- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.241
çatı dar olanlar olabilir onlar canım hem böyle şeyler okuma izleme dinleme herseyi akışına bırak hamileliğin tadını çıkar .. doktorunun ne dediği çok önemli bu konuyu doktorunla konuş hakkında hayırlı olan neyse o olsunhaklısınız kızlar ama bazılarına çok dikiş atıyorlarmış. Doğumda çok yırtık oluyormuş . Doğumdan sonra 1 ay doğru düzgün oturaamadık diyorlar. Acaba bunun çatının dar olmasıyla falan ilgisi var mi.suni sancı da çok zormuş.bi de bu sancıları çektikten sonra tekrar sezeryan olmak var. Doğumumun sizinkiler gibi yolunda olacağını bilsem biraz sancı çeker doğururum.ama kötü sürprizlerle karşılaşmak istemiyorum((
Kilosu gayet güzel buna takılma canım zaten doğuma kadarda baya alır Hayirlisyıla sağlıklı olsun da herseyin başı saglikbenim 35+1 de 2560 gr çıkmıştı ama cihazdan cihaza değişiyormuş ölçümler. önemli olan sağlıklı olmaları
Kızlar iki gündürSeymasevde yi göremiyorum yoksa doğuma mi gitti
Nerelerdesin canım sen seni merak ettikYoooooook
Canım allah şifanı versin tez zamanda inşallah hemen geçer agrilarinKızlar hastalandım benboğazım bademcijkerşm ağrıyor, hapşu hapşu tüm tüm kemiklerim sızlıyor birde ağırlaştım ki sanki ölcem o kadar halsizim ki , ilaç da alamıyrm,sıcak limon bal, zencefil var Allah'tan yumuşatıyor boğazımı,doktorum hep sıvı al suyu arttır,boğazını nemli tut dedi iyileşimmdaha
doğru söylüyorsun cnn. Insan en kadar çok sey duyarsa aklı o kadar karışıyor. Ayın 17 sine randevum var. Düşünmeyecem nasıl olacağını o zamana kadar. Hayırlısı olsun diye dua etmekten başka yapacak bir şey yok. Bebişimin doğacağını düşündükce ve onun tekmelerini hissettikçe içim mutluluk doluyor. Az kaldı kuzuma kavuşmama :)çatı dar olanlar olabilir onlar canım hem böyle şeyler okuma izleme dinleme herseyi akışına bırak hamileliğin tadını çıkar .. doktorunun ne dediği çok önemli bu konuyu doktorunla konuş hakkında hayırlı olan neyse o olsun
Çok çok gmiş olsun bu son haftalardada hiç çekilmez Allah şifa versin inşKızlar hastalandım benboğazım bademcijkerşm ağrıyor, hapşu hapşu tüm tüm kemiklerim sızlıyor birde ağırlaştım ki sanki ölcem o kadar halsizim ki , ilaç da alamıyrm,sıcak limon bal, zencefil var Allah'tan yumuşatıyor boğazımı,doktorum hep sıvı al suyu arttır,boğazını nemli tut dedi iyileşimmdaha
Nayırrrrrcanlar herkes iyi umarım..bi kaç gündür annemdeydim kızımla ilgilenio bana da iyi oluyo kitap okuyorum keyfimi yapıyorum..bu hafta yine kaçıcaz kızımla
@yekruye annenin yerini hiç bişey tutmaz...annenin yanında rahat da olursun..zaten ankaraya gidiyormuşsun heralde...inşallah iyi de bi dr a denk gelirsin...
@maya iyi eğlenceler
Seymasevde gerçekten doğum yapmış olabilir mi??
Burdayım dahaaaAy bendeSeymasevde e haftasonuna doğurursun demiştim cidden doğuma mı gitti ki meraklandım bende şimdi
Kızlar hastalandım benboğazım bademcijkerşm ağrıyor, hapşu hapşu tüm tüm kemiklerim sızlıyor birde ağırlaştım ki sanki ölcem o kadar halsizim ki , ilaç da alamıyrm,sıcak limon bal, zencefil var Allah'tan yumuşatıyor boğazımı,doktorum hep sıvı al suyu arttır,boğazını nemli tut dedi iyileşimmdaha
Kızlar merak etmişinizama doğurmadım çok bunaldım diye gezdik iki gündür evden uzaktayım ara ara girip okudum ama cevap veremedim.
Doğuran var mı yoksaaaaaa
Kızlar merak etmişinizama doğurmadım çok bunaldım diye gezdik iki gündür evden uzaktayım ara ara girip okudum ama cevap veremedim.
Doğuran var mı yoksaaaaaa
aman aman dur biraz daha bence. İyi olda gez eğlen tabi dağıt kafanı ama bizi de merakta bırakma canımBurdayım dahaaa
bebek çatıya inmiş yani doğum yoluna yerleşmiş ama rahimde açılma sancı olmadığı için göndermiştir.Kızlar bugün hamile olan bir arkadaşımla doktor kontrolüne gittik arkadaşım bebeğim hareketlerini dünden beri hissetmiyordum dedi doktor baktı bebek çatıya inmiş dedi doğum yakın deyip bizi eve g9nderdi kafam karıştı çatı doğum kanalımı oluyor bu durumda bizi eve göndermesi doğrumu
bebek çatıya inmiş yani doğum yoluna yerleşmiş ama rahimde açılma sancı olmadığı için göndermiştir.
Çünkü doğum başlamamıştır canım. Çocuk çatıya 2 hafta öncede inebilir ilk gebeliğiyse yani hemen doğum olmaz herkesde . Bol bol yürüsün şuan Doğumu kolay olurKızlar bugün hamile olan bir arkadaşımla doktor kontrolüne gittik arkadaşım bebeğim hareketlerini dünden beri hissetmiyordum dedi doktor baktı bebek çatıya inmiş dedi doğum yakın deyip bizi eve g9nderdi kafam karıştı çatı doğum kanalımı oluyor bu durumda bizi eve göndermesi doğrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?