2015 Temmuz Anneleri

Sen erzincan a baya yakınsin. Ben burda inanc bey var ona gidiyorum tüm erzincan çok memnun. Imkanin olursa aklında bulunsun

Olabilir canim.yol gitmk gozumde buyuyor.tepetaklak oldu hersey ne bilm hayrlisi artik

Evet özel neon hastanesi var orda çalışıyor. Doğum fiyati konuşmadık ama muayene ücretleri 40 tl çok uçuk değil. Araştırma Hastanesi var ordaki doktorları da beğeniyorlar genelde.
Sagol cnm.esimede cok kiziyorum arabayi istedgim zmn almadi araba kv yok soyle yok boylevdedi simdide kim bizi alir die dusunuyor .hayrlisi ins.

Kizlar ya minibus kaza yapti bnde soforun arkasinda oturuyodum.ani fren tapinca karnimi carptim.bisey olmusmdr bebege .napsam ben .moralim bozuldu bevek zarar gordumuki ya .cok sisdetli olmadi sanki hatrlamiyorum o panikle
Cok gecmis olsun canim Allah korumus bi sorun olmamasina da cok sevindim bende biliyorsun erzurumun ilcesindeyim doguma erzurum merkeze gidecem buharaya doktorumla konustum ilk dogum hemn olmaz sancin baslayinca gelirsin dedi tabiki arabamizi esim kullanamayacak o an hangi arkadasi yada komsumun esi musaitse ondan rica edecegiz insallah sen de bi yolunu bulursun♧♧♧

Ben de 29 yasima girdim. Inşallah elime firsat geçerse tamamlayacagim. Kariyer icin olmasa bile kendim için istiyorum. Sen de cok güzel bir sey yapmışsın :)

Kizlar selam nasilsiniz bir haftadir giremiyorumum ins herkes iyidir doguranlar oldu mu.ben tasindim daha tam bitmesede yerlestim sayilir cok zorlandim ama.ellerim ayaklarim cok sisiyor uyusuyor
Merhaba canım iyim sen nasılsın neyseki bir çoğu bitmiş yorulmussundur baya Güle güle oturun.. Canım tansiyonunu takipte tut çok aşırı şişiyor doktoruna söyle bakalım ne dicek

Sagol cnm.kardesim diyo abla bn gelirim goturirum seni erzuruma ama onafa kiyamm izmirde okuyo diyemm gel sinvlrida onmli.esimin muduru fln var ama kimseye gel bizi gotur diyemz.izne ayrildim sknti birakmadi.ama hayirlisi insallh.arkdasimin biride trip atiyo nie gec soyledin bna diye kac aydr girusmuyoz bide onun tribini cekiom bigun kapatcam teli fln kimseyle gorusmicem

Selam kızlar bugün nizimde randevumuz vardı. Doktor 3 kilo civarı dedi. 3.500 yada 3.650 civarı olur. 4 ve üstü olması için 3 hafta önde olması lazım dedi. Bende 1 kilo vermişim. 5 kilo oldu şimdiye kadar aldığım kilo. Yiyorum evdeyim sürekli yatıyorum şaştım valla inşallah böyle devam eder

Massallh canim bnmde bi hfta onden .gidiyo bn diyodum 4 olur diye ama ins.olmz norml dogum.icin :) nasil verdin.kilo hos bnde 6 kilo almisimda kilolu hamile kaldim maaleseff

Canim bende boyle dusunuyorum ama Allah firsat verirse.. yani insallah gidecem seninki de hic belli olmaz burda bi kampanya baslatmis saglik bakanligi ,ebem soyledi bizim gibi kotu durumda olan yerlerde dogumdan 10 gun once merkeze tam tesekkullu hastaneye goturuyolarmis misafir ediyorlarmis dogum oluyor eve donuyorsun. Ben kabul etmedim de sen de acil bir durum olursa ambulansla gidersin

burda aci durumu erzuruma gnderiyolrmış .hayırlısı napayım. esim bi annesyle konuşsun gitme durumumuz olmzsa samsuna burda kalırım.herkes burda yapıo napalım hastanın birini de mesela dün sevk etmişler .zaten ilk doğum olduğu için bişey olur korkusu hep oluyo buda tuz biber oldu.ama yazıkki devlet hastanesinde bi doktor var bide diyolr tam teşekküllü hastane nerde ben göremiyorum

ay bide bnmki korkudan döndü sanırım top gibi bişey gögüsümn altında duruyo inş. kafası hala aşağıdadır stres topu oldu minik kuşum

Massallh canim bnmde bi hfta onden .gidiyo bn diyodum 4 olur diye ama ins.olmz norml dogum.icin :) nasil verdin.kilo hos bnde 6 kilo almisimda kilolu hamile kaldim maaleseff
Bende kilolu hamile kaldım canım. İlk zamanlar çok bunalıma girdim iyice kilo alıcam diye. Ama nasıl oldu bilmiyorum giç dikkatte etmedim açıkcası. Bende normal doğum istiyorum fazla kilolu olmasın bebişlerimiz sonra alırlar inşallah kilo

ay bide bnmki korkudan döndü sanırım top gibi bişey gögüsümn altında duruyo inş. kafası hala aşağıdadır stres topu oldu minik kuşum
Canim sakin ol ahhh ilk bebeklerimiz ya hep telase hep telase :) zaten dogumu ebeler yaptiriyor olaganustu durumda doktoru cagiriyorlar pit diye dogurursun hicbirseye ihtiyacin kalmaz insallah :)

Mrb kizlar..
Bugün doktor randevum vardı bebisimin yüzünü kenardan gördüm sonunda.kuzucum kilo da almış çok şükür.
Nst ye girdim şükür sancida çıkmadı herşey yolunda beklemeye devam...
yekruye bende 100 km uzakliga gidiyorum doktora bugün sordum endiseliyim dedim normal dgm istiyorum ama yol uzak.
Oda öyleilk ddoğumda pat diye olmaz zaten korkma dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…