2015 Temmuz Anneleri

Günaydın kızlar
Sizde de doğum hazırlık sancıları başladı mı? Benim geceleri regli dönemine benzer biraz daha şiddetli ağrım oluyor. Bu normal mi yoksa yine erken belirti mi?
Günaydın canım normal artık benim de gece ve sabahları daha çok oluyo

Bilmiyorsa bari yorum yapmasın canım. Bizim artık her türlü ulaşım aracıyla uzun yola çıkmamız yasak. Şu kıyas olayı beni benden alıyor

canm snın doktorun ne diorsa onu dınle özeller genelde öyle yapmaya çalşyr maalesef. sıkma canını sezeryanda olsa rabbm yardm etsn hepmze yeterki bebklrmz rahat olsnlr üzülpte bebeğinide üzme

Salla kızımya hepsi uyduruyo bahane üretiyorlar büyük kızım 56 cm 4 kilo Doğdu Allah göstermesinlik bi durum yaşamadım 3 dikişim vardı sadece felaket tellalı gibiler.

Bence de ya ilk önce kendilerinin bir psikoloğa gitmeleri lazım.. Allahtan benim sürekli gittiğim dr. um böyle şom ağızlı değil, beni korkutmadan söyleyeceklerini söylüyor... Benim oğlum da muhtemelen 4 kilo civarı olacak, yani hiç o kiloda normal doğuran yokmuş çok anormal bir durummuş gibi bahsediyor ya o insanı sinir ediyor işte..

gnydn cnm benmde arada olyr ama sürekli değil
İçim rahatladı biraz
Doktora sordum normaldir ama NTSye de bir bakalım dedi.
Bu hafta gidip yaptıracağım bakalım.
Günaydın canım normal artık benim de gece ve sabahları daha çok oluyo
Çok şükür sabahları daha hafif ama geceleri biraz daha şiddetli
Bilmiyorsa bari yorum yapmasın canım. Bizim artık her türlü ulaşım aracıyla uzun yola çıkmamız yasak. Şu kıyas olayı beni benden alıyor
Canım bizimki biliyor. Ablası benden 10 hafta geride doktoru yasakladı diyor. İleriki haftalarda zaten yasaklanacakmış ablamın erken oldu diyor bana da gel kayınvalideye gidelim diyor. Hayır ciddi mi kafa mı buluyor anlamadım

ay inanmıyorum hepsi mi dayaklık olur bu eltilerin??

En iyisi kndi ewimiz dedik burda yapcaz maglesefkii trabzona yakin kv herkesi toplar getirir.esime dicem 40indan snra gelsin gelen olursa.bide canim bunlar trabzonlu istiyolrdi esim trabzonlu biriyle ewlnsin cirkin olsun okumasin yeterki bizden.olsun.mantigi var.bn ankaraliyim babam ilk basta cok vermk istemedi uzak diye saniyolrki babam.esimi sewmiyo halbuki bizim.icin araba ew bakar alcaz diye.onun babasi bni bulastrmayin der cikar.oyle bnmde bu durumsan dertliyimde bakalim hersey iyi olur insallh .

canm kafan mı güzel deseydın :)) eltim yok şükürler olsun kaynanamn elini öpcm biroğlan daha yapmadığı için :)))

Ne 3 haftası kız Mayyak bu kadın valla ne diyim boşver Allah öylelerin eline düşürmesin.

Amin canım. Bana garip geliyor konultukları tavrı filan. Ben kadın doğum doktoru olsaydım daha darklı yaklaşırdım ona bu durumda

bencede cnm o ona sormanı istyr herşeyi sende ona sormyrsn takmyrsn ya bence ona bozlp senın moralını bozmaya çalşyr

Aynen canım. Doktoruma güveniyorum ben. Ona ihtiyacım yok çok şükür. Eşimi kudurtmasında bana yeter

cnm bu oğullarına eş bulmaya çalşan anneleri anlamyrm hem trabznlu olmasa ne olyrmş öcü mü yani. saçma saçma düşünceler yaa. sen üzme kendını eşinle aranza bak sallama onlarda gıcık olsnlr :)

Canım benim boyum 172, elimden geldiğince de hareketli olmaya çalışıyorum, yürüyüş falan da yapıyorum.. umarım ben de normal yapabilirim.

canm snın doktorun ne diorsa onu dınle özeller genelde öyle yapmaya çalşyr maalesef. sıkma canını sezeryanda olsa rabbm yardm etsn hepmze yeterki bebklrmz rahat olsnlr üzülpte bebeğinide üzme

Doğru diyosun canım, sağlıklı olması herşeyden önemli de.. yine de kafası büyük falan deyince insan tedirgin oluyor.. neyse bir daha işim düşmez inşallah bu densize..

