- 10 Nisan 2015
- 451
- 291
- 23
- 39
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.161
Maşallah canım ablana ya :) kaçıncı haftasında doğum yaptı? Nasıl bi hamilelik geçirdi? Ben bazen bi tanesi için mızmızlanıyorum millet 3 tane birden taşıyor ya helâl olsun
Çok zor ya Allah bundan sonra da yardımcısı olur inşallah ; )Sag ol canim ablam aylarca yatti hic kalkmadi.artik son gunlerde agliyordu canim benim agrilar yirtiklar offf cok fenaydi.
35+3 de dogum yapti.
Doktoru ablami kahraman ilan etti
Dayandi valla Allah verdi sabrini simdi de buyutmekle ugrasiyor :)
Aklimda bulunsun su sirke isiSirke dokup bekletip oyle yikanacak ozmn cikiyo . Sabun tozu leke cikarmada hic bir ise yaramiyo gercekten
yakamoz999, post: 41283605, member: 633955"]Çok zor ya Allah bundan sonra da yardımcısı olur inşallah ; )
sağolasın cnm küvezde filan kaldılar mı hep aklıma takılıyo inş kalmazlar hemen kucağima alırım ikisini deHaklisin canım ablamında üçüzleri oldu yeni.2 kilo ve ustu civarı doğdular.simdi 45 günlükler 4 kilo oldular.sen güzel yemene bak cevizinin çiğ bademini peynir sut yoğurdunu eksik etme.
yazdıktan sonra geldi aklıma canım biyerde bulursun belki hiç ummadığın yerde olabiliyor bazen aradıkların.. :))Ben erzurumdayim ilcesinde :) burda cagri market yoooook ki :)))
Ben netten aldım zaten cnm gitti gidiyordan ücretsiz kargosu da var uygun yani,birde bebek mağazalarında da satılıyor yakınlarında varsaDalinin sivi deterjani yok iste a101 sok bim de de yok sinir oldum bir tane buyuk market var orda da sadece hacisakirin var ona da yarin tekrar bakacam olmazsa mecbur netten isteticem :/
ABCDEFCD, post: 41283705, member: 573566"]sağolasın cnm küvezde filan kaldılar mı hep aklıma takılıyo inş kalmazlar hemen kucağima alırım ikisini de
Ohh ne guzel aile kahvaltisi :)) afyt olmstr artik cnm :))günaydın:)
bize de annemler kahvaltıya gelecek onları bekliyorum. Birazını hazırladım birazı da annem gelince artık
Evet cnm oyle 4 kilodan spnrasi artk sezeryan olyr hayrlisi artk oyle olcksada yapck bisey yokvalla canım bu kilo ile gidersek haftada 200 gr aldıgını var sayıyorum en fazla 2 hafta daha devama edebiliriz çünkü sonrasında sezeryana alıyolar
Masallah cnm oglusuna iki hafta gecer mi simdi :)sonunda eve gelebildim kızlar nstye girdik iyi çıktı sancıda yok.. daha sonra muayeneye bebişim haftasıyla uyumlu 2028 gr olmuş :) iki hafta sonra tekrar nst ve muayeneye gidicem..
İşte şu bebek deterjanları daha iyiymiş. Sıvı olanlar sanırım.E kakali kiyafetleri neyle cikartacaz :)
Kaç kilo şu an canım? Benimkide önde gidiyo.valla canım bu kilo ile gidersek haftada 200 gr aldıgını var sayıyorum en fazla 2 hafta daha devama edebiliriz çünkü sonrasında sezeryana alıyolar
Mrb canim seninle dogum tarihimiz ayni tabi aksilik olmzsa :) kilosu bi hfta ilerden gidiyo bakalim kacla dogcak.seninkinin kilo boy nasil :)Merhaba arkadaşlar bende 32 haftalık gebeyim doğumum 31 temmuza denk geliyor tabi erken gelmezse aramızda erken doğum riski olan varmı?
Hakkaten şekerli şey işe yarıyor canım, meyve suyu gofret filan , çereZ , bebek uyanık oluyor dene bakAynen cnm ben cok rahatldm :) esimde boyle devam koçum dio :)) alemsin beaa bende atarm artk cikolata yada kavonozu :))
Cankm ben tesettürlü değilim ama, kuzenimden biliyrm yeni doğum yaptı,o yumuşak rahat tülbent takmıştı,arkadan, boyundan bağlamadı, sıkıntı veriyor dedi, biz yazın olcak sende güzel yumuşak picamalrınla uyumlu tüülbrntler aşabîlirsSlm kizlar tesetturlu annelere bisey sorucam hastanede basiniza esarp mi yoksa salmi takicaksnz hangisi rahat olur nasil yapicam ben bilmiyorum
Cnm bundn sonra oyle yapcm yemeden gitmemHakkaten şekerli şey işe yarıyor canım, meyve suyu gofret filan , çereZ , bebek uyanık oluyor dene bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?