2015 Temmuz Anneleri

Günaydn iyi pazarlar hepinize hamişlerim bugün 36haftalk olduk gece adet olcakmışım gibi belim kasıklarm agrıdı biraz uyudum gecti bide bacaklarima kramp giriyo yatamiyorum sag sola dönmekten korktum aha dogurucam diye ama düzenli bi agrım yoktu şuan hafif belim agriyo bunlar normal heralde dimi

Yaaa rüyamda oğlum doğmuş emziriyorum ama bi kilolu anlatamam kucagıma zor alıyorum kapkara yağlı bi vücudu var doğum nasıl oldu ya hiç hayrlamıyorum cok kolay oldu diyorum kendi kendime :)
inşallah gerçekte de öyle kolay olur doğumlarımız. Ben de rüyamda hep karnımın üstünde bir cep var oradan çıkarıyorum. Sevip yeniden koyuyorum karnıma :)))

Kizlar gunaydin.biliyorum cok.oluyorum ama ank.arkadaslar bna hem.ozelde hemde devlette onereceginiz duydugunuz iyi bi hastane iyi bi doktor varmi.hangisine baksam.kotu yorum okuyorum.
Ben devlette kesinlikle Zübeyde yi önermem çok kötü. Özelde uygun istiyorsan lokman hekim de Elif hanım çok iyi diyorlar bin lira gibi bişey. Benim kendi doktorum 2 hastaneyle anlaşması var 2500. Zekai Tahir devlet hastanesi de iyi ama devlet sonuçta Sıkıntılar oluyor illaki..

Nette de komse zubeydeyi tavsiye etmiyor.komsumuz zekai tahirde yapmis ucunude cok memnun kalmis onun icinde iyi yorum var kotude var.sen.hangi hast.gidiyosun canim.bnm hep arastrdigim.ozelde koru hast.icin.iyibdiyolr ama balgatta olan.icin hep yorumlr.ailem eryamnda oturuyor ama iyi bi hastane olursa arabayla gideriz.

Güzel pazarlar olsun inş hanımlar. Hava ne kadarda kapalı ve kasvetli olsada nasılsınız? Bebişleriniz nasıllar? Biz iyiyiz şükür. Gaz ssıkıntısı yaşıyoruz bu ara Azıcık azıcık. Annem evine döndü ve ben kızımla başbaşa kaldım. Nasıl bir güzellik size anlatamam. Rabbim sizlere de nasip etsin inş.

Iyi pazarlar canım. Evet dünden beri içim daraldı havadan. Başbaşa kaldıysanız daha bi farklı olur artık. Yerim ben onu maşallah. Gaz için acı elma yağı ayaklarının altına ve karnına sür çok iyi geliyo

amin cnm ne güzel . Bebişine erken kavuştun ama her şeyin yolunda olması iyi. Kaç kilo oldu rahat emebiliyor mu

Gecmis olsun canim,insaAllah hemencik iyilesirsin.

Kizlar gunaydin.biliyorum cok.oluyorum ama ank.arkadaslar bna hem.ozelde hemde devlette onereceginiz duydugunuz iyi bi hastane iyi bi doktor varmi.hangisine baksam.kotu yorum okuyorum.
Ozelde balgat koru hastanesinden cok memnun olanlar var canim.Ankara'da degilim ama orada cok arkadasim var,cogu koruya gidiyo.

Oy kuzuma minik popisiyle pirt yapmaya calisiyo annesi :) Kokla benim icin o cennet kokusunu :)

Cok sukur iyiyiz canim :) Yarin veya sali gidicem canim insaAllah, nstye baglanicam ilk kez :) Dogum tarihimizi belirleyecegiz insaAllah :) 3 hafta kadar suremiz kaldi insaAllah :)
Hadi hayırlısıyla kucağına al inş. Bende bu hafta gidicem açılman var deyip beni yatırıyormuş bide

yekruye canım ne zamandır okuyorum, dayanamayıp yazmak istedim. Güzel hamiş sen niye bu kadar sıkıntı yaptın ki kendine. Bildiğim kadarıyla senin ya da bebişin özel bir durumu yok allaha şükür ve inşallah herşey çok sorunsuzca normal şeklde tamamlanacak zaten. Bulunduğun yerde hastane var, doktor var, ebe var. Yani evde doğum yapmayacaksın. O hastanede doğum yapan 100 lerce hamile vardır her yıl eminim. Hem doğum bu altı üstü, çok komplike bir beyin ameliyatı değil ki. Ebenin dediklerine takılma bence ve doğumu yaptıracak doktora git ve kafandakileri söyle, eğer doktorda. başka şehirde doğum yap gibi bir öneri almazsan bence boşuna kalbini karartma. Herşey çok güzel olacak, bir avazda alacaksın bebişi kucağına allahın izniyle.
Ama lütfen bu kadar stres yapma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…