- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.961
Nisan mi geldi acaba? Doktorunu ara istersenArkadaşlar bu sabah wc de silindikten sonra afedersjniz ama jöle gibi bali gibi yogun toplu duruyor ama katı gibi yumurta sarısi kivaminda akintim oldu mukus tıkacı olabilirmi tecrubesizim şimdi belim agriyo belli agrilikta korktum
Numarası yokki ama hastane yakın 10 dk yürüme mesafesinde gitsemmi kiNisan mi geldi acaba? Doktorunu ara istersen
Gözünüz Aydın bitti bu yılda inş oğlundanda güzel haberler alırsınHayırlı cumalar kızlar nasılsınız? Biz karnesi diplomamızı aldık geldik :) yarın da oğluşum uzun görmeye gidicez inşallah bakalım minnet paşa napıyım
Mukus tıkacı kahverengi yada pembe olur yani kanlı. Eğer öyleyse git görün.Arkadaşlar bu sabah wc de silindikten sonra afedersjniz ama jöle gibi bali gibi yogun toplu duruyor ama katı gibi yumurta sarısi kivaminda akintim oldu mukus tıkacı olabilirmi tecrubesizim şimdi belim agriyo belli agrilikta korktum
Maşallah sizeHayirli cumalar kizlar. Bende doktordan geldim oglusum 2kilo olmus. 32haftam bitti calisamaz raporumu aldim. Oda bitti. Artik gezcez oglumla
Canım Rabbim tez zamanda şifanı versin inşallah çabuk toparlanirsininş canım valla artık şaştım kaldım benya akıntım var geceleri uyuyamıyorum grıpde oldum bı tarafdan ıs esımlede tartısıp duruyoruz ona yuklenıyorum hıc ıyı degılım
onu bende takipt ediyorum canım inşallah bu kadar beklemeye bi avaz kurtulur onun suyu gelişmiş miydi acaba yoksa evde bekleme daha iyi olurduKızlar Haziran annelerini takip ediyorum arada bi arkadaş dün yatış yapmış 2-3 cm açıklığı varmış akşam 7 gibi halen yatıyo suni de almamış. Çok heycanlı ilk kızımdaki Halim geldi aklıma
Bununla geçmiş olsun canım dikkat et kendinekızlar günaydın dün işteydim işleri toparladım . ama şantiyenin içinde yoruldum tabi akşamda markete gidelim dedik alışverişe kızımda bahçede oyun oynuyodu onlara yardım ediyim dedim yakartop oynuyolardı küçük çocuk sonuçta topu tutmamla yere yuvarlandım sağ tarafıma düştüm kolumun üzerine allahtan çok komikti . demkekki yuvarlanabiliyorum artık . neyseki bişey olmadı dikkat edin yuvarlanmayın
Çık biraz canım hem iyi gelir yürüyüş yapmış olursunKızlar hem alt komşu hem üst komşu aynı gün cam balkon yaptırıyo 2. De benim eve yapılıyo sanki alttan üstten matkap sesi. Evden çıkayım diyorum nereye gitcem bu halde çok gezmek mümkün değil. Olmazsa 1 saat olsun gideyim bari arabayla çıkar gelirim
Canım muayene oldumu nasıl geçti?Gnydn kizlarr doktora geldk biz oglmla :)
maşallah oğluşuna canım raporunda Hayırlı oğluşum bol bol gez ve dinlenme :)Hayirli cumalar kizlar. Bende doktordan geldim oglusum 2kilo olmus. 32haftam bitti calisamaz raporumu aldim. Oda bitti. Artik gezcez oglumla
Çok sağol canım inşallah. . Sen nasılsın ne durumdasinGözünüz Aydın bitti bu yılda inş oğlundanda güzel haberler alırsınkızınıda öpüyorum tebrikler inş daha çok diplomalar görürsün
Mukus tıkacı kahverengi yada pembe olur yani kanlı. Eğer öyleyse git görün.
Maşallah sizeen güzeli son Günlerini dinlenerek yormadan yürüyüş yaparak geçir valla yat bol bol
Ben iyiyim bi değişiklik yok. Öyle takılıyom evde vakit geçmiyo az kaldıyaÇok sağol canım inşallah. . Sen nasılsın ne durumdasin
köprü zaten mahvetcek aynen. kendi ürünlerinide satıyo köydeki teyzeler. mis miss ben bile özlüyorum doğal ortamı,çocuklar napsınn
hahahahbide yeni evliyim dakka başı wc de utanmıştım
bide her yerden en ucuz su diye su alıyorduk, içtikçe çişim geliyodunalet sistit anca su içmekle geçiyor
Bende o tarz yerleri çok seviyorum ama zülfü livanelinin bir kitabını okumuştum garipçe köyünde geçiyordu olay biraz etkilendim sanırım sanki oraya gitsek başımıza kötü şeyler gelicekmiş gibi hissediyorum nedense orası beni ürpertiyor :) saçma ama tuhaf bir his
Hayırlı cumalar kızlar nasılsınız? Biz karnesi diplomamızı aldık geldik :) yarın da oğluşum uzun görmeye gidicez inşallah bakalım minnet paşa napıyım
Ben iyiyim bi değişiklik yok. Öyle takılıyom evde vakit geçmiyo az kaldıya
Haziran annelerindeki o arkadaşı bence erken hastaneye yatırdılar. Muayeneye gitmiş heralde yatırmışlar öyle anladım çok geçmişe bakmadım. Ama yazık bu kadar saat hastanenin stresi yeter. Biranönce kolayca atlatır inş[/QUOT
Aynen canım evde olsa daha rahat olurdu doktordan doktora fark ediyor benim doktor 2 buçuk cm açılmaya eve göndermisti neyse Hayirlisyıla bebisine kucağına alsın insallahBen iyiyim bi değişiklik yok. Öyle takılıyom evde vakit geçmiyo az kaldıya
Haziran annelerindeki o arkadaşı bence erken hastaneye yatırdılar. Muayeneye gitmiş heralde yatırmışlar öyle anladım çok geçmişe bakmadım. Ama yazık bu kadar saat hastanenin stresi yeter. Biranönce kolayca atlatır inş
Sağolasın canım inşallah.. yarın gidim yazarım hemen inşallah biraz erken gidicem bu sefer nst var malumNeyse o sayede bol bol su içip sistite çare olmuşsun en azından :) aynısı bana ilk sevgili olduğumuz zaman olmuştu. giriyorum tuvalete gezerken yine geliyor ama sistitten nasıl sıkışıyorum aniden. tutmıycak gibi. dahada 1 aylık sevgiliyiz. habire restorantlara filan giriyoruz. yıllar sonra yine sistit oldum. eşim dediki sen ilk zamanlarda da mı böyle hastalanmıştın. bende diyodum ne çok işiyo. insan hastayım demez mi demişti
unut sen o kitabı ve en kısa sürede bozulmadan oralar git canım. gerçekten oraya giden yol bile çok güzel yeşillikler içinde arada ağaçların arasından deniz gözüküyor. yaz kış oraya giderken arabanın camını açarım o temiz havayı solumak için.
hayırlı cumalar. hayırlı olsun karnesi. oğluşunukinide görürürsün inşallah. yarında güzel haberlerini al bizede hemen haber et
Sağolasın canım inşallah.. yarın gidim yazarım hemen inşallah biraz erken gidicem bu sefer nst var malum
canım benimde oluyordu bi ara. renksiz beyazsa korkma.Arkadaşlar bu sabah wc de silindikten sonra afedersjniz ama jöle gibi bali gibi yogun toplu duruyor ama katı gibi yumurta sarısi kivaminda akintim oldu mukus tıkacı olabilirmi tecrubesizim şimdi belim agriyo belli agrilikta korktum
bebeğe bişey olmamıştır. Ama sen git bi görün muayene ol. Korkusu yeter tansiyonuna felan bakarlar bebeğine bakarlarKizlar ya minibus kaza yapti bnde soforun arkasinda oturuyodum.ani fren tapinca karnimi carptim.bisey olmusmdr bebege .napsam ben .moralim bozuldu bevek zarar gordumuki ya .cok sisdetli olmadi sanki hatrlamiyorum o panikle
Canım birde şu var, o ağrı filan var ya inanki çok kişisel, dayanılmayacak , düz duvarlara tırmanılacak, aklı başından alacak bir ağrı değil sonuçta, ama sezeryandan sonra sa çok ağrı oluyor ki o da kişinin ağrı eşiği ile alakalı, benim arkadaşım bak yürüyüşten döndük, pembe kanaması oldu korktuk, hastahaneye gittik ki 6.5 cm açıklık var bile,2 saat sonra bebeği kucağındaydı , herkesin ki farklı ama ben çılgın gibi bağıranların abarttıponı düşünüyorum , bende aen gibi kararttım gözümüEvet normal doğumun sancı süreci çok zormuş ben pek doğum videosu izlemiyorum korkarım diye ama normal yapanlarda bebek doğduğu an tüm ağrın sancın bitiyor hiçbişey kalmıyor diyorlar birde bebek içinde daha sağlıklıymış bağışıklık sistemleri daha güçlü oluyormuş vajina kanalından geçtiğinde aldığı bir sıvı varmış yani artılarıda çok ama eksilerde korkutucu ben bebeğimin doğduğu ana şahit olmak istiyorum epidural vs istemiyorum oyüzden normale gözü kararttım :) doktorumada çok güveniyorum. Gerçekten özel hastaneler çok pahalı bnm özel sağlık sigortam var evlendikten snra da doğum teminatlı yaptık. Allahım yardımcı olsun inşallah tüm doğum yapacak annelere hem manevi hem maddi yönden
Şimdi geldim eve bitmiş çok şüküro kısmına hiç girmiyorum bile. özelde cidden çok çok büyük sıkıntı var. ben 2 yıldır hasta ayağında değilim. daha önce serviste hemşireydim. direkt hasta ve yakınlarıyla muhattap oluyordum ve insan tükeniyor bi yerden sonra
bencede canım. keşke bşzşmde imkanımız olsaben şuanda bi yandan size yazıp bi yandan da perşembe günü yapacağım sunumu hazırlıyorum.
Esim 4 de gelck o gelince gideyim yanimda olsun bari.tek derdim bebek fln zarar gormesin.kanamm fln olmasin erknden.gelmesin Allah korusun.korkuyla neue ugradigimi sasrdim yabebeğe bişey olmamıştır. Ama sen git bi görün muayene ol. Korkusu yeter tansiyonuna felan bakarlar bebeğine bakarlar
Tabi ki öyle keşke şu korkular olmasa herkes normal doğum yapsa en güxeli o zaten seçenek diye sunulmasaydı bu kadarda artmazdı sezeryan herkes mecburen normal doğum yapıcaktı bu kadar yaygınlaşmıyacaktı[/QUOTE]Aynen canım,elbette sezeryan dünyanın sonu değil,bir arun varsa elbet o yapılmalı, ama benm dediğim, bize yıllardır,seçenek gibi sunuldu , tıpkı bir zaman sakın tereyağ yemeyin dediler, köylüyü mahvettiler, fabrika yağı yiyelim diye, şimdi rahmi kesip kesip duruyorlarbazı gerekçeler yazmicam çok saçma,benşm sezeryan olan arklarım, hep duyuyorum,ameliyat iZi ağrıyor, kaç sene geçmiş, his kaybı var,
Teşekkür ederim canım. Bazen şartlar uygun olmuyo sıkma canını ben 32 yaşındayım sen kaçsın bilmiyorum ama bizim sınıfta 40 yaş üstü bie 4 kişi var benle yaşıtta 3 kişi var. Belki ilerde bi fırsat bulur 4 yıllığa tamamlarsın.Ben lisans egitimi alirken ailem iflas etmisti. Devam edemeyince on lisans diplomasi alip okulu birakmistim. Valla sartlarim uygun olsa simdi bile donerim okula kucagimda bebekle. Yaşa takilma en güzelini yapiyorsun. Tebrik ederim
Çıktım geldim canım bitmiş çok şükürValla hic evde durma. Bizim apartmanda merkezi isitmadan kombi sistemine geciyor. 20 dairenin 20sinde tadilat oluyor valla kendi evim icin bile evde beklemedim. Zateb bebek yoruyor bir de gürültü insan iyice hasta oluyor. Hic durma cik dışarı
Canim korkma bisey olmamistir insaallah bebisine benim cocuk her gun ustume kosuyo atliyo dikkat ediyorum ama cocuk iste farkinda degil bizde cok sukur bisey olmadi sen yine bi dra gorun her ihtimale karsiKizlar ya minibus kaza yapti bnde soforun arkasinda oturuyodum.ani fren tapinca karnimi carptim.bisey olmusmdr bebege .napsam ben .moralim bozuldu bevek zarar gordumuki ya .cok sisdetli olmadi sanki hatrlamiyorum o panikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?