2015 Temmuz Anneleri

Bunlar nerede oluyo? Ankarada özel hastanede doğum 5000 tl. I da normal yerlerde 7500 e yapan yerlerde var. Sizin dedikleriniz özel hastane değil mi?
Özel hastane medikal park benim . Acıbadem anadolu sağlık amerkan hastanesinde felan fiyatlar öyledir istanbul da ankarada amma pahalıymış

Bunlar nerede oluyo? Ankarada özel hastanede doğum 5000 tl. I da normal yerlerde 7500 e yapan yerlerde var. Sizin dedikleriniz özel hastane değil mi?
Ankara batikentte medical de 5 binliraya dogum yapmis bizim tanidik.bnde koru hast.arastriyorumda ins.besbini bulmz.butun planlarimiz kalcak oyle olursa.besbinde cok yaa

Günaydın kızlar... Bu aralar özellikle sabahları kasıklarımda ağrı oluyor.. Böyle gelip giden bi ağrı değilde devamlı olan ince ince bi ağrı... Gün içinde geçiyor... Bugünde var.. Normalmi acaba? Doktoramı gitsemki???

yok cnm ben çok çatladığım için fazla toparlamadı ama kilolarım gittikçe eski halime döndüm , kiloların gitmesi içinde emzirmek şart , emzirdikçe hararetlenip su içiyorsun , su içtikçe zayıflıyorsun :))

Kızlar günaydın. Bu bacagimizda alıştığımız kramplar artık kalcam a gelmeye başladı bu sancı mi oluyor acaba? Bir de benim Karnım böyle yüzeyi düz oldu sünger Bob gibi oldu. Normal midir acaba. Benzer durumlarında doktoruna danisan var mi

Ankara batikentte medical de 5 binliraya dogum yapmis bizim tanidik.bnde koru hast.arastriyorumda ins.besbini bulmz.butun planlarimiz kalcak oyle olursa.besbinde cok yaa

özel sigorta vs olunca rahat oluyor doğumda. yoksa dediğin gibi canım fiyatlar böyle. bir de ekstra fatura çıkarabilirler doğumda,sonrasında şunlarda yapıldı bunlarda yapıldı vs vs. dikkat etmek lazım.

acıbadem 7-8 bin Ankara tabi. İstanbulda daha farklı. benim sigoratm %100 karşılamıyor,yinede ödeme yapacağım acıbademe.

Bende dün alayım dedimde bedende kararsız kaldım maya ya soracaktım beden hangisini almalıyım diye fotoğrafını çekmiştim ekliyorum
Eki Görüntüle 1553782

normal doğum yapıp bu korseden kullanan var mı bildiğiniz?? yani doğumun nasıl olacagı tam belli değil de normal olursa vajinada dikiş falan bunun da alttan kopça oluyor ya acıtır mu diye düşündüm de??

Kızlar korseden tam sipariş veriyodum ki aklıma bişey takıldı. Normal doğum olursa eğer ki inşallah öyle olur, dikişlerden dolayı bu çıtçıtlar rahatsız etmez mi?

Cnm ben sanmıyorum ayrıca ücret alınsın.yanı en azından alınmaması lazım.doğum ücretleri sabittir.

B

en ilk defa duydum mesai saati dışında ekstra para alındığını. Soygunculuk resmen. Kaç arkadaşım gece doğurdu özelde geldi doktoru hiç ayrıca para ödemediler.
Bilmiyom artık muhasebeye soramadık belki Ücret almıyorlardır kısmetimize :)) aynen soygunculuk

Bilmiyom artık muhasebeye soramadık belki Ücret almıyorlardır kısmetimize :)) aynen soygunculuk
Cnm birde sana tavsiye hastanenin her çıkardığı ödemeyi kabul etmeyin.çünkü ozel hastaneler o günün ozel bir gun olduğunu bilip ınsanlarındanda özellikle babaların parasız gelmediklerini bildiğinden enjeksiyona bile ayrıca para ısteyebılıyorlar.doğumlar genelde paketli satılır.paket içinde ne var diye sorun.ayrıca ücret odemeyecegınızı belirtin.çünkü bazı hastaneler doğum parası ayrı yatak parası ayrı alıyor.aslında bir ticarethane gibi düşünün muhasebeyle oturun pazarlıgınızı yapın.yoksa taktıkları seruma kadar yazıp para ısterler.birde bazı hastaneler ücret ödemesi yapmadan hasta kabul etmıyot.oyuzden mağdur olmamak adına görüşün.

Benim hastanede hiç almıyolar dr farkı belki orda da yoktur?

Ay ne kdr cok valla.bnde emekli sandigiyim bi faydasini gormedim valla.konusucam hastaneyle bskalim bna ne ucret soylicekler .napalim tek saglikli olsunlarda napalim dokulcez paralari :)

aynı bizim durum eşim şaşıp kalıyor su yetmiyor gerçekten

amin inşallah..
Canım okurum tabiki Rabbim mustafamiza acil şifalar versin sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine evladını sana bağışlasin hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah.. şu geçirdiğin sıkıntılı günleri unuttursun evladınla ailenle hayırlı mutlu huzurlu günler gostersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…