2015 Temmuz Anneleri

Haklisin cnm.esimde dedi git ank.baban gelckse.yeterki sagliklica dogsun.herseyo dusunmek zorunda kldim.annmlerde bi daha konusayim giderim Allah izin verirse.esim tek klck ramznda ama napalim bu sene boyle katlanicaz.biz cok sanssizis. d iyor esim ama vardr bi hayr

Ins.sanci fln cikmz cnm.sakin ol Allaha emanet.bnm kiz stres topuna dondu hergun ayri olay yasiyo yawrum

Eşim de bugün şehir Dışında aksi gibi yolda şuanda Dönüyor ama panik yapmasın diye birşey demedim. Gelsin de hemen gidicem inşallah..

Herkese selam kızlar :) uzun zamandır girip bakamadım topiğimize inşallah herkesler iyidir :)

Kolay gelsin canım, kaç kişi olacaksınız kim düEnliuor? Ne yapılıyor anlatırsın.zaten benm bildiğim en sağlıklı bebekler 3 kg civarı

Canim annenin yaninda daha rahat olursun. Dogum sonrasi hemen toparlanamazsan ya da yola cikamazsan yine annenin evinde daha rahat olursun. Kayinvaliden zaten evde durmayacagini belirtmis. Bunun disinda ankarada daha fazla hastane ve doktor secenegi bulursun. Ramazanda esin yalniz kalacakmis ama napalim bebek daha onemli simdi. :) insallah saglikla bebegini alirsin kucagina.

Oyle cnm kvdemde bakar ama sabh esime bn on gun durur giderim dedi aksam olsun bn.kalirim dedi.annmlerde daha raht ederim dedigin gbi kardesim flnda yrdimci olur.cok afedersin wc bile sorun oluyo.somdi iyi bi hastane bulmam.lazim. annm sorck.komsulra fln bakalim.ins.sorunsz sekilde dogururuz hepimiz

Babyshower 3 saat sonra baslayacak ve hicbirseyden haberim yok cunku burada arkadaslarin herseyi hazirliyor sen misafir gibi en son gidiyorsun:) bir arkadasimin evinde olacak benimkide, onlar ne yapti hic bilmiyorum:):) kizima da babasi bakacak o gelmiyor bende sultanlar gibi oturacagim ilk kez:):) resim atarim sonra canim parti bitince

Gecmis olsun iyimisin simdi?

kızlar doğumla ilgili daha çok şey öğrenmek için haziran annelerine baktım :) daha doğumlar pek başlamamış orda. çatı muayenesinden dertliler genelde. Aranızda çatı muayenesi yaptıran var mi. Bi de sezeryandan sonra göbek kalıyor diyorlar. Ne kadar doğru ???

Masallah cnm oglusuna iki hafta gecer mi simdi :)
Sağolasın canım aynen yahuu nasıl gecek :)9
Annelere git canım daha rahat edersin boşver bak hem babana gelecek hersey de vardır bi Hayır sen tedbiri al taktırdı allaha bırak
allah korusun canım nation gittin mi acil inşallah iyi haberler verirsin
Masaallah oglusuna canım bende bidahaki kontrolde nstye girecem biraz heyecan verici[/QUOTE]sağolasın canım hayırlısı olsun inşallah

Bol bol Eğlen tadını çıkar canım kilo konusundada aynen katılıyorum
Herkese selam kızlar :) uzun zamandır girip bakamadım topiğimize inşallah herkesler iyidir :)
Hoşgeldin canım iyiyim sen nasilsin
Kızlar iki gündür Seymasevde yi göremiyorum yoksa doğuma mi gitti
dün öğleden sonra yazmadım bende merak ettim??

çatı muayenesinde kendini kasmayınca sorun olmuyor.. çevremde sezeryan olan bi kaç kişi var onlarda göbek var ama belkide yapıyla da alakası olabilir bebekler sağlıkla gelsin de göbek dert değil gider

çatı muayenesinde kendini kasmayınca sorun olmuyor.. çevremde sezeryan olan bi kaç kişi var onlarda göbek var ama belkide yapıyla da alakası olabilir bebekler sağlıkla gelsin de göbek dert değil gider
CNN çatı muayenesi
Bir kaç saniyelik bişi, imiş arkım anlamadım bile dedî

Kızlar kasılmarı olan varmı aranızda ? Birde çatı muaynesinde tecrübeli olduğum için biraz anlatayım doktor muayne sırasında kendinizi kasar sıkarsanız çok acıyor ama kuş gibi rahat bırakırsanız hiç acımıyor..

normal doğumla ilgili duyduklarım beni çok korkutuyor.sezeryan olmaya daha yakın hissediyorum kendimi. O yüzden çatı muayenesinde kararsız kaldım. Eşime kalsa normal doğumdan yana. Kafam çok karışık

Bende ara sıra oluyor bazen geçmiyor ılık duş alınca geçiyor rahatliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…