2015 Temmuz Anneleri

Kızlar yine cisimden cekiyorum ne güzel ağrısıggitmişti yine başladı çok kötüyüm minoset attım tuzlu gargara yaptım şimdide karanfil demiyorum son çare buda ağrısının kesmesse Dr yolu görünüyor

benim arkadaşta 38de çatır çatır çatlamış. son dakka olacak şey mi yav :)) bende hiç rahat takınmıyorum o yüzden. her an olabilir

Valla ben zaten çatır çatır çatladım oyüzden artık takmıyorum kullanmadığım krem yağ kalmamıştı bol su da içtim ama yok yinede çatladımm bnce cildin elastikiyetiyle alakalı kremler tek başına çözüm değil maleseff çatlağı olmayanların inşallah olmaz doğuma kadar

Hmm başka alternatif yok mu yakında o zaman biraz araştır.

Heh aferin sana valla benim yaptığım Hatay'ı yapıyorsun önce bacağımın üst kısımları sonra göbeğimin alt kısmı çatladı 1 haftada. Krem kullanmasan da bebek yağı veya losyonu kullan

Aynen bnmde karnımın altı ve bir bacağımın üst ve iç kısımları çatladı hala da kaşınıyorumm ne sürsem boş

iyi olmanıza sevidnim canım bununla geçmiş olsun.. o zaman samsuna git canım napıcaksın yoksa hepten stres olursun senin doğuma kadar öteki doktor gelmicekmiymiş
geçmiş olsun canım inşallah geçer ağrısı..

Yok canım yani çatlamadım diye yaptıklarınızı bırakmayın doğurana kadar. Karnının eti bebek ten acıyodur büyüdükçe yerleri daralıyo etimiz geriliyo resmen o acı bendede var.
Valla son güne kadar elimden geleni yapcam olursa kader artık yapacak bir şey yok.

Hmm başka alternatif yok mu yakında o zaman biraz araştır.
Burda baska hastane yok cevre iller var ama araba lazim.olsada bnm kocam suyum fln gelse panikten suremz.mal gbi kaldik ortada.herkesde bi bahane nspim Allaha emanet.bide ebede iri olanilir dedi.onada korktum konusucz bidaha bakalim

Sanirim oyle olck.dogum izninden donen nobet tutmuyomus oglene kdr calisiyomus.zaten.ona hic iyi degil diyorlr.ya burda da bisuru tanidigimiz dogum yapti millette sans vardi bn kaldim bahtsz bedevi gbi

Sanirim oyle olck.dogum izninden donen nobet tutmuyomus oglene kdr calisiyomus.zaten.ona hic iyi degil diyorlr.ya burda da bisuru tanidigimiz dogum yapti millette sans vardi bn kaldim bahtsz bedevi gbi
hayırlsıı allahdan canım hakkınızda neresi hayrısa orası olsun herşey olacağına varır takma kafana

Cnmm o doktrda dogm yapan birilryle gorussen korktms seni yaa belkide oyle degldr

Heh aferin sana valla benim yaptığım Hatay'ı yapıyorsun önce bacağımın üst kısımları sonra göbeğimin alt kısmı çatladı 1 haftada. Krem kullanmasan da bebek yağı veya losyonu kullan
Benmde bacgmn alt kismnda biraz catlk olms artk krem yada yag sureym bende. Karnm catlamasa iyi yaa

Cnmm o doktrda dogm yapan birilryle gorussen korktms seni yaa belkide oyle degldr
Bnm yakin ark.sezeryan.oldu simdi kalan o doktrda bi sknti olmadi.zaten digeri.nobet tutmuyi.kadin.o yuzden sanirim oyle dedi tek doktor sknti diye.bide doktora dava acmislr bi hastanin sezeryanda rahmi toplnmamis sewk etmisler erzuruma kocasi sikayetci olmus.bu ebede bnm eski mudurun esi 35 yildr ebe ona guveniyodum.bakalim.nolcak.heo islerim noyle ters ya moralim bozuldu

Burda baska hastane yok cevre iller var ama araba lazim.olsada bnm kocam suyum fln gelse panikten suremz.mal gbi kaldik ortada.herkesde bi bahane nspim Allaha emanet.bide ebede iri olanilir dedi.onada korktum konusucz bidaha bakalim
Canım belkide ebe bunalmıştır yük fazla diye ondan öyle olumsuz konuşmuştur. Eski bi hastane çalışanı olarak söylüyorum bazen insan hastadan çok bunalınca çalıştığı yer dünyanın en kötü yeri oluveriyo.

Kizlar selam nasilsiniz bir haftadir giremiyorumum ins herkes iyidir doguranlar oldu mu.ben tasindim daha tam bitmesede yerlestim sayilir cok zorlandim ama.ellerim ayaklarim cok sisiyor uyusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…