2015 Temmuz Anneleri

neler yiyip içiyorsunuz arkadaşlar.ben bulantıdan pek bişey yiyemiyorum bikaç kilo verdim hatta
ceviz ,yumurta ,süt ye dedi doktorum ama bulantıdan yiyemiyorum sizde durumlar nasıl?

İnşallah gerçi bizim gebelik biraz sıkıntılı o yüzden hala bebeğe bağlanma sorunu yaşıyorum.
Sağlıcakla dünyaya gelsinler inşallah

Benimde oyle canim cok skintili hala bebegime baglanamadim. Arada midemi bulandirip ben burdayim sinyali veriyor. Ayni seyleri yasamisiz dogum tarihlerimizde ayni. Insallah saglicakla dunyaya gelirler.

Gel canim gel hosgeldin dogum tarihlerimizde yakin bayramda beraber dogurmak nasip olur insallah
Canım sen yine kendine dert edicek bişiler mi buldun bak kızıcam sana heee :) bak hamileliğini nasıl geçirirsen doğdudğu zaman bebeğin de öyle bi birey oluyo cnm stres yasak bize.Hele bi o günlere gelelim de Allahın izniyle derdimiz o olsun.Du bakalım dr son zaman sezeryana mı karar vericek normal yapabilirsin mi diyecek.İlla normal olur da bayrama denk gelirse basarsın parası neyse kendi dr.unu çağırırsın bayram seyran demeden gelir parasını verince mrk etme sen

neler yiyip içiyorsunuz arkadaşlar.ben bulantıdan pek bişey yiyemiyorum bikaç kilo verdim hatta
ceviz ,yumurta ,süt ye dedi doktorum ama bulantıdan yiyemiyorum sizde durumlar nasıl?
Ben sadece tuzlu leblebi, iğde, peynir, ekmek, ayva ve pepino onlarıda fazla tüketemiyorum. 4 kilo verdim şimdiye kadar... Fenalaşıncada hastaneye gidip serum taktırıyoruz.

Aaa normalse hic sansi yok ben yine öne geriye alabilirim ama allah buyuk şancin olmaz belki bayramdan sonra gelir kuzun merak etme :)

Canim bende oyle bi sans var ki tam arefe gunu sancim gelir bayramdada dogururum :) kotu dusunmek istemiyorum insallah hersey kolay olur. Sezeryanada karsi degilim ama hersey normal giderken niye kendimi kestireyim? Sen daha once sezeryan mi oldun memnun kaldin mi?

Benimde oyle canim cok skintili hala bebegime baglanamadim. Arada midemi bulandirip ben burdayim sinyali veriyor. Ayni seyleri yasamisiz dogum tarihlerimizde ayni. Insallah saglicakla dunyaya gelirler.
Ben kum döküyorum. Enfeksiyon var ve birde sağlık sorunları yaşıyorum. Bu yüzden bebeği kaybetme riskim yüksek
3 doktor değiştirdim. Hepsi bebeği alma taraftarıydı. Şimdiki doktorum iyi çok şükür ve bebek gelişiyor ama korkuyorum.

seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı.ama ben çok kötüyüm.agzımın hic tadı yok sürekli bulantı.bence bu duruma sen sevin derim rahat rahat herseyden yiyebiliyosun

ilk başta biraz tedirgin oldum bir sorunmu var acaba diye. ama sonra doktorum rahatlattı sağolsun. evet şimdilik rahatız bebişim beni hiç üzmüyo

canım gönlünü ferah tut inşallah sağlıcakla atlatırsın bu günleri o artık tutundu sen kendini zorlamamaya çalış bebişinde elinden geleni yapar annesi Allah hepimizin yardımcısı olsun

dur bakalım hemen felaket senaryoları yazma. önce bir doktordan kesin sonucu al. bakalım nasıl bir açıklama yapacak sana. tatmin olmassan bu konuda uzman iyi bir doktor araştır. birde ona git. sonuçlar aynıysa ona göre düşünürüz. ama öncelikle sakin ol

Canim bende hic bisey yiyip icemiyorum. Cayi bile cok seviyordum ondan bile sogudum. Anlik olarak canim ne isterse onu yiyorum cok uzuluyordum bebegim gelisemeyecek diye doktorum dediki zaten ilk 3 ay kendiliginden buyuyor sen yesende yemesende buyuyor. 4. Aydan sonra dikkat edecegiz canini skma demisti.

allah şifa versin canım bebeklerimizin bu dünyada yiyecek ekmeği varsa ne sağlık sorunumuz olursa olsun dünyaya gelecekler. benimde ilkinin kalbi durdu pıhtılaşma sorunum var, ayrıca tshım yüksek şimdide nodulüm çıktı. çok korkuyorum bazı doktorlar bebeği alma taraftarı oluyormuş ama bebeğimden vazgeçmeyeceğim.

canım gönlünü ferah tut inşallah sağlıcakla atlatırsın bu günleri o artık tutundu sen kendini zorlamamaya çalış bebişinde elinden geleni yapar annesi Allah hepimizin yardımcısı olsun
Öyle yapmaya çalışıyorum. Doktorum beni oldukça rahatlattığından iyiyim şimdi bazen sıkılıp, üzülüyorum ama sonra bebeşin iyi olması için kendimi topluyorum.

bedidiko olumsuz düşünceler bebeğin vucut tarafından atılmasını sağlıyor. Bu yüzden sen genellikle iyimser olmaya çalış. Nacizane fikrim ve tecrübelerime dayanarak sen nasıl düşünürsen öyle oluyor. Bana ihtimal yok dendi 9. haftaya girdik düşün artık

günaydın anneler , bu sabah aç karnına gittim kan verdim tsh için , inş. güzel çıkar , bulantılar tam gaz devam , bir iki haftaya hafifler geçer inş. .. yengeç burcu bir anne olarak , yengeç burçlarının neden böyle duygusal evhamlı olduklarını anladım sanırım , anneler panik hamilelik geçiriyor bebeiklerde duygusal ağlak olarak doğuyor sanırım :)

bakalım canım hem çok korkuyorum hemde çok merak ediyorum. başta çok endişeliydim sonra benim gibi olan arkadaşlar beni rahatlattı allah hepinizden razı olsun.

bende hamileyken kum döktüm canım , korkulacak bir durum değil , antibiyotik tedavisiyle düzeliyor bol su iç cnm , geçer Allahın izniyle

slm arkadaşlar,temmuz annelerı diye bi yer bulunca yazayım dedim:))bende normal şartlada allah kısmet ederse 5 temmuz da anne olucam.Ben tüp bebekle hamile kaldım,doktorum hatta embriyoloğum çok yakın arkadaşım olduklarından çok ilgilendiler,hiçbir aşamada sıkıntı yaşamadım,stress olmadım,hamileliğimde sıkıntısız geçiyor maşallah,tabi bulantı haricinde:))))))bulantıyı ne yapsanız geçiremiyorsunuz,tek çözüm mutfakdan yemek kokularından uzak durmak,bu da sadece bulantının şiddetinin artmasını engelliyor..peynir ekmekle beslenıyorum 1 aydır:)))
Umarım herkes bebişine sağlıkla kavuşur,hepinize sağlık ve sabır diliyorum

geçmiş olsun cnm , kötü şeyler düşünme Rabbim o bebeği sana nasip ettiyse eğer her şekilde kucağına alırsın inşallah , Rabbim şifalar versin

evet canım ilk hamileliğimde de eşime eşimin ailesine olmadık şeyler için kendimi strse soktum herşey düzeldi giden bebeğim oldu. aslında şimdi daha büyük problemlerim var ama daha rahatım kafaya takmamaya çalışıyorum hiç bişey bebeğimden önemli değil. mal mülk küslükler eşler hepsi düzeliyorda giden geri gelmiyor.

günaydın canım inşallah sonuçların çok güzel çıkar ben ilaçlarımı düzenli kullandım tshım çok güzel çıktı şükürler olsun. benim yükselenim yengeç bebeğimde yengeç burcu olacak allah izin verirse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…