2015 Temmuz Anneleri

Hayırlı cumalar kızlar nasılsınız? Biz karnesi diplomamızı aldık geldik :) yarın da oğluşum uzun görmeye gidicez inşallah bakalım minnet paşa napıyım
Gözünüz Aydın bitti bu yılda inş oğlundanda güzel haberler alırsın kızınıda öpüyorum tebrikler inş daha çok diplomalar görürsün

Mukus tıkacı kahverengi yada pembe olur yani kanlı. Eğer öyleyse git görün.

Hayirli cumalar kizlar. Bende doktordan geldim oglusum 2kilo olmus. 32haftam bitti calisamaz raporumu aldim. Oda bitti. Artik gezcez oglumla
Maşallah size en güzeli son Günlerini dinlenerek yormadan yürüyüş yaparak geçir valla yat bol bol

inş canım valla artık şaştım kaldım benya akıntım var geceleri uyuyamıyorum grıpde oldum bı tarafdan ıs esımlede tartısıp duruyoruz ona yuklenıyorum hıc ıyı degılım
Canım Rabbim tez zamanda şifanı versin inşallah çabuk toparlanirsin
onu bende takipt ediyorum canım inşallah bu kadar beklemeye bi avaz kurtulur onun suyu gelişmiş miydi acaba yoksa evde bekleme daha iyi olurdu

Bununla geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Çık biraz canım hem iyi gelir yürüyüş yapmış olursun
Gnydn kizlarr doktora geldk biz oglmla :)
Canım muayene oldumu nasıl geçti?
Hayirli cumalar kizlar. Bende doktordan geldim oglusum 2kilo olmus. 32haftam bitti calisamaz raporumu aldim. Oda bitti. Artik gezcez oglumla
maşallah oğluşuna canım raporunda Hayırlı oğluşum bol bol gez ve dinlenme :)

Çok sağol canım inşallah. . Sen nasılsın ne durumdasin

Çok sağol canım inşallah. . Sen nasılsın ne durumdasin
Ben iyiyim bi değişiklik yok. Öyle takılıyom evde vakit geçmiyo az kaldıya

Haziran annelerindeki o arkadaşı bence erken hastaneye yatırdılar. Muayeneye gitmiş heralde yatırmışlar öyle anladım çok geçmişe bakmadım. Ama yazık bu kadar saat hastanenin stresi yeter. Biranönce kolayca atlatır inş

Neyse o sayede bol bol su içip sistite çare olmuşsun en azından :) aynısı bana ilk sevgili olduğumuz zaman olmuştu. giriyorum tuvalete gezerken yine geliyor ama sistitten nasıl sıkışıyorum aniden. tutmıycak gibi. dahada 1 aylık sevgiliyiz. habire restorantlara filan giriyoruz. yıllar sonra yine sistit oldum. eşim dediki sen ilk zamanlarda da mı böyle hastalanmıştın. bende diyodum ne çok işiyo. insan hastayım demez mi demişti

unut sen o kitabı ve en kısa sürede bozulmadan oralar git canım. gerçekten oraya giden yol bile çok güzel yeşillikler içinde arada ağaçların arasından deniz gözüküyor. yaz kış oraya giderken arabanın camını açarım o temiz havayı solumak için.

Hayırlı cumalar kızlar nasılsınız? Biz karnesi diplomamızı aldık geldik :) yarın da oğluşum uzun görmeye gidicez inşallah bakalım minnet paşa napıyım

hayırlı cumalar. hayırlı olsun karnesi. oğluşunukinide görürürsün inşallah. yarında güzel haberlerini al bizede hemen haber et

Sağolasın canım inşallah.. yarın gidim yazarım hemen inşallah biraz erken gidicem bu sefer nst var malum

Sağolasın canım inşallah.. yarın gidim yazarım hemen inşallah biraz erken gidicem bu sefer nst var malum

var mı hissettiğin kasılma sancı filan. beni hiç bağlamıyor NST ye. bi şikayetim olursa bağlayacak heralde.

canım benimde oluyordu bi ara. renksiz beyazsa korkma.
dr kaşıntında varsa mantar olabilir fln demişti bana. sonra geçti kendi kendine.

Kizlar ya minibus kaza yapti bnde soforun arkasinda oturuyodum.ani fren tapinca karnimi carptim.bisey olmusmdr bebege .napsam ben .moralim bozuldu bevek zarar gordumuki ya .cok sisdetli olmadi sanki hatrlamiyorum o panikle

Kizlar ya minibus kaza yapti bnde soforun arkasinda oturuyodum.ani fren tapinca karnimi carptim.bisey olmusmdr bebege .napsam ben .moralim bozuldu bevek zarar gordumuki ya .cok sisdetli olmadi sanki hatrlamiyorum o panikle
bebeğe bişey olmamıştır. Ama sen git bi görün muayene ol. Korkusu yeter tansiyonuna felan bakarlar bebeğine bakarlar

Canım birde şu var, o ağrı filan var ya inanki çok kişisel, dayanılmayacak , düz duvarlara tırmanılacak, aklı başından alacak bir ağrı değil sonuçta, ama sezeryandan sonra sa çok ağrı oluyor ki o da kişinin ağrı eşiği ile alakalı, benim arkadaşım bak yürüyüşten döndük, pembe kanaması oldu korktuk, hastahaneye gittik ki 6.5 cm açıklık var bile,2 saat sonra bebeği kucağındaydı , herkesin ki farklı ama ben çılgın gibi bağıranların abarttıponı düşünüyorum , bende aen gibi kararttım gözümü

Şimdi geldim eve bitmiş çok şükür

bebeğe bişey olmamıştır. Ama sen git bi görün muayene ol. Korkusu yeter tansiyonuna felan bakarlar bebeğine bakarlar
Esim 4 de gelck o gelince gideyim yanimda olsun bari.tek derdim bebek fln zarar gormesin.kanamm fln olmasin erknden.gelmesin Allah korusun.korkuyla neue ugradigimi sasrdim ya

Tabi ki öyle keşke şu korkular olmasa herkes normal doğum yapsa en güxeli o zaten seçenek diye sunulmasaydı bu kadarda artmazdı sezeryan herkes mecburen normal doğum yapıcaktı bu kadar yaygınlaşmıyacaktı[/QUOTE]
Ya bşrde ne var kızlar diyim öî,normal doğum ciddi bir teknik ekip gerektiriyor, ebeler, doktorlar, ve sayı fazlalarımıza her gebe ile ilgilenecek doktor ebe filan, ama sezeryan hastane için çok kolay. Saat ile randevu ile, al çıkar al çıkar,benşm gittiğim bir doktor bana gülerek demişti ki sezeryan olun , bizi uğraştırmayon,10 saat uğraşışabiligır, hangi özel hastane o kadar donanımlı ki, devlet ler zaten malum mecbur sezeryan olmayı gerektiği dünyaca kabul görmüş kriterler haricinde olmam,her ilisinde de memnun olan bar olmayan var. Beni yanlış anlamayın , sadece korkudan seEryan olmak zorunda bırakılmak istemem

Ben lisans egitimi alirken ailem iflas etmisti. Devam edemeyince on lisans diplomasi alip okulu birakmistim. Valla sartlarim uygun olsa simdi bile donerim okula kucagimda bebekle. Yaşa takilma en güzelini yapiyorsun. Tebrik ederim
Teşekkür ederim canım. Bazen şartlar uygun olmuyo sıkma canını ben 32 yaşındayım sen kaçsın bilmiyorum ama bizim sınıfta 40 yaş üstü bie 4 kişi var benle yaşıtta 3 kişi var. Belki ilerde bi fırsat bulur 4 yıllığa tamamlarsın.

Çıktım geldim canım bitmiş çok şükür

Inanın ce ıkınma kenarlardan tutup kendinize doğru çekin çenenizi göğsünüze dayatıp kuvvetlice ıkının okadar yani çıkarken ağrı olmuyo. Benim ilk doğumumda ıkınmayı beceremeyince ebe
Canim korkma bisey olmamistir insaallah bebisine benim cocuk her gun ustume kosuyo atliyo dikkat ediyorum ama cocuk iste farkinda degil bizde cok sukur bisey olmadi sen yine bi dra gorun her ihtimale karsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…