- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.021
Kızlar size bir bilgi bende az önce öğrendim. Çatlak olmaması için çok protein tüketmek gerekiyormuş.
iç cnm süt önmli özellkle gece :)Tamam canım uyguluycam dediklerini. Et yumurta yiyorum ama süt hiç içemiyorum ona da başlamam lazım :)) dediğin gibi yeter ki sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil
canım orda yazan cm değeri 7 ile çarpıp söylüyo boyunuboyu nasl hesaplnyrdu cnm ya 47 dedi sankı bana ama unuttm
allah'tan çatlamadm nstde bir kız daha vardı aman tanrmm karnı kırmızı kırmızı çizgiler sanki kanyr. çok çatlamştı bana dio sen nie çatlamadn sanki çatlamk zorndymşm gibi :))Kızlar size bir bilgi bende az önce öğrendim. Çatlak olmaması için çok protein tüketmek gerekiyormuş.
Biliyorum aslında ama bir kadındoğum doktoru söyledi. Bir bildiği vardır dedimCanım bence o kesinlikle genetik...benim annemler ve teyzeler de olmamış Allaha şükür bende de yok şu ana kadar..bir arkadaşım da çok dikkatliydi beslenme ve kremler konusunda annesinde çatlak varmış baya o da çatır çatır çatladı..ona yapacak bişi yok genetik kesinlikle.
cnm bişey olmadgna çok sevndm. hadi yaa aklını karştrmşKizlar geldim cok sukur bizey yok dedi dikkat et fln dedi iste.bide bn ebe vardi tanisacktim.burda dogumuma o girsin diye.oda moralimi bozdu dediki ya samsuna ya ankaraya git bnce dedi.hastanenin halini begnmiyorum dedi .bi doktor nobet tutuyo zor dedi.napayim bn riske girmkde istemiyorum ama nolck bilmiyorum
Şimdilik bende de yok ama bu ara karnım acıyo biraz etim acıyo sanki korkmaya başladım vallaallah'tan çatlamadm nstde bir kız daha vardı aman tanrmm karnı kırmızı kırmızı çizgiler sanki kanyr. çok çatlamştı bana dio sen nie çatlamadn sanki çatlamk zorndymşm gibi :))
cnm burda mm cm ulstrsynda mı yazyrcanım orda yazan cm değeri 7 ile çarpıp söylüyo boyunu
Kizlar ya minibus kaza yapti bnde soforun arkasinda oturuyodum.ani fren tapinca karnimi carptim.bisey olmusmdr bebege .napsam ben .moralim bozuldu bevek zarar gordumuki ya .cok sisdetli olmadi sanki hatrlamiyorum o panikle
daha önce doğum yapmış anneler doğumdan çıkınca kaç kg eksildiniz. İlk bebekle giden kiloyu çok merak ediyorum. Bugün şu gürültüden kaçmak için alışveriş merkezine gittim ya kendime çamaşır aldım hastane için külotların belleri falan nasıl olacak bebek gidince bilemedim. Biraz fikir verirmisiniz?
Not: iyi ki varsınız burası bana çok arkadaş oluyo
Canim ultrason kagidinda fl varya o degeri 7 ile carpiyosun cikan sonuc bebisin boyucnm burda mm cm ulstrsynda mı yazyr
Genelde 5 6 kilo kesin gidiyo canim ben daha sonrasindada hizla vermemeye devam etmistim :)daha önce doğum yapmış anneler doğumdan çıkınca kaç kg eksildiniz. İlk bebekle giden kiloyu çok merak ediyorum. Bugün şu gürültüden kaçmak için alışveriş merkezine gittim ya kendime çamaşır aldım hastane için külotların belleri falan nasıl olacak bebek gidince bilemedim. Biraz fikir verirmisiniz?
Not: iyi ki varsınız burası bana çok arkadaş oluyo
http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.htmlboyu nasl hesaplnyrdu cnm ya 47 dedi sankı bana ama unuttm
Sagol cnm.valla butun planlrim mahvoldu.yani dedi dun gene birini gnderdik erzuruma.korkma ama boyle oluyo dedi.bn olmzsam.seni hasat ederler burda fln dedi.napcm bilmiyorum kafam.rahtti karsti.bide iri olabilir bebek dedi karnimdan.onada korktumcnm bişey olmadgna çok sevndm. hadi yaa aklını karştrmş
evet canım cihaza göre değişiyomu bilmem ama FL yi cm cinsinden 7 ile çarpıyorsun o zaman boyu çıkıyorcnm burda mm cm ulstrsynda mı yazyr
Sagol cnm.geldik hastaneden.ebe vardi onunla konustum.burda dogum yapma fln dedi yaza geliyor.git annemin yada kv ewine dedi.kfam.karsti.yaslida bi kadin dedi bn burdaysam yardimci olurum ama degilsem mundar ederler seni burda fln dedi.aklim curcuna oldugeçmiş olsun canım. nasılsınız şimdi
canım ben doğurmadımda genelde 5-7 kilo arası eksiliyor. bebeğin kilosunada bağlı olarak. ben hala eski külotlarımı giyiyorum. hiç değiştirmedim ama sezaryen olursa dikişi denk gelmesin diye hamile külodu giyiolebilir. yatarken burada file külot veriyorlar. kendi iç çamaşırını giymiyorsun. eve geçincede azıcık yüksek belli giyersin. normal olursa istediğin giy
Kan değerlerim başlangıçta düşüktü kan ilacı kullanıyorum idrarda protein var mı yok mu diye temiz çıktı onlarda Allah'a şükür senin bebek nasıl boyu kilosu ?maşallah cnm senın tosunada :) kan ve idrarı neden istyr cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?