2015 Temmuz Anneleri

Insallh canim.bnm ark.2800 dogurdu iki ayda 6 kilo oldu hmn tporlndi

Kizlar sag gogsum kasiniyor iste sıkmadım da kasindi iste sari sut gibi yag gibi birsey cikti ama cok az :)

Slm kizlar tesetturlu annelere bisey sorucam hastanede basiniza esarp mi yoksa salmi takicaksnz hangisi rahat olur nasil yapicam ben bilmiyorum

Çok geçmiş olsun rabbim korumuş sizi birşey olmamasına çok sevindim . İnsan artık gerçekten dışarı çıkmaya korkuyor

Tatlım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına ve prensin kilo almasına demek ki gerçekten ekmek arası ile beslenilmiyormuş bunu anlamış olduk durmak yok aynı şekilde beslenmeye devam :)

Maşallah size canım tosuncuklar olcak bebis :)) havalar ısındı artık kolay kolay kilo alımı olmaz
Kizlar sag gogsum kasiniyor iste sıkmadım da kasindi iste sari sut gibi yag gibi birsey cikti ama cok az :)
Benimde şu ara çok kaşındi elememeye çalışıyorum süte hazırlık yapıyor..
Slm kizlar tesetturlu annelere bisey sorucam hastanede basiniza esarp mi yoksa salmi takicaksnz hangisi rahat olur nasil yapicam ben bilmiyorum
ben Yemeni alcak canım daha rahat olur salla felan uğraşamam

Hicbiri cnm, ben pijamalarima uygun igne oyali tek renk yazma takmayi dusunuyorum. Esarp da sal da gecelik ya da pijamanin ustunde biraz alakasiz olur sanki.

bugün doktor çıkışı biraz tur atayım markette dolaşayım dedim. Oğlumun şampuanlarını kremlerini aldım. Belki 1 saat bile dolaşmadım ama belim başladı yine ya sol tarafımı oyuyolar sanki

canım hastanede en rahat tülbent olur.Ben de tek renk mavi tülbent aldım yazlık ucuna renkli iğne oyası yaptırdım hastane için onu takıcam inşallah o halde eşarp,şal uğraşılmaz zaten sıcak olucak..hatta paylassyim resmini

Eklentiler

• IMG-20150602-WA0000.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 96
Benimkiler de bundan,biri krem rengi digeri pembe.
Kesinlikle daha rahat olur.
Gule gule kullan cnm :)

Guzel anneler bir de ben dalanin deterjanini bulamadim marketlerde yok hacisakirin toz deterjani var ama ustunde bebekle ilgili birsey yazmiyor ne yapmami onerirsiniz?

Cok guzel cok cici en guzeli bu olur gecelik yada pijamanin ustune, zaten o hararetle şal takilmaz :)

Bu hafta yikayacam zaten onun icin internetten siparis vermek istemedim bide ustune kargo parasi odemeyeyim dedim :) annem diyo ben hic kullanmadim bnde o eskidendi diyorum yani imkan varken almali degil mi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…