2015 Temmuz Anneleri

amşn canm inş. rabbımm hakkımzda hayrlısını versn sağlklı olsnlr gerisi boş

ahh canm yaa çok mu sert çarptı agrın var mı peki

Canım maşallah nasıl çgüzl kilo almış oğluşun :) ne yedin ne içtin dün gittim kızım 2008gr . Doktor az demiyor ama artık az olduğu belli. Canım çok sıkılıyor benim de. Dr a göre doğuma kadar 3kilo olur ama bana olamıycakmış gibi gelio. Beslenme listeni yazar mısın :))

Hadi gözün aydın canım. Az az derken tosuncuk bile olabilir oğlışun sen böyle devam et benimde 5 te randevum. Gerçi ben her hafta doktordayım ve hiç kilo boy söylemiyor zaten :/

canm benmde azdı bılyrsn cok takmştm kafama ya birde eşim üstüme gelyrdu. hemen hemen hergün et yedım cnm beyaz et kırmızı et (sadece köfte olrk baska yiyemyrm kırmızı eti ) sabah muhakak kahvaltı ve yumurta gece yatmadan muhakak süt ve bolca meyve cnm bukadr yedklerm sen kendını üzme hemen alyrlr kilolarını rabbm sağilk versn nstde kalbı az duylyrdu nasıl korktm sonraasında duzeldı sağlk çok önmli canm

Geldi canim simdide gidiyoz bakalm
kalp atisi olsunda ona bksinlr yeter.bide karnim tas gbioldu
benim arkadaşta küveti temizlerken karnının üzerine düşmüştü. çok şükür onunda bişeyi yoktu. bebekler çok korunaklı tahmin ettiğimizden.
ama sen git için raht etsin canım,strestende taş gibi olmuş olabilir. haberleriniz bekliyoruz

Hadi gözün aydın canım. Az az derken tosuncuk bile olabilir oğlışun sen böyle devam et benimde 5 te randevum. Gerçi ben her hafta doktordayım ve hiç kilo boy söylemiyor zaten :/
sağolsn cnm çok mutlu oldm zaten kilosunu öğrenınce içim rahatladı açıkcası birde eşimn çenesi durck böyle devam koçm dio bana :)) canm sorsana aynı günz senınkıde aynıdr hemen hemen benmkyle

usg kağıdında yazıyor diye söylemiyordur canım sana. sen bak EFW bebeğin ağırlığı demek.
FL : uyluk kemiği

sağolsn cnm çok mutlu oldm zaten kilosunu öğrenınce içim rahatladı açıkcası birde eşimn çenesi durck böyle devam koçm dio bana :)) canm sorsana aynı günz senınkıde aynıdr hemen hemen benmkyle
Masaallah canim az az derken kilolu bir bebis gelcek sanirim senin adina cok sevindim esinde susar artik

Kızlar nasılsınız bugün 35+0'ız Nst'ye bağladım bebeğin kalp atışları Sancı grafiği iyi çıktı.Bebeğin kilosu 2900 gram boyu 2 hafta önde.Kan ve idrar testi verdim şimdi onların sonuçlarını bekliyorum.

Tamam canım uyguluycam dediklerini. Et yumurta yiyorum ama süt hiç içemiyorum ona da başlamam lazım :)) dediğin gibi yeter ki sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil

maşallah cnm senın tosunada :) kan ve idrarı neden istyr cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…