Salla kızımya hepsi uyduruyo bahane üretiyorlar büyük kızım 56 cm 4 kilo Doğdu Allah göstermesinlik bi durum yaşamadım 3 dikişim vardı sadece felaket tellalı gibiler.

ohh maşallah canım ya, bizimki de muhtemelen senin kızın civarında olacak, kendi işlerine sezaryen geldiği için ona yönlendiriyorlar.. ben de senin gibi normal yapabilirim inşallah..

Senin doktorun bisey demiyorsa onavne tek.saglikli olsun yeter.insanlr bu hassas donmde ne kdr dusuncesz oluyor.kimi gobegin buyuk der kimi bebegin.kucuk sizene .sabrimizin sinirini zorluyolar cok fazla

Benim boyumda 1.57 kilom 67 ydi yani minyonum ben doğurduysam sen havada karada doğurursun

Sallamiyorum ama genede sen nizim sunumuzu bilmezsin bunumuzu bilmezsin. bizde erkk onemlidir hizmet edilir.dedim.valla bn calisiyorum.mecbur bna yardim edecek.kesti sesini.dedim.cocugumu angaralii yapcam girurler gunlerini :))

öyle mi gerçekten ben hiç denk gelmedim iyi anlaşan 2 eltiye. zaten her şeyin temelinde yatan şey de dediğin gibi HASETTT
işte bu yüzden de mutlu olamıyolar hiç bbi şekilde.

Canım mükemmelde olsan kayınvaliden zaten bir kusur bulacaktı. Boşver sen hepsini eşinle birlikte bebeğinin, evliliğinin tadını çıkar. Yoksa iş ona gelirse ohooo başın çok ağrır.
Hatırlarsın belki abinin evliliğini anlatmıştım.
Kayınvalide diğer gelini görünce beni kızı ilan etti. Fakat iş işten geçti ben yaptıklarını unutamam ki hemde karnımda bebekle çektim hepsini ve bebeğin gelişimi geriledi bu sebeple şimdi ise doğumu dert oldu millete
canm kafan mı güzel deseydın :)) eltim yok şükürler olsun kaynanamn elini öpcm biroğlan daha yapmadığı için :)))
Valla ben abiyi seviyorum ne yalan söyleyeyim. Abiyle konuşmam şakalaşmam olur. Sanırım bu bile bir kıskançlık nedeni ama hepsinin (eltimde dahil) küçüğü olduğum için biraz daha rahat davranıyorum.

Amin canım. Karadenizlilerde çok var bu durum. Benide istemediler göçmenim diye. Şimdiki eltim karadenizli özellikle kaynanamda sevgi ayrımı var. Eşim bu konuda ailesine 2 hafta küs kalmıştı hatta. benim babam verme konusunda birşey demedi ama nişanlıyken işi bozmak için eşimi babama karşı doldurmuşlar. Eşimle her gün kavga ederdik. Hep babama takmıştı kafayı. Madfi durumu yoktu babamın o yüzden ben kendim yaptım herleyimi. Ne çok günahını aldılar babamın. Eşim yakından tanıyınca babamı Özür diledi benden. Babanı çok yanlış tanımışım diye. Çünkü eşimin babası verdiği 1000 tl nin hesabını yapar durumu iyi olduğu halde. Benim babamın bi oturduğu evi var. Eşime iş kursun diye onu satmayı teklif etti. Hiç birşey unutulmuyor canım. O zamanlar nişan atmayı çok düşündüm ama eşim hatasını anladı. Biz 9 yıldır birlikteyiz. Kolay geçmiyor o günlet

Olur mu hiç Trabzonlular üzerine alınmasın ama özellikle o memlekete ait böyle bi takıntı var zavallı arkadaşım Trabzonlu istediği kaç kişi oldu kimseye vermediler şimdi gitti teyzesinin oğluna verdiler. Istemeye gelene evi var mı? Trabzonda toprağı var mı diye soruyorlardı. Inş Mutlu olur Eylül'de düğünü var. Çocuğa ısınmış araları iyi. Ama bu çocuklarına yaptıkları hak ahirettenasıl hesap verecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…