- 24 Şubat 2013
- 201
- 93
- 98
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.081
Sen erzincan a baya yakınsin. Ben burda inanc bey var ona gidiyorum tüm erzincan çok memnun. Imkanin olursa aklında bulunsunCnm bayburt devlet hastanesi.burda iki tane doktor vardi biri istifa etti gitti bi tane ksldi .bi tane daha geldi ama dogum izninden nobet fln tutmuyomus.aslinda bnm ark.burda dogum yapti.ama ebe diyo bi dojtr herseye yetisemiyor.seni burda perisan ederler
Olabilir canim.yol gitmk gozumde buyuyor.tepetaklak oldu hersey ne bilm hayrlisi artikCanım belkide ebe bunalmıştır yük fazla diye ondan öyle olumsuz konuşmuştur. Eski bi hastane çalışanı olarak söylüyorum bazen insan hastadan çok bunalınca çalıştığı yer dünyanın en kötü yeri oluveriyo.
Araba olsa giderim yakin.illere de genede belli olmz tabi.ozeldemi o doktrSen erzincan a baya yakınsin. Ben burda inanc bey var ona gidiyorum tüm erzincan çok memnun. Imkanin olursa aklında bulunsun
Evet özel neon hastanesi var orda çalışıyor. Doğum fiyati konuşmadık ama muayene ücretleri 40 tl çok uçuk değil. Araştırma Hastanesi var ordaki doktorları da beğeniyorlar genelde.Araba olsa giderim yakin.illere de genede belli olmz tabi.ozeldemi o doktr
Sagol cnm.esimede cok kiziyorum arabayi istedgim zmn almadi araba kv yok soyle yok boylevdedi simdide kim bizi alir die dusunuyor .hayrlisi ins.Evet özel neon hastanesi var orda çalışıyor. Doğum fiyati konuşmadık ama muayene ücretleri 40 tl çok uçuk değil. Araştırma Hastanesi var ordaki doktorları da beğeniyorlar genelde.
Hayırlısı olsun inşallah. Daha plan yapmak için vakit var ama otobüsle samsuna da ankaraya da gitmek seni baya yorabilir.Sagol cnm.esimede cok kiziyorum arabayi istedgim zmn almadi araba kv yok soyle yok boylevdedi simdide kim bizi alir die dusunuyor .hayrlisi ins.
Zaten ank cikti planlrdanda samsuna araba bulursak biri goturse giderim.yoksa otururum burda olcagi varsada engel olamm. Napim.Hayırlısı olsun inşallah. Daha plan yapmak için vakit var ama otobüsle samsuna da ankaraya da gitmek seni baya yorabilir.
Cok gecmis olsun canim Allah korumus bi sorun olmamasina da cok sevindimKizlar ya minibus kaza yapti bnde soforun arkasinda oturuyodum.ani fren tapinca karnimi carptim.bisey olmusmdr bebege .napsam ben .moralim bozuldu bevek zarar gordumuki ya .cok sisdetli olmadi sanki hatrlamiyorum o panikle
Aynı demek ki bebişler :) Maşallah tatlılarımızaAnladm cnm 2870 kilo 47 cm boy :)
Ben de 29 yasima girdim. Inşallah elime firsat geçerse tamamlayacagim. Kariyer icin olmasa bile kendim için istiyorum. Sen de cok güzel bir sey yapmışsın :)Teşekkür ederim canım. Bazen şartlar uygun olmuyo sıkma canını ben 32 yaşındayım sen kaçsın bilmiyorum ama bizim sınıfta 40 yaş üstü bie 4 kişi var benle yaşıtta 3 kişi var. Belki ilerde bi fırsat bulur 4 yıllığa tamamlarsın.
Merhaba canım iyim sen nasılsın neyseki bir çoğu bitmiş yorulmussundur baya Güle güle oturun.. Canım tansiyonunu takipte tut çok aşırı şişiyor doktoruna söyle bakalım ne dicekKizlar selam nasilsiniz bir haftadir giremiyorumum ins herkes iyidir doguranlar oldu mu.ben tasindim daha tam bitmesede yerlestim sayilir cok zorlandim ama.ellerim ayaklarim cok sisiyor uyusuyor
Sagol cnm.kardesim diyo abla bn gelirim goturirum seni erzuruma ama onafa kiyamm izmirde okuyo diyemm gel sinvlrida onmli.esimin muduru fln var ama kimseye gel bizi gotur diyemz.izne ayrildim sknti birakmadi.ama hayirlisi insallh.arkdasimin biride trip atiyo nie gec soyledin bna diye kac aydr girusmuyoz bide onun tribini cekiom bigun kapatcam teli fln kimseyle gorusmicemCok gecmis olsun canim Allah korumus bi sorun olmamasina da cok sevindimbende biliyorsun erzurumun ilcesindeyim doguma erzurum merkeze gidecem buharaya doktorumla konustum ilk dogum hemn olmaz sancin baslayinca gelirsin dedi tabiki arabamizi esim kullanamayacak o an hangi arkadasi yada komsumun esi musaitse ondan rica edecegiz insallah sen de bi yolunu bulursun♧♧♧
Massallh canim bnmde bi hfta onden .gidiyo bn diyodum 4 olur diye ama ins.olmz norml dogum.icin :) nasil verdin.kilo hos bnde 6 kilo almisimda kilolu hamile kaldim maaleseffSelam kızlar bugün nizimde randevumuz vardı. Doktor 3 kilo civarı dedi. 3.500 yada 3.650 civarı olur. 4 ve üstü olması için 3 hafta önde olması lazım dedi. Bende 1 kilo vermişim. 5 kilo oldu şimdiye kadar aldığım kilo. Yiyorum evdeyim sürekli yatıyorum şaştım valla inşallah böyle devam eder
Canim bende boyle dusunuyorum ama Allah firsat verirse.. yani insallah gidecem seninki de hic belli olmaz burda bi kampanya baslatmis saglik bakanligi ,ebem soyledi bizim gibi kotu durumda olan yerlerde dogumdan 10 gun once merkeze tam tesekkullu hastaneye goturuyolarmis misafir ediyorlarmis dogum oluyor eve donuyorsun. Ben kabul etmedim de sen de acil bir durum olursa ambulansla gidersinSagol cnm.kardesim diyo abla bn gelirim goturirum seni erzuruma ama onafa kiyamm izmirde okuyo diyemm gel sinvlrida onmli.esimin muduru fln var ama kimseye gel bizi gotur diyemz.izne ayrildim sknti birakmadi.ama hayirlisi insallh.arkdasimin biride trip atiyo nie gec soyledin bna diye kac aydr girusmuyoz bide onun tribini cekiom bigun kapatcam teli fln kimseyle gorusmicem
burda aci durumu erzuruma gnderiyolrmış .hayırlısı napayım. esim bi annesyle konuşsun gitme durumumuz olmzsa samsuna burda kalırım.herkes burda yapıo napalım hastanın birini de mesela dün sevk etmişler .zaten ilk doğum olduğu için bişey olur korkusu hep oluyo buda tuz biber oldu.ama yazıkki devlet hastanesinde bi doktor var bide diyolr tam teşekküllü hastane nerde ben göremiyorumCanim bende boyle dusunuyorum ama Allah firsat verirse.. yani insallah gidecem seninki de hic belli olmaz burda bi kampanya baslatmis saglik bakanligi ,ebem soyledi bizim gibi kotu durumda olan yerlerde dogumdan 10 gun once merkeze tam tesekkullu hastaneye goturuyolarmis misafir ediyorlarmis dogum oluyor eve donuyorsun. Ben kabul etmedim de sen de acil bir durum olursa ambulansla gidersin
ay bide bnmki korkudan döndü sanırım top gibi bişey gögüsümn altında duruyo inş. kafası hala aşağıdadır stres topu oldu minik kuşumCanim bende boyle dusunuyorum ama Allah firsat verirse.. yani insallah gidecem seninki de hic belli olmaz burda bi kampanya baslatmis saglik bakanligi ,ebem soyledi bizim gibi kotu durumda olan yerlerde dogumdan 10 gun once merkeze tam tesekkullu hastaneye goturuyolarmis misafir ediyorlarmis dogum oluyor eve donuyorsun. Ben kabul etmedim de sen de acil bir durum olursa ambulansla gidersin
Bende kilolu hamile kaldım canım. İlk zamanlar çok bunalıma girdim iyice kilo alıcam diye. Ama nasıl oldu bilmiyorum giç dikkatte etmedim açıkcası. Bende normal doğum istiyorum fazla kilolu olmasın bebişlerimiz sonra alırlar inşallah kiloMassallh canim bnmde bi hfta onden .gidiyo bn diyodum 4 olur diye ama ins.olmz norml dogum.icin :) nasil verdin.kilo hos bnde 6 kilo almisimda kilolu hamile kaldim maaleseff
Canim sakin ol ahhh ilk bebeklerimiz ya hep telase hep telase :) zaten dogumu ebeler yaptiriyor olaganustu durumda doktoru cagiriyorlar pit diye dogurursun hicbirseye ihtiyacin kalmaz insallah :)ay bide bnmki korkudan döndü sanırım top gibi bişey gögüsümn altında duruyo inş. kafası hala aşağıdadır stres topu oldu minik kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?