2015 Temmuz Anneleri

Soyle canim isteyince veriyo daha rahat edersin dedi bana ve bu halsizlik bulanti falan iyiymis herseyin yolunda gittiğini gosteriyomus doktor oyle dedi bugun

Canimbende gittim bugun
Ultrason ile bakti kalp atislari alttan baktigi gibi net degildi daha azdi bende hemen sordum neden diye alttan daha net gorunurmus onun icin dedi
Folik asit bitince baska ilaclara baslicaz dedi
Protein tuket bol bol defi
Sut,yumurta,yogurt ye dedi
Kanama ve leke olamdigi surece korkma dedi

Hamur isdinden uzak durmasya calis dedi
Bu kafar daha cok kucuk olf icin hissetemessinnormal dedi

aspirin niye kullaniyorsun merak ettim
bende mthfr 677 homozigot var. pıhtılaşma. Aslında birkaç perinatolog (riskli gebelik uzmanı) gerek yok bu bebeği etkilemez dedi ama riske atmadık şimdiki doktorumla. destek olsun diye 4 günde 1 progesteron iğnesi vuruluyorum birde iltihap ve enfeksiyonu önlemek amaçlı 2 günde 1 kortizonlu bir ilaç alıyorum. İlaç çok yani bende, hepsi takviye amaçlı.

bende 2 hafta evde yattım. sonra işe geri döndüm. banada herkes 12 haftayı doldurana kadar rapor al dedi. ama inan evde vakit hiç geçmiyo. tek başına oturup kuruyosunda kuruyosun. iş hiç değilse oyalıyo. sadece dikkatli ol. fazla yorulma. masanın altına sehpa gibi bişey koy. müsait olduğun zamanlarda ayaklarını uzat. bende öyle yapıyorum. bu forumda çok iyi geliyor. kimseye anlatamadıklarını burda anlatıyosun ve seni anlıyolar. burdan herkese teşekkürler :)

Ikili test için ne düşünüyorsunuz peki? Yaptıracakmisin?
Ben yaptırmayi düşünüyorum çünkü Allah korusun bebegimde bi hastalık bi sorun varsa anne olarak bilmek en doğal hakkım gerci bazilari yaniltici olabiliyomus ama en iyisini doktor biliyo yapalim gorelim derse yaptiririm doktoruma güveniyorum

BEnim simdiye kadar hic alttan bakmadı canim ama sen de kalp atislarini duymussun cok sevindim bi dahaki kontrole daha cok duyarsin inşallah :)

canım 3.39 a gayet iyi diyen kadın doğum doktorun mu?
Hayir canim ev doktorum, türkiyede aile hekimi diyorlar sanirim. Sabah ac karna ve tiroid ilacini kullanmadigim icin sonuc böyleymis. Iki hafta öncesinde kadin doktorunda tok verdigim tahlilde 2,77 idi.yani ilacla dengeleniyor dedi.1 ay sonra yine tekrarlanicak zaten o zaman tam olarak belli olur sanirim.
Sacmalamasinlar lütfen, bosver sen bebegin icin herseyden yemelisin sen.Zaten illaki biseye karisirlar, sen caninin istedigini ye, baskalari bulantidan yiyemiyo diye vicdan azabi yasarken sana böyle stres yasatmalari normal degil bence. Vücut senin bebek senin, kime ne??

evet yaa o kadar çok canım istiyoki kola. valla bazen kaçamak yapıyorum birkaç yudum. o kadarcıktan bişey olmaz herhalde.
Canim benim esim bir kola firmasinda calisiyor bende canim cok isterse iciyorum abartmadan esime sordum abartmadab icebilirsin ama light olanlari icme dedi. Normal olandan icin. Birde burda kafeinsiz olan var daha iyi tabi:) light olan hicbirsey yiyip icmeyin zaten cunku icinde aspartam var tatlandirici olarak ve cok zararli

bende bundan önceki düşüğümde isten ayrıldım.yine aynı seyleri yaşamayalım ev de dinlen dedi eşim.su an evdeyim.ve işi o kadar çok özlüyorum ki anlatamam.keşke ayrılmasaydım deyip kendimi yiyorum.evde vakit hic geçmiyor bunalıyorum.ve hiç alismadıgım için çok zorlanıyorum.vardır bundada bi hayır deyip kendimi teselli ediyorum..

Ayy destek için çok teşekkür ederim arkadaşlar inan öyle de sağlıklı besleniyorum her gün yumurta süt yoğurt ve ayran tüketiyorum. Ceviz fındık badem.ve incir yiyorum. Valla yazdıklarınızı okuyunca ohh dedim yaa

Ay hadi bakalim canim insallah dusmustur degerin. Bende bugun en sonunda bir doktor bulabildim ve randevu aldim 2 saate gidiyorum yeni doktoruma:) sonuclarini bildir bende sabah seni dusunuyordum naptin diye.

Ay hadi bakalim canim insallah dusmustur degerin. Bende bugun en sonunda bir doktor bulabildim ve randevu aldim 2 saate gidiyorum yeni doktoruma:) sonuclarini bildir bende sabah seni dusunuyordum naptin diye.
inşallah canım . sen bu ara çok gidiyorsun doktora fark attın bize ikili test yapıyorlarmı orda , benim kontrol tarihimde , 11h 6 gün olcam ikili test için uygun sanırım , yoksa bir hafta dahamı beklemem gerek .

Yaa ben hiç yiyemiyoruumm bulantım oluyor agızıma alıyorum cıgneye cıgneye yutamıyorumm bebişimde 3 cm olmuus 8+4 günlük olduk

Kızlar ben aç olunca midem kötü oluyor bulanıyo gibi ama tok olunca hiç birşeyim yok ve üç saatte bir yiyorum karnım acıkıyor

canım hiç ilaçlanla dengelenir mi böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum bütün tiroit hastaları zaten o gün hapı içmeden kan verir ki normal seviye anlaşılabilsin. sen lütfen bi dahiliye doktoruna sonuçlarını göster dozu düşükte olsa sana ilaç yazsın.

Yaa ben hiç yiyemiyoruumm bulantım oluyor agızıma alıyorum cıgneye cıgneye yutamıyorumm bebişimde 3 cm olmuus 8+4 günlük olduk

Ealif seninle ayni haftadayiz canim ama ben en son 7 haftalikken gitmistim doktora benimde bulantim cok bugun ilk kez biseyler yiyebildim zorla da olsa benim melegim de 3 cm olmus mudur :)

Meyve yiyorum da iste oldugu kadar cok zor. Ilk gebeligim bir de melegime birsey olmasin da artik cekecez biraz daha umarim 3 aydan sonra gecer hepimiz rahata ereriz bugun 8+4 olduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…