- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.901
Ay valla ya şaka maka geçti 9 ay heAllah yardımcısı olsun. haziran anneleri kaldı bi önümüzde. valla bitirdik. genelde doğuranlar ayrı bi topic açmış. biz burdan devam edelim bence doğursakta yaa. ben sona kalıyorum herkes öteki konuya geçerse ben doğurmadan gelirim oraya
Günaydınlarrrrrherkese günaydın kızlarrr
Tum hazirliklarimin malzemelerini kendim aldigim ve evde kendim yaptigim icin aradaki fiyat farkini gordum. Ciddi fark var. Bir de surekli yapanlar toplu alimlarda daha ekonomik aliyorlardir diye düşünüyorum3 liralık eminonunden zıbın alıp süs,taş ekliyorlar. takımı 100 tl ye satıyorlar canım. bir de bunun kârını düşün :))
kızlar günaydın dün işteydim işleri toparladım . ama şantiyenin içinde yoruldum tabi akşamda markete gidelim dedik alışverişe kızımda bahçede oyun oynuyodu onlara yardım ediyim dedim yakartop oynuyolardı küçük çocuk sonuçta topu tutmamla yere yuvarlandım sağ tarafıma düştüm kolumun üzerine allahtan çok komikti . demkekki yuvarlanabiliyorum artık . neyseki bişey olmadı dikkat edin yuvarlanmayın
Canım erken cıkıyorum o yuzden ıstemedım son ayım dıye erken cıkamama ızın verdı mudurumuz cok canım sıkkın bunalıyorum hıc bıseyı halledemedım daha yoruluyorumhamılelıgım cok rahattı ama bu sıcaklardan hava degısımlerden mahvoldum
bende lohusa terliğimi kendim yaptım. evde giyilmeyen terliğimin üzerine 2,5tl ye süs, birde kurdeleler koydum. oldu bitti :)) sürekli yapsan elinde alışır hızlı hızlı yaparsın.Tum hazirliklarimin malzemelerini kendim aldigim ve evde kendim yaptigim icin aradaki fiyat farkini gordum. Ciddi fark var. Bir de surekli yapanlar toplu alimlarda daha ekonomik aliyorlardir diye düşünüyorum
Ay valla ya şaka maka geçti 9 ay he
Gel yawrum gel kambersiz düğün olmaz
bende lohusa terliğimi kendim yaptım. evde giyilmeyen terliğimin üzerine 2,5tl ye süs, birde kurdeleler koydum. oldu bitti :)) sürekli yapsan elinde alışır hızlı hızlı yaparsın.
hatta terlik süslerini broş gibi iğneli yaparsın, sadece terliğe takmak kalır. sipariş geldikçe kargola gitsin :))
Bugun sabaha kadar gözümü bile kapatamadim. Cok kötü sırtım agridi. Esim yanimda hor hor uyudukca sinir oldum. Bi de koca yataga sığmıyor. Uyuyamadıkca kafayı ona taktım. En sonunda gidip geceyi kanepede geçirdim
Dogru soyluyorsun yaptikca insan alisir ve pratik yollarini da bulur. Valla dogum sonrasi bi denemek gerek. Su an etrafimdaki hamilelere bile satarak baslasam epey bisi satarim. Butun çevrem hamilebende lohusa terliğimi kendim yaptım. evde giyilmeyen terliğimin üzerine 2,5tl ye süs, birde kurdeleler koydum. oldu bitti :)) sürekli yapsan elinde alışır hızlı hızlı yaparsın.
hatta terlik süslerini broş gibi iğneli yaparsın, sadece terliğe takmak kalır. sipariş geldikçe kargola gitsin :))
GünaydıııınnGünaydınlarrrrr
onu gönderseydin kanepeye. koca yatağa sığamamış gidip oraya sığmaya çalışsaydı
Valla öyle. Ben3 liralık eminonunden zıbın alıp süs,taş ekliyorlar. takımı 100 tl ye satıyorlar canım. bir de bunun kârını düşün :))
evet sektör olmuş valla. Zaten evlenicek misin bebeğin mi olacak insanlar hemen sömürüyo. Her şey 2 katı fiyat3 liralık eminonunden zıbın alıp süs,taş ekliyorlar. takımı 100 tl ye satıyorlar canım. bir de bunun kârını düşün :))
Valla benimkisi cimrilikti fiyatları görünce ne vercem bu kadar para dedim. 9 ay vaktim var sonucta diye kendim yaptim. Valla küçükken annem el işi ogretirken kiziyordum ama faydalarini simdi goruyorumvalla şekerciler terlikçiler bizim topicten nefret etmiştir. hiç birimiz nerdeyse para vermedikçok mu becerikliyiz yoksa ticaret zekamız mı yüksek cimri miyiz bilemedim. bende hazır bi gecelik aldım. vakit olsa onuda dikerdim
Bugun sabaha kadar gözümü bile kapatamadim. Cok kötü sırtım agridi. Esim yanimda hor hor uyudukca sinir oldum. Bi de koca yataga sığmıyor. Uyuyamadıkca kafayı ona taktım. En sonunda gidip geceyi kanepede geçirdim
Ben işletme mezunuyum bir özel hastanede orta kademe yöneticilik yapıyordum bıraktım şimdi tekrar okuyorum. Hukuk fakültesinde okuyorum şu an yani öğrenciyim bu yaştaIlgin ve destegin icin Tesekkur ederim. Allahin izniyle dogumu gerceklestireyim. Evde bolca vaktim olacak. Kucuk yastan ihtibaren hep calistigim icin zaten evde bos duramam deneyebilirim. Kaybedecek bisim yok sonucta. Sen ne is yapiyorsun bu arada?
uyuduğu zaman beni duymuyorki. Gecen gece kramp girdi Ağlıyorum masaj yap diyorum hic tepki yok. Gece cok gec yatiyor sonrada top atsan duymuyor. Ins. Dogum gece baslamaz. O uyanana kadar ben yatakta dogururum
Valla benimkisi cimrilikti fiyatları görünce ne vercem bu kadar para dedim. 9 ay vaktim var sonucta diye kendim yaptim. Valla küçükken annem el işi ogretirken kiziyordum ama faydalarini simdi goruyorum
Ben işletme mezunuyum bir özel hastanede orta kademe yöneticilik yapıyordum bıraktım şimdi tekrar okuyorum. Hukuk fakültesinde okuyorum şu an yani öğrenciyim bu yaşta
Kızlar hem alt komşu hem üst komşu aynı gün cam balkon yaptırıyo 2. De benim eve yapılıyo sanki alttan üstten matkap sesi. Evden çıkayım diyorum nereye gitcem bu halde çok gezmek mümkün değil. Olmazsa 1 saat olsun gideyim bari arabayla çıkar gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?