- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.181
Canım kendi içine bile sinmemiş,için tedirgin nasıl doğum yapacaksın o hastanede, Allah esirgesin, ters bişi olsa uzman bir hekim olması seni rahatlatmaz mı?ilk doğumumuz, insan zaten hiç yaşamadığı anlara tanıklık edecekKizlar annm babamla konusmusda gelip gotureyim ankaraya demis.bnde hic bu kdr uzun yola gelmedi korkuyorym Allah korusun bisey olur diye.ankarada gitsem nereye gideyim muayene olmaya.bi kisi yenimahalle devlet hast.demisti orasi uyimi.baska gercekten insan gbi ilgilenn hastane bilen varmi.esim kv.konustu bozuldu ama diyoki fogum yapar samdunda bn bi hfta snra findiga giderim ne anlfim.o isten.biz annmle onlarin ewi.de klckmisiz olurmu oyle sey.bide esim diyo burdaki.ebe seni korkuttu bnce gitmesenmide diyor.napsam bilemedim
Canım boyunu bilmiyorum da 31 hafta 5 günlükkken 2 kiloyduMrb canim seninle dogum tarihimiz ayni tabi aksilik olmzsa :) kilosu bi hfta ilerden gidiyo bakalim kacla dogcak.seninkinin kilo boy nasil :)
Sagol canim. Bnde kndimden once bebegimi dusunmem lazim.ailem ankarada kv demler samsunda.babam almaya gelcem.demis perisan.olmasin demis.kv diyoki baban.bize getrsin e adam.o kdr yolu ewine gotrmk icin geliyor zaten samsun 10 ank.13 saat.bide findiga gidecez demisti bn ordan.oraya perisan.olmk istemem tabi.annmler gelck deyincede bn gitmm findiga diyo ama arac fln ayarldiklri yok.bnm ailemde onlara niye gotrsun.o kdr yolu onlr icin gelmiyo.en iyisi sanirim.kndi ailemin yani.ank.hastanede cok elbet biri daha iyidr.bndeki moral bozuklugundan bebekte sessiz bugun .Canım kendi içine bile sinmemiş,için tedirgin nasıl doğum yapacaksın o hastanede, Allah esirgesin, ters bişi olsa uzman bir hekim olması seni rahatlatmaz mı?ilk doğumumuz, insan zaten hiç yaşamadığı anlara tanıklık edecekbak ebe Ssni uyarmış, demek iyi niyetli tecrübeli biriai , şartları iyi olan bir hastane ayarla, Ankara çok zor ama nüfus çok , hol her yer öyle de, bence kayınvaliden ya da
Annen nerdeyse oraya git, kv olmicak galan asla düşünme, bencil olman gerek,bebeğini ve kendini düşün, diyor yok bişi yok orda durma, tamam ebe yaptırıyor da, hadi acil seEryan olman gerekti, nolcak? Ambulans filan tamam da hastanenin umuru olmaz ki şartları malum, geç kalınabilir, hiç korkacak bilişleri olmaz inan ki, tedirginsin, ben olsam orda yapmam, anne ya da kv yada görümce elti kardeş bulundukları yerde , iyi hastane varsa kendini düşün git doğumunu yap, zaten normal doğumda en geç 3. Gün ayaktasın, çeker gelirsiniz,otobüs de bişi olmaz ki, hız sınırı 90 artık , çok gebe seyahatte, Allah yardımcın olsun
Bnmde oyle simdi ayni gidiyoruz.:)Canım boyunu bilmiyorum da 31 hafta 5 günlükkken 2 kiloydu
Cnm valla bn tecrubesiz oldugum.icin hic bilmiyorum.bnde gelmedi oyke bisey ana nette fln ne yaziuo basina geln vardr burda da gormediler sanirim.skma canini erkn dogum belirtilerinde oyle bisey varmi bilmiyorumKızlar bugün sordum ama kimse cevap yazmamış.. Bugün acayip sütüm geliyorbu hayra alamet mi acaba? Kaç kere Tişört Değiştim bilmiyorum. Tecrübeli anneler bir akıl verin bugün neden böyle oldu dokunmuyorum da.. Erken doğum olur diye çok korkuyorum
Canım aslında normal yazıyor benim bir kaç aydır geliyordu ara ara ama bu defa çok aşırı gelmeye başladı. Nette gelmesi normal ama uğraşmayın erken Doğumu tetikler diyor. Ben uğraşmıyorum ama acaba bir yerlere mi temas ediyor anlamadımCnm valla bn tecrubesiz oldugum.icin hic bilmiyorum.bnde gelmedi oyke bisey ana nette fln ne yaziuo basina geln vardr burda da gormediler sanirim.skma canini erkn dogum belirtilerinde oyle bisey varmi bilmiyorum
Canim doktorunun telefonu yok mu? Benim de ilk hamileligim bilmiyorum ama en net cevabi doktorun verir. Bence ara icin rahat olsunCanım aslında normal yazıyor benim bir kaç aydır geliyordu ara ara ama bu defa çok aşırı gelmeye başladı. Nette gelmesi normal ama uğraşmayın erken Doğumu tetikler diyor. Ben uğraşmıyorum ama acaba bir yerlere mi temas ediyor anlamadımkarnımda da kasılmam var ama ben mi abartıyorum bilemedim.
