- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.921
Ayyyy ne gıcık neyse şimdi yapmaları iyi olmuş bebek olduktan sonra yapsalardı iice sinir olurdun Gürültüden.Kızlar hem alt komşu hem üst komşu aynı gün cam balkon yaptırıyo 2. De benim eve yapılıyo sanki alttan üstten matkap sesi. Evden çıkayım diyorum nereye gitcem bu halde çok gezmek mümkün değil. Olmazsa 1 saat olsun gideyim bari arabayla çıkar gelirim
GünaydıııınGnydn kizlarr doktora geldk biz oglmla :)
Gnydn kizlarr doktora geldk biz oglmla :)
biz geçen garipçe köyüne gittik gezdik. dönüşte eşim gezmek istedi ben sadece alışveriş merkezini kabul ettim. içeri girince kendime geldim ki normalde sevmem öyle yerleri ama serin, gölge ve sürekli çişi gelen bir insana sokakalardan çok daha iyi bir seçenek :) yemek ve bebeğe alışveriş imkanıda ekstrası. bence hamilelikte en iyisi alışveriş merkezi.
zaten şu çiş meselesi bizi insanlıktan çıkarıyo valla
Evet 7 yıl çalıştım yetti valla. Denetim neyse yine hastalar hasta yakınları dünyanın en zor müşteri gurubuaman en iyisini yapmışsın. hastane adamı yoruyor. bende hastanedeyim. sürekli denetim. insan stresten yaşlanır yaa :)
Evet canım bende öyle düşündüm. Hem tek başıma da daha oyalanırım bir yerde uzunca otururum olmazsa yanıma kitapta alayım.biz geçen garipçe köyüne gittik gezdik. dönüşte eşim gezmek istedi ben sadece alışveriş merkezini kabul ettim. içeri girince kendime geldim ki normalde sevmem öyle yerleri ama serin, gölge ve sürekli çişi gelen bir insana sokakalardan çok daha iyi bir seçenek :) yemek ve bebeğe alışveriş imkanıda ekstrası. bence hamilelikte en iyisi alışveriş merkezi.
Canım bir dönem öyleydi hep ama şu anda dikka et ünlüler ,filan bile tekrar vajinal doğuma yöneldiler,dünya sağlık örgütü de sezeryanı bir doğum şekli olarak kabul etmiyor, ters bir durumda müdahale olarak yapılıyor,ben videoLedim o kadar gğEl ki , bide h gğEl değil ki, orda doktor hemşireler nazik nazik doğumu yaptırıyor, ben geçen hafta hastanede doktor tekti ve doğum böşğmündeydi, ağrım vardı ya, gittim ,koridorda bekleyen gebeler, perde ile ayrılmış çatal, ağlayanlar , yer yok alamayız filan, en baştan beri normal isteyen ben çok fena oldum, ödüm patladı , kaçacaktım .yabancı videoda, anne bebeğin başından sonrasını kendi çekiyor, çok müthiş bizde nerdeeee, iyi özeller dünya para 7-8 binden başlıyor
Gunaydin hamisler
Aynen benimde sertleşiyor yamuluyor ama dün nstde hic sancı çıkmadı mesela.
Eskiden sezeryan mi varmis
Kadin evde tek.basina dogum yapmis biz hastanede dogurmaya korkuyoruz
Aylarca her seyin dogalini organigini yemek icin ugrastim dogumu neden dogal dusunmiyim ki
Evet 7 yıl çalıştım yetti valla. Denetim neyse yine hastalar hasta yakınları dünyanın en zor müşteri gurubu
Evet canım bende öyle düşündüm. Hem tek başıma da daha oyalanırım bir yerde uzunca otururum olmazsa yanıma kitapta alayım.
Ben lisans egitimi alirken ailem iflaBen işletme mezunuyum bir özel hastanede orta kademe yöneticilik yapıyordum bıraktım şimdi tekrar okuyorum. Hukuk fakültesinde okuyorum şu an yani öğrenciyim bu yaşta
Canm zaten bi terslik olursa gidersin doktoruna son haftalardada nst baglaniliyo orda cıkar bi sorun olursa
hadi bakalım güzel hbrler brkliyoruz.iş büyümüştür oğluşun:)Gnydn kizlarr doktora geldk biz oglmla :)
Haha valla dogru soyluyorsun uyandirma taktikleri bulmam gerekli. Artik basindan asagi su mu dokerim yataktan mi atarim bilmiyorum. Valla en kotu ihtimal ben gidip dogurup gelirim. Iste bu da kizin derimgece sancın başlasa oda duymazsa sen sinirinden orada doğurursun zaten :) bi yöntem bul şu günlerde kendine cimcikle filan dene bakalım. sancın gelince onu yaparsın
benimde ablam çok marifetli bu konularda. ben işten vakit bulamadım. sadece hastanede dağıtacağım madelen çikolatalrı paketli aldım onların üstüne süs yapıştırıcam. geri kalanları hep ablamla yaptık. ona mesaj atıyorum bu süs nasıl diye. aman ne para vercen o kadar ben yaparım diye diye hazır bişey almadık. cidden de çöpe giden para. çünkü çok ekliyorlar üstüne. para kolay mı kazanılıyor ayol
cnm işte kiloyla alakalı değil ki normal doğum. çatı dar olmayacak ve rahim iyi açılacak. Bunlar olmazsa çok zorluyor. Bir sürü dikiş atılıyor. Gerekirse bebek vakumla çekiliyor. Bebek de zorlanıyor. Geçen haberlerde çıktı. Normal doğumda Bebişin köprücük kemiği kırılmış doğum sırasında
eşim bazen çıldırıyor daha yarım saat önce gittin bu kadar sıkışmış olamazsın diyor. deedim aa gelme üstüme işerim şimdi buraya ne kadar sıkıştım görürsün. ruh hastasımıyım ben sürekli buranın tuvaletine girmek istiyim. adam şok tabi. kızdırmasınlar beni
Valla hic evde durma. Bizim apartmanda merkezi isitmadan kombi sistemine geciyor. 20 dairenin 20sinde tadilat oluyor valla kendi evim icin bile evde beklemedim. Zateb bebek yoruyor bir de gürültü insan iyice hasta oluyor. Hic durma cik dışarıKızlar hem alt komşu hem üst komşu aynı gün cam balkon yaptırıyo 2. De benim eve yapılıyo sanki alttan üstten matkap sesi. Evden çıkayım diyorum nereye gitcem bu halde çok gezmek mümkün değil. Olmazsa 1 saat olsun gideyim bari arabayla çıkar gelirim
Geçmiş olsun güzel eğlenmişsin ama aman ha dikkat et artıkkızlar günaydın dün işteydim işleri toparladım . ama şantiyenin içinde yoruldum tabi akşamda markete gidelim dedik alışverişe kızımda bahçede oyun oynuyodu onlara yardım ediyim dedim yakartop oynuyolardı küçük çocuk sonuçta topu tutmamla yere yuvarlandım sağ tarafıma düştüm kolumun üzerine allahtan çok komikti . demkekki yuvarlanabiliyorum artık . neyseki bişey olmadı dikkat edin yuvarlanmayın
Haha valla dogru soyluyorsun uyandirma taktikleri bulmam gerekli. Artik basindan asagi su mu dokerim yataktan mi atarim bilmiyorum. Valla en kotu ihtimal ben gidip dogurup gelirim. Iste bu da kizin derim
ayy ben bile kendime inanamıyorum bu kadar çabuk tuvaletim gelmiş olamaz diye ama gidince var oluyor yanii. ee sıkıştı tabi iyice gecen gün doktora gittiğimizde sıramı bekleyene kadar dayanamadım hemen tuvalete, doktor cagırmıs cgırmıs beni bulamamıs, düşündüm ben de diyo tuvalete gitmiştir diyenormal diyo mesane neredeyse 4-5 kat küçüldü
Bence Sancı Süreci hiç zor değil. Bilinçaltımıza ağrı olarak öğretildiği için öyle geliyo aslında kasılmadan ibaret bilimsel olarak anlatılan. En önemlisi buna hazırlayın kendinizi doğum kasılmaları yaşıyacağım diye telkin edin Sancı sızı ağrı olarak değil. Inanın o kasılmalar sadece en fazla son 1 saat şiddetleniyor ve ben bu arada nescafe içmiştim enerji olsun diye kasılma gelince Duvarı bi yeri tutup derin nefes alıp veriyordum geçince kahvemi içiyordum. Yatarak Sancı çekilmez bunuda belirteyim. Doğum anında hiç acı Sancı olmuyo sadece ıkınma kenarlardan tutup kendinize doğru çekin çenenizi göğsünüze dayatıp kuvvetlice ıkının okadar yani çıkarken ağrı olmuyo. Benim ilk doğumumda ıkınmayı beceremeyince ebe karnıma bastırmıştı 4.000 kg dı bebek o yüzden nefes egzersizi ıkınma çok önemli bunları araştırıp öğrenin.Evet normal doğumun sancı süreci çok zormuş ben pek doğum videosu izlemiyorum korkarım diye ama normal yapanlarda bebek doğduğu an tüm ağrın sancın bitiyor hiçbişey kalmıyor diyorlar birde bebek içinde daha sağlıklıymış bağışıklık sistemleri daha güçlü oluyormuş vajina kanalından geçtiğinde aldığı bir sıvı varmış yani artılarıda çok ama eksilerde korkutucu ben bebeğimin doğduğu ana şahit olmak istiyorum epidural vs istemiyorum oyüzden normale gözü kararttım :) doktorumada çok güveniyorum. Gerçekten özel hastaneler çok pahalı bnm özel sağlık sigortam var evlendikten snra da doğum teminatlı yaptık. Allahım yardımcı olsun inşallah tüm doğum yapacak annelere hem manevi hem maddi yönden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?