2015 Temmuz Anneleri

Kızlar size bir bilgi bende az önce öğrendim. Çatlak olmaması için çok protein tüketmek gerekiyormuş.

Kizlar geldim cok sukur bizey yok dedi dikkat et fln dedi iste.bide bn ebe vardi tanisacktim.burda dogumuma o girsin diye.oda moralimi bozdu dediki ya samsuna ya ankaraya git bnce dedi.hastanenin halini begnmiyorum dedi .bi doktor nobet tutuyo zor dedi.napayim bn riske girmkde istemiyorum ama nolck bilmiyorum

Kızlar size bir bilgi bende az önce öğrendim. Çatlak olmaması için çok protein tüketmek gerekiyormuş.

Canım bence o kesinlikle genetik...benim annemler ve teyzeler de olmamış Allaha şükür bende de yok şu ana kadar..bir arkadaşım da çok dikkatliydi beslenme ve kremler konusunda annesinde çatlak varmış baya o da çatır çatır çatladı..ona yapacak bişi yok genetik kesinlikle.

allah'tan çatlamadm nstde bir kız daha vardı aman tanrmm karnı kırmızı kırmızı çizgiler sanki kanyr. çok çatlamştı bana dio sen nie çatlamadn sanki çatlamk zorndymşm gibi :))

Biliyorum aslında ama bir kadındoğum doktoru söyledi. Bir bildiği vardır dedim

cnm bişey olmadgna çok sevndm. hadi yaa aklını karştrmş

allah'tan çatlamadm nstde bir kız daha vardı aman tanrmm karnı kırmızı kırmızı çizgiler sanki kanyr. çok çatlamştı bana dio sen nie çatlamadn sanki çatlamk zorndymşm gibi :))
Şimdilik bende de yok ama bu ara karnım acıyo biraz etim acıyo sanki korkmaya başladım valla

Kizlar ya minibus kaza yapti bnde soforun arkasinda oturuyodum.ani fren tapinca karnimi carptim.bisey olmusmdr bebege .napsam ben .moralim bozuldu bevek zarar gordumuki ya .cok sisdetli olmadi sanki hatrlamiyorum o panikle

geçmiş olsun canım. nasılsınız şimdi

canım ben doğurmadımda genelde 5-7 kilo arası eksiliyor. bebeğin kilosunada bağlı olarak. ben hala eski külotlarımı giyiyorum. hiç değiştirmedim ama sezaryen olursa dikişi denk gelmesin diye hamile külodu giyiolebilir. yatarken burada file külot veriyorlar. kendi iç çamaşırını giymiyorsun. eve geçincede azıcık yüksek belli giyersin. normal olursa istediğin giy

Genelde 5 6 kilo kesin gidiyo canim ben daha sonrasindada hizla vermemeye devam etmistim :)

cnm bişey olmadgna çok sevndm. hadi yaa aklını karştrmş
Sagol cnm.valla butun planlrim mahvoldu.yani dedi dun gene birini gnderdik erzuruma.korkma ama boyle oluyo dedi.bn olmzsam.seni hasat ederler burda fln dedi.napcm bilmiyorum kafam.rahtti karsti.bide iri olabilir bebek dedi karnimdan.onada korktum

Sagol cnm.geldik hastaneden.ebe vardi onunla konustum.burda dogum yapma fln dedi yaza geliyor.git annemin yada kv ewine dedi.kfam.karsti.yaslida bi kadin dedi bn burdaysam yardimci olurum ama degilsem mundar ederler seni burda fln dedi.aklim curcuna oldu

Kızlar bizim ailede de herkesde çatlak oldu, ben ilk baş birden çok kilomaldım, ama şu anda artı 14 üm ki başlangıç gibi gitseydim, 30 u bulurdum , ilk baş bebe yağı ile başladım ama ben de hiç benlendşrmedi öylece cilt üstümde kalıp kurudu, zeytinyağı da öyle , hiç cilt altıma geçmedi, nemlendirmek için farklı içerik gerekir dedi bana eczacım, lierac kullandım ama düzenli, hiç çatlak olmadı . Bu konuyu baştan da konuşmuştuk,hatta beni kızarıttı , cildim çilek gibi oldu yağlar, lierac bana iyi geldi bilmiyrm belki herkese göre değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…