2015 Temmuz Anneleri

Maşallah canım ablana ya :) kaçıncı haftasında doğum yaptı? Nasıl bi hamilelik geçirdi? Ben bazen bi tanesi için mızmızlanıyorum millet 3 tane birden taşıyor ya helâl olsun

Sag ol canim ablam aylarca yatti hic kalkmadi.artik son gunlerde agliyordu canim benim agrilar yirtiklar offf cok fenaydi.
35+3 de dogum yapti.
Doktoru ablami kahraman ilan etti
Dayandi valla Allah verdi sabrini simdi de buyutmekle ugrasiyor :)

Sag ol canim ablam aylarca yatti hic kalkmadi.artik son gunlerde agliyordu canim benim agrilar yirtiklar offf cok fenaydi.
35+3 de dogum yapti.
Doktoru ablami kahraman ilan etti
Dayandi valla Allah verdi sabrini simdi de buyutmekle ugrasiyor :)
Çok zor ya Allah bundan sonra da yardımcısı olur inşallah ; )

Haklisin canım ablamında üçüzleri oldu yeni.2 kilo ve ustu civarı doğdular.simdi 45 günlükler 4 kilo oldular.sen güzel yemene bak cevizinin çiğ bademini peynir sut yoğurdunu eksik etme.
sağolasın cnm küvezde filan kaldılar mı hep aklıma takılıyo inş kalmazlar hemen kucağima alırım ikisini de

sonunda eve gelebildim kızlar nstye girdik iyi çıktı sancıda yok.. daha sonra muayeneye bebişim haftasıyla uyumlu 2028 gr olmuş :) iki hafta sonra tekrar nst ve muayeneye gidicem..

Kizlar annm babamla konusmusda gelip gotureyim ankaraya demis.bnde hic bu kdr uzun yola gelmedi korkuyorym Allah korusun bisey olur diye.ankarada gitsem nereye gideyim muayene olmaya.bi kisi yenimahalle devlet hast.demisti orasi uyimi.baska gercekten insan gbi ilgilenn hastane bilen varmi.esim kv.konustu bozuldu ama diyoki fogum yapar samdunda bn bi hfta snra findiga giderim ne anlfim.o isten.biz annmle onlarin ewi.de klckmisiz olurmu oyle sey.bide esim diyo burdaki.ebe seni korkuttu bnce gitmesenmide diyor.napsam bilemedim

Dalinin sivi deterjani yok iste a101 sok bim de de yok sinir oldum bir tane buyuk market var orda da sadece hacisakirin var ona da yarin tekrar bakacam olmazsa mecbur netten isteticem :/
Ben netten aldım zaten cnm gitti gidiyordan ücretsiz kargosu da var uygun yani,birde bebek mağazalarında da satılıyor yakınlarında varsa

ABCDEFCD, post: 41283705, member: 573566"]sağolasın cnm küvezde filan kaldılar mı hep aklıma takılıyo inş kalmazlar hemen kucağima alırım ikisini de

Yok canim kuvezde kalmadılar hep yaninda odadalardi 2 gün hastanede kaldılar ablamın kendini toplamasi için.
Hic merak etme bol bol yat dinlen güzelggüzel ye.bide su çok önemli çoğul gebelerde oözellikle.ablam 4 litreye yakin su iciodu her gün.

Merhaba arkadaşlar bende 32 haftalık gebeyim doğumum 31 temmuza denk geliyor tabi erken gelmezse aramızda erken doğum riski olan varmı?

Merhaba arkadaşlar bende 32 haftalık gebeyim doğumum 31 temmuza denk geliyor tabi erken gelmezse aramızda erken doğum riski olan varmı?
Mrb canim seninle dogum tarihimiz ayni tabi aksilik olmzsa :) kilosu bi hfta ilerden gidiyo bakalim kacla dogcak.seninkinin kilo boy nasil :)

Slm kizlar tesetturlu annelere bisey sorucam hastanede basiniza esarp mi yoksa salmi takicaksnz hangisi rahat olur nasil yapicam ben bilmiyorum
Cankm ben tesettürlü değilim ama, kuzenimden biliyrm yeni doğum yaptı,o yumuşak rahat tülbent takmıştı,arkadan, boyundan bağlamadı, sıkıntı veriyor dedi, biz yazın olcak sende güzel yumuşak picamalrınla uyumlu tüülbrntler aşabîlirs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…