- 3 Mayıs 2015
- 395
- 173
- 23
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.261
bedenini nasıl ayarlayabilirim sence ki?Canım bak bu benim kullandığım sert süngerli balenli değil ama rahat ve iyi duruyor dar badilerin altında. Hatta eminönünden aynı fiyata almıştm bnde.
http://m.n11.com/yeni-inci-1652-dantelli-lohusa-emzirme-sutyeni-P44190128
Ya bende kapsız Penye aldım emzirme sütyeni çok rahat, bir tane de kaplı aldım onda tabi göğüsler daha biçimli duruyor ama sanki kap bebği rahatsz eder gibi geldi emzirirken. Yani açıyorum ama hemen yukarıya katlanıyor kap sert olduğu için. Hatta ebebekten almıştım. Senin modelin nasıl canım? Rahatmı?
Emzirme atleti de almıştım ama iade etti. İçin de sütyen gibi lastikli bir kısmı vardı o beni çok sıktı açıkcas dagi den almıştım.
ı. Seninki de öylemi? Yoksa bildiğimiz atlet gibi mi?
Selam kızlar muayenem güzel geçti sancılar düzensiz 3 cm açılmam var. Ama böyle son güne kadar bile bekleyebilir dedi leke su düzenli Sancı olunca doğumun başlar dedi haftaya gidicem gene. 3 cm açılmam doğalmış 3. Gebeliğim olduğu için
Cnm bende bebek bezi ve.islk mendl.almdm.bu alt acmalari nasl kullanp atilanlardan mi aldin ? Ben ev icin aldm ama atilanlardn deglBen de avent 0 bpa yazanlardan aldım bir tane, ne olur ne olmaz. Netten aldım bikaç güne gelir, bebek bezi Islak mendil, alT açma bezi falan onları da tamamladım. Bizimki erken gelir telaşı kapladı beni, inşallah bikaç hafta daha beklerde.
Canm gitti esim aldi kargodn yokse ben uyuyamzdm daha :) ama.kurmdk eve gecince.kurarz artk ama meraktn catlyrm :)
noldu canım beşik geldi mi sizin? kaçırmışım yazdıysan da kopuk kopuk giriyom ya
C
Canm gitti esim aldi kargodn yokse ben uyuyamzdm daha :) ama.kurmdk eve gecince.kurarz artk ama meraktn catlyrm :)
maşallah canım nasıl yürüyebiliyosun öyle... ben iki adım atsam belim başlıyor zonklaamaya valla...
Evett ama eve gecelm ilk onu kurdrtcm sanrm :))çok heycanlı olsa gerek.
Bu hafta sonu anadizi falan alcm hemen haftasonu gelsn istyrm :) bebek bezi aldn mi cnm sen ? Aldysn ne markaçok heycanlı olsa gerek.
bedenini nasıl ayarlayabilirim sence ki?
Almadık canım. Şimdiden almaya gerek yok gibi geldi. Çantasını ve cicilerini hazırladığımızda toplu almaya düşünüyoruz. Prima premium care 1 beden alıcaz.Bu hafta sonu anadizi falan alcm hemen haftasonu gelsn istyrm :) bebek bezi aldn mi cnm sen ? Aldysn ne marka
Sen gitmeden bira isim araştır istersen orada hangi doktor iyi.direk ondan randevu alırsın, koru için çok iyi diyolar genel olarak. Memnun kalırsın gibi geliyo.Oyle yapcm cnm hugun geldi babamlr cuma ins.gidicez.koru hast.bi gidicem bide baska birne gider bna guven hangisi verirse ona goderim ama bizim konustuklrimiz hrp.koru hast.dedi.Allah buyuktr.ins.iyi bi doktora denk gelirim
Canım bence anlamazsın çünkü ben 3 hafta kafası diye poposunu sevmişim haberim yokKizlAr bisey sorcm biz bebegin kafasinin yukrda oldugunu anlrmiyiz.bnm gogsumun alti sert top gbi iki hfta once asagidaydi kafasi dondumu acaba nefes alip vermmde zorlndi daraliyorum.acaba dondumu yukariya.
Arastrdim cnm.koruda meltem hanim askin bey bide gunay di sanirim.onlr iyiymis.dayim.orda ameliyt oldu sincansakinde doktoru ile kanka olmus oda sorck :) Allahim kolaylikla bi avazda dogurmayi nasip etsin ins.cok.kolay olur hersey.ilk.olunca korkuyo insan.Sen gitmeden bira isim araştır istersen orada hangi doktor iyi.direk ondan randevu alırsın, koru için çok iyi diyolar genel olarak. Memnun kalırsın gibi geliyo.
Neden tekrr okuyorsun CNmTeşekkür ederim canım. İnşallah. 2. Sınıftayım. Bu ikinci üniversitem. İşletme mezunuyum okul bitince 8 yıl çalıştım. Şimdi bu saatten sonra okumak daha zor oluyo. Tek sorumluluk öğrencilik olsa daha kolay. Bu arada ceza hukuku dedin ya bugün saatlerce ceza çalıştım. Cuma günki son sınavım ceza
:))) pit pit atiyo bazen totosumu bilmiyom.bide bn stresi yasamdan.onceye kdr sagdan sola dewiriyodu.sanirim.totoyu vuruyo ordan oraya diyodum ama dogrudur ins.:))valla dogum.pozisyonumda kalsin ya donmesinn :)Canım bence anlamazsın çünkü ben 3 hafta kafası diye poposunu sevmişim haberim yokpopoda kafa gibi top gibi oluyo o top gibi olan yerden itiyo mu? İtiyosa hele garanti popodur o
İnşlallah canım. Amin.Evet benimde ilk. Bazen düşününce bende panik oluyorum ondan mümkün oldukça düşünmemeye çalışıyorum.aklıma gelince hemen ertesi günleri bebeği kucama aldığım günleri hayal ediyorum.Arastrdim cnm.koruda meltem hanim askin bey bide gunay di sanirim.onlr iyiymis.dayim.orda ameliyt oldu sincansakinde doktoru ile kanka olmus oda sorck :) Allahim kolaylikla bi avazda dogurmayi nasip etsin ins.cok.kolay olur hersey.ilk.olunca korkuyo insan.
Nasıl etkilenmişsem sabh az önce rüya gördüm kızım doğmuş uyuyor ben kaldırıp zorla emzirmeye çalışıyorum sütümde gelsin diye içtikçe gelir diyorumyok cnm ben çok çatladığım için fazla toparlamadı ama kilolarım gittikçe eski halime döndüm , kiloların gitmesi içinde emzirmek şart , emzirdikçe hararetlenip su içiyorsun , su içtikçe zayıflıyorsun :))
Evet artık son dakika golü olur dönerlerse :):))) pit pit atiyo bazen totosumu bilmiyom.bide bn stresi yasamdan.onceye kdr sagdan sola dewiriyodu.sanirim.totoyu vuruyo ordan oraya diyodum ama dogrudur ins.:))valla dogum.pozisyonumda kalsin ya donmesinn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?