- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.001
amşn canm inş. rabbımm hakkımzda hayrlısını versn sağlklı olsnlr gerisi boşmaşallah çok güzel kilo almış demekki şu ara beslenmen doğru şekilde devam ediyor.. aynen yahuu şu son günler bide geçmek bilmiyor bebişimi gördüğüm gün çok mutlu huzurlu oluyorum.. bakalım benim ona giden damardan az besleniyormuş tıkalı olduğu için yarın doktor ne dicek merak ediyorum hayırlısı allahdan hayırlsııyla sağlıkla alalımda hep birlikte inşallah
ahh canm yaa çok mu sert çarptıagrın var mı peki
Geldi canim simdide gidiyoz bakalmbakarlar canm tabiki aradn mı peki eşini söyldn mi ? hemen gelse gitsenz beklemedn
Hadi gözün aydın canım. Az az derken tosuncuk bile olabilir oğlışunKizlar benm oglsn degerleri nasl ? Birde nstye girdk sabah hec kaldgmz icin hastaneye kahvalti yapamamstm hic hareketlenmdi kalp atslri bile az duylyrdu doktor kabul etmedi kahvalti ettm iki meyve suyu icitm tekrar girdm nstye yarimm saat surdu ilk heraktlnmdi yine sonrasinda duzeldi sukur hic sorun yok dedi 18 hazranda yine gitcm birde kilosu iyiye dondu cok cok mutlu oldm :))
İçini ferah tut güzel haberlerle dön inşallah..Geldi canim simdide gidiyoz bakalm
kalp atisi olsunda ona bksinlr yeter.bide karnim tas gbioldu
canm benmde azdı bılyrsn cok takmştm kafama ya birde eşim üstüme gelyrdu. hemen hemen hergün et yedım cnm beyaz et kırmızı et (sadece köfte olrk baska yiyemyrm kırmızı eti ) sabah muhakak kahvaltı ve yumurta gece yatmadan muhakak süt ve bolca meyve cnm bukadr yedklerm sen kendını üzme hemen alyrlr kilolarını rabbm sağilk versn nstde kalbı az duylyrdu nasıl korktm sonraasında duzeldı sağlk çok önmli canmCanım maşallah nasıl çgüzl kilo almış oğluşun :) ne yedin ne içtindün gittim kızım 2008gr . Doktor az demiyor ama artık az olduğu belli. Canım çok sıkılıyor benim de. Dr a göre doğuma kadar 3kilo olur ama bana olamıycakmış gibi gelio. Beslenme listeni yazar mısın :))
benim arkadaşta küveti temizlerken karnının üzerine düşmüştü. çok şükür onunda bişeyi yoktu. bebekler çok korunaklı tahmin ettiğimizden.Geldi canim simdide gidiyoz bakalm
cnm ultsyn bakarlr haber et bizede sonra merak edyrm seniGeldi canim simdide gidiyoz bakalm
cnm ultsyn bakarlr haber et bizede sonra merak edyrm seniGeldi canim simdide gidiyoz bakalm
sağolsn cnm çok mutlu oldm zaten kilosunu öğrenınce içim rahatladı açıkcası birde eşimn çenesi durck böyle devam koçm dio bana :)) canm sorsana aynı günz senınkıde aynıdr hemen hemen benmkyleHadi gözün aydın canım. Az az derken tosuncuk bile olabilir oğlışunsen böyle devam et benimde 5 te randevum. Gerçi ben her hafta doktordayım ve hiç kilo boy söylemiyor zaten :/
usg kağıdında yazıyor diye söylemiyordur canım sana. sen bak EFW bebeğin ağırlığı demek.Hadi gözün aydın canım. Az az derken tosuncuk bile olabilir oğlışunsen böyle devam et benimde 5 te randevum. Gerçi ben her hafta doktordayım ve hiç kilo boy söylemiyor zaten :/
Masaallah canim az az derken kilolu bir bebis gelcek sanirim senin adina cok sevindim esinde susar artiksağolsn cnm çok mutlu oldm zaten kilosunu öğrenınce içim rahatladı açıkcası birde eşimn çenesi durck böyle devam koçm dio bana :)) canm sorsana aynı günz senınkıde aynıdr hemen hemen benmkyle
maşallah cnm tombik benimki gibi iki hafta önden gidiyor :))Foto koymayi unutmsm :)
Foto koymayi unutmsm :) sonunda yukledim fotoyu :))
boyu nasl hesaplnyrdu cnm ya 47 dedi sankı bana ama unuttmusg kağıdında yazıyor diye söylemiyordur canım sana. sen bak EFW bebeğin ağırlığı demek.
FL : uyluk kemiği
canm benmde azdı bılyrsn cok takmştm kafama ya birde eşim üstüme gelyrdu. hemen hemen hergün et yedım cnm beyaz et kırmızı et (sadece köfte olrk baska yiyemyrm kırmızı eti ) sabah muhakak kahvaltı ve yumurta gece yatmadan muhakak süt ve bolca meyve cnm bukadr yedklerm sen kendını üzme hemen alyrlr kilolarını rabbm sağilk versn nstde kalbı az duylyrdu nasıl korktm sonraasında duzeldı sağlk çok önmli canm
sağolsn cnm benm şimdide dioki baak demekki az yemşsn şimdi tam beslenınce oldu böyle devam :)Masaallah canim az az derken kilolu bir bebis gelcek sanirim senin adina cok sevindim esinde susar artik
maşallah cnm senın tosunada :) kan ve idrarı neden istyr cnmKızlar nasılsınız bugün 35+0'ız Nst'ye bağladım bebeğin kalp atışları Sancı grafiği iyi çıktı.Bebeğin kilosu 2900 gram boyu 2 hafta önde.Kan ve idrar testi verdim şimdi onların sonuçlarını bekliyorum.
allah razı olsn cnm yeni oldu bizimki böyle :) yazıyfcktı besiye v-çektm düzeldi :))maşallah cnm tombik benimki gibi iki hafta önden gidiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?