2015 Temmuz Anneleri

Kaç günde/haftada bir gidiyorsun canım? Ben en son 6+4'te gitmiştim doktor iki hafta sonra gel demişti. Ben de çok merak ediyorum bu hafta gideceğim bakalım benim miniş ne alemde
Ben de bugün 7+1 olmuşum canım doktor her 10 günde bi çağırdı simdiye kadar ama bugün de eğer sabredebilirsen 1 ay sonra gel ikili testleri konusalim dedi

haklısın canım,,bu dediğini yapamayabilirim..zencefili sevmiyorum..
ama digelerini çantamda taşıyorum..

doktordan doktoro fark ediyor demekki bu testlerin vakti.. aslında bi standart olmalı..
belki cok erken benim için yada senin için geç

neyse iyi şeyler düşünmelii

kızlar herkes duydumu kalp sesini ben daha duymadım c.tesi randevum ve çok korkuyorum ilkinin kalbi atmamıştı

bana kesinlikle yasak dedi süre vermedi büyük ihtimal gebeliğin seyrine göre söyler yine.ama iki düşük var o yüzden yasakladı diye düşünüyorum.eğer bşy demediyse yasaklamamıştır demektir

Bugun dr gidicem ins
Gecen hafta gitmistim
10 gun icinde gidebiliyortum tekrar ucretsiz
Gideyim dedim hgakkim yabmasin degil mi
Bu arada tekrar sorucam iliski meselesini

Bugun dr gidicem
Neler sormam gerekiyor acaba
İlac vs baslatmadi daha
Sadece folik asite devam ediyorum
Bakalim bgun ilac verecek mi

Sizlerin ictiginiz ilaclar var mi hanimlar
Destekleyici olarak dr verdigi

Bugun dr gidicem
Neler sormam gerekiyor acaba
İlac vs baslatmadi daha
Sadece folik asite devam ediyorum
Bakalim bgun ilac verecek mi

Sizlerin ictiginiz ilaclar var mi hanimlar
Destekleyici olarak dr verdigi
Ben bugün tekrar kontrole gittim mide bulantisi ve halsizligimi soyledim bulanti icin hap verdi halsizlik icin multivitamin verdi canım

Merhaba kızlar bizde tatilden döndük anca girebildim gene sayfalar dolu
Bende önümüzdeki Cumartesi doktora gidicem bakalım çok heycanlıyım.
Nasılsınız iyisinizdir inş

kızlar herkes duydumu kalp sesini ben daha duymadım c.tesi randevum ve çok korkuyorum ilkinin kalbi atmamıştı

atar atar inşallah.. kalbini rahat tut..

sanki herkes evhamlıda bi tek ben rahatmışım gibi hissediyorum.. içinde en ufak ir heyecan yok..ne bilim bende mi sorun var diye düşünmeden edemiyorum

benim bat 18 ekim ilkini ne zaman duydun dr bana geç döllenme bir hafta geri dedi 10 gün önce gittiğimde iki hafta sonra gel dedi
Benim de bat 13 ekim ilk randevu 18 ekimde gittim daha yeni oluşuyodu sonra 1 aralik ta gittim ilk kalp atisini gecen hafta duyduk ama benim de bi hafta geriden geliyo bi hafta küçükmüş ve keseyi de cok küçük gördü

Selamlar herkese .Tahmini doğum yapacağım tarih 9 temmuz. Aynı tarihte olan var mı acaba :)

valla bilemiyorum doktor öle dedi.. senin ki neden öyle dedi acaba.. bi araştırsana ikili test ne zaman yapılıyormuş..
ikili test sanırım kormozonha birde down sendrom durumuna da bakılacak..
benim kontrolümde 3 ocakta o zaman 12 haftalık olursun ikili testinide yaparız demişti , ense kalınlığınada bakıyorlar sanırım ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…