2015 Temmuz Anneleri

İlk gebeliği 39 haftada pek yüremeyi sevmiyor sürekli yatıyo rabbim yardımcısı olsun
Çünkü doğum başlamamıştır canım. Çocuk çatıya 2 hafta öncede inebilir ilk gebeliğiyse yani hemen doğum olmaz herkesde . Bol bol yürüsün şuan Doğumu kolay olur

Kizlar gunaydin.biliyorum cok.oluyorum ama ank.arkadaslar bna hem.ozelde hemde devlette onereceginiz duydugunuz iyi bi hastane iyi bi doktor varmi.hangisine baksam.kotu yorum okuyorum.

Yaaa rüyamda oğlum doğmuş emziriyorum ama bi kilolu anlatamam kucagıma zor alıyorum kapkara yağlı bi vücudu var doğum nasıl oldu ya hiç hayrlamıyorum cok kolay oldu diyorum kendi kendime :)

gule gule kulanın canım.ellerrinize sağlık.allah uzun omurler versın.sağ salım kucagına almak nasıp olur ınşallah.

Kızlar hepinizden dua istiyorum. Dün gece nst de sancım çıktı.alttan açılmaya baktılar yoktu çok Şükür. Bugün bidaha gircem nst ye inş sancım çıkmaz bana dua edin Nolur

Kızlar hepinizden dua istiyorum. Dün gece nst de sancım çıktı.alttan açılmaya baktılar yoktu çok Şükür. Bugün bidaha gircem nst ye inş sancım çıkmaz bana dua edin Nolur
Allah sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin. Stres yapma dua et

Iki haftadir goremiyorum kizimi urfada daha kolaydi her sey cihazlar bile daha netti istanbuldayim su an gittigim hastane tiklim tiklim sadece doktor bakiyo ultrasona sana da bak diyo ama karanlik ekranda anlaman mumkun degil hangi sehir daha gelismis sorgulamadan edemiyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…