- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.281
inşallah gerçekte de öyle kolay olur doğumlarımız. Ben de rüyamda hep karnımın üstünde bir cep var oradan çıkarıyorum. Sevip yeniden koyuyorum karnıma :)))Yaaa rüyamda oğlum doğmuş emziriyorum ama bi kilolu anlatamam kucagıma zor alıyorum kapkara yağlı bi vücudu var doğum nasıl oldu ya hiç hayrlamıyorum cok kolay oldu diyorum kendi kendime :)
Ben devlette kesinlikle Zübeyde yi önermem çok kötü. Özelde uygun istiyorsan lokman hekim de Elif hanım çok iyi diyorlar bin lira gibi bişey. Benim kendi doktorum 2 hastaneyle anlaşması var 2500. Zekai Tahir devlet hastanesi de iyi ama devlet sonuçta Sıkıntılar oluyor illaki..Kizlar gunaydin.biliyorum cok.oluyorum ama ank.arkadaslar bna hem.ozelde hemde devlette onereceginiz duydugunuz iyi bi hastane iyi bi doktor varmi.hangisine baksam.kotu yorum okuyorum.
Nette de komse zubeydeyi tavsiye etmiyor.komsumuz zekai tahirde yapmis ucunude cok memnun kalmis onun icinde iyi yorum var kotude var.sen.hangi hast.gidiyosun canim.bnm hep arastrdigim.ozelde koru hast.icin.iyibdiyolr ama balgatta olan.icin hep yorumlr.ailem eryamnda oturuyor ama iyi bi hastane olursa arabayla gideriz.Ben devlette kesinlikle Zübeyde yi önermem çok kötü. Özelde uygun istiyorsan lokman hekim de Elif hanım çok iyi diyorlar bin lira gibi bişey. Benim kendi doktorum 2 hastaneyle anlaşması var 2500. Zekai Tahir devlet hastanesi de iyi ama devlet sonuçta Sıkıntılar oluyor illaki..
Iyi pazarlar canım. Evet dünden beri içim daraldı havadan. Başbaşa kaldıysanız daha bi farklı olur artık. Yerim ben onu maşallah. Gaz için acı elma yağı ayaklarının altına ve karnına sür çok iyi geliyoGüzel pazarlar olsun inş hanımlar. Hava ne kadarda kapalı ve kasvetli olsadanasılsınız? Bebişleriniz nasıllar? Biz iyiyiz şükür. Gaz ssıkıntısı yaşıyoruz bu ara Azıcık azıcık. Annem evine döndü ve ben kızımla başbaşa kaldım. Nasıl bir güzellik size anlatamam. Rabbim sizlere de nasip etsin inş.
amin cnm ne güzel . Bebişine erken kavuştun ama her şeyin yolunda olması iyi. Kaç kilo oldu rahat emebiliyor muGüzel pazarlar olsun inş hanımlar. Hava ne kadarda kapalı ve kasvetli olsadanasılsınız? Bebişleriniz nasıllar? Biz iyiyiz şükür. Gaz ssıkıntısı yaşıyoruz bu ara Azıcık azıcık. Annem evine döndü ve ben kızımla başbaşa kaldım. Nasıl bir güzellik size anlatamam. Rabbim sizlere de nasip etsin inş.
Ben orada dogdum canim :) Orda dogum yapan cok tanidigim var geneli memnun.Ins.canim.zubeyde hanimla ilgili de iyi seyler okumadim nette bi suru kisi iyi degil demis.ni.kac gune bulmamiz lazim.ins.iui bi yer bulurz
Gecmis olsun canim,insaAllah hemencik iyilesirsin.Kızlar hastalandım benboğazım bademcijkerşm ağrıyor, hapşu hapşu tüm tüm kemiklerim sızlıyor birde ağırlaştım ki sanki ölcem o kadar halsizim ki , ilaç da alamıyrm,sıcak limon bal, zencefil var Allah'tan yumuşatıyor boğazımı,doktorum hep sıvı al suyu arttır,boğazını nemli tut dedi iyileşimmdaha
:) Cok sukur geldin canim :) Gecmisi okurken heyecanlandim :)Yoooooook
:) bende netten bakiyorumda cogu kotu yorum.yapmis.komsumuzda acayip memnun.ozEle gitsem hangisine gidicem belli degil.bu gidisle ewde dogurcam.Ben orada dogdum canim :) Orda dogum yapan cok tanidigim var geneli memnun.
Ozelde balgat koru hastanesinden cok memnun olanlar var canim.Ankara'da degilim ama orada cok arkadasim var,cogu koruya gidiyo.Kizlar gunaydin.biliyorum cok.oluyorum ama ank.arkadaslar bna hem.ozelde hemde devlette onereceginiz duydugunuz iyi bi hastane iyi bi doktor varmi.hangisine baksam.kotu yorum okuyorum.
Rüya deme abuk sabuk rüyalar görüyorumHerkese gunaydiiin...
Doğuma bir adim daha yaklastik heyecanlaniorum bende saçma saçma ruyalar her gece...
Şafak 26...
Sende ne var ne yok canım ne zaman gidicen doktora her hafta çağırıyor mu? Tarih belli miOzelde balgat koru hastanesinden cok memnun olanlar var canim.Ankara'da degilim ama orada cok arkadasim var,cogu koruya gidiyo.
Oy kuzuma minik popisiyle pirt yapmaya calisiyo annesi :) Kokla benim icin o cennet kokusunu :)Güzel pazarlar olsun inş hanımlar. Hava ne kadarda kapalı ve kasvetli olsadanasılsınız? Bebişleriniz nasıllar? Biz iyiyiz şükür. Gaz ssıkıntısı yaşıyoruz bu ara Azıcık azıcık. Annem evine döndü ve ben kızımla başbaşa kaldım. Nasıl bir güzellik size anlatamam. Rabbim sizlere de nasip etsin inş.
Cok sukur iyiyiz canim :) Yarin veya sali gidicem canim insaAllah, nstye baglanicam ilk kez :) Dogum tarihimizi belirleyecegiz insaAllah :) 3 hafta kadar suremiz kaldi insaAllah :)Sende ne var ne yok canım ne zaman gidicen doktora her hafta çağırıyor mu? Tarih belli mi
Hadi hayırlısıyla kucağına al inş. Bende bu hafta gidicemCok sukur iyiyiz canim :) Yarin veya sali gidicem canim insaAllah, nstye baglanicam ilk kez :) Dogum tarihimizi belirleyecegiz insaAllah :) 3 hafta kadar suremiz kaldi insaAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?