- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.221
Ben de yiyemiyorum hic. Ceviz yiyebiliyorum ama cok zorla. Sut hic icmiyorum yogurt yemeye calisiyorum. Zaten sutte sandigimiz kadar kalsiyum yokmus diye duydum ne kadar dogru bilmiyorum ama.Yaa ben hiç yiyemiyoruumm bulantım oluyor agızıma alıyorum cıgneye cıgneye yutamıyorumm bebişimde 3 cm olmuus 8+4 günlük olduk
Ben de yiyemiyorum hic. Ceviz yiyebiliyorum ama cok zorla. Sut hic icmiyorum yogurt yemeye calisiyorum. Zaten sutte sandigimiz kadar kalsiyum yokmus diye duydum ne kadar dogru bilmiyorum ama.
canım benim inş alırısn ilkini kaç haftalık kaybettin üzmeyecekse eğer tabi biliyormuusn oğlum olursa bende ömer koyacağım rüyamda gördüm:)
Haklısın canım bende aileme anlatamadığım bir çok şeyi buradakikardeşlerimle paylaşıyorum. Hem heps iyimser hemde mantık yoluyla sorunlarımı çözmeme yardımcı oluyorlar. Oldukça dikkat ediyoruz. Neredeyse masadan kalkmıyorum desem yeri Allah hepimizin evladını bağışlasın sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahbende 2 hafta evde yattım. sonra işe geri döndüm. banada herkes 12 haftayı doldurana kadar rapor al dedi. ama inan evde vakit hiç geçmiyo. tek başına oturup kuruyosunda kuruyosun. iş hiç değilse oyalıyo. sadece dikkatli ol. fazla yorulma. masanın altına sehpa gibi bişey koy. müsait olduğun zamanlarda ayaklarını uzat. bende öyle yapıyorum. bu forumda çok iyi geliyor. kimseye anlatamadıklarını burda anlatıyosun ve seni anlıyolar. burdan herkese teşekkürler :)
Canim burada normalde iste bu hafta ilk defa gidiliyor ama ben asilama oldugum icin tedavim baska klinikteydi onlardan taburcu etmeden iki defa bakiyorlar illaki:) sans oldu yani yoksa ilk defa bugun gidecektim:) 11+6 da yaparlar ikili test. Burada ikili ,uclu test yerine baska bir kan testi var burda ama Turkiye'ye de gelmis olabilir canim degisik bir test amniyosentezin kan versiyonu gecen sene yeni cikti. Benim kizima bakan perinatologda bahsetmisti ben o testi yaptiracagim sadece. Amniyosentez gibi kesin sonuc veriyor " free cell dna test" deniyor Turkcesini bilmiyorum. Ben gecen seferki gibi tum hamileligimi korkuyla geciremem yine. o yuzden bu testi yaptirmaya karar verdim bugun doktorla konusacagim. Su ikili test uclu test cok stresli. Ben bir daha o kabusu yasayamayacagim. Amniyosentezde yaptirmam cunku dusuk orani 200 de 1. Yani su test hayatimi kurtardi . Insallah sonucu iyi cikar.inşallah canım . sen bu ara çok gidiyorsun doktora fark attın bizeikili test yapıyorlarmı orda , benim kontrol tarihimde , 11h 6 gün olcam ikili test için uygun sanırım , yoksa bir hafta dahamı beklemem gerek .
Cok gecmis olsun!Bu arada Hastanedeyim bugün yine Kanuniye yatış yaptilar
Senle ayni durumdayiz canim Allah yardimcimiz olsun senin ne kadarlik oldu
inş sağlıklı mert olurlar hz.ömer gibi olurlar:)Erkek olursa bi Ömer de benden :)) Ömer Yahya
ya benim hiç midem bulanamdı şimdiye kadar buda benim ilgincime gidiyor bazen korkuyorum soruyorum öyle olan çokmuş8+3 um canim. Aminn, cok zormus gercekten. İki komsum var ikisi de hic asermemis cok rahat gecirmisler hamileliklerini. Ozeniyorum hicbir sey yiyemedikce
Bekle ve alttan muayeneye bile kanaman yoksan bakılabiliyor.Bebeğin için sakince ve dua ederek bekle. Hakkında hayırlısı olsun inşallahbenim 7 haftalıktı bikaç gün daha beklemek isteim prof gittim oda beklemeye gerek yok demişti benim de içimde hep acabalar oluyo para için mi acaba falan
4 hafta sonrada bir hafta çekmeden kaybettikcanım benim inş alırısn ilkini kaç haftalık kaybettin üzmeyecekse eğer tabi biliyormuusn oğlum olursa bende ömer koyacağım rüyamda gördüm:)
bende de durum aynıİyi aksamlar kizlar. Her aksam bakamiyorum bir duru ssyfa olmus. Bi gun iyi bi gun kotuyum, bu kokular olduruyo beni.
Benimde karnım açken çok bulanıyor yemek yedigimdede devam ediyor :-(Kızlar ben aç olunca midem kötü oluyor bulanıyo gibi ama tok olunca hiç birşeyim yok ve üç saatte bir yiyorum karnım acıkıyor
Geçmiş olsun inssalh cabuk çıkarsın bir daha da yatmazsin.Bu arada Hastanedeyim bugün yine Kanuniye yatış yaptilar
ya benim hiç midem bulanamdı şimdiye kadar buda benim ilgincime gidiyor bazen korkuyorum soruyorum öyle olan çokmuş
allah kolaylik versin ben bir tek vitamin ilacini bile icemiyorum bulantidan. onca ilac zorbende mthfr 677 homozigot var. pıhtılaşma. Aslında birkaç perinatolog (riskli gebelik uzmanı) gerek yok bu bebeği etkilemez dedi ama riske atmadık şimdiki doktorumla. destek olsun diye 4 günde 1 progesteron iğnesi vuruluyorum birde iltihap ve enfeksiyonu önlemek amaçlı 2 günde 1 kortizonlu bir ilaç alıyorum. İlaç çok yani bende, hepsi takviye amaçlı.
inş sağlıklı mert olurlar hz.ömer gibi olurlar:)
ne güzel şanslısın cnm bebeğini bir kez daha görceksin , ya ben bu hamilelğimde daha sakinim sanırım , önceden can atardım görmek için ama şu an hem kızımla ilgileniyorum malum havası ilacı , ve benim bulantılar daha bişey anlayamadım , hamile değilimde hasta gibiyim öyle hissediyorum , inşallah bu durumda geçecek :) benim doktorum afp testini yapıyor aslında diğerlerinde bunu yapmıştı , aslında nedir ne işe yarar pek bilmiyorum , Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride gösterir inşallah :)Canim burada normalde iste bu hafta ilk defa gidiliyor ama ben asilama oldugum icin tedavim baska klinikteydi onlardan taburcu etmeden iki defa bakiyorlar illaki:) sans oldu yani yoksa ilk defa bugun gidecektim:) 11+6 da yaparlar ikili test. Burada ikili ,uclu test yerine baska bir kan testi var burda ama Turkiye'ye de gelmis olabilir canim degisik bir test amniyosentezin kan versiyonu gecen sene yeni cikti. Benim kizima bakan perinatologda bahsetmisti ben o testi yaptiracagim sadece. Amniyosentez gibi kesin sonuc veriyor " free cell dna test" deniyor Turkcesini bilmiyorum. Ben gecen seferki gibi tum hamileligimi korkuyla geciremem yine. o yuzden bu testi yaptirmaya karar verdim bugun doktorla konusacagim. Su ikili test uclu test cok stresli. Ben bir daha o kabusu yasayamayacagim. Amniyosentezde yaptirmam cunku dusuk orani 200 de 1. Yani su test hayatimi kurtardi . Insallah sonucu iyi cikar.
bizimde erkekse ömer :) ama ben kız hissediyorum :)Erkek olursa bi Ömer de benden :)) Ömer Yahya
ya beistevta midem bulanamdı şimdiye kadar buda benim ilgincime gidiyor bazen korkuyorum soruyorum öyle olan çokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?