2015 Temmuz Anneleri

Ben ticaretle uğraşıyorum birde eski mağaza yöneticisi o yüzden ticaret kafası var bende haytta onlara o paraları vermem ddim sonuçda maliyeti ne gerçekten abartılı bir emekde yok :) bencede nefret etmişlerdi

kapı süsüne bile ne kadar istiyorlar, ay versek veririz de insan biliyo maliyeti ne kadar olduğunu.
gidip o kadar para vermek istemiyorum o yüzden 40 tl lik kapı süsüne 150 tl istiyorlar. üstüne kargo da var

orayı çok severim. çok sakin ama herkes keşfetmeye başladı son zamanlarda. kahvaltıya yer bulamıyoruz :))

Ben ticaretle uğraşıyorum birde eski mağaza yöneticisi o yüzden ticaret kafası var bende haytta onlara o paraları vermem ddim sonuçda maliyeti ne gerçekten abartılı bir emekde yok :) bencede nefret etmişlerdi

ticari bakış açısıda bunu kabul etmiyor demekki :) cidden hiç yapmamış bizler bile yaptıysak bunu yapan adamlar bizim kadar bile vakit harcamıyordur. emekte çok yok dediğin gibi

kapı süsüne bile ne kadar istiyorlar, ay versek veririz de insan biliyo maliyeti ne kadar olduğunu.
gidip o kadar para vermek istemiyorum o yüzden 40 tl lik kapı süsüne 150 tl istiyorlar. üstüne kargo da var

aynen canım ya bilmesen belki vereceksin de göz göre göre kazıklanmak istemiyor insan. bide kendi hazırlamış olmanın verdiği keyfide vermiyor açıkçası gidip almak

kız ben balayında sistite yakalanmıştım hamilelik ne kiiiii
15 dk da bi ,insanın çişi gelir mi? gelir
bide yurtdışındaydık. bizim burdaki gibi her yerin wc sine dalamıyorsun. mecbur cafeden bişeler alıyoduk ki wc sini kullanayım

orayı çok severim. çok sakin ama herkes keşfetmeye başladı son zamanlarda. kahvaltıya yer bulamıyoruz :))

biz asma altına gittik rezervasyonla. baya kalabalıktı ama çok keyifli bi yer. ablamın kızlarıda geldi. kaleye filanda gittik inekler atlar. bayıldı çocuklar. koştular koştular arabaya biner binmez uyudular. temiz havaya alışık değil yavrucaklar. 4 yaşında olan hala anlatıyor. süt sağacakmış :) istanbulda doğal ortam ama köprü bitince değişir oralarda

seninki masraflı olmuş. çocukların taşınabilir tuvaletleri oluyor ya. ondan lazım

geçen nefes egzersizi videosu izledim. benzetmeyle süperdi :)
sancı gelinde bir çiçek kokla, 3 kere mum üfle

köprü zaten mahvetcek aynen. kendi ürünlerinide satıyo köydeki teyzeler. mis miss ben bile özlüyorum doğal ortamı,çocuklar napsınn

seninki masraflı olmuş. çocukların taşınabilir tuvaletleri oluyor ya. ondan lazım
hahahah bide yeni evliyim dakka başı wc de utanmıştım

bide her yerden en ucuz su diye su alıyorduk, içtikçe çişim geliyodu nalet sistit anca su içmekle geçiyor

Bende o tarz yerleri çok seviyorum ama zülfü livanelinin bir kitabını okumuştum garipçe köyünde geçiyordu olay biraz etkilendim sanırım sanki oraya gitsek başımıza kötü şeyler gelicekmiş gibi hissediyorum nedense orası beni ürpertiyor :) saçma ama tuhaf bir his

bende iyiyim canım çok şükür 2 gun rahatsızdım şimdi daha iyiyim.

Hayırlı cumalar kızlar nasılsınız? Biz karnesi diplomamızı aldık geldik :) yarın da oğluşum uzun görmeye gidicez inşallah bakalım minnet paşa napıyım

Arkadaşlar bu sabah wc de silindikten sonra afedersjniz ama jöle gibi bali gibi yogun toplu duruyor ama katı gibi yumurta sarısi kivaminda akintim oldu mukus tıkacı olabilirmi tecrubesizim şimdi belim agriyo belli agrilikta korktum

Aynen cnm zaten ilk doğduklarında birkaç günlük dış dünyaya alışana kadar sıcak tutmak için lazım bereler sonrasında yavaş yavaş özellikle evde çıkarılabilir. Evet insan hem biran önce doğsunlar istiyor hemde ne kadar çok kalırlarsa o kadar iyi diye düşünüyor. İnşallah yaramaz olmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…