Bilemiyorumki cnm tek bildigim dedigin gbi gogusle fazla oynamamk.lzim.doktora gidebilirsen pzrtsi git istersen.dun bn karnimi carptim iste ebe ntsye aldi sanciya fln o bkti.olmadi sende bi baktrirsin.sknto yapincalda kasiliyo bnm bugun.hep oyleCanım aslında normal yazıyor benim bir kaç aydır geliyordu ara ara ama bu defa çok aşırı gelmeye başladı. Nette gelmesi normal ama uğraşmayın erken Doğumu tetikler diyor. Ben uğraşmıyorum ama acaba bir yerlere mi temas ediyor anlamadımkarnımda da kasılmam var ama ben mi abartıyorum bilemedim.
Bilemedim canim, nasil istersen oyle yap ama sal uzun ya ben rahat kullanamam gibi geldi.Ama ince şallar var daha şik durmaz mi lohusa pijemasi gibi bidey giyicem hastanede ondan bilemedim
Canım benim dr başka Şehirde, az önce Aradım bir Şal gibi bişeyle sarmamı söyledi göğüslerimi. Birde kasılmalar için acile gidip nst ye gircem, inşallah bişey çıkmazBilemiyorumki cnm tek bildigim dedigin gbi gogusle fazla oynamamk.lzim.doktora gidebilirsen pzrtsi git istersen.dun bn karnimi carptim iste ebe ntsye aldi sanciya fln o bkti.olmadi sende bi baktrirsin.sknto yapincalda kasiliyo bnm bugun.hep oyle
Canım, hiç düşünme git Ankara'ya. Özel hastaneye git ya, bir ton hastane var, hiç kafana takma ama dediğim gibi şartları olmayan bir yerde yapma, bak ailen Ankara'da imkânın var, iyiyse herşey iyi ama kötü olursa hesabı kim vercek, dediğim gibi hastane der, doktor vardı da biz mi çağırmadık? Önce bebeğini sonra da kendini düşün, belli ki çok duygusalsın, çok ince düşünüyorsun , Allah yardımcın olsun, bebeklerimiz evvel Allah'a, sonrada biZe emanet. Bak nasıl yapışmışlar bize, şu an onları sağ salim dünyaya getirmek vazifemizSagol canim. Bnde kndimden once bebegimi dusunmem lazim.ailem ankarada kv demler samsunda.babam almaya gelcem.demis perisan.olmasin demis.kv diyoki baban.bize getrsin e adam.o kdr yolu ewine gotrmk icin geliyor zaten samsun 10 ank.13 saat.bide findiga gidecez demisti bn ordan.oraya perisan.olmk istemem tabi.annmler gelck deyincede bn gitmm findiga diyo ama arac fln ayarldiklri yok.bnm ailemde onlara niye gotrsun.o kdr yolu onlr icin gelmiyo.en iyisi sanirim.kndi ailemin yani.ank.hastanede cok elbet biri daha iyidr.bndeki moral bozuklugundan bebekte sessiz bugun .
Ins.sanci fln cikmz cnm.sakin ol Allaha emanet.bnm kiz stres topuna dondu hergun ayri olay yasiyo yawrumCanım benim dr başka Şehirde, az önce Aradım bir Şal gibi bişeyle sarmamı söyledi göğüslerimi. Birde kasılmalar için acile gidip nst ye gircem, inşallah bişey çıkmazsen de sıkıntı yapma canım ya bebişlerimizden önemli birşey yok, boşver gerisini..
Canım elbette normal değilKızlar bugün sordum ama kimse cevap yazmamış.. Bugün acayip sütüm geliyorbu hayra alamet mi acaba? Kaç kere Tişört Değiştim bilmiyorum. Tecrübeli anneler bir akıl verin bugün neden böyle oldu dokunmuyorum da.. Erken doğum olur diye çok korkuyorum
Herkese selamlaaaar, nasil gidiyor hamilelik hamis arkadaslarim:) benim bugun babyshower partim var heyecanliyim!!!:) onun disinda gersey ayni sizlerdeki gibi. Surekli dogurdugum ruyalar goruyorum hatta dun aksam hem normal hem sezeryan dogurdugum iki ruya gordum normal dogum olanda resmen ikindigimi filan hissettim:)
Son birkac sayfayi okudum herkes ultrason degerlerine takilmis. Canlarim 4 kilo civari dogan bebek o kadar azki, takilmayin hic yok bir hafta onde iki hafta onde vs. kizimda guya hep ondeydi 3200 dogdu. En iyi ornek acin amerikan hastanesi yada acibademin filan sitesindeki yenidogan ilanlarina orada yenidogan bebeklerin boy kilosu veriliyor goreceksiniz butun bebekler 3 kilo civari:) eminim o bebeklerde hepsi 1 hafta 10 gun ondeydi:) 4 kilo dogacakti vs:) yada inanilmaz bir donem bizimkisi herkesin bebekleri 4 kilo
Dogacak:):) yani uzun lafin kisasi keyfini cikarin su son gunlerin bosverin rakamlari filan onlarin hepsi bir tahmin ve genelde yanlis!
Herkese super haftasonlari diliyoruuuuz:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?