2015 Temmuz Anneleri

çatı dar olanlar olabilir onlar canım hem böyle şeyler okuma izleme dinleme herseyi akışına bırak hamileliğin tadını çıkar .. doktorunun ne dediği çok önemli bu konuyu doktorunla konuş hakkında hayırlı olan neyse o olsun

Kızlar hastalandım ben boğazım bademcijkerşm ağrıyor, hapşu hapşu tüm tüm kemiklerim sızlıyor birde ağırlaştım ki sanki ölcem o kadar halsizim ki , ilaç da alamıyrm,sıcak limon bal, zencefil var Allah'tan yumuşatıyor boğazımı,doktorum hep sıvı al suyu arttır,boğazını nemli tut dedi iyileşimmdaha

Canım allah şifanı versin tez zamanda inşallah hemen geçer agrilarin

doğru söylüyorsun cnn. Insan en kadar çok sey duyarsa aklı o kadar karışıyor. Ayın 17 sine randevum var. Düşünmeyecem nasıl olacağını o zamana kadar. Hayırlısı olsun diye dua etmekten başka yapacak bir şey yok. Bebişimin doğacağını düşündükce ve onun tekmelerini hissettikçe içim mutluluk doluyor. Az kaldı kuzuma kavuşmama :)

Kızlar merak etmişiniz ama doğurmadım çok bunaldım diye gezdik iki gündür evden uzaktayım ara ara girip okudum ama cevap veremedim.
Doğuran var mı yoksaaaaaa

Çok çok gmiş olsun bu son haftalardada hiç çekilmez Allah şifa versin inş

Nayırrrrr

Kızlar bugün hamile olan bir arkadaşımla doktor kontrolüne gittik arkadaşım bebeğim hareketlerini dünden beri hissetmiyordum dedi doktor baktı bebek çatıya inmiş dedi doğum yakın deyip bizi eve g9nderdi kafam karıştı çatı doğum kanalımı oluyor bu durumda bizi eve göndermesi doğrumu

geçmiş olsun canım..son zaman da dikkat et iyi bak kendine bolca dinlen..

Kızlar merak etmişiniz ama doğurmadım çok bunaldım diye gezdik iki gündür evden uzaktayım ara ara girip okudum ama cevap veremedim.
Doğuran var mı yoksaaaaaa

senden haber beklioz önce bi de seda dan sen arada ses ver :) iyi yapmışsın ne güzel gez bo bol

bebek çatıya inmiş yani doğum yoluna yerleşmiş ama rahimde açılma sancı olmadığı için göndermiştir.

Çünkü doğum başlamamıştır canım. Çocuk çatıya 2 hafta öncede inebilir ilk gebeliğiyse yani hemen doğum olmaz herkesde . Bol bol yürüsün şuan Doğumu kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…