- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.241
Kafam bi daha karisti,canım hiç ilaçlanla dengelenir mi böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum bütün tiroit hastaları zaten o gün hapı içmeden kan verir ki normal seviye anlaşılabilsin. sen lütfen bi dahiliye doktoruna sonuçlarını göster dozu düşükte olsa sana ilaç yazsın.
Allah yardimcin olsun , hic bisey olmaz Allahin izniyle.Dualarim seninle...İyi akşamlar hanımlar. Biz yine raporluyuz ve evde yatıyorum. Lekelerim şiddetle devam ediyor. İğnelere de devam bakalım.
Ben de ilk iki hamileligimde hic asermedim ve hic midem bulanmadi.Ama bunda oluyor, bu da güzel bi tecrübe...8+3 um canim. Aminn, cok zormus gercekten. İki komsum var ikisi de hic asermemis cok rahat gecirmisler hamileliklerini. Ozeniyorum hicbir sey yiyemedikce
:):):), hic biseyi eksik olmaz canim korkma sen. ILk hamilelik sanirim sorudan öyle anlasiliyor:).Kizlar ya bnm canim bazen bisey cekiyo ama o an o yok ewde yiyemiyorum .ya bnm kiz kardesimde diyo demiyolar bosa as eren yesin cani cektigini die.yemedigimde bebekte bisey eksik faln.olurmu ya.korkuttular bni
Kafam bi daha karisti,, ben yarin en iyisi kadin doktorumu ariyip sorayim bi...
Allah yardimcin olsun , hic bisey olmaz Allahin izniyle.Dualarim seninle...
Ben de ilk iki hamileligimde hic asermedim ve hic midem bulanmadi.Ama bunda oluyor, bu da güzel bi tecrübe...
:):):), hic biseyi eksik olmaz canim korkma sen. ILk hamilelik sanirim sorudan öyle anlasiliyor:).
Ewet canim :) telasimdan cok belli ya okuyorum formlari yok surama dokundum iz olducocukta fln bnde pimpirikliyim :)sagol cnm:)))Kafam bi daha karisti,, ben yarin en iyisi kadin doktorumu ariyip sorayim bi...
Allah yardimcin olsun , hic bisey olmaz Allahin izniyle.Dualarim seninle...
Ben de ilk iki hamileligimde hic asermedim ve hic midem bulanmadi.Ama bunda oluyor, bu da güzel bi tecrübe...
:):):), hic biseyi eksik olmaz canim korkma sen. ILk hamilelik sanirim sorudan öyle anlasiliyor:).
Yeni geldim ben zaten:) merhabaa:)))Aaaa biz aynı günmüşüz, ilk defa gördüm ben seni :) Merhabaaaaa
Hayirli olsun canim,hosgeldin aramiza :)Merhaba 2014 ocak annesiyim şimdi de 2015 temmuz annesi olacağım. Tum anne adaylarına sağlıklı huzurlu bir gebelik süreci diliyorum
Aslinda birimiz kazenden devralsak topigi.Liste felan yapsak,ileriki zamanlarda cinsiyet felanda yazilir :)Hayırlı akşamla kızlar bayağı bi kalabalık olduk maşallah.Biri biyerlere liste yapsa kaç kişi olduk ki acaba merak ettim
Ah canim inan ki aynıyız seninle kızımda doktora gideceğim gün affedersin ishal olurdum heyecandan şimdi hiç etkilenmiyorum:) cok daha sakinim ve paranoya durumu yok. Birde Dediğin gibi cocuk olunca vakit yok cok düşünmeye şimdi öncelik prensesimde:) öteki doğunca zaten zavallı biraz ihmal edilmiş hissedecek şimdi bari şımarayım onu biraz. Nasıl oldu canım öksürüğü kızının? Umarım biraz daha iyidir.ne güzel şanslısın cnm bebeğini bir kez daha görceksin , ya ben bu hamilelğimde daha sakinim sanırım , önceden can atardım görmek için ama şu an hem kızımla ilgileniyorum malum havası ilacı , ve benim bulantılar daha bişey anlayamadım , hamile değilimde hasta gibiyim öyle hissediyorum , inşallah bu durumda geçecek :) benim doktorum afp testini yapıyor aslında diğerlerinde bunu yapmıştı , aslında nedir ne işe yarar pek bilmiyorum , Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride gösterir inşallah :)
Cok sevindim canım :) bu test nasıl bişey oluyo yani herhangi bi adı var mı benim doktorum boyle bisey soylemedi bana ben de bugun gittim ama sadece ikili testi soylemistiKızlar şimdi doktorumdan geldim ve çok sevdim doktorumu. Elinden geldiğince beni kendisinin göreceğini söyledi. Bebiş süper kalbi gümbür gümbür atıyor eller kollar oynamaya Başlamış :) hemen şu yeni test ile ilgili konuştum 10. Haftada Yapılıyor sadece kan alınıyor ve tüm genetik bozuklukları 99 % saptıyor yani amniyosentez yaptırmadan amniyosentezle alınan sonuçları alıyorsun. Acayip sevindim su ikili test üçlü test zırvaları yapılmayacak . hiç gerek yok bu testi yapınca. Inanin gecen hamilelikte o kadar yıkıldım ki o testlerin sonuçları kötü çıkınca halbuki kızımda hiçbirşeye yokmuş boşuna gözyaşlarıma üzüldüğümeBirdeeee 10. Haftada cinsiyeti öğrenebileceğiz yasasıııın:) kromozomlara bakıldığı için cinsiyetine görüyorlar bu testte. Herhalde ilk cinsiyet benden gelecek burada:) insallah sonuçlar hızlı çıkar 23 Aralık'ta kan vereceğim . Allah'ım inşallah hersey iyidir bebişte bir sorun çıkmaz!!!
Bu arada 16. Haftaya kadar kalsiyummus, Demir eksikliğiymiş, hiç takma 16. Haftalara kadar bebek ihtiyacı olan herseyini senden alıyor protein yemeye çalış dedi. İlişki serbest, seyahat serbest durumlar gıcır yani:)
Kızlar şimdi doktorumdan geldim ve çok sevdim doktorumu. Elinden geldiğince beni kendisinin göreceğini söyledi. Bebiş süper kalbi gümbür gümbür atıyor eller kollar oynamaya Başlamış :) hemen şu yeni test ile ilgili konuştum 10. Haftada Yapılıyor sadece kan alınıyor ve tüm genetik bozuklukları 99 % saptıyor yani amniyosentez yaptırmadan amniyosentezle alınan sonuçları alıyorsun. Acayip sevindim su ikili test üçlü test zırvaları yapılmayacak . hiç gerek yok bu testi yapınca. Inanin gecen hamilelikte o kadar yıkıldım ki o testlerin sonuçları kötü çıkınca halbuki kızımda hiçbirşeye yokmuş boşuna gözyaşlarıma üzüldüğümeBirdeeee 10. Haftada cinsiyeti öğrenebileceğiz yasasıııın:) kromozomlara bakıldığı için cinsiyetine görüyorlar bu testte. Herhalde ilk cinsiyet benden gelecek burada:) insallah sonuçlar hızlı çıkar 23 Aralık'ta kan vereceğim . Allah'ım inşallah hersey iyidir bebişte bir sorun çıkmaz!!!
Bu arada 16. Haftaya kadar kalsiyummus, Demir eksikliğiymiş, hiç takma 16. Haftalara kadar bebek ihtiyacı olan herseyini senden alıyor protein yemeye çalış dedi. İlişki serbest, seyahat serbest durumlar gıcır yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?