2015 Temmuz Anneleri

Yok cnm bu sütyen sert değil üstünü açıp denemedim açıkçası ama bebeği rahatsız etmez penyeden biraz daha kalıplı okadar. Atleti denemek için giydim evde sadece ama çok rahat geldi bana etiketlerini kesmişim marka hatırlayamadm ama nette baktım bu atlet.

http://www.icgiyimozel.com/emzirme-atleti-ayyildiz-608-25758?catid=1
Sütyende bu:

http://m.n11.com/yeni-inci-1652-dantelli-lohusa-emzirme-sutyeni-P44190128

Acaba B'nde de mi car ki,yürütülen yoruluyorum ya, vajinada ağrıyor, sen de öylemizin canım, ne hissediyorsun

Cnm bende bebek bezi ve.islk mendl.almdm.bu alt acmalari nasl kullanp atilanlardan mi aldin ? Ben ev icin aldm ama atilanlardn degl

bedenini nasıl ayarlayabilirim sence ki?

Kalıbı biraz dar geldi bana şöyle ki benm eskiden 75ti göğüslerim hamilelikte 1 beden kadar büyüdü. Birazda doğumdan snra büyür süt olunca dediler birde ped koyacağız ya penye sütyen kadar esneme payı olmadığı için rahatsız etmesin diye 90aldm ben 85b şuan tam oldu 85c yoktu ama olsaydı daha iyi olurdu. Gerçi şuanda giyiyorum yine büyük durmuyor. Yani şimdiki ölçünden 1-1,5 beden büyük alsan daha iyi olur derim

Oyle yapcm cnm hugun geldi babamlr cuma ins.gidicez.koru hast.bi gidicem bide baska birne gider bna guven hangisi verirse ona goderim ama bizim konustuklrimiz hrp.koru hast.dedi.Allah buyuktr.ins.iyi bi doktora denk gelirim
Sen gitmeden bira isim araştır istersen orada hangi doktor iyi.direk ondan randevu alırsın, koru için çok iyi diyolar genel olarak. Memnun kalırsın gibi geliyo.

KizlAr bisey sorcm biz bebegin kafasinin yukrda oldugunu anlrmiyiz.bnm gogsumun alti sert top gbi iki hfta once asagidaydi kafasi dondumu acaba nefes alip vermmde zorlndi daraliyorum.acaba dondumu yukariya.
Canım bence anlamazsın çünkü ben 3 hafta kafası diye poposunu sevmişim haberim yok popoda kafa gibi top gibi oluyo o top gibi olan yerden itiyo mu? İtiyosa hele garanti popodur o

Sen gitmeden bira isim araştır istersen orada hangi doktor iyi.direk ondan randevu alırsın, koru için çok iyi diyolar genel olarak. Memnun kalırsın gibi geliyo.
Arastrdim cnm.koruda meltem hanim askin bey bide gunay di sanirim.onlr iyiymis.dayim.orda ameliyt oldu sincansakinde doktoru ile kanka olmus oda sorck :) Allahim kolaylikla bi avazda dogurmayi nasip etsin ins.cok.kolay olur hersey.ilk.olunca korkuyo insan.

Neden tekrr okuyorsun CNm

Canım bence anlamazsın çünkü ben 3 hafta kafası diye poposunu sevmişim haberim yok popoda kafa gibi top gibi oluyo o top gibi olan yerden itiyo mu? İtiyosa hele garanti popodur o
:))) pit pit atiyo bazen totosumu bilmiyom.bide bn stresi yasamdan.onceye kdr sagdan sola dewiriyodu.sanirim.totoyu vuruyo ordan oraya diyodum ama dogrudur ins.:))valla dogum.pozisyonumda kalsin ya donmesinn :)

İnşlallah canım. Amin.Evet benimde ilk. Bazen düşününce bende panik oluyorum ondan mümkün oldukça düşünmemeye çalışıyorum.aklıma gelince hemen ertesi günleri bebeği kucama aldığım günleri hayal ediyorum.

Nasıl etkilenmişsem sabh az önce rüya gördüm kızım doğmuş uyuyor ben kaldırıp zorla emzirmeye çalışıyorum sütümde gelsin diye içtikçe gelir diyorum

:))) pit pit atiyo bazen totosumu bilmiyom.bide bn stresi yasamdan.onceye kdr sagdan sola dewiriyodu.sanirim.totoyu vuruyo ordan oraya diyodum ama dogrudur ins.:))valla dogum.pozisyonumda kalsin ya donmesinn :)
Evet artık son dakika golü olur dönerlerse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…