2015 Temmuz Anneleri

Arkadaslar ya 7. Haftqm bitti. Gogus hassasiyetim de bitti. Midem sabahlari kalktigimda bulaniyo biraz gun icinde basim cok agriyo. Bide ishal var. Endise ediyorum bunlar normal mi. Bide folik asit olarak imom omega adli bi ilac kullaniyorum. Kullanan varmi aranizda. Acaba bu ilac mi ishal yapiyo. Yan etkilerinde herhangi bi yan etkisi yoktur diyo. Ayni durumu yasayan arkadaslar ya da bilenler yardimci ilabilir mi

tüm anne adaylarına selammlarrr,

yarın ikili test ve birçok testi yaptıracağım. yani esas gün..
doktor ya devam yada tamam diyecek...
hayırlısı Allahtan

canım ikili test için erken değilmi daha. 11. hafta yapılmaya başlanıyor diye biliyorum.

selam kızlar..benim bayağa zor geçiyor hamileliğim sürekli bulantı kusma tiksinti..2 hafta önce kanamam oldu..dra gittim progesteron verdi..sabah akşam kullanıyorum...kahverengi şeklinde akıntım dünde başladı dr korkmamamı söyledi koyu parça şeklinde olmadığı müddetçe..onun dışında herşey yolunda dedi..bugün gene her ihtimale karşın gidceğim dra...

gecmis olsun .bak hep kotu dusunuyosun cok takiyosun her sey cikiyo ondan sonra ,biraz dusunme oluruna birak . doktorla konusmadan bir suru senaryo yazmissin yine. bu kadar sitres iyi degil. her hastaligin basi sitres. biraz allaha birak . boyle giderse cok hastalanirsin bebegine de faydan olmaz . belki kiziyorsun ama dost aci soyler. lutfen biraz sakin ol.hersey

hersey olacagina varir.

evet banada ilk günden itibaren hem multivitamin hemde omega 3 verdi. ayrıca folik asitte içiyorum doktorun ısrarıyla ( multivitaminin içinde olmasına rağmen ). ne kadar iyi beslensende günlük alman gereken dozu tutturman çok zor. birde hergün hepsinden alman zor. bence multivitamin iyi bişey. en azından içim rahat ediyo. şunu yedimmi aaa bugün bunu yemedim derdi olmuyo

atar atar inşallah.. kalbini rahat tut..

sanki herkes evhamlıda bi tek ben rahatmışım gibi hissediyorum.. içinde en ufak ir heyecan yok..ne bilim bende mi sorun var diye düşünmeden edemiyorum
canım inş sğl ilkinin atmadı o yüzden kürtaj oldum zaten zor atlattım allah göstermesin birdaha

allahtan ümit kesilmez derler hakkaten öyle. belkide bu bebek senin mucizendir. baksana herşeye rağmen hayata ve sana nasıl tutunmuş. allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.

Aynen öyle ben diğer doktorların dediğine baksam şimdi minnağımın kalp atışlarını duymazdım.
kızlar herkes duydumu kalp sesini ben daha duymadım c.tesi randevum ve çok korkuyorum ilkinin kalbi atmamıştı
9 yada 10. haftaya kadar kalp atışını duymayı bekleyin demişti. Bir profosör ve genellikle doktorlar beklemez demişti. Alttan ultrasyonla duyanlar bile oluyor 8, haftada o yüzden çok endişelenmemeye çalış.
Eylem benim adet olur gibi kanamam olmuştu. Bazende ara ara kanamalarım oluyor. Günde 3 defa progestan kullanıyorum. Buna rağmen kanama alanı var kesenin yanında ama doktor korkma dedi. 3 hafta devamlı yatakta dinlendim. Tek bildiğim doktor hızlı hareket etme, kasıkların şiddetli ağrı haline gelirse hemen uzan ve dinlen. Kendini çok yorma, tuvaletini yapmak için kendini çok sıkma, çok öksürmemeye çalış eğer kusmaların çok şiddetliyse hemen hastaneye gidip serum taktır.

Ben de inadı bırakıp içtim artık bugün. Halsizliğe de iyi geliyor diye duyunca içmeye karar verdim.

Canım o konuda doktorum multivitamin için içinde bazı toksinler var bu bizim bünyemize zarar vermez ama bebek için zararlı olabilir demişti. Sadece balıkyağı hapı verdi. Birde folik asit kullanıyorum.
Pıhtılaşma nedeniyle coraspirin ve düşük tehlikesinden dolayı progestan

standardı var zaten. ikili testin zamanı 11 ila 14 haftalar arası. 11. haftadan önce, 14. haftadan sonra yapılamıyor.

Canım benim adet olur gbi değil olmadı öyle hiç hep adetin son günü olan kahverengimsi...kesenin yanındaydı evet kanama alanım..dr korkma dedi aynen günde 2 kere progesteron alıyorum..öyle çok şiddetli ağrım olmuyor..2 hafta dinlendim evde..dün gene işe başladım korkmuyorum kanamadan ama gene ufak telaş oluyor..kusmam günde 2 kere oluyor...herzaman değil ama...bakalım hayırlısı hepimizin için...

Kizlar Merhaba ben sürekli aynı şeyi duymaktan çok bunaldim hamile kaldığımda 58 kiloydum şimdi 60 oldum. Is yerinde kayinvaldem surekli aman kilo.alma sakin kilo alma bak yeme abartma ayy iyice deliricem inan ki zaten midem küçük ben fazla yemek yiyemem hep az az sık sık yerim ve şimdi de oyleyim inan valla imdat diye bağırıp kacicam yaa

Eylem sana bu kadar detaylı söyledimki korkma diye. Birde aklında bulunsun alttan muayeneye izin verme özellikle kanama varken riskli oluyor.
Bizimkilerde kilo veriyorum yemek yiyemiyorum diye başımın etini yiyor. Canım her halukarda söylenecekler bence kendini sıkma bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…