2015 Temmuz Anneleri

Maşallah oğluna canım oh sende bi rahatlamışımdır. Kocalar bizden çok takıyo çünkü. :)) nst den önce aç olmamak lazım ben özellikle Nutellalı ekmek yerdim girmeden. Hatta bikere nutella kavonozunu çantama atmıştım beklerken kaşıkla yemiştim kimse görmeden

Canim ultrason kagidinda fl varya o degeri 7 ile carpiyosun cikan sonuc bebisin boyu
bugün mınnosumu gördüm elleriyle yüzünü kapanıstı:) doktor salladı birazda actı:) kilosu tam 2 kilo boyu 45 cm o fl ile carptım boy olaraak 1 hafta ilerde maşallah kızım.

Bende lierac kullanıyorum ama bazen çok geriliyo ona işe yaramıyo.o acıyı almak için başka yağlı şeyler de sürüyorum. Kakao yağı gibi

Ay maşallah senin bıcırığa annesi tombik olucak heralde inş güzel sonuçlar alırsın onlardanda

Kızlar size bir bilgi bende az önce öğrendim. Çatlak olmaması için çok protein tüketmek gerekiyormuş.
Yokyaaa benim kadar kimse tüketmez eşim et obur olduğu için bende onunla birlikte protein ağırlıklı beslenmiş oluyorum. Tamam çok aşırı çatlağım yok ama çatladım

Ya ben tam anlayamadım hangi hastane bu? Sen bi internetten baksana oarada doğum yapan kadınlar yorum yazmış mı?

Katılıyorum kesinlikle

Yokyaaa benim kadar kimse tüketmez eşim et obur olduğu için bende onunla birlikte protein ağırlıklı beslenmiş oluyorum. Tamam çok aşırı çatlağım yok ama çatladım
Hmmm peki napalım. Benim bu ara göbeğimin eti acıyo resmen her an çatlayacakmışım hissi var.

allah'tan çatlamadm nstde bir kız daha vardı aman tanrmm karnı kırmızı kırmızı çizgiler sanki kanyr. çok çatlamştı bana dio sen nie çatlamadn sanki çatlamk zorndymşm gibi :))

Şimdilik bende de yok ama bu ara karnım acıyo biraz etim acıyo sanki korkmaya başladım valla
Kızlar çatlamadım diye salmayın ben 38. Haftamda çatladım işk gebeliğimde doktor bile şaşırmıştı. Siz tedbiri elden bırakmayın.

Kızlar çatlamadım diye salmayın ben 38. Haftamda çatladım işk gebeliğimde doktor bile şaşırmıştı. Siz tedbiri elden bırakmayın.
Yokda napcam ki canım? zaten krem sürüyorum. Bol su içiyorum başka bildiğin yöntem var mı korunmak için?

Sagol cnm.valla butun planlrim mahvoldu.yani dedi dun gene birini gnderdik erzuruma.korkma ama boyle oluyo dedi.bn olmzsam.seni hasat ederler burda fln dedi.napcm bilmiyorum kafam.rahtti karsti.bide iri olabilir bebek dedi karnimdan.onada korktum
Ahh cnm ya gerckten kafan karsms ne yapcksn peki simdi hamilelgn son zamnlarnda soylnck sey mi ya bu

Yokda napcam ki canım? zaten krem sürüyorum. Bol su içiyorum başka bildiğin yöntem var mı korunmak için?
Yok canım yani çatlamadım diye yaptıklarınızı bırakmayın doğurana kadar. Karnının eti bebek ten acıyodur büyüdükçe yerleri daralıyo etimiz geriliyo resmen o acı bendede var.

Aynen cnm ben cok rahatldm :) esimde boyle devam koçum dio :)) alemsin beaa bende atarm artk cikolata yada kavonozu :))

Ya ben tam anlayamadım hangi hastane bu? Sen bi internetten baksana oarada doğum yapan kadınlar yorum yazmış mı?
Cnm bayburt devlet hastanesi.burda iki tane doktor vardi biri istifa etti gitti bi tane ksldi .bi tane daha geldi ama dogum izninden nobet fln tutmuyomus.aslinda bnm ark.burda dogum yapti.ama ebe diyo bi dojtr herseye yetisemiyor.seni burda perisan ederler

Ahh cnm ya gerckten kafan karsms ne yapcksn peki simdi hamilelgn son zamnlarnda soylnck sey mi ya bu
Valla gizem ankaraya gidemm.alck kimse yok.samsun kaliyo ordansa biri gelip alirsa giderim sanirim otobusle gidemm gbime geliyor.kv dem samsunda acikcasi onlara gitmk istemiyorum cok afedersin wc de bile raht edemiyorum.ewim en guzelu ama mecbur kalirsam gidicem sanirim.aslinda burda dogum yapn cok ama bi doktr var dedi sknti hep hosuma gitmiyor dedi bnde korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…