- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.081
Geceleri uykundan uymam öyle gündüzleri en fazla 45 dk :)1.5 mu? Valla çok iyi benim yarım saat. Bence maaşallah diyelim sana. Bazen tuvaletten çıkarkn yine geliyo benim.
Özel hastane medikal park benim . Acıbadem anadolu sağlık amerkan hastanesinde felan fiyatlar öyledir istanbul da ankarada amma pahalıymışBunlar nerede oluyo? Ankarada özel hastanede doğum 5000 tl. I da normal yerlerde 7500 e yapan yerlerde var. Sizin dedikleriniz özel hastane değil mi?
Ankara batikentte medical de 5 binliraya dogum yapmis bizim tanidik.bnde koru hast.arastriyorumda ins.besbini bulmz.butun planlarimiz kalcak oyle olursa.besbinde cok yaaBunlar nerede oluyo? Ankarada özel hastanede doğum 5000 tl. I da normal yerlerde 7500 e yapan yerlerde var. Sizin dedikleriniz özel hastane değil mi?
yok cnm ben çok çatladığım için fazla toparlamadı ama kilolarım gittikçe eski halime döndüm , kiloların gitmesi içinde emzirmek şart , emzirdikçe hararetlenip su içiyorsun , su içtikçe zayıflıyorsun :))Kullanabilirsem bende kendime hayret edicem :)) ama kendimi şartlandırıcam kullanmak zorundaymışım gbi düşünmeye çalışıcam yazın sıcağı olacağı için evde giymek için düğmeli yada fermuarlı penye elbiseler giyicem altına emzirme sütyeni birde korse işte pantolan eşofman felan giyersem işte o zaman sıkıntıdan patlarım gibime geliyor . 2 ay sonra bir etkisi oldu mu
Ankara batikentte medical de 5 binliraya dogum yapmis bizim tanidik.bnde koru hast.arastriyorumda ins.besbini bulmz.butun planlarimiz kalcak oyle olursa.besbinde cok yaa
Bende dün alayım dedimde bedende kararsız kaldım maya ya soracaktım beden hangisini almalıyım diye fotoğrafını çekmiştim ekliyorum
Eki Görüntüle 1553782
normal doğum yapıp bu korseden kullanan var mı bildiğiniz?? yani doğumun nasıl olacagı tam belli değil de normal olursa vajinada dikiş falan bunun da alttan kopça oluyor ya acıtır mu diye düşündüm de??
Cnm ben sanmıyorum ayrıca ücret alınsın.yanı en azından alınmaması lazım.doğum ücretleri sabittir.Günaydın kızlar. Istanbulda hava ısınmadı bi çok sıcak olmadan doğurucaz inş
Ya dün hastaneye sormayı unuttum mesai saatleri dışında doktorumuzu doğuma çağırmak için ne kadar Ücret isterler acaba. Tahmin eden var mı? Medilife bağcılara gidiyorum.
Aradım tlfda bilgi vermediler.
Bilmiyom artık muhasebeye soramadık belki Ücret almıyorlardır kısmetimize :)) aynen soygunculukB
en ilk defa duydum mesai saati dışında ekstra para alındığını. Soygunculuk resmen. Kaç arkadaşım gece doğurdu özelde geldi doktoru hiç ayrıca para ödemediler.
Cnm birde sana tavsiye hastanenin her çıkardığı ödemeyi kabul etmeyin.çünkü ozel hastaneler o günün ozel bir gun olduğunu bilip ınsanlarındanda özellikle babaların parasız gelmediklerini bildiğinden enjeksiyona bile ayrıca para ısteyebılıyorlar.doğumlar genelde paketli satılır.paket içinde ne var diye sorun.ayrıca ücret odemeyecegınızı belirtin.çünkü bazı hastaneler doğum parası ayrı yatak parası ayrı alıyor.aslında bir ticarethane gibi düşünün muhasebeyle oturun pazarlıgınızı yapın.yoksa taktıkları seruma kadar yazıp para ısterler.birde bazı hastaneler ücret ödemesi yapmadan hasta kabul etmıyot.oyuzden mağdur olmamak adına görüşün.Bilmiyom artık muhasebeye soramadık belki Ücret almıyorlardır kısmetimize :)) aynen soygunculuk
Benim hastanede hiç almıyolar dr farkı belki orda da yoktur?Günaydın kızlar. Istanbulda hava ısınmadı bi çok sıcak olmadan doğurucaz inş
Ya dün hastaneye sormayı unuttum mesai saatleri dışında doktorumuzu doğuma çağırmak için ne kadar Ücret isterler acaba. Tahmin eden var mı? Medilife bağcılara gidiyorum.
Aradım tlfda bilgi vermediler.
Ay ne kdr cok valla.bnde emekli sandigiyim bi faydasini gormedim valla.konusucam hastaneyle bskalim bna ne ucret soylicekler .napalim tek saglikli olsunlarda napalim dokulcez paralari :)özel sigorta vs olunca rahat oluyor doğumda. yoksa dediğin gibi canım fiyatlar böyle. bir de ekstra fatura çıkarabilirler doğumda,sonrasında şunlarda yapıldı bunlarda yapıldı vs vs. dikkat etmek lazım.
acıbadem 7-8 bin Ankara tabi. İstanbulda daha farklı. benim sigoratm %100 karşılamıyor,yinede ödeme yapacağım acıbademe.
Canim ben de sorayim.benim de bas yukarda oldugu icin sezeryan olma ihtimalim artiyor.ama bi ihtimal donerse normal dogumdan sonra da kullanabilir miyim sence bunu?bir de ben normalde 60 kilydum simdi 75 oldum.dogumdan sonra kaci gider kaci kalır kac beden almaliyim hic bilemedim.nasi bi oneride bulunanilirsin bana?
Canım benim yüce mevlam bu sabrının sonunda sana mükafatını verecektir. Rabbim el açanları geri çevirmez inşallah.Sahbihi adede ma vesiahû ilmullah AMİN ya erhamer
Şeker yüklemesi yapıldı mı bilmiyorum ama bence onunla alakası yoktur bende çok fazla su içiyorum dilim damağım kuruyor sürekli birde böbrekten sorun yaşadığım için alışkanlık haline geldi artık ama bir yere giderken ve geceleri beni çok zorluyor 1 buçuk saatte bir lavabodayım
Benimde bazen dört litreyi buluyor burada allahtan havalar o kadar sıcak değil şimdi bile lavaboya gitmekten helak oldum o zaman hiç çıkamazdım herhalde su yetişmiyor bana eşim habire bir buçuk litrelik su taşıyor eve artık evde fil var diyorum :)
Gunaydin guzel anneler.Sabahiniz hayir gununuz agrisiz sizisiz sikintisiz bebisleriniz rahat iciniz ferah guzel bi gun olsun insaalah.Bizim dun kontrolumuz vardi sehzade mustafam 3 kilo olmus ama beynindeki problem devam ediyo dedi dr.Rabbim yaniltsin dua edin sifa versin de dr lari sasirtsin mucizem olshn oglum.Ol hafta sonra dogum icin gunu konusmaya gidecegiz.Cok oldum biliyorum ama samimiyetinize ve annelik icgudulerinize siginarak sizlerden bisey rica edecektim. Rabbim razi olsun etrafimdaki herkesin duasini aliyorum.Ama sizleri kendime cok yakin hissediyorum.Beni anladiginizi ve ayni hassasiyeti tasidiginii biliyorum Sizlerde can tasiyorsunuz o yuzden sizlerin dualarinin kabulune cok inaniyorum o yuzden sizden rica ediyorum.Mumkunse mustafam icin tibbilgulub salavti cekebilirmisiniz.Cigerimin atesini anladiginizi dusunerwk sizdwn bu ricada buluyorum.
amin inşallah..Allahumme salli ala seyyidina muhammedin dibbilgulubi ve devaiha ve afiyetil ebdani ve şifaiha ve nurûl ebsari ve žiyaiha ve alaalihi ve sahbihi ve sellem.Ya Şafi Ya Halik Ya Musavvir Ya Muktedir! Allahim Rabbim ey benim gonlumu benden iyi bilenim.Ey alemleri habibi askina yoktan bir ol emri ile vareden Mevlam.Ey el acani kapisindan bos cevirmeyen Rabbim.El actim YaRABB! Caresizim sense caresizlerin caresisin.Senin katinda olmaz yok imkansiz yok hazinen genis lutfun bol merhametin sonsuz.Rabbim dua edin kabul edyim isteyin vereyim buyuruyorsun istemek benim acziyet vermek senin sanindandir.Allahim o sonsuz merhametine siginip geldim lutfundan beni ve buradaki anneleri bebeklerini esirgeme.Duama amin diyen hic tanimadan evladima merhamet duygularo besleyen bu guzel annelere bu merhameti veren suphesiz sensin.Onlarin dualari hurmetine dogmamis masum melekleri hurmetine Habibin Muhammet Mustafa s.a.s hurmetine Mustafama sifa ver.Sen onu yoktan var edensin Ya Rabb suphesizki sifasini vermeyede muktedirsin.Allahim ol dedin alemler oldu ol diyiver Rabbim ebladim sifa bulsun oyle ki doktorlari sasirtacak kadar saglikli sihhatli hicbir tedaviye ihtiyac duyulmayak kadar sorunsuz ayipsiz amansiz akilli fikirli kolaylikla hayirla kucagima veriver Rabbim.Senin herye gucun yeter su aciz kuluna buradaki hic tanimadan dua eden din kardesleri hurmetine merhamet et.Bu kardeslerime de hayirli kolay saglikli dogumlarnasip et evlatlari ve esleri ile hayirli huzurlu uzun omur helal ve kolay zrnginlik nasip et dunya ve ahirette iyilik guzellik ver.Dualarini kabul et korktuklarindan emin umduklarina nail eyle darda birakma zora dusurme evlatlarimizi bize bizi evlatlarimiza hayirli eyle.Salih Saliha vatana millete faydali evlatlar yetistirip rizana ulasmayi nasip eyle. Allahumme sallli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin el habibil mahbub safil ileli ve müferricil kûrûb ve ala alihi ve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?