsnlr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?