2015 Temmuz Anneleri

haklısın cnm. Acı çekenler kendilerini çok kastıklarını söylüyorlar

normal doğumla ilgili duyduklarım beni çok korkutuyor.sezeryan olmaya daha yakın hissediyorum kendimi. O yüzden çatı muayenesinde kararsız kaldım. Eşime kalsa normal doğumdan yana. Kafam çok karışık
Canım inan bana bazı annelerimiz çok abartıyor normal doğumu.. Bende normal doğum yaptım tamam sancılar zor oluyor birde bana suni sancı verdiler ama ıkınma esnası felan çok kolay yeterki ebelerin ve doktorların dediğine uy gereksiz yere bağırıp çığlık atma nefesini boşa harcama ben 11 de doğuma girdim 11.10'da oğlum doğdu

normal doğumla ilgili duyduklarım beni çok korkutuyor.sezeryan olmaya daha yakın hissediyorum kendimi. O yüzden çatı muayenesinde kararsız kaldım. Eşime kalsa normal doğumdan yana. Kafam çok karışık
Canım eğer normal doğum ihtimalin varsa tercihini normal dogumdan yana kullan sezeryan acil durumlarda tabiki olursun ama normal geliyorsa bebek hiç gerek yok bebek ve senin için en iyi doğum şekli normal olan.. bende normal doğum yaptim zaten bebek doğduktan sonra ağrı sizi kalmıyor herseyi o an unutuyorum allah yardım ediyor

Aynen canım sana katılıyorum bebek doğar doğmaz en ufak bir sancı bile kalmıyor

haklısınız kızlar ama bazılarına çok dikiş atıyorlarmış. Doğumda çok yırtık oluyormuş . Doğumdan sonra 1 ay doğru düzgün oturaamadık diyorlar. Acaba bunun çatının dar olmasıyla falan ilgisi var mi.suni sancı da çok zormuş.bi de bu sancıları çektikten sonra tekrar sezeryan olmak var. Doğumumun sizinkiler gibi yolunda olacağını bilsem biraz sancı çeker doğururum.ama kötü sürprizlerle karşılaşmak istemiyorum ((

Bende ilk hamileliğimde sivasta bi köyde çalışıyodum.Seminer bitince 1 temmuzda Ankara'ya gittik 7 saatlik yol 10 saate yakın sürdü dinlene dinlene arka koltukta uzanarak gittim .Şükür bişey olmadı 14 temmuzda da doğum yaptım .Doktorunuza da sorarsınız bana bu haftadan sonraya kalmadan git demişti.Doğumum tıp fakültesinde oldu.o zaman sancı odası,doğumdan sonra ki oda tek kişilikti rahattı ama şimdi nasıl bilmiyorum.Şu an çok kalabalık deniyo.Zekai tarık diye bi doğum hastanesi varmış orayı da şu an iyi diyolar ama ankaraya giderseniz kontrollere gidip kendiniz görerek değerlendirirsiniz. Bide annenin yerini hiçbişey tutmuyo.

Sahol cnm.zubeyde hanim diye hastane varmis oraya iyi diyolr ama bilmiyorum nasil.bnde onjmuzdeki hfta ici gideyim diyorum.zaten.iznecayrildim esim fekemick semineri var.hangi tip fakultesinde oldu canim.ins.hersey guzel.olur bmm.icinde.bi an evel doktor hastane bulup gitmm.lazim.

canlar herkes iyi umarım..bi kaç gündür annemdeydim kızımla ilgilenio bana da iyi oluyo kitap okuyorum keyfimi yapıyorum..bu hafta yine kaçıcaz kızımla

yekruye annenin yerini hiç bişey tutmaz...annenin yanında rahat da olursun..zaten ankaraya gidiyormuşsun heralde...inşallah iyi de bi dr a denk gelirsin...

maya iyi eğlenceler

Seymasevde gerçekten doğum yapmış olabilir mi??

bu arada arkadaşlar şimdien kasmayın kendinizi...doğum sürecinin normal yaşayın..bunu yaşayan ne ilk olacağız ne de son..çoook kötü bi sancı unutulmayan anılar olsa tekrar düşünür müydük ? normal doğum adı üstünde normal yani şimdiden bu kadar sıkıntı edeseniz kendinize panik olursunuz..rahatlatmaya çalışın kendinizi

Insallh xanim anneme dedim.sor ona gore bn muayene olcm yoksa gitmm,nette okuyorum pek iyi seyler.duymuyorum ank.hastanelerle ilgili.bayburttan.farkibyoksa ne anladim.o isten.

Kızlar dün doktora gittim bebiş doğum pozisyonu almış ve 2 buçuk kilo dedi normal dedi bana az geldi kilosu sizin bu haftada kilonuz kaç

Ankara üniv tıp fakültesinde benim doğumum uzun zaman oldu şimdi nasıl bilmiyorum. Zübeyde hanımı hastanesin, bilmiyorum.İnş herşey güzel olur.Zaten annenin yanında olması çok rahat oluyo.Annenin yerini hiç kimse tutmuyo.İnş iyi de bir doktora denk gelirsin.

Insallh xanim anneme dedim.sor ona gore bn muayene olcm yoksa gitmm,nette okuyorum pek iyi seyler.duymuyorum ank.hastanelerle ilgili.bayburttan.farkibyoksa ne anladim.o isten.

canım yine de bayburta göre daha çok alternatif bulursun bence.kapsamlı bi hastane olur en azından..RAbbim gönlüne göe versin..

Ins.canim.zubeyde hanimla ilgili de iyi seyler okumadim nette bi suru kisi iyi degil demis.ni.kac gune bulmamiz lazim.ins.iui bi yer bulurz

Ins.canim.zubeyde hanimla ilgili de iyi seyler okumadim nette bi suru kisi iyi degil demis.ni.kac gune bulmamiz lazim.ins.iui bi yer bulurz

İnş iyi bir yer bulursun. Bende yeni durumları hakkında pek bişey bilmiyorum.Keşke yardımcı olabilseydim.iyi doktorlarla karşılaşırız inş

3 kilo doğsa şükür edicem zayıf olsa korkarım kucağıma almaya kıyamam ben bakalım ne zaman doğacak bizim kız iki hafta daha bekleşen 3 kilo olur kesin
yok canım az değil 3 kiloyu geçer netice de..dr un da bişey demediyse çok takılma..ultrasondaki rakamlar doğru olmayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…