- 23 Kasım 2014
- 535
- 329
- 48
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.101
Aaa normalse hic sansi yok ben yine öne geriye alabilirim ama allah buyuk şancin olmaz belki bayramdan sonra gelir kuzun merak etme :)Benim dogumun tam bayrama geliyor canim normal dogum istiyorum ama doktorum olmayacak diye cok korkuyorum
İnşallah gerçi bizim gebelik biraz sıkıntılı o yüzden hala bebeğe bağlanma sorunu yaşıyorum.
Sağlıcakla dünyaya gelsinler inşallah
Canım sen yine kendine dert edicek bişiler mi buldun bak kızıcam sana heee :) bak hamileliğini nasıl geçirirsen doğdudğu zaman bebeğin de öyle bi birey oluyo cnm stres yasak bize.Hele bi o günlere gelelim de Allahın izniyle derdimiz o olsun.Du bakalım dr son zaman sezeryana mı karar vericek normal yapabilirsin mi diyecek.İlla normal olur da bayrama denk gelirse basarsın parası neyse kendi dr.unu çağırırsın bayram seyran demeden gelir parasını verince mrk etme senGel canim gel hosgeldin dogum tarihlerimizde yakin bayramda beraber dogurmak nasip olur insallah
Ben sadece tuzlu leblebi, iğde, peynir, ekmek, ayva ve pepino onlarıda fazla tüketemiyorum. 4 kilo verdim şimdiye kadar... Fenalaşıncada hastaneye gidip serum taktırıyoruz.neler yiyip içiyorsunuz arkadaşlar.ben bulantıdan pek bişey yiyemiyorum bikaç kilo verdim hatta
ceviz ,yumurta ,süt ye dedi doktorum ama bulantıdan yiyemiyorum sizde durumlar nasıl?
yapissinyaKızlar mrb hamilelik takvimi nasıl yapıyorduk bi beceremedim
Aaa normalse hic sansi yok ben yine öne geriye alabilirim ama allah buyuk şancin olmaz belki bayramdan sonra gelir kuzun merak etme :)
Ben kum döküyorum. Enfeksiyon var ve birde sağlık sorunları yaşıyorum. Bu yüzden bebeği kaybetme riskim yüksekBenimde oyle canim cok skintili hala bebegime baglanamadim. Arada midemi bulandirip ben burdayim sinyali veriyor. Ayni seyleri yasamisiz dogum tarihlerimizde ayni. Insallah saglicakla dunyaya gelirler.
seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı.ama ben çok kötüyüm.agzımın hic tadı yok sürekli bulantı.bence bu duruma sen sevin derim rahat rahat herseyden yiyebiliyosun
canım gönlünü ferah tut inşallah sağlıcakla atlatırsın bu günleri o artık tutundu sen kendini zorlamamaya çalış bebişinde elinden geleni yapar annesi Allah hepimizin yardımcısı olsunBen kum döküyorum. Enfeksiyon var ve birde sağlık sorunları yaşıyorum. Bu yüzden bebeği kaybetme riskim yüksek
3 doktor değiştirdim. Hepsi bebeği alma taraftarıydı. Şimdiki doktorum iyi çok şükür ve bebek gelişiyor ama korkuyorum.
Merhaba kızlar bugun kan sonuçlarımı aldım bildiğiniz gibi tshım çok yüksekti ilacın dozunu yükselttik şimdi normale dönmüş şükür. tiroit ultrasonuna girdim doktor sonucu vermedi çarşamba öğleden sonra gel al dedi ama asistana yazdırırken 3cm boyutunda nodül tespit edildi dedi bende bunu duydum ya eve geldim geleli internetten araştırıyorum 3cm üzeri direk ameliyat kanser riski olabilir gebelikte 6.ayda ameliyat diyor çok korkuyorum böyle birşey başına gelen varsa ne olur bana destek olsun. morale ihtiyacım var kızlar çok üzgünüm iki gözüm iki çeşme 11den beri hiç bişey yemedim canım hiç birşey istemiyor bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum(((
neler yiyip içiyorsunuz arkadaşlar.ben bulantıdan pek bişey yiyemiyorum bikaç kilo verdim hatta
ceviz ,yumurta ,süt ye dedi doktorum ama bulantıdan yiyemiyorum sizde durumlar nasıl?
Ben kum döküyorum. Enfeksiyon var ve birde sağlık sorunları yaşıyorum. Bu yüzden bebeği kaybetme riskim yüksek
3 doktor değiştirdim. Hepsi bebeği alma taraftarıydı. Şimdiki doktorum iyi çok şükür ve bebek gelişiyor ama korkuyorum.
Öyle yapmaya çalışıyorum. Doktorum beni oldukça rahatlattığından iyiyim şimdi bazen sıkılıp, üzülüyorum ama sonra bebeşin iyi olması için kendimi topluyorum.canım gönlünü ferah tut inşallah sağlıcakla atlatırsın bu günleri o artık tutundu sen kendini zorlamamaya çalış bebişinde elinden geleni yapar annesi Allah hepimizin yardımcısı olsun
dur bakalım hemen felaket senaryoları yazma. önce bir doktordan kesin sonucu al. bakalım nasıl bir açıklama yapacak sana. tatmin olmassan bu konuda uzman iyi bir doktor araştır. birde ona git. sonuçlar aynıysa ona göre düşünürüz. ama öncelikle sakin ol
bende hamileyken kum döktüm canım , korkulacak bir durum değil , antibiyotik tedavisiyle düzeliyor bol su iç cnm , geçer Allahın izniyleBen kum döküyorum. Enfeksiyon var ve birde sağlık sorunları yaşıyorum. Bu yüzden bebeği kaybetme riskim yüksek
geçmiş olsun cnm , kötü şeyler düşünme Rabbim o bebeği sana nasip ettiyse eğer her şekilde kucağına alırsın inşallah , Rabbim şifalar versinallah şifa versin canım bebeklerimizin bu dünyada yiyecek ekmeği varsa ne sağlık sorunumuz olursa olsun dünyaya gelecekler. benimde ilkinin kalbi durdu pıhtılaşma sorunum var, ayrıca tshım yüksek şimdide nodulüm çıktı. çok korkuyorum bazı doktorlar bebeği alma taraftarı oluyormuş ama bebeğimden vazgeçmeyeceğim.
Öyle yapmaya çalışıyorum. Doktorum beni oldukça rahatlattığından iyiyim şimdi bazen sıkılıp, üzülüyorum ama sonra bebeşin iyi olması için kendimi topluyorum.
bedidiko olumsuz düşünceler bebeğin vucut tarafından atılmasını sağlıyor. Bu yüzden sen genellikle iyimser olmaya çalış. Nacizane fikrim ve tecrübelerime dayanarak sen nasıl düşünürsen öyle oluyor. Bana ihtimal yok dendi 9. haftaya girdik düşün artık
günaydın anneler , bu sabah aç karnına gittim kan verdim tsh için , inş. güzel çıkar , bulantılar tam gaz devam , bir iki haftaya hafifler geçer inş. .. yengeç burcu bir anne olarak , yengeç burçlarının neden böyle duygusal evhamlı olduklarını anladım sanırım , anneler panik hamilelik geçiriyor bebeiklerde duygusal ağlak olarak doğuyor sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?