- 28 Ekim 2014
- 478
- 372
- 43
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.121
Canım makinada yıkayacaksın mutlaka onlar fazla köpürüp zarar verebilir makinaga. Hacışakirin granül sabununda matik yazıyor pakette. Bende ondan kullandım.Yarin gidince bakayim hacisakirin ustunde granul sabun yaziyor mu diye,birde dalanin sabunu var lavantali ve zeytinyagli onu rendeleyip kullansam nasil olur acaba?
Canim ben deterjan almadim. Anneannemin köyde yaptığı zeytinyag sabunu vardı onlari rendeleyip kullandim. Yunusatici olarak dalin yumusatici kullandimYarin gidince bakayim hacisakirin ustunde granul sabun yaziyor mu diye,birde dalanin sabunu var lavantali ve zeytinyagli onu rendeleyip kullansam nasil olur acaba?
Ben dalin'in sıvı deterjanını aldım cnm kullanan arkadaşlarım var memnunlar tavsiye ederim...Guzel anneler bir de ben dalanin deterjanini bulamadim marketlerde yok hacisakirin toz deterjani var ama ustunde bebekle ilgili birsey yazmiyor ne yapmami onerirsiniz?
50 liraya kargo ücretsiz ama biraz yavaş gonderiyor işini görmez o vakit. Degistireyim ben de rahat etmedi içim bebegi kucağımiza falan alıyoruz diye bizim kendi kıyafetleri yikarim onunla daBu hafta yikayacam zaten onun icin internetten siparis vermek istemedim bide ustune kargo parasi odemeyeyim dedim :) annem diyo ben hic kullanmadim bnde o eskidendi diyorum yani imkan varken almali degil mi :/
Dalinin sivi deterjani yok iste a101 sok bim de de yok sinir oldum bir tane buyuk market var orda da sadece hacisakirin var ona da yarin tekrar bakacam olmazsa mecbur netten isteticem :/Ben dalin'in sıvı deterjanını aldım cnm kullanan arkadaşlarım var memnunlar tavsiye ederim...
E seninki de bebekler icin degil miydi illa dalin olmasi gerekmiyor ben dalan i cok ovduler diye alacaktim onu da bulamadim :/ ama icine sinmediyse yeniden al canim50 liraya kargo ücretsiz ama biraz yavaş gonderiyor işini görmez o vakit. Degistireyim ben de rahat etmedi içim bebegi kucağımiza falan alıyoruz diye bizim kendi kıyafetleri yikarim onunla da
Ama ince şallar var daha şik durmaz mi lohusa pijemasi gibi bidey giyicem hastanede ondan bilemedimHicbiri cnm, ben pijamalarima uygun igne oyali tek renk yazma takmayi dusunuyorum. Esarp da sal da gecelik ya da pijamanin ustunde biraz alakasiz olur sanki.
Hmm evet guzelmis bu gule gule kullan inscanım hastanede en rahat tülbent olur.Ben de tek renk mavi tülbent aldım yazlık ucuna renkli iğne oyası yaptırdım hastane için onu takıcam inşallah o halde eşarp,şal uğraşılmaz zaten sıcak olucak..hatta paylassyim resmini
Slm kizlar tesetturlu annelere bisey sorucam hastanede basiniza esarp mi yoksa salmi takicaksnz hangisi rahat olur nasil yapicam ben bilmiyorum
Harika fikir. Ben dalin kullanuyorum. İçi aynen senin dediğin gibi rendelenmiş sabun şeklinde. Ancak bu granül sabunlar falan şimdi kullanılmamış kıyafetler için iyiymiş ama bebek mama dökmeye başlayıp kakası kıyafete falan geçince çıkarmıyomuş lekeleri. Çocuğu olanlar diyo. Bakalım benim ilk bebeğim yaşayıp görcezCanim ben deterjan almadim. Anneannemin köyde yaptığı zeytinyag sabunu vardı onlari rendeleyip kullandim. Yunusatici olarak dalin yumusatici kullandim
Sagol cnm esimde kizdi bnsiz disari cikmicaksn diye.sukurki bisey yokÇok geçmiş olsun rabbim korumuş sizi birşey olmamasına çok sevindim . İnsan artık gerçekten dışarı çıkmaya korkuyor
aynen bende bundan alıcam mavi ve kremini çok rahat olur..canım hastanede en rahat tülbent olur.Ben de tek renk mavi tülbent aldım yazlık ucuna renkli iğne oyası yaptırdım hastane için onu takıcam inşallah o halde eşarp,şal uğraşılmaz zaten sıcak olucak..hatta paylassyim resmini
canım çağrı markette vardı ben gördüm 4,5 liraydı hatta alacaktım eşim yakın zaten sonra alırız dedi daha kıyafetleri almadım ben alınca gidip oradan alcam haci şakırınde vardı sanırımGuzel anneler bir de ben dalanin deterjanini bulamadim marketlerde yok hacisakirin toz deterjani var ama ustunde bebekle ilgili birsey yazmiyor ne yapmami onerirsiniz?
amin inşallah canım günaydın sabah sabah mesajın canlandırdı beniGünaydın güzel anne adayları. İnşallah öyle güzel bir haftasonu olur ki, ne ağrı ne sızı ne yorgunluk olmaz, yüzünüzden gülücükler hiç azalmaz
günaydın canımgünaydın kızlarr
cnm bnm bebikler ikiz biras da erken doğacakları için kiloları düşük olacak dr a sorduğumda balık et tavuk muz ceviz yeşil mercimek gibi protein ağırlıklı gıdaların kilo aldırdığınız söyledi 2 hafta içinde et ve balık yedim biri 350 diğeri 450 gr a yakın lamışlardı maşallahCanim sen dünyaları yesen de bebis lazim olan kadar kilo alır.bana kalırsa genetik bir durum.Kafana takma sağlıklı olsun da varsın zayıf olsun.
Hayrlı haberler alırsın inşallah canımgünaydın tatlı anneler bir saat sonra doktora gidicem bakalım ne var ne yok hayırlsıı allahdan hepinizi çok çok öpüyorum inşallah gelince görüşürüz
Evet canm benm cok sagol bende cok sevndm boylee devam etcm tosun olsn :))Tatlım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına ve prensin kilo almasına demek ki gerçekten ekmek arası ile beslenilmiyormuş bunu anlamış olduk durmak yok aynı şekilde beslenmeye devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?