2015 Temmuz Anneleri

Ay valla ya şaka maka geçti 9 ay he
Gel yawrum gel kambersiz düğün olmaz

3 liralık eminonunden zıbın alıp süs,taş ekliyorlar. takımı 100 tl ye satıyorlar canım. bir de bunun kârını düşün :))
Tum hazirliklarimin malzemelerini kendim aldigim ve evde kendim yaptigim icin aradaki fiyat farkini gordum. Ciddi fark var. Bir de surekli yapanlar toplu alimlarda daha ekonomik aliyorlardir diye düşünüyorum

ayy iyi bişey olmadı. artık denge şaştı ya vücutta. bende alaturka tuvalete girince arada öne doğru devriliyorum kapıya filan zor tutunuyorum. düşsem bişey olsa toto açıkta havada yardım bekliycem

bende yetiştiremiyorum canım işleri. sıkma canını yapacak birşey yok. sonuçta normalde 1 yıla yaydığımız işleri 6 aya sıkıştırdık. bide üstüne hamile olduğumuz için eski enejimiz yok. bence çoğu kişi bu durumdadır. havalar çok dengesiz bu yıl gerçekten. bi gün hırkayla üşüyorum bi gün tshirtle yanıyorum.

Tum hazirliklarimin malzemelerini kendim aldigim ve evde kendim yaptigim icin aradaki fiyat farkini gordum. Ciddi fark var. Bir de surekli yapanlar toplu alimlarda daha ekonomik aliyorlardir diye düşünüyorum
bende lohusa terliğimi kendim yaptım. evde giyilmeyen terliğimin üzerine 2,5tl ye süs, birde kurdeleler koydum. oldu bitti :)) sürekli yapsan elinde alışır hızlı hızlı yaparsın.
hatta terlik süslerini broş gibi iğneli yaparsın, sadece terliğe takmak kalır. sipariş geldikçe kargola gitsin :))

Bugun sabaha kadar gözümü bile kapatamadim. Cok kötü sırtım agridi. Esim yanimda hor hor uyudukca sinir oldum. Bi de koca yataga sığmıyor. Uyuyamadıkca kafayı ona taktım. En sonunda gidip geceyi kanepede geçirdim

valla şekerciler terlikçiler bizim topicten nefret etmiştir. hiç birimiz nerdeyse para vermedik çok mu becerikliyiz yoksa ticaret zekamız mı yüksek cimri miyiz bilemedim. bende hazır bi gecelik aldım. vakit olsa onuda dikerdim

onu gönderseydin kanepeye. koca yatağa sığamamış gidip oraya sığmaya çalışsaydı

Dogru soyluyorsun yaptikca insan alisir ve pratik yollarini da bulur. Valla dogum sonrasi bi denemek gerek. Su an etrafimdaki hamilelere bile satarak baslasam epey bisi satarim. Butun çevrem hamile

onu gönderseydin kanepeye. koca yatağa sığamamış gidip oraya sığmaya çalışsaydı
uyuduğu zaman beni duymuyorki. Gecen gece kramp girdi Ağlıyorum masaj yap diyorum hic tepki yok. Gece cok gec yatiyor sonrada top atsan duymuyor. Ins. Dogum gece baslamaz. O uyanana kadar ben yatakta dogururum

3 liralık eminonunden zıbın alıp süs,taş ekliyorlar. takımı 100 tl ye satıyorlar canım. bir de bunun kârını düşün :))
Valla öyle. Ben
evet sektör olmuş valla. Zaten evlenicek misin bebeğin mi olacak insanlar hemen sömürüyo. Her şey 2 katı fiyat

Valla benimkisi cimrilikti fiyatları görünce ne vercem bu kadar para dedim. 9 ay vaktim var sonucta diye kendim yaptim. Valla küçükken annem el işi ogretirken kiziyordum ama faydalarini simdi goruyorum

onlarda olmasa kime sarıcaz biz. Maşallah stres topu gibiler

Ilgin ve destegin icin Tesekkur ederim. Allahin izniyle dogumu gerceklestireyim. Evde bolca vaktim olacak. Kucuk yastan ihtibaren hep calistigim icin zaten evde bos duramam deneyebilirim. Kaybedecek bisim yok sonucta. Sen ne is yapiyorsun bu arada?
Ben işletme mezunuyum bir özel hastanede orta kademe yöneticilik yapıyordum bıraktım şimdi tekrar okuyorum. Hukuk fakültesinde okuyorum şu an yani öğrenciyim bu yaşta

uyuduğu zaman beni duymuyorki. Gecen gece kramp girdi Ağlıyorum masaj yap diyorum hic tepki yok. Gece cok gec yatiyor sonrada top atsan duymuyor. Ins. Dogum gece baslamaz. O uyanana kadar ben yatakta dogururum

gece sancın başlasa oda duymazsa sen sinirinden orada doğurursun zaten :) bi yöntem bul şu günlerde kendine cimcikle filan dene bakalım. sancın gelince onu yaparsın

Valla benimkisi cimrilikti fiyatları görünce ne vercem bu kadar para dedim. 9 ay vaktim var sonucta diye kendim yaptim. Valla küçükken annem el işi ogretirken kiziyordum ama faydalarini simdi goruyorum

benimde ablam çok marifetli bu konularda. ben işten vakit bulamadım. sadece hastanede dağıtacağım madelen çikolatalrı paketli aldım onların üstüne süs yapıştırıcam. geri kalanları hep ablamla yaptık. ona mesaj atıyorum bu süs nasıl diye. aman ne para vercen o kadar ben yaparım diye diye hazır bişey almadık. cidden de çöpe giden para. çünkü çok ekliyorlar üstüne. para kolay mı kazanılıyor ayol

Kızlar hem alt komşu hem üst komşu aynı gün cam balkon yaptırıyo 2. De benim eve yapılıyo sanki alttan üstten matkap sesi. Evden çıkayım diyorum nereye gitcem bu halde çok gezmek mümkün değil. Olmazsa 1 saat olsun gideyim bari arabayla çıkar gelirim

Ben işletme mezunuyum bir özel hastanede orta kademe yöneticilik yapıyordum bıraktım şimdi tekrar okuyorum. Hukuk fakültesinde okuyorum şu an yani öğrenciyim bu yaşta

aman en iyisini yapmışsın. hastane adamı yoruyor. bende hastanedeyim. sürekli denetim. insan stresten yaşlanır yaa :)

biz geçen garipçe köyüne gittik gezdik. dönüşte eşim gezmek istedi ben sadece alışveriş merkezini kabul ettim. içeri girince kendime geldim ki normalde sevmem öyle yerleri ama serin, gölge ve sürekli çişi gelen bir insana sokakalardan çok daha iyi bir seçenek :) yemek ve bebeğe alışveriş imkanıda ekstrası. bence hamilelikte en iyisi alışveriş merkezi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…