- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.101
Insallh canim.bnm ark.2800 dogurdu iki ayda 6 kilo oldu hmn tporlndiBende kilolu hamile kaldım canım. İlk zamanlar çok bunalıma girdim iyice kilo alıcam diye. Ama nasıl oldu bilmiyorum giç dikkatte etmedim açıkcası. Bende normal doğum istiyorum fazla kilolu olmasın bebişlerimiz sonra alırlar inşallah kilo
Insallh canimm Allah yardimcimiz olsunnCanim sakin ol ahhh ilk bebeklerimiz ya hep telase hep telase :) zaten dogumu ebeler yaptiriyor olaganustu durumda doktoru cagiriyorlar pit diye dogurursun hicbirseye ihtiyacin kalmaz insallah :)
Çok geçmiş olsun rabbim korumuş sizi birşey olmamasına çok sevindim . İnsan artık gerçekten dışarı çıkmaya korkuyorKizlar geldim cok sukur bizey yok dedi dikkat et fln dedi iste.bide bn ebe vardi tanisacktim.burda dogumuma o girsin diye.oda moralimi bozdu dediki ya samsuna ya ankaraya git bnce dedi.hastanenin halini begnmiyorum dedi .bi doktor nobet tutuyo zor dedi.napayim bn riske girmkde istemiyorum ama nolck bilmiyorum
Tatlım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına ve prensin kilo almasına demek ki gerçekten ekmek arası ile beslenilmiyormuş bunu anlamış olduk durmak yok aynı şekilde beslenmeye devam :)Kizlar benm oglsn degerleri nasl ? Birde nstye girdk sabah hec kaldgmz icin hastaneye kahvalti yapamamstm hic hareketlenmdi kalp atslri bile az duylyrdu doktor kabul etmedi kahvalti ettm iki meyve suyu icitm tekrar girdm nstye yarimm saat surdu ilk heraktlnmdi yine sonrasinda duzeldi sukur hic sorun yok dedi 18 hazranda yine gitcm birde kilosu iyiye dondu cok cok mutlu oldm :))
Maşallah size canım tosuncuklar olcak bebis :)) havalar ısındı artık kolay kolay kilo alımı olmazSelam kızlar bugün nizimde randevumuz vardı. Doktor 3 kilo civarı dedi. 3.500 yada 3.650 civarı olur. 4 ve üstü olması için 3 hafta önde olması lazım dedi. Bende 1 kilo vermişim. 5 kilo oldu şimdiye kadar aldığım kilo. Yiyorum evdeyim sürekli yatıyorum şaştım valla inşallah böyle devam eder
Benimde şu ara çok kaşındi elememeye çalışıyorum süte hazırlık yapıyor..Kizlar sag gogsum kasiniyor iste sıkmadım da kasindi iste sari sut gibi yag gibi birsey cikti ama cok az :)
ben Yemeni alcak canım daha rahat olur salla felan uğraşamamSlm kizlar tesetturlu annelere bisey sorucam hastanede basiniza esarp mi yoksa salmi takicaksnz hangisi rahat olur nasil yapicam ben bilmiyorum
Slm kizlar tesetturlu annelere bisey sorucam hastanede basiniza esarp mi yoksa salmi takicaksnz hangisi rahat olur nasil yapicam ben bilmiyorum
canım hastanede en rahat tülbent olur.Ben de tek renk mavi tülbent aldım yazlık ucuna renkli iğne oyası yaptırdım hastane için onu takıcam inşallah o halde eşarp,şal uğraşılmaz zaten sıcak olucak..hatta paylassyim resminiSlm kizlar tesetturlu annelere bisey sorucam hastanede basiniza esarp mi yoksa salmi takicaksnz hangisi rahat olur nasil yapicam ben bilmiyorum
Benimkiler de bundan,biri krem rengi digeri pembe.canım hastanede en rahat tülbent olur.Ben de tek renk mavi tülbent aldım yazlık ucuna renkli iğne oyası yaptırdım hastane için onu takıcam inşallah o halde eşarp,şal uğraşılmaz zaten sıcak olucak..hatta paylassyim resmini
sağol canım sen de güle güle kullanBenimkiler de bundan,biri krem rengi digeri pembe.
Kesinlikle daha rahat olur.
Gule gule kullan cnm :)
Ne aldin canim ?bugün doktor çıkışı biraz tur atayım markette dolaşayım dedim. Oğlumun şampuanlarını kremlerini aldım. Belki 1 saat bile dolaşmadım ama belim başladı yine ya sol tarafımı oyuyolar sanki
Cok guzel cok cici en guzeli bu olur gecelik yada pijamanin ustune, zaten o hararetle şal takilmaz :)canım hastanede en rahat tülbent olur.Ben de tek renk mavi tülbent aldım yazlık ucuna renkli iğne oyası yaptırdım hastane için onu takıcam inşallah o halde eşarp,şal uğraşılmaz zaten sıcak olucak..hatta paylassyim resmini
Jhonsons baby nin setini aldım canım. nivea da düşünmüştüm aslında ama set olarak onu görünce o daha hoşuma gitti.Ne aldin canim ?
http://www.unnado.com/bebeklere-ozel-sivi-camasir-deterjani-2-lt/saglik-bakim-urunleri-1 netten alabilirsen fiyatı marketlerle aynı gibi. ben omo baby aldım çok güzel kokuyor ama daha dogal bişi kullanmam lazımdı sanki diye düşünüyorum şimdi.Guzel anneler bir de ben dalanin deterjanini bulamadim marketlerde yok hacisakirin toz deterjani var ama ustunde bebekle ilgili birsey yazmiyor ne yapmami onerirsiniz?
Uzerinde granul sabun yaziyorsa kullanabilirsin.Guzel anneler bir de ben dalanin deterjanini bulamadim marketlerde yok hacisakirin toz deterjani var ama ustunde bebekle ilgili birsey yazmiyor ne yapmami onerirsiniz?
Bu hafta yikayacam zaten onun icin internetten siparis vermek istemedim bide ustune kargo parasi odemeyeyim dedim :) annem diyo ben hic kullanmadim bnde o eskidendi diyorum yani imkan varken almali degil mi :/http://www.unnado.com/bebeklere-ozel-sivi-camasir-deterjani-2-lt/saglik-bakim-urunleri-1 netten alabilirsen fiyatı marketlerle aynı gibi. ben omo baby aldım çok güzel kokuyor ama daha dogal bişi kullanmam lazımdı sanki diye düşünüyorum şimdi.
Yarin gidince bakayim hacisakirin ustunde granul sabun yaziyor mu diye,birde dalanin sabunu var lavantali ve zeytinyagli onu rendeleyip kullansam nasil olur acaba?Uzerinde granul sabun yaziyorsa kullanabilirsin.
Dalan da granul sabun cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?