2015 Temmuz Anneleri

Benimde valla ayaklar bi tuhaf oldu sağ sola göre daha şiş eller desen ayrı telden yumuk yumuk geziyorum seni böyle görmeye alışık değilim diyor sanki ben çok alışığım da

sen devamlı ikiz doğurduğundan alışık olman lazım.

Oda nasıl bir söyleyiştir son günlerin mi töbe töbe insanın aklına başka şeyler geliyor, bende bıktım doğum ne zaman sorularından valla çıldırtıyorlar sanki onlar bakacak
Bnde biktim cnm kimi simdi gobegime bisey diyo kimi yuzun sismis.guya sewiyolr gel tombulum diye sewama hep.kv yada annemin.komsulari.daha cikmiyorum.kimsenin.yanina hep bisey soyluyolr moralim bozuluyo

kızlar lohusa depresyonuna şimdiden mı girdim.
hamilelik ile ilgisi yok,hamile olmasanda aynı hissederdin bence,binadakilerin tavrından dolayı. arkadaşın yok mu canım çevrede ? başka ilde de olsa konuşsanız? bu yüzden sıkılıyor olabilirsin. ya da bebeğe süs püs bişeler yapmakla uğraşsan?
aç komedi filmi fln izle yada :)) bebek olunca vakit kalmaz belki izlemeye

Kızlar ya makatımda et parçası elime geldi bugün. Basur mu oldum yaşayan var mı? Hamileliğim boyunca Hiç kabızlık çekmemiştim, binde bir belki. Korktum birazcık

O yürüyüşü bende yapmadım hiç. Annem gelmeden doğurucam diye korkuma artık çarşamba geliyor temizlik yürüyüş başlar inşallah faydadı olur. Doğurucam diye korkarken bi de bekletirse benim ki şaşırmam artık..

Çok güzel bi incelik yapmış eşin sevindim canım keşke benimki de yapsa öyle bişey daha karar vermedik. Bulduklarımı begenmiyor Ben Mehmet Ege veya Efe istiyorum. Mehmet kesin ama yanına bişey begendiremedik ya

Kızlar ben geldim aslında sayfaları okuyordum o aradan kalmışım çok yorgunum zaten hastaneye gidince daha fazla yoruldum. Neyse nst de tahmin ettiğim gibi sancı çıkmadı zaten geçmişdi doktor birdaha öyle olursa sakin ihmal etme hemen gel dedi kendine gördü zaten nasıl karnimin kasildigini. Neyse sonra bebisim ize baktık ağzını kocaman açtı sanki eser gibi çok tatlıydi :) bebisim
de iyi artık bu haftadan sonra bu ağrılar kasılmalar normal dedi bebek buyudu büyüdükçe dahada artık dedi işte bizden böyle

Gozun aydin cnm.sancin cikmadigina sewindim.ayy ne tatli oluyolr agzini burnunu yiyesim geliyo :)

Canım l benden tam olur sana öyle küçük durduğunu bakma içinde çok rahat edeceksin sakin bir büyük olanını alma ben bi ara korse kullandım çok rahat oluyor sikmiyor
Sen zayıfım zaten canım s sana olur rahat oluyorlar zaten
Gozun aydin cnm.sancin cikmadigina sewindim.ayy ne tatli oluyolr agzini burnunu yiyesim geliyo :)
Teşekkürler canım evet yaa fındık kadar tatlı şeyler bunlar
canım 2600 olmuş kilosu 29 haziranda tekrar çağırdı haftaya yokmuş yoksa haftaya cagrirdi

Bnde yarin gidicem bakalim nasil.ilgileneck kadin.begenmezsem erkk doktora gecicem.kilosu nasil merak ediyorum top gbmi oldu noldu :)

A angel5angel mesaj sana canım alıntı yapmamış biraz once. .
2600 olmuş kilosu.. Aynen bende de öyle oluyor ama dün gece baya baya sancilandim hatta doktor birdaha ihmal etme hemen hastaneye gel dedi.. kasılmalar bu haftadan sonra normaldir hatta yanında bile oldu gördü.. Bu haftalar normal sıkıntı yapmamız gerek yok ama kasılma sancı çok şiddetli olursa hastaneye hemen gitmeliyiz canım. Sende inşallah çarşamba güzel haberlerle gelirsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…