- 26 Aralık 2012
- 1.019
- 741
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.261
Yeni geldim ben zaten:) merhabaa:)))
gününüz aydın olsun tüm anne adayları bugün bulantısız ve müthiş bir gün olsun herkes için
Aslinda birimiz kazenden devralsak topigi.Liste felan yapsak,ileriki zamanlarda cinsiyet felanda yazilir :)
sğl cnmKorkma canim senin durumun da anormal degil, ne guzel iste tadini cikar :)
canım çok sevindim iyi olmasına bebişinin bu testin adı nedirKızlar şimdi doktorumdan geldim ve çok sevdim doktorumu. Elinden geldiğince beni kendisinin göreceğini söyledi. Bebiş süper kalbi gümbür gümbür atıyor eller kollar oynamaya Başlamış :) hemen şu yeni test ile ilgili konuştum 10. Haftada Yapılıyor sadece kan alınıyor ve tüm genetik bozuklukları 99 % saptıyor yani amniyosentez yaptırmadan amniyosentezle alınan sonuçları alıyorsun. Acayip sevindim su ikili test üçlü test zırvaları yapılmayacak . hiç gerek yok bu testi yapınca. Inanin gecen hamilelikte o kadar yıkıldım ki o testlerin sonuçları kötü çıkınca halbuki kızımda hiçbirşeye yokmuş boşuna gözyaşlarıma üzüldüğümeBirdeeee 10. Haftada cinsiyeti öğrenebileceğiz yasasıııın:) kromozomlara bakıldığı için cinsiyetine görüyorlar bu testte. Herhalde ilk cinsiyet benden gelecek burada:) insallah sonuçlar hızlı çıkar 23 Aralık'ta kan vereceğim . Allah'ım inşallah hersey iyidir bebişte bir sorun çıkmaz!!!
Bu arada 16. Haftaya kadar kalsiyummus, Demir eksikliğiymiş, hiç takma 16. Haftalara kadar bebek ihtiyacı olan herseyini senden alıyor protein yemeye çalış dedi. İlişki serbest, seyahat serbest durumlar gıcır yani:)
Yorumunuzu okuyunca aklıma takıldı komtrol ettim. Benim 3.73 diyor tsh değerim. Doktor bana da hüç bir şey demedi. Ama dediğini gibi her yerde 2,5 altı hatta 2 altı olmalı diyor. Şimdi doktora mesaj attım cevap bekliyorum. Biraz kaygılandımcanım benim, amacım aklını karıştırmak değildi tüp bebek olmuştu galiba o kadar emek zaman acı çektin bari öften bir nedenle sorun çıkmasın kadın doğumcuyu değil dahiliye doktoruyla görüş yada iyi bir endokrin bul canım. bak bir sürü makaleler var internetin herrr yerinde de hamileliğin 1. döneminde maksimum 2,5 olmalı diyor 2. ve 3. döneminde 3 olabilir deniyor ama benim doktrum hep maksimum değer 2,5 olmalı diyor.
Bu test burda varmıdır ki acaba bizim ülkedeki ismini bilen var mı? Üni hastanesinde yaptırabilir miyim acaba ne güzel olur aslında cuma gidicem kontrole 10. haftamın içindeyim bunu yaptırsam bi de cinsiyeti öğrensem ne güzel olrmuş :)Kızlar şimdi doktorumdan geldim ve çok sevdim doktorumu. Elinden geldiğince beni kendisinin göreceğini söyledi. Bebiş süper kalbi gümbür gümbür atıyor eller kollar oynamaya Başlamış :) hemen şu yeni test ile ilgili konuştum 10. Haftada Yapılıyor sadece kan alınıyor ve tüm genetik bozuklukları 99 % saptıyor yani amniyosentez yaptırmadan amniyosentezle alınan sonuçları alıyorsun. Acayip sevindim su ikili test üçlü test zırvaları yapılmayacak . hiç gerek yok bu testi yapınca. Inanin gecen hamilelikte o kadar yıkıldım ki o testlerin sonuçları kötü çıkınca halbuki kızımda hiçbirşeye yokmuş boşuna gözyaşlarıma üzüldüğümeBirdeeee 10. Haftada cinsiyeti öğrenebileceğiz yasasıııın:) kromozomlara bakıldığı için cinsiyetine görüyorlar bu testte. Herhalde ilk cinsiyet benden gelecek burada:) insallah sonuçlar hızlı çıkar 23 Aralık'ta kan vereceğim . Allah'ım inşallah hersey iyidir bebişte bir sorun çıkmaz!!!
Bu arada 16. Haftaya kadar kalsiyummus, Demir eksikliğiymiş, hiç takma 16. Haftalara kadar bebek ihtiyacı olan herseyini senden alıyor protein yemeye çalış dedi. İlişki serbest, seyahat serbest durumlar gıcır yani:)
Adı ne canım Türkiyedeki? Tıp fakültesinde yapılır mı acep?O test Türkiye dede varmis ozel hastaneler yapiyor sanirim ama fiyatinj bulamadim muhtemelen cok pahalidir
Sagol canim bndede bulnti yok kasik agrisi var gece bi ara basladi sabh gene devam insallh gecergününüz aydın olsun tüm anne adayları bugün bulantısız ve müthiş bir gün olsun herkes için
evet cnm haklısın , şükür biraz daha iyiyiz eskiye göre , doktoruna sordum bu astım ilaçlarını neden kullanıyoruz diye , doktoruda astım olmasını engellemek için dedi , günde 4 kezden 2 ye indirdi havayı 15 gün sonra tekrar gidecez , bakalım ne diyecek , korkudan artık okulada gönderemiyorum , ufak bir gripte başa dönecek diye korkuyorum , ne yapsam karar veremedim , kızımda okul diye can atıyor , şimdilik evdeyiz .Ah canim inan ki aynıyız seninle kızımda doktora gideceğim gün affedersin ishal olurdum heyecandan şimdi hiç etkilenmiyorum:) cok daha sakinim ve paranoya durumu yok. Birde Dediğin gibi cocuk olunca vakit yok cok düşünmeye şimdi öncelik prensesimde:) öteki doğunca zaten zavallı biraz ihmal edilmiş hissedecek şimdi bari şımarayım onu biraz. Nasıl oldu canım öksürüğü kızının? Umarım biraz daha iyidir.
maşallah canım gözün aydın , aslında bu test yapılsada aynı yapılmasada aynı , herhangi durumda yapacak bişey yok sadece erken öğreniyorsun , Allah korusun RAbbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah .Kızlar şimdi doktorumdan geldim ve çok sevdim doktorumu. Elinden geldiğince beni kendisinin göreceğini söyledi. Bebiş süper kalbi gümbür gümbür atıyor eller kollar oynamaya Başlamış :) hemen şu yeni test ile ilgili konuştum 10. Haftada Yapılıyor sadece kan alınıyor ve tüm genetik bozuklukları 99 % saptıyor yani amniyosentez yaptırmadan amniyosentezle alınan sonuçları alıyorsun. Acayip sevindim su ikili test üçlü test zırvaları yapılmayacak . hiç gerek yok bu testi yapınca. Inanin gecen hamilelikte o kadar yıkıldım ki o testlerin sonuçları kötü çıkınca halbuki kızımda hiçbirşeye yokmuş boşuna gözyaşlarıma üzüldüğümeBirdeeee 10. Haftada cinsiyeti öğrenebileceğiz yasasıııın:) kromozomlara bakıldığı için cinsiyetine görüyorlar bu testte. Herhalde ilk cinsiyet benden gelecek burada:) insallah sonuçlar hızlı çıkar 23 Aralık'ta kan vereceğim . Allah'ım inşallah hersey iyidir bebişte bir sorun çıkmaz!!!
bende bundan önceki düşüğümde isten ayrıldım.yine aynı seyleri yaşamayalım ev de dinlen dedi eşim.su an evdeyim.ve işi o kadar çok özlüyorum ki anlatamam.keşke ayrılmasaydım deyip kendimi yiyorum.evde vakit hic geçmiyor bunalıyorum.ve hiç alismadıgım için çok zorlanıyorum.vardır bundada bi hayır deyip kendimi teselli ediyorum..
İyi akşamlar hanımlar. Biz yine raporluyuz ve evde yatıyorum. Lekelerim şiddetle devam ediyor. İğnelere de devam bakalım.
dinlen canım yatarkende ayağını yükseğe kaldır. bol su içmeyide unutma. geçecek canım çok az kaldı
ya benim hiç midem bulanamdı şimdiye kadar buda benim ilgincime gidiyor bazen korkuyorum soruyorum öyle olan çokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?