- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.941
Ben ticaretle uğraşıyorum birde eski mağaza yöneticisi o yüzden ticaret kafası var bende haytta onlara o paraları vermem ddim sonuçda maliyeti ne gerçekten abartılı bir emekde yok :) bencede nefret etmişlerdivalla şekerciler terlikçiler bizim topicten nefret etmiştir. hiç birimiz nerdeyse para vermedikçok mu becerikliyiz yoksa ticaret zekamız mı yüksek cimri miyiz bilemedim. bende hazır bi gecelik aldım. vakit olsa onuda dikerdim
Günaydın hadi hayırlısı bakalım sabırsızlıkla bekliyorum :)Gnydn kizlarr doktora geldk biz oglmla :)
valla şekerciler terlikçiler bizim topicten nefret etmiştir. hiç birimiz nerdeyse para vermedikçok mu becerikliyiz yoksa ticaret zekamız mı yüksek cimri miyiz bilemedim. bende hazır bi gecelik aldım. vakit olsa onuda dikerdim
biz geçen garipçe köyüne gittik gezdik. dönüşte eşim gezmek istedi ben sadece alışveriş merkezini kabul ettim. içeri girince kendime geldim ki normalde sevmem öyle yerleri ama serin, gölge ve sürekli çişi gelen bir insana sokakalardan çok daha iyi bir seçenek :) yemek ve bebeğe alışveriş imkanıda ekstrası. bence hamilelikte en iyisi alışveriş merkezi.
Ben ticaretle uğraşıyorum birde eski mağaza yöneticisi o yüzden ticaret kafası var bende haytta onlara o paraları vermem ddim sonuçda maliyeti ne gerçekten abartılı bir emekde yok :) bencede nefret etmişlerdi
kapı süsüne bile ne kadar istiyorlar, ay versek veririz de insan biliyo maliyeti ne kadar olduğunu.
gidip o kadar para vermek istemiyorum o yüzden40 tl lik kapı süsüne 150 tl istiyorlar. üstüne kargo da var
eşim bazen çıldırıyor daha yarım saat önce gittin bu kadar sıkışmış olamazsın diyor. deedim aa gelme üstüme işerim şimdi buraya ne kadar sıkıştım görürsün. ruh hastasımıyım ben sürekli buranın tuvaletine girmek istiyim. adam şok tabi. kızdırmasınlar beni
orayı çok severim. çok sakinama herkes keşfetmeye başladı son zamanlarda. kahvaltıya yer bulamıyoruz :))
kız ben balayında sistite yakalanmıştımhamilelik ne kiiiii
15 dk da bi ,insanın çişi gelir mi? gelir
bide yurtdışındaydık. bizim burdaki gibi her yerin wc sine dalamıyorsun. mecbur cafeden bişeler alıyoduk ki wc sini kullanayım
Bence Sancı Süreci hiç zor değil. Bilinçaltımıza ağrı olarak öğretildiği için öyle geliyo aslında kasılmadan ibaret bilimsel olarak anlatılan. En önemlisi buna hazırlayın kendinizi doğum kasılmaları yaşıyacağım diye telkin edin Sancı sızı ağrı olarak değil. Inanın o kasılmalar sadece en fazla son 1 saat şiddetleniyor ve ben bu arada nescafe içmiştim enerji olsun diye kasılma gelince Duvarı bi yeri tutup derin nefes alıp veriyordum geçince kahvemi içiyordum. Yatarak Sancı çekilmez bunuda belirteyim. Doğum anında hiç acı Sancı olmuyo sadece ıkınma kenarlardan tutup kendinize doğru çekin çenenizi göğsünüze dayatıp kuvvetlice ıkının okadar yani çıkarken ağrı olmuyo. Benim ilk doğumumda ıkınmayı beceremeyince ebe karnıma bastırmıştı 4.000 kg dı bebek o yüzden nefes egzersizi ıkınma çok önemli bunları araştırıp öğrenin.
köprü zaten mahvetcek aynen. kendi ürünlerinide satıyo köydeki teyzeler. mis miss ben bile özlüyorum doğal ortamı,çocuklar napsınnbiz asma altına gittik rezervasyonla. baya kalabalıktı ama çok keyifli bi yer. ablamın kızlarıda geldi. kaleye filanda gittik inekler atlar. bayıldı çocuklar. koştular koştular arabaya biner binmez uyudular. temiz havaya alışık değil yavrucaklar. 4 yaşında olan hala anlatıyor. süt sağacakmış :) istanbulda doğal ortam ama köprü bitince değişir oralarda
hahahahseninki masraflı olmuş. çocukların taşınabilir tuvaletleri oluyor ya. ondan lazım
geçen nefes egzersizi videosu izledim. benzetmeyle süperdi :)
sancı gelinde bir çiçek kokla, 3 kere mum üfle
geçen nefes egzersizi videosu izledim. benzetmeyle süperdi :)
sancı gelinde bir çiçek kokla, 3 kere mum üfle
Bende o tarz yerleri çok seviyorum ama zülfü livanelinin bir kitabını okumuştum garipçe köyünde geçiyordu olay biraz etkilendim sanırım sanki oraya gitsek başımıza kötü şeyler gelicekmiş gibi hissediyorum nedense orası beni ürpertiyor :) saçma ama tuhaf bir hisbiz asma altına gittik rezervasyonla. baya kalabalıktı ama çok keyifli bi yer. ablamın kızlarıda geldi. kaleye filanda gittik inekler atlar. bayıldı çocuklar. koştular koştular arabaya biner binmez uyudular. temiz havaya alışık değil yavrucaklar. 4 yaşında olan hala anlatıyor. süt sağacakmış :) istanbulda doğal ortam ama köprü bitince değişir oralarda
bende iyiyim canım çok şükür 2 gun rahatsızdım şimdi daha iyiyim.maşallah bebişine canım.. neyse tecrübe etmış oldun birdahakine dinlenip nst ye girersin..
hadi gözün aydın canım bol bol dinlen bebek gelmeden :)
gözün aydın canım maşallah minik prensese :)
hhahaha hayırlsı allahdan canım seni bu ara çok yokladı artık ben yoldayım anacığım diyor sana minik paşa..
merhaba canım iyiyim sen nasılsın?
boşver canım dinlen yapamıyorsan yapamıyprsundur kendini iyi hissedince yaparsın önemli olan senin sağlığın..
canım çatı muayenesinde kendi kasma yeter kasmazsan rahat muayene olursun..
evet canım ya artık fazla giremıyorum. 2 gun rahatsızdım suan daha iyiyim.Merhaba iyilik canım sen nasılsın??? Fazla girmiyon
Merhaba civilim den siparis verdik massimo ricco Tiglo s706 60×100 boyutunda 255,50 lira ya aldık canimMerhaba cnm. Park yatak ne marka ve nerden aldınız ?
Bide canım bence en önemlisi yüzlerini ciziyolar tirnaklariyla ben de cok kullandım eldivensiz olmaz sürekli eldiven kullanmayın ama arada bi açın ben bide şapkayı da sik kullanmamanizi tavsiye ederim konak oluşumuna sebeb oluyor baktin oda sıcaklığı güzel çıkar başından şapkayı bebisin ayy dogsalarda sevsek su yaramazlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?