2015 Temmuz Anneleri

kızlar dün doktor kontrolum vardı çatı muayenesi yapmadı haftaya yaparız zaten normal yapmışsın dedi. bebişimiz önden önden gidiyo 38 hafta da görünüyo 24 hazirana gibi görünyo kilomuz 3200 olmuş bile bence biran önce gelse iyi olcak akşam nst ye girdim kalp atışımız iyi sancımda yoktuu

Masallah canm bebegine Sorun olmaysna sevndm kacnci haftadsn cnm peki

Masallah canm bebegine Sorun olmaysna sevndm kacnci haftadsn cnm peki

valla canım anlamadımki kaçıncı haftadayım ultroson kagıdına göre 35+5 yazıyo dün de ama tahmini doğum takviminie göre 37+2 bebek gelişimi 38+4 hiç bişi anlamadım yemin ederim tek bilmek istediğim ne zaman doğucak

:) iyi yapiyon cnm.balkonu yikatcam esime gorumcem gelckti demistim ya. Gelmicekmis vazgecmis sonra gelcekmis.keyfine gore .herhlde bebek dogack oyle sewmeye gelck.
Yikat cnm bende esimi alsverise gndryrm evin kucuk oglu oldm iyice dio :)) gelmesn cnm bosver daha iyi senin icin birde hamile haonle onunla mi ilglncksn kendimzle bile dogru duzgn ilglnemyrz

Cok karsms canm seninki :) evet haklsn dogum zamani belli olsa normal olck kismetse dimi ? O yuzden normalde kesin tarih veremyrlr zaten nezmn hayirlysa ozmn olsn ins.

Cok karsms canm seninki :) evet haklsn dogum zamani belli olsa normal olck kismetse dimi ? O yuzden normalde kesin tarih veremyrlr zaten nezmn hayirlysa ozmn olsn ins.

valla canım bu kilo ile gidersek haftada 200 gr aldıgını var sayıyorum en fazla 2 hafta daha devama edebiliriz çünkü sonrasında sezeryana alıyolar

Yikat cnm bende esimi alsverise gndryrm evin kucuk oglu oldm iyice dio :)) gelmesn cnm bosver daha iyi senin icin birde hamile haonle onunla mi ilglncksn kendimzle bile dogru duzgn ilglnemyrz
Aynn agirlasinca iyice gelmesinde ramznda fln.hos burdami olcz belli de degil ama simdilik duruyoz bakalim :)

Haklisin canım ablamında üçüzleri oldu yeni.2 kilo ve ustu civarı doğdular.simdi 45 günlükler 4 kilo oldular.sen güzel yemene bak cevizinin çiğ bademini peynir sut yoğurdunu eksik etme.

E kakali kiyafetleri neyle cikartacaz :)

Ben erzurumdayim ilcesinde :) burda cagri market yoooook ki :)))

Haklisin canım ablamında üçüzleri oldu yeni.2 kilo ve ustu civarı doğdular.simdi 45 günlükler 4 kilo oldular.sen güzel yemene bak cevizinin çiğ bademini peynir sut yoğurdunu eksik etme.
Maşallah canım ablana ya :) kaçıncı haftasında doğum yaptı? Nasıl bi hamilelik geçirdi? Ben bazen bi tanesi için mızmızlanıyorum millet 3 tane birden taşıyor ya helâl olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…