- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.061
Kızlar çatlamadım diye salmayın ben 38. Haftamda çatladım işk gebeliğimde doktor bile şaşırmıştı. Siz tedbiri elden bırakmayın.
benim arkadaşta 38de çatır çatır çatlamış. son dakka olacak şey mi yav :)) bende hiç rahat takınmıyorum o yüzden. her an olabilir
Hmm başka alternatif yok mu yakında o zaman biraz araştır.Cnm bayburt devlet hastanesi.burda iki tane doktor vardi biri istifa etti gitti bi tane ksldi .bi tane daha geldi ama dogum izninden nobet fln tutmuyomus.aslinda bnm ark.burda dogum yapti.ama ebe diyo bi dojtr herseye yetisemiyor.seni burda perisan ederler
Heh aferin sana valla benim yaptığım Hatay'ı yapıyorsun önce bacağımın üst kısımları sonra göbeğimin alt kısmı çatladı 1 haftada. Krem kullanmasan da bebek yağı veya losyonu kullan
iyi olmanıza sevidnim canım bununla geçmiş olsun.. o zaman samsuna git canım napıcaksın yoksa hepten stres olursun senin doğuma kadar öteki doktor gelmicekmiymişKizlar geldim cok sukur bizey yok dedi dikkat et fln dedi iste.bide bn ebe vardi tanisacktim.burda dogumuma o girsin diye.oda moralimi bozdu dediki ya samsuna ya ankaraya git bnce dedi.hastanenin halini begnmiyorum dedi .bi doktor nobet tutuyo zor dedi.napayim bn riske girmkde istemiyorum ama nolck bilmiyorum
geçmiş olsun canım inşallah geçer ağrısı..Kızlar yine cisimden cekiyorum ne güzel ağrısıggitmişti yine başladı çok kötüyüm minoset attım tuzlu gargara yaptım şimdide karanfil demiyorum son çare buda ağrısının kesmesse Dr yolu görünüyor
Valla son güne kadar elimden geleni yapcam olursa kader artık yapacak bir şey yok.Yok canım yani çatlamadım diye yaptıklarınızı bırakmayın doğurana kadar. Karnının eti bebek ten acıyodur büyüdükçe yerleri daralıyo etimiz geriliyo resmen o acı bendede var.
Burda baska hastane yok cevre iller var ama araba lazim.olsada bnm kocam suyum fln gelse panikten suremz.mal gbi kaldik ortada.herkesde bi bahane nspim Allaha emanet.bide ebede iri olanilir dedi.onada korktum konusucz bidaha bakalimHmm başka alternatif yok mu yakında o zaman biraz araştır.
Sanirim oyle olck.dogum izninden donen nobet tutmuyomus oglene kdr calisiyomus.zaten.ona hic iyi degil diyorlr.ya burda da bisuru tanidigimiz dogum yapti millette sans vardi bn kaldim bahtsz bedevi gbiiyi olmanıza sevidnim canım bununla geçmiş olsun.. o zaman samsuna git canım napıcaksın yoksa hepten stres olursun senin doğuma kadar öteki doktor gelmicekmiymiş
geçmiş olsun canım inşallah geçer ağrısı..
hayırlsıı allahdan canım hakkınızda neresi hayrısa orası olsun herşey olacağına varır takma kafanaSanirim oyle olck.dogum izninden donen nobet tutmuyomus oglene kdr calisiyomus.zaten.ona hic iyi degil diyorlr.ya burda da bisuru tanidigimiz dogum yapti millette sans vardi bn kaldim bahtsz bedevi gbi
Oyle cnm.bn cok rahttim strese girdim konusmlr sonucu.bakalim nolck .en iyisi i.sanin ewi ama sartlr zorluyohayırlsıı allahdan canım hakkınızda neresi hayrısa orası olsun herşey olacağına varır takma kafana
Cnmm o doktrda dogm yapan birilryle gorussen korktms seni yaa belkide oyle degldrValla gizem ankaraya gidemm.alck kimse yok.samsun kaliyo ordansa biri gelip alirsa giderim sanirim otobusle gidemm gbime geliyor.kv dem samsunda acikcasi onlara gitmk istemiyorum cok afedersin wc de bile raht edemiyorum.ewim en guzelu ama mecbur kalirsam gidicem sanirim.aslinda burda dogum yapn cok ama bi doktr var dedi sknti hep hosuma gitmiyor dedi bnde korktum.
Benmde bacgmn alt kismnda biraz catlk olms artk krem yada yag sureym bende. Karnm catlamasa iyi yaaHeh aferin sana valla benim yaptığım Hatay'ı yapıyorsun önce bacağımın üst kısımları sonra göbeğimin alt kısmı çatladı 1 haftada. Krem kullanmasan da bebek yağı veya losyonu kullan
haklısın canım insanın kendi evi gibi hiç biryer olmuyor belki o zaman kadar başka bir dktor felan daha kısmetinde ne varsa o olur zaten allah gönlüne göre versin inşallahOyle cnm.bn cok rahttim strese girdim konusmlr sonucu.bakalim nolck .en iyisi i.sanin ewi ama sartlr zorluyo
Bnm yakin ark.sezeryan.oldu simdi kalan o doktrda bi sknti olmadi.zaten digeri.nobet tutmuyi.kadin.o yuzden sanirim oyle dedi tek doktor sknti diye.bide doktora dava acmislr bi hastanin sezeryanda rahmi toplnmamis sewk etmisler erzuruma kocasi sikayetci olmus.bu ebede bnm eski mudurun esi 35 yildr ebe ona guveniyodum.bakalim.nolcak.heo islerim noyle ters ya moralim bozulduCnmm o doktrda dogm yapan birilryle gorussen korktms seni yaa belkide oyle degldr
Amin cnm.ins.hersey yolunda gider Allah buyukhaklısın canım insanın kendi evi gibi hiç biryer olmuyor belki o zaman kadar başka bir dktor felan daha kısmetinde ne varsa o olur zaten allah gönlüne göre versin inşallah
Aynen bnmde karnımın altı ve bir bacağımın üst ve iç kısımları çatladı hala da kaşınıyorummne sürsem boş
Canım belkide ebe bunalmıştır yük fazla diye ondan öyle olumsuz konuşmuştur. Eski bi hastane çalışanı olarak söylüyorum bazen insan hastadan çok bunalınca çalıştığı yer dünyanın en kötü yeri oluveriyo.Burda baska hastane yok cevre iller var ama araba lazim.olsada bnm kocam suyum fln gelse panikten suremz.mal gbi kaldik ortada.herkesde bi bahane nspim Allaha emanet.bide ebede iri olanilir dedi.onada korktum konusucz bidaha bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?