2015 Temmuz Anneleri

Gecmiz olsun canim.izne ayrilamiyomusun.hem grip hem gebelik hem.is zor canim Allah yardimcn olsun.
canım suan bırakamam cok erken ya evde bebegımle daha cok vakıt gecırmek ıstıyorum hıc sorma suan acayıp kotuyum grıp mahvettı benı

Aynen canım 9 ay onlara en doğal şekilde bakmaya çalışıyoruz. Doğumunda doğalı Olmalı bi sakıncası yoksa sağlık açısından.

Çok geçmiş olsun son haftalarda çok kötüya biranönce toparlanırsın inş
inş canım valla artık şaştım kaldım benya akıntım var geceleri uyuyamıyorum grıpde oldum bı tarafdan ıs esımlede tartısıp duruyoruz ona yuklenıyorum hıc ıyı degılım

Esim de aynibi soyluyor cocuk dogunca uzun zaman calismayacaksin yap sat diyor. Zaten calisirken de cok bisi kazanmiyordum. Hic degilse cocuguba kendin bakarsin diyor
Seni destekliyorum instagramda bir sürü böyle yapıp satan kadın var. Düşünsene sen taç ve terliğe malzemeye 20 tl versen ben 2 sini 65 e aldım, 40 tl kar. Bence düşün bu işi kâr 100 de 200

Seni destekliyorum instagramda bir sürü böyle yapıp satan kadın var. Düşünsene sen taç ve terliğe malzemeye 20 tl versen ben 2 sini 65 e aldım, 40 tl kar. Bence düşün bu işi kâr 100 de 200
3 liralık eminonunden zıbın alıp süs,taş ekliyorlar. takımı 100 tl ye satıyorlar canım. bir de bunun kârını düşün :))

Kızlar Haziran annelerini takip ediyorum arada bi arkadaş dün yatış yapmış 2-3 cm açıklığı varmış akşam 7 gibi halen yatıyo suni de almamış. Çok heycanlı ilk kızımdaki Halim geldi aklıma

Tabii satacak kisileri bulmak Onemli olan. Yoksa simdi evde oturuom canim sikiliyor. Kendime is cikarmak istiyorum
İnstagram ve facebook üzerinden satabilirsin. Orada hamile eğitmenleri var onları takip edenler hep gebe ya oradan hemen dadanıyorlar valla birine bir şey yazayım 10 tane reklam geliyo. Bu bir yöntem 2. Si ise bebek kıyafetleri falan satan dükkanlara % teklif ederek verebilirsin. Sattıkça sana haber verirler paranı alırsın. İşletmeci olmanın hazin sonu kafam hep böyle şeylere çalışıyo

Aslında sertleşiyor yamuluyor felan ama ben onları kasılma olabileceğini düşünmüyorum hep normal hareketleriymiş gibi geliyor inşallah kasılma değilse bile gerçekten olmaz :)
Canm zaten bi terslik olursa gidersin doktoruna son haftalardada nst baglaniliyo orda cıkar bi sorun olursa

Gunaydin hamisler
Eskiden sezeryan mi varmis
Kadin evde tek.basina dogum yapmis biz hastanede dogurmaya korkuyoruz
Aylarca her seyin dogalini organigini yemek icin ugrastim dogumu neden dogal dusunmiyim ki

Günaydın. Valla birazda iş doktorda bitiyor heralde. benim doktor seçme şansı bırakmıyor. bi beyin cerrahı açık ameliyat kapalı ameliyat sıkıntının yerine göre karar veriyor. biz müdahale edemiyoruz. benim kadın doğumcuda aynen öyle. kendi karar veriyor. mecbursan sezaryen ama yok sıkıntı yoksa normal yapacan mecbuuurrr :)) tam bir normal doğum taraftarı. hastanede toplamda 6 k.doğumcu var. maşallah doğumhaneyi ondan başka kullanan yok :)

kızlar nasılsınız biz grip olduk resmen dökülüyorum yerime hala birini bulamadılar işler çok yoğun o yüzden yazamıyorum hepiniz iyisinizdir umarım

geçmiş olsun canım. aman hemen dinlen doping yap kendine. dikkat edin kızlar. son zamanlarımız. girpli kişilere yanaşmayın. koruyalım kendimizi. ben normal yapamayıp sezaryene döneresem epidural anestezi alamıyorum. gripkende genel anestezi almak tehlikeli. en iyi korunmamız gereken dönemdeyiz. sen izin iste yat evde canım

Allah yardımcısı olsun. haziran anneleri kaldı bi önümüzde. valla bitirdik. genelde doğuranlar ayrı bi topic açmış. biz burdan devam edelim bence doğursakta yaa. ben sona kalıyorum herkes öteki konuya geçerse ben doğurmadan gelirim oraya

kızlar günaydın dün işteydim işleri toparladım . ama şantiyenin içinde yoruldum tabi akşamda markete gidelim dedik alışverişe kızımda bahçede oyun oynuyodu onlara yardım ediyim dedim yakartop oynuyolardı küçük çocuk sonuçta topu tutmamla yere yuvarlandım sağ tarafıma düştüm kolumun üzerine allahtan çok komikti . demkekki yuvarlanabiliyorum artık . neyseki bişey olmadı dikkat edin yuvarlanmayın

Canım erken cıkıyorum o yuzden ıstemedım son ayım dıye erken cıkamama ızın verdı mudurumuz cok canım sıkkın bunalıyorum hıc bıseyı halledemedım daha yoruluyorum hamılelıgım cok rahattı ama bu sıcaklardan hava degısımlerden mahvoldum

Canm çok lazımmış eldiven devamlı elini ağzına götürdüğü için hem ıslanıyormuş hem kustuğu zaman kirleniyormuş bol bol alman lazım
Bide canım bence en önemlisi yüzlerini ciziyolar tirnaklariyla ben de cok kullandım eldivensiz olmaz sürekli eldiven kullanmayın ama arada bi açın ben bide şapkayı da sik kullanmamanizi tavsiye ederim konak oluşumuna sebeb oluyor baktin oda sıcaklığı güzel çıkar başından şapkayı bebisin ayy dogsalarda sevsek su yaramazlari

Ilgin ve destegin icin Tesekkur ederim. Allahin izniyle dogumu gerceklestireyim. Evde bolca vaktim olacak. Kucuk yastan ihtibaren hep calistigim icin zaten evde bos duramam deneyebilirim. Kaybedecek bisim yok sonucta. Sen ne is yapiyorsun bu arada?

Kız dikkat et Allah'tan bişey olmamış.
Tamam yuvarlanmayız bende bi yuvarlansam diye plan yapıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…