- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.141
Gunaydin cnm.bizde yeni yapcaz kahvalti sonra is guc :)Slm kizlar gunaydnlr serin bir sabaha uyandm cok mutlu oldm :)) kahvaltimizi ettk cay keyfi yapyrz simdi oglsmla sizler napyrsnz :)
Afyt olsn cnm benm :) bugn tatil veryrm kendime ben ev iside yapmycm :))Gunaydin cnm.bizde yeni yapcaz kahvalti sonra is guc :)
Masallah canm bebegine Sorun olmaysna sevndm kacnci haftadsn cnm pekikızlar dün doktor kontrolum vardı çatı muayenesi yapmadı haftaya yaparız zaten normal yapmışsın dedi. bebişimiz önden önden gidiyo 38 hafta da görünüyo 24 hazirana gibi görünyo kilomuz 3200 olmuş bile bence biran önce gelse iyi olcak akşam nst ye girdim kalp atışımız iyi sancımda yoktuu
:) iyi yapiyon cnm.balkonu yikatcam esime gorumcem gelckti demistim ya. Gelmicekmis vazgecmis sonra gelcekmis.keyfine gore .herhlde bebek dogack oyle sewmeye gelck.Afyt olsn cnm benm :) bugn tatil veryrm kendime ben ev iside yapmycm :))
Masallah canm bebegine Sorun olmaysna sevndm kacnci haftadsn cnm peki
Yikat cnm bende esimi alsverise gndryrm evin kucuk oglu oldm iyice dio :)) gelmesn cnm bosver daha iyi senin icin birde hamile haonle onunla mi ilglncksn kendimzle bile dogru duzgn ilglnemyrz:) iyi yapiyon cnm.balkonu yikatcam esime gorumcem gelckti demistim ya. Gelmicekmis vazgecmis sonra gelcekmis.keyfine gore .herhlde bebek dogack oyle sewmeye gelck.
Merhaba canım iyim sen nasılsın neyseki bir çoğu bitmiş yorulmussundur baya Güle güle oturun.. Canım tansiyonunu takipte tut çok aşırı şişiyor doktoruna söyle bakalım ne dicek[/QUOTE. Sgl canim dr test yaptirdi ama arayamadim dr normsl gibi hersey az kaldi rabbim kurtarsin hepimuzi hayirlisiyla
Cok karsms canm seninki :) evet haklsn dogum zamani belli olsa normal olck kismetse dimi ? O yuzden normalde kesin tarih veremyrlr zaten nezmn hayirlysa ozmn olsn ins.valla canım anlamadımki kaçıncı haftadayım ultroson kagıdına göre 35+5 yazıyo dün de ama tahmini doğum takviminie göre 37+2 bebek gelişimi 38+4 hiç bişi anlamadım yemin ederim tek bilmek istediğim ne zaman doğucak
Slm kizlar gunaydnlr serin bir sabaha uyandm cok mutlu oldm :)) kahvaltimizi ettk cay keyfi yapyrz simdi oglsmla sizler napyrsnz :)
Cok karsms canm seninki :) evet haklsn dogum zamani belli olsa normal olck kismetse dimi ? O yuzden normalde kesin tarih veremyrlr zaten nezmn hayirlysa ozmn olsn ins.
Aynn agirlasinca iyice gelmesinde ramznda fln.hos burdami olcz belli de degil ama simdilik duruyoz bakalim :)Yikat cnm bende esimi alsverise gndryrm evin kucuk oglu oldm iyice dio :)) gelmesn cnm bosver daha iyi senin icin birde hamile haonle onunla mi ilglncksn kendimzle bile dogru duzgn ilglnemyrz
Haklisin canım ablamında üçüzleri oldu yeni.2 kilo ve ustu civarı doğdular.simdi 45 günlükler 4 kilo oldular.sen güzel yemene bak cevizinin çiğ bademini peynir sut yoğurdunu eksik etme.cnm bnm bebikler ikiz biras da erken doğacakları için kiloları düşük olacak dr a sorduğumda balık et tavuk muz ceviz yeşil mercimek gibi protein ağırlıklı gıdaların kilo aldırdığınız söyledi 2 hafta içinde et ve balık yedim biri 350 diğeri 450 gr a yakın lamışlardı maşallah
E kakali kiyafetleri neyle cikartacaz :)Harika fikir. Ben dalin kullanuyorum. İçi aynen senin dediğin gibi rendelenmiş sabun şeklinde. Ancak bu granül sabunlar falan şimdi kullanılmamış kıyafetler için iyiymiş ama bebek mama dökmeye başlayıp kakası kıyafete falan geçince çıkarmıyomuş lekeleri. Çocuğu olanlar diyo. Bakalım benim ilk bebeğim yaşayıp görcez
Ben erzurumdayim ilcesinde :) burda cagri market yoooook ki :)))aynen bende bundan alıcam mavi ve kremini çok rahat olur..
canım çağrı markette vardı ben gördüm 4,5 liraydı hatta alacaktım eşim yakın zaten sonra alırız dedi daha kıyafetleri almadım ben alınca gidip oradan alcam haci şakırınde vardı sanırım
amin inşallah canım günaydın sabah sabah mesajın canlandırdı beni
Canim migros varmi.bilmiyorum.orda da bm dalinin deterjanini ordan.aldim.bayburttada bi orda buldum.Ben erzurumdayim ilcesinde :) burda cagri market yoooook ki :)))
Maşallah canım ablana ya :) kaçıncı haftasında doğum yaptı? Nasıl bi hamilelik geçirdi? Ben bazen bi tanesi için mızmızlanıyorum millet 3 tane birden taşıyor ya helâl olsunHaklisin canım ablamında üçüzleri oldu yeni.2 kilo ve ustu civarı doğdular.simdi 45 günlükler 4 kilo oldular.sen güzel yemene bak cevizinin çiğ bademini peynir sut yoğurdunu eksik etme.
Sirke dokup bekletip oyle yikanacak ozmn cikiyo . Sabun tozu leke cikarmada hic bir ise yaramiyo gercektenE kakali kiyafetleri neyle cikartacaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?