- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.421
Benimde valla ayaklar bi tuhaf oldu sağ sola göre daha şiş eller desen ayrı telden yumuk yumuk geziyorum seni böyle görmeye alışık değilim diyor sanki ben çok alışığım da
Bnde biktim cnm kimi simdi gobegime bisey diyo kimi yuzun sismis.guya sewiyolr gel tombulum diye sewama hep.kv yada annemin.komsulari.daha cikmiyorum.kimsenin.yanina hep bisey soyluyolr moralim bozuluyoOda nasıl bir söyleyiştir son günlerin mi töbe töbe insanın aklına başka şeyler geliyor, bende bıktım doğum ne zaman sorularından valla çıldırtıyorlar sanki onlar bakacak
hamilelik ile ilgisi yok,hamile olmasanda aynı hissederdin bence,binadakilerin tavrından dolayı. arkadaşın yok mu canım çevrede ? başka ilde de olsa konuşsanız? bu yüzden sıkılıyor olabilirsin. ya da bebeğe süs püs bişeler yapmakla uğraşsan?kızlar lohusa depresyonuna şimdiden mı girdim.
sen devamlı ikiz doğurduğundan alışık olman lazım.
Derin derin nefes alma canım üşüttün heralde kısa nefesler alKızlar sol kaburgam batıyo aciyo sizde de var mi aynