- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.981
Canım geçmiş olsun ne kadar sert çarptın bilmiyorum ama bebek çok korunaklı içerde bak doktorlar bile muayenede bastırıyo bir şey olmuyo. Sen biraz hareketlerini takip et bakalım. Bir meyve suyu iç. 2-3 saat hareket hissetmezse. Doktora gidersin. Bence iyidir ama içini ferah tut.Kizlar ya minibus kaza yapti bnde soforun arkasinda oturuyodum.ani fren tapinca karnimi carptim.bisey olmusmdr bebege .napsam ben .moralim bozuldu bevek zarar gordumuki ya .cok sisdetli olmadi sanki hatrlamiyorum o panikle
Insallh canim.cok hareketli degil simdide.esimi bekliyorum iki saate gelirse gieriz acilde bakarlr herhlde.uff boyle seylerde hep bni buluyo .valla disari cikmicam artik korkudan tek iyi olsunda.aklima hersey geliyo kalkip wcye bile gidemiyorum korkudanInanın ce ıkınma kenarlardan tutup kendinize doğru çekin çenenizi göğsünüze dayatıp kuvvetlice ıkının okadar yani çıkarken ağrı olmuyo. Benim ilk doğumumda ıkınmayı beceremeyince ebe
Canim korkma bisey olmamistir insaallah bebisine benim cocuk her gun ustume kosuyo atliyo dikkat ediyorum ama cocuk iste farkinda degil bizde cok sukur bisey olmadi sen yine bi dra gorun her ihtimale karsi
Anladim. Beyaz degilde sariydi benim canim baya coktu kaşıntımda yok biraz biraz belimcanım benimde oluyordu bi ara. renksiz beyazsa korkma.
dr kaşıntında varsa mantar olabilir fln demişti bana. sonra geçti kendi kendine.
O panikle nasil carptim hatrlamiyorum bi agri oldu bi anda karnimda.ewdeyim simdi soluma yattim.pek.oyle hareket etmiyoCanım geçmiş olsun ne kadar sert çarptın bilmiyorum ama bebek çok korunaklı içerde bak doktorlar bile muayenede bastırıyo bir şey olmuyo. Sen biraz hareketlerini takip et bakalım. Bir meyve suyu iç. 2-3 saat hareket hissetmezse. Doktora gidersin. Bence iyidir ama içini ferah tut.
Olabilir ben bir şeye sinirlenince benimkide duruyo. Tatlı bır şey veya meyve suyu varsa muz gibi bir şey ye canım. Öncelikle sakin ol kendini dAha fazla germe.O panikle nasil carptim hatrlamiyorum bi agri oldu bi anda karnimda.ewdeyim simdi soluma yattim.pek.oyle hareket etmiyobagirdim bi anda sofore stresten mi etmiyo hareket bilmiyorum .
Gözün aydın canımKizlar benm oglsn degerleri nasl ? Birde nstye girdk sabah hec kaldgmz icin hastaneye kahvalti yapamamstm hic hareketlenmdi kalp atslri bile az duylyrdu doktor kabul etmedi kahvalti ettm iki meyve suyu icitm tekrar girdm nstye yarimm saat surdu ilk heraktlnmdi yine sonrasinda duzeldi sukur hic sorun yok dedi 18 hazranda yine gitcm birde kilosu iyiye dondu cok cok mutlu oldm :))
Foto koymayi unutmsm :)Kizlar benm oglsn degerleri nasl ? Birde nstye girdk sabah hec kaldgmz icin hastaneye kahvalti yapamamstm hic hareketlenmdi kalp atslri bile az duylyrdu doktor kabul etmedi kahvalti ettm iki meyve suyu icitm tekrar girdm nstye yarimm saat surdu ilk heraktlnmdi yine sonrasinda duzeldi sukur hic sorun yok dedi 18 hazranda yine gitcm birde kilosu iyiye dondu cok cok mutlu oldm :))
Foto koymayi unutmsm :) sonunda yukledim fotoyu :))Kizlar benm oglsn degerleri nasl ? Birde nstye girdk sabah hec kaldgmz icin hastaneye kahvalti yapamamstm hic hareketlenmdi kalp atslri bile az duylyrdu doktor kabul etmedi kahvalti ettm iki meyve suyu icitm tekrar girdm nstye yarimm saat surdu ilk heraktlnmdi yine sonrasinda duzeldi sukur hic sorun yok dedi 18 hazranda yine gitcm birde kilosu iyiye dondu cok cok mutlu oldm :))
Ewde de aksilik tatlibhic bisey yok .tmm canim.insallh bisey olmasin da.Olabilir ben bir şeye sinirlenince benimkide duruyo. Tatlı bır şey veya meyve suyu varsa muz gibi bir şey ye canım. Öncelikle sakin ol kendini dAha fazla germe.
ara ara oluyor bi gelip gidiyor ikinci gebelik ya erken başladı bende kasılmalar agrılar..var mı hissettiğin kasılma sancı filan. beni hiç bağlamıyor NST ye. bi şikayetim olursa bağlayacak heralde.
Ay canim sorma minibuse bindim adam kaza yapti bn uctum resmn soforle aramizda mesafe vardi bn onun arka koltugundaydin karnimi carptim ya korktum panik oldum bebege bisey olmusdr diye simdide pek hreketli degil.o an bagirdim strestende sanirim etmiyo diyorum.esim okildam gelsinde acile gidelim dedi bakarlrda ins.icim raht ederyekruye canm hayrdr biey mi oldu geçmişi okuyamadm
canım çok geçmiş olsun hatanedne sonra haber et merak ederim allahın izniyle bilşeyi yoktur inşallah sen içini ferah tut stres yapma güzel haberlerle gel inşallahKizlar ya minibus kaza yapti bnde soforun arkasinda oturuyodum.ani fren tapinca karnimi carptim.bisey olmusmdr bebege .napsam ben .moralim bozuldu bevek zarar gordumuki ya .cok sisdetli olmadi sanki hatrlamiyorum o panikle
canım sanırım ben 7 kilo eksilmiştimdaha önce doğum yapmış anneler doğumdan çıkınca kaç kg eksildiniz. İlk bebekle giden kiloyu çok merak ediyorum. Bugün şu gürültüden kaçmak için alışveriş merkezine gittim ya kendime çamaşır aldım hastane için külotların belleri falan nasıl olacak bebek gidince bilemedim. Biraz fikir verirmisiniz?
Not: iyi ki varsınız burası bana çok arkadaş oluyo
maşallah paşaya canım çok güzel toparlamış bakalım benimki nasıl yarın gıdıcem bende merak ediyorumKizlar benm oglsn degerleri nasl ? Birde nstye girdk sabah hec kaldgmz icin hastaneye kahvalti yapamamstm hic hareketlenmdi kalp atslri bile az duylyrdu doktor kabul etmedi kahvalti ettm iki meyve suyu icitm tekrar girdm nstye yarimm saat surdu ilk heraktlnmdi yine sonrasinda duzeldi sukur hic sorun yok dedi 18 hazranda yine gitcm birde kilosu iyiye dondu cok cok mutlu oldm :))
ahh canm yaa çok mu sert çarptıAy canim sorma minibuse bindim adam kaza yapti bn uctum resmn soforle aramizda mesafe vardi bn onun arka koltugundaydin karnimi carptim ya korktum panik oldum bebege bisey olmusdr diye simdide pek hreketli degil.o an bagirdim strestende sanirim etmiyo diyorum.esim okildam gelsinde acile gidelim dedi bakarlrda ins.icim raht eder
cnm toplamasına çok sevndm demek ki işe yaradı bu beslenme şekli aynen devam edyrm :) merak edyr inan ya görünce cok mutlu olyr :)canım çok geçmiş olsun hatanedne sonra haber et merak ederim allahın izniyle bilşeyi yoktur inşallah sen içini ferah tut stres yapma güzel haberlerle gel inşallah
canım sanırım ben 7 kilo eksilmiştim
maşallah paşaya canım çok güzel toparlamış bakalım benimki nasıl yarın gıdıcem bende merak ediyorum
Nasil carptigimi hatrlamiyorum canim bi an.panik oldum sag tarafimsa agri var.hareket etmiyo onu taktim .acilde soylicm bakalim ins.bakrlar.ahh canm yaa çok mu sert çarptıagrın var mı peki
bakarlar canm tabiki aradn mı peki eşini söyldn mi ? hemen gelse gitsenz beklemednNasil carptigimi hatrlamiyorum canim bi an.panik oldum sag tarafimsa agri var.hareket etmiyo onu taktim .acilde soylicm bakalim ins.bakrlar.
maşallah çok güzel kilo almış demekki şu ara beslenmen doğru şekilde devam ediyor.. aynen yahuu şu son günler bide geçmek bilmiyor bebişimi gördüğüm gün çok mutlu huzurlu oluyorum.. bakalım benim ona giden damardan az besleniyormuş tıkalı olduğu için yarın doktor ne dicek merak ediyorum hayırlısı allahdan hayırlsııyla sağlıkla alalımda hep birlikte inşallahcnm toplamasına çok sevndm demek ki işe yaradı bu beslenme şekli aynen devam edyrm :) merak edyr inan ya görünce cok mutlu olyr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?