- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.261
Çünkü doğum başlamamıştır canım. Çocuk çatıya 2 hafta öncede inebilir ilk gebeliğiyse yani hemen doğum olmaz herkesde . Bol bol yürüsün şuan Doğumu kolay olur
AyneUykuya hasret bir gece dahason haftalar çok zor ya
Niye böyle ya
Ay sabahları bendede başladı bi ara geçti sonraNiye böyle yamidem de bulanıyor bir de..
Hamileliğimin başında bile bulantı sorunu yaşamamıştım bir haftadır kahvaltıdan sonra böyle oluyor ya. Canım senin sancılar ne durumda?Ay sabahları bendede başladı bi ara geçti sonra
gule gule kulanın canım.ellerrinize sağlık.allah uzun omurler versın.sağ salım kucagına almak nasıp olur ınşallah.tabiki paylaşıyoum zaten evdeydim paylaşamadım diye çatladım hazırsanız yorumları bekliyorum . birçoğunuz bilir odada herşey el emegi duvarları eşim boyadı . mobilyaları boyadık . beşik pembe mavi karışıktı kuluplar yeni alındı perde halı ve nevresim yeni korumalıklar kendi dikimizi sepet örtüsü de aynı şekilde içine yatağı eski yatak kenarlıklarından yaptık buram buram el emeğii
gunaydın caım.inşallah güzel bir pazar olur....günaydınnn..güzel bi pazar olsun
Arada yokluyo aynı alıştım artıkHamileliğimin başında bile bulantı sorunu yaşamamıştım bir haftadır kahvaltıdan sonra böyle oluyor ya. Canım senin sancılar ne durumda?
Hayır olsun inş kolayca doğurursunYaaa rüyamda oğlum doğmuş emziriyorum ama bi kilolu anlatamam kucagıma zor alıyorum kapkara yağlı bi vücudu var doğum nasıl oldu ya hiç hayrlamıyorum cok kolay oldu diyorum kendi kendime :)
Günaydın iyi pazarlargünaydınnn..güzel bi pazar olsun
Günaydın az kalmış geçicek bugünler bu ağrılarGünaydın kızlar.bu sabah belım ağrıyor karnımdada adet ağrısı gibi bir agrı var.
Allah sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin. Stres yapma dua etKızlar hepinizden dua istiyorum. Dün gece nst de sancım çıktı.alttan açılmaya baktılar yoktu çok Şükür. Bugün bidaha gircem nst ye inş sancım çıkmaz bana dua edin Nolur
Canim insallh cikmz bugun sancin Allah yardimcn.olsun.Kızlar hepinizden dua istiyorum. Dün gece nst de sancım çıktı.alttan açılmaya baktılar yoktu çok Şükür. Bugün bidaha gircem nst ye inş sancım çıkmaz bana dua edin Nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?