2015 Temmuz Anneleri

Kizlar ya bnm canim bazen bisey cekiyo ama o an o yok ewde yiyemiyorum .ya bnm kiz kardesimde diyo demiyolar bosa as eren yesin cani cektigini die.yemedigimde bebekte bisey eksik faln.olurmu ya.korkuttular bni

Mrb kizlar.ben de 10+2 yim Allahin izniyle.ama 4-5 gündür tuvalette bazen kahverengi bazende kırmızı lekelenmelerim oluyor.dr.a3 gun once gittim dr. Olur önemli değil dedi ama ben yinede korkuyorum tam olarak sebebini soylemedigi icin.aranizda var mi bu tür sıkıntıları olan.herkese hayırlı hamilelikler diliyorum.

Hayırlı akşamla kızlar bayağı bi kalabalık olduk maşallah.Biri biyerlere liste yapsa kaç kişi olduk ki acaba merak ettim

Kafam bi daha karisti,, ben yarin en iyisi kadin doktorumu ariyip sorayim bi...
İyi akşamlar hanımlar. Biz yine raporluyuz ve evde yatıyorum. Lekelerim şiddetle devam ediyor. İğnelere de devam bakalım.
Allah yardimcin olsun , hic bisey olmaz Allahin izniyle.Dualarim seninle...
8+3 um canim. Aminn, cok zormus gercekten. İki komsum var ikisi de hic asermemis cok rahat gecirmisler hamileliklerini. Ozeniyorum hicbir sey yiyemedikce
Ben de ilk iki hamileligimde hic asermedim ve hic midem bulanmadi.Ama bunda oluyor, bu da güzel bi tecrübe...
Kizlar ya bnm canim bazen bisey cekiyo ama o an o yok ewde yiyemiyorum .ya bnm kiz kardesimde diyo demiyolar bosa as eren yesin cani cektigini die.yemedigimde bebekte bisey eksik faln.olurmu ya.korkuttular bni
:):):), hic biseyi eksik olmaz canim korkma sen. ILk hamilelik sanirim sorudan öyle anlasiliyor:).

Merhaba 2014 ocak annesiyim şimdi de 2015 temmuz annesi olacağım. Tum anne adaylarına sağlıklı huzurlu bir gebelik süreci diliyorum

canım benim, amacım aklını karıştırmak değildi tüp bebek olmuştu galiba o kadar emek zaman acı çektin bari öften bir nedenle sorun çıkmasın kadın doğumcuyu değil dahiliye doktoruyla görüş yada iyi bir endokrin bul canım. bak bir sürü makaleler var internetin herrr yerinde de hamileliğin 1. döneminde maksimum 2,5 olmalı diyor 2. ve 3. döneminde 3 olabilir deniyor ama benim doktrum hep maksimum değer 2,5 olmalı diyor.

Hayir kesinlikle yanlis anlama, kötü anlamda söylemedim. Burada birbirimizle fikir alisverisi yapiyoruz , hepimizin ilk istegi saglikli bebek sahibi olmak ve ayni durumlari yasadigimiz icin bizi bizden iyi kimse anlamiyor.Almanyadaki doktorlar cok incelemiyorlar herseyi,son kontrolümde sormustum kadin doktoruna, ilac kullaniyorsun zaten niye endiseleniyorsun demisti.Ben yine de isi sansa birakmiyim da yarin telefonda sorayim, gerekirse tahlil kagidini alip giderim.

Ewet canim :) telasimdan cok belli ya okuyorum formlari yok surama dokundum iz olducocukta fln bnde pimpirikliyim :)sagol cnm:)))

Ah canim inan ki aynıyız seninle kızımda doktora gideceğim gün affedersin ishal olurdum heyecandan şimdi hiç etkilenmiyorum:) cok daha sakinim ve paranoya durumu yok. Birde Dediğin gibi cocuk olunca vakit yok cok düşünmeye şimdi öncelik prensesimde:) öteki doğunca zaten zavallı biraz ihmal edilmiş hissedecek şimdi bari şımarayım onu biraz. Nasıl oldu canım öksürüğü kızının? Umarım biraz daha iyidir.

Kızlar şimdi doktorumdan geldim ve çok sevdim doktorumu. Elinden geldiğince beni kendisinin göreceğini söyledi. Bebiş süper kalbi gümbür gümbür atıyor eller kollar oynamaya Başlamış :) hemen şu yeni test ile ilgili konuştum 10. Haftada Yapılıyor sadece kan alınıyor ve tüm genetik bozuklukları 99 % saptıyor yani amniyosentez yaptırmadan amniyosentezle alınan sonuçları alıyorsun. Acayip sevindim su ikili test üçlü test zırvaları yapılmayacak . hiç gerek yok bu testi yapınca. Inanin gecen hamilelikte o kadar yıkıldım ki o testlerin sonuçları kötü çıkınca halbuki kızımda hiçbirşeye yokmuş boşuna gözyaşlarıma üzüldüğüme Birdeeee 10. Haftada cinsiyeti öğrenebileceğiz yasasıııın:) kromozomlara bakıldığı için cinsiyetine görüyorlar bu testte. Herhalde ilk cinsiyet benden gelecek burada:) insallah sonuçlar hızlı çıkar 23 Aralık'ta kan vereceğim . Allah'ım inşallah hersey iyidir bebişte bir sorun çıkmaz!!!

Bu arada 16. Haftaya kadar kalsiyummus, Demir eksikliğiymiş, hiç takma 16. Haftalara kadar bebek ihtiyacı olan herseyini senden alıyor protein yemeye çalış dedi. İlişki serbest, seyahat serbest durumlar gıcır yani:)

Cok sevindim canım :) bu test nasıl bişey oluyo yani herhangi bi adı var mı benim doktorum boyle bisey soylemedi bana ben de bugun gittim ama sadece ikili testi soylemisti

oy oy ne güzel haberler maşallah. hangi test canım bu gerçi sen yurt dışında mı yaşıyordun keşke türkiyede de olsa böyle bir test

Kızlar baktım internetten benim yaptıracağım test Türkiye'de varmış . Ama kaça patlar filan bilmiyorum doktorlarınıza danışırsınız . açıklamaları da var aşağıdaki linkte. Ayrıntılı hangi testler ne oranda doğru sonuç veriyo düşük riski var mi filan güzel açıklamışlar.http://niftyturkiye.com/niftytest.asp
İngilizce bilen varsa testin adi " non-invasive prenatal testing" ben buradaki fiyatını yada bizim sigortamız karşılıyor mu sormadım bile çünkü umrumda değil ne olursa olsun yaptıracağım çünkü:) keşke üç sene önce bu test olsaydı da çekmeseydim o acıları inşallah hepimizin bebişleri sapasağlam kucaklarımıza gelecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…