2015 Temmuz Anneleri

inşallah canım teşekkürler ,, yengeç burçları candır aslında , seviyorum burcumu , ama çok ince fikirliyiz başkasını kırmamak adına buda kendimize zarar :) bir sürü yengeç bebeği doğacak inş ne güzel :)

günaydın anniş adayları . ben artık bu forumdan ayrılıyorum dün doktora gittim maalesef boş gebelik çıktı. hepiniz umarım sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
Uzulme canim nasip degilmis Rabbimbir dahakine nasip eder insallah hayirlisiyla saglikli sihhatli bebisini alirsin kucagina

benim burcum terazi en iyi anlaştığım burçlardan biri yengeç ne tesadüf yükselenimde yengeç bebeğimde yengeç olursa evde duygusallar grubu kurarız artık :) hayırlısıyla gelsin yengeç bebekleri inşallah

8 inci haftadan sonra hala devam ediyor mu ?
Yarın 11.haftamızı tamamlıyoruz inş.
Birkaç gündür daha rahatım şükür.
Ama bu haftada raporluyuz, evde Dinleniyorum. Bebişimizin elleri ayakları oluşmuş. Ultrasonda hareketlerini bile gördük minicik ama çok tatlı. Çok büyük bir nimet.

tüm anne adaylarına selammlarrr,

yarın ikili test ve birçok testi yaptıracağım. yani esas gün..
doktor ya devam yada tamam diyecek...
hayırlısı Allahtan

Herkese merhaba,
ben dr katıldım aranıza. Hala hamile olduğuma dair bşr belirtim yok. Sanırım şanslı azınlıktayım. Zorluk çekenler de bir an önce atlatırlar umarım. Benim merak ettiğim bir şey var. Doktor bana multivitamin verdi. Bulantım kusmam olmadığı için güzel bealeniyorum aslında. Doğal ve dengeli beslenmeye çalışıyorum. Sadece iştahım biraz az. Yani yiyyorum ama az yiyebiliyorum. Acaba gerekli mi dışarıdan vitamin? Siz kullanıyor musunuz?

kızlar kendi sıktığım parfümden midem bulandı kustum iyi ve kötü bütün kokular mahvediyo beni sabahtan beri çubuk kraker yiyip bastırmaya çalışıyorum

bende hamileyken kum döktüm canım , korkulacak bir durum değil , antibiyotik tedavisiyle düzeliyor bol su iç cnm , geçer Allahın izniyle

Özlenen benim korkum kum değil.
Sağlık sorunları nediniyle kan tahlili yapıldı gebelik yok dendi. Kullanmamam gereken bir sürü ilaç verildi. Sonradan öğrendikki hamileyim. İlaçlardan dolayı kese oluşmaz dendi. Tabi ben adet olur gibi kanamalarda yaşadım bu dönemde. Kese oluştu. Bebeğin kalbi atmaz dendi. Kalp atışlarını gördük. Her halükarda düşük olacak kürtaj dendi kabul etmedim. Biyopsiye dayanamazsınız dendi. Onu hala bekliyoruz. Bu esnada su içemediğimden (mide bulantıları dolayısıyla) enfeksiyon ve kum arttı. Fakat her şeye rağmen bebeğim iyi şu anda ve bende çok şükür geleceğimiz olacağına inanıyorum. Bu sebeple olumsuz şeylere hemen kapılmayın bana o kadar çok şey söylendi ki doktorlar tarafından anlatamam. Fakat Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. O zaman duyduğunuz olumsuzluklara rağmen ümidinizi kaybetmiyorsunuz.

Hepimiz aynı durumdayız desene

Hoşaf iyi fikir canım. Bol bol kayısı hoşafı tüket. Bazı meyvelerden uzak durmalısın (kabız yapan pek çok sebze ve meyveler var şimdi adlarını yazmayayım canı çeken alamayan olur, internetten araştır) Bir de üzüm iyi geliyor diye biliyorum. Bilmiyorum bu mevsimde bulabilir misin? Yediklerine dikkat etmezsen tek başına hoşaf işe yaramaz. sulu yemekler ye katı gıdalardan örneğin pirinç pilavı, patates vs gibi yemekleri az tüket. Bol su iç diycem zaten onu yapıyormuşsun. Allah şifa versin zor şey ya kabızlık.

Kızlaaarr bugün yine bebeğimi görmeye gittim kalp atışlarını duydum yine 1 haftada o kadar çok büyümüş ki 12 mm geçmiş :)

Maşallah size
inşallah bizde yaşarız o mutluluğu

tüm anne adaylarına selammlarrr,

yarın ikili test ve birçok testi yaptıracağım. yani esas gün..
doktor ya devam yada tamam diyecek...
hayırlısı Allahtan
ikili test için beni 4 şubatta çağırdılar. Ben mi çok geç gidiyorum acaba?

Ben balık hiç tüketmediğim için balıkyağı kapsülü kullanıyorum. Onu kullanınca kan sulandırıcı etkisinden dolayı düşük tehlikesi varmış ama bende pıhtılaşma olduğundan doktor kullanabileceğimi söyledi. Birde alıcağınız markalara dikkat edin domuzdan üretilen jelatin kullanılıyor genelde ve bu dönemde yediklerimize dikkat etmemiz lazım.
kızlar kendi sıktığım parfümden midem bulandı kustum iyi ve kötü bütün kokular mahvediyo beni sabahtan beri çubuk kraker yiyip bastırmaya çalışıyorum
Bende her türlü kokuyu radar gibi alıyorum. Allah yardımcın olsun.

Selam kizlar herkese hayirli olsun bende 8 haftalik hamileyim cok bulantim var yatiyorum surekli hicbirsey yiyemiyorum oksuruk basladi ustune onun haricinde bi sikintim yok ☺
Açlık da mide bulantısı yapıyor canım. Tuzlu kraker, galeta gibi şeyler ye en azından. Bulantını bastırınca yemek ve en önemlisi meyve tüketmelisin. Hasta olursan gebelikte zor oluyor bilirsin. ilaç içemediğimiz için.. Onun için kendine normalden daha fala dikkat etmelisin. Yemeye yemeye zayıf düşersin aman dikkat...

canım her şerde mutlaka bir hayır varmış, bebeğin tüm zorluklara karşı sana tutunmuş ve mücadele veriyor , maşallah diyelim , sağlıkla kucağına alırsın inşallah , hani derler ya bu dünya da yiyecek ekmeği olana bişey olmaz diye , Rabbim hayırlı ömürler versin inş. ben son mesajını okuyunca kum yüzünden korkuyorsun sandım

Kızlaaarr bugün yine bebeğimi görmeye gittim kalp atışlarını duydum yine 1 haftada o kadar çok büyümüş ki 12 mm geçmiş :)
Kaç günde/haftada bir gidiyorsun canım? Ben en son 6+4'te gitmiştim doktor iki hafta sonra gel demişti. Ben de çok merak ediyorum bu hafta gideceğim bakalım benim miniş ne alemde

valla bilemiyorum doktor öle dedi.. senin ki neden öyle dedi acaba.. bi araştırsana ikili test ne zaman yapılıyormuş..
ikili test sanırım kormozonha birde down sendrom durumuna da bakılacak..

kızlar birsey demek istiyorum.. mide bulantısına en iyi gelen şey çok zararlı ama asitli içecekler
kola, fanta falan....
offfff offfff

valla bilemiyorum doktor öle dedi.. senin ki neden öyle dedi acaba.. bi araştırsana ikili test ne zaman yapılıyormuş..
ikili test sanırım kormozonha birde down sendrom durumuna da bakılacak..
Kendi doktorum bir şey demedi ama aile hekimliği 4 şubatta bebek düşmezse gelmelisin dedi.
KEndi doktorum tüm kan tahlillerini yaptırdı.
kızlar birsey demek istiyorum.. mide bulantısına en iyi gelen şey çok zararlı ama asitli içecekler
kola, fanta falan....
offfff offfff
Canım küçük bir bebeğin daha yeni basında çıkmıştı ölümüne sebep oldu diye. Aman diyim fazla yaklaşma
Kendi tecrübe ettiklerim 1 bardak içme suyunu kaynatıp içine zencefil at küçük bir parça yudum yudum bulantı gelince azıcık iç
Ayva işe yarıyor
Tuzlu leblebi
Tuzlu krakerler, galeta
Ekmek peynir
Yemek yerken çok su içme şimdilik aklıma gelenler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…