2015 Temmuz Anneleri

Aslinda birimiz kazenden devralsak topigi.Liste felan yapsak,ileriki zamanlarda cinsiyet felanda yazilir :)

çok haklısın cnm arada diğer gruplara bakıyorum onlarda isim listeleri, cinsiyet soruları fln var, bizimde 3-4 haftaya birçoğumuz cinsiyet öğrenmiş oluruz... Sen uygunsan talep etsene

canım çok sevindim iyi olmasına bebişinin bu testin adı nedir

Yorumunuzu okuyunca aklıma takıldı komtrol ettim. Benim 3.73 diyor tsh değerim. Doktor bana da hüç bir şey demedi. Ama dediğini gibi her yerde 2,5 altı hatta 2 altı olmalı diyor. Şimdi doktora mesaj attım cevap bekliyorum. Biraz kaygılandım

günaydııın.arkadaşlar 9. haftadayız bebişimle.biz yarın ankaradan antalyaya gidecez biraz endişeleniyoruz bi sıkıntı olmaz inşallah

Bu test burda varmıdır ki acaba bizim ülkedeki ismini bilen var mı? Üni hastanesinde yaptırabilir miyim acaba ne güzel olur aslında cuma gidicem kontrole 10. haftamın içindeyim bunu yaptırsam bi de cinsiyeti öğrensem ne güzel olrmuş :)
O test Türkiye dede varmis ozel hastaneler yapiyor sanirim ama fiyatinj bulamadim muhtemelen cok pahalidir
Adı ne canım Türkiyedeki? Tıp fakültesinde yapılır mı acep?

Adı serbest fetal DNA testi imiş 3 çeşitmiş MaterniT21® plus,PrenaTest® ve VisibiliT® olmak üzere 3 farklı test seçeneği mevcuttur.

Serbest fetal DNA testlerinin en önemli avantajı anne ve bebek açısından herhangi bir risk taşımamasıdır, çünkü diğer kan tahlilleri gibi sadece koldan kan alınmaktadır. Amniyosentez işlemine bağlı olarak bebeğin kaybedilme riskini göze almak istemeyen aileler için uygun bir seçenektir. Biyokimyasal tarama testleri (ikili test, üçlü test, dörtlü test) hormon değerlerine baktığı için Down sendromu tespitinde başarı oranları düşüktür; Serbest fetal DNA testleri ise bebeğe ait hücre parçacıklarına baktığı için doğruluk oranları çok daha yüksektir. Elde edeceğiniz yüksek doğruluktaki net sonuç sayesinde, bebeğinizle ilgili sizi üzen ve canınızı sıkan belirsiz durum ortadan kalkacaktır. Başta Down Sendromu olmak üzere birçok anomali için amniyosentez gibi girişimsel işlemlere ihtiyaç belirgin oranda azalacaktır.

Bir de bakın KK 'da bi konu buldum bununla ilgili

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ntez-yerine-serbest-fetal-dna-analizi.587719/

evet cnm haklısın , şükür biraz daha iyiyiz eskiye göre , doktoruna sordum bu astım ilaçlarını neden kullanıyoruz diye , doktoruda astım olmasını engellemek için dedi , günde 4 kezden 2 ye indirdi havayı 15 gün sonra tekrar gidecez , bakalım ne diyecek , korkudan artık okulada gönderemiyorum , ufak bir gripte başa dönecek diye korkuyorum , ne yapsam karar veremedim , kızımda okul diye can atıyor , şimdilik evdeyiz .

maşallah canım gözün aydın , aslında bu test yapılsada aynı yapılmasada aynı , herhangi durumda yapacak bişey yok sadece erken öğreniyorsun , Allah korusun RAbbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah .

aynen çok zor evde oturmak. birde iş güçde yapamıyosun. aman bişey olmasın diye. temizlik falan yapsan yine vakit geçer. onuda yapamayınca çatlıyosun valla 2 haftayı zor tamamaladım. doooğğğru işeeee

bu test benimde aklıma yattı istanbulda yapılan yerlerde varmış ama fiyat bilgisi nedir acaba 12 ila 14 hafta tavsiye ediliyormuş herhalde telefonda fiyat bilgisi vermezler

dinlen canım yatarkende ayağını yükseğe kaldır. bol su içmeyide unutma. geçecek canım çok az kaldı

Sğl cnm. Çok fazla su içemiyorum ben. Bulantı yapıyor.ama daha fazla içmeye çalışayım bakalım. Halime bin şükür yinede. Hem özeldeki doktorum hemde aile hekimim düşer diye beklerken bebeğim hala yaşıyor

ya benim hiç midem bulanamdı şimdiye kadar buda benim ilgincime gidiyor bazen korkuyorum soruyorum öyle olan çokmuş

benimde hiç midem bulanmadı halada bulanmıyor. bugün itibariyle 9+4 üz. sanırım böylede gidecek. ilk başta bende çok taktım kafaya bir sorunmu var acaba diye. doktorum çok kızdı bana. çok şükür herşey yolunda. mide bulantısıyla hamileliğin sağlıklı olmasının bir alakası yokmuş. biz şanslı azınlığız. boşver tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…