- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.141
Ben de bugün 7+1 olmuşum canım doktor her 10 günde bi çağırdı simdiye kadar ama bugün de eğer sabredebilirsen 1 ay sonra gel ikili testleri konusalim dediKaç günde/haftada bir gidiyorsun canım? Ben en son 6+4'te gitmiştim doktor iki hafta sonra gel demişti. Ben de çok merak ediyorum bu hafta gideceğim bakalım benim miniş ne alemde
Kendi doktorum bir şey demedi ama aile hekimliği 4 şubatta bebek düşmezse gelmelisin dedi.
KEndi doktorum tüm kan tahlillerini yaptırdı.
Canım küçük bir bebeğin daha yeni basında çıkmıştı ölümüne sebep oldu diye. Aman diyim fazla yaklaşma
Kendi tecrübe ettiklerim 1 bardak içme suyunu kaynatıp içine zencefil at küçük bir parça yudum yudum bulantı gelince azıcık iç
Ayva işe yarıyor
Tuzlu leblebi
Tuzlu krakerler, galeta
Ekmek peynir
Yemek yerken çok su içme şimdilik aklıma gelenler bunlar
bence maden suyu da aynı işi görürü canım hm de zararlı değilkızlar birsey demek istiyorum.. mide bulantısına en iyi gelen şey çok zararlı ama asitli içecekler
kola, fanta falan....
offfff offfff
bence maden suyu da aynı işi görürü canım hm de zararlı değil
Evet canım bana söyledi
Kese etrafından kanama görünce 3 ay ilişki yasak dedi.
Gerçi demese de 4kayıptan sonra bizde yapmaya cesaret olmaz
Ama genel olarak drlar ilk 3 ay organ gelişimi oluştuğu için ilişkiye pek sıcak bakmıyorlar
bana kesinlikle yasak dedi süre vermedi büyük ihtimal gebeliğin seyrine göre söyler yine.ama iki düşük var o yüzden yasakladı diye düşünüyorum.eğer bşy demediyse yasaklamamıştır demektir
Ben bugün ikinciye duydum canım sen de icini ferah tut sen de duyarsin ins :)kızlar herkes duydumu kalp sesini ben daha duymadım c.tesi randevum ve çok korkuyorum ilkinin kalbi atmamıştı
inş canım allah kimseye vermesin evlat acısıBen bugün ikinciye duydum canım sen de icini ferah tut sen de duyarsin ins :)
Ben bugün tekrar kontrole gittim mide bulantisi ve halsizligimi soyledim bulanti icin hap verdi halsizlik icin multivitamin verdi canımBugun dr gidicem
Neler sormam gerekiyor acaba
İlac vs baslatmadi daha
Sadece folik asite devam ediyorum
Bakalim bgun ilac verecek mi
Sizlerin ictiginiz ilaclar var mi hanimlar
Destekleyici olarak dr verdigi
Amin canım inşallahinş canım allah kimseye vermesin evlat acısı
benim bat 18 ekim ilkini ne zaman duydun dr bana geç döllenme bir hafta geri dedi 10 gün önce gittiğimde iki hafta sonra gel dediBen bugün ikinciye duydum canım sen de icini ferah tut sen de duyarsin ins :)
Ben bugün tekrar kontrole gittim mide bulantisi ve halsizligimi soyledim bulanti icin hap verdi halsizlik icin multivitamin verdi canım
kızlar herkes duydumu kalp sesini ben daha duymadım c.tesi randevum ve çok korkuyorum ilkinin kalbi atmamıştı
Benim de bat 13 ekim ilk randevu 18 ekimde gittim daha yeni oluşuyodu sonra 1 aralik ta gittim ilk kalp atisini gecen hafta duyduk ama benim de bi hafta geriden geliyo bi hafta küçükmüş ve keseyi de cok küçük gördübenim bat 18 ekim ilkini ne zaman duydun dr bana geç döllenme bir hafta geri dedi 10 gün önce gittiğimde iki hafta sonra gel dedi
Merhaba kızlar bizde tatilden döndük anca girebildim gene sayfalar dolu
Bende önümüzdeki Cumartesi doktora gidicem bakalım çok heycanlıyım.
Nasılsınız iyisinizdir inş
Soyle canim isteyince veriyo daha rahat edersin dedi bana ve bu halsizlik bulanti falan iyiymis herseyin yolunda gittiğini gosteriyomus doktor oyle dedi bugunHalsizlik icin bende istiyim o zaman
Esim gelemicek islweri cok yogun
Artik babasiz gidicez
benim kontrolümde 3 ocakta o zaman 12 haftalık olursun ikili testinide yaparız demişti , ense kalınlığınada bakıyorlar sanırım ,valla bilemiyorum doktor öle dedi.. senin ki neden öyle dedi acaba.. bi araştırsana ikili test ne zaman yapılıyormuş..
ikili test sanırım kormozonha birde down sendrom durumuna da bakılacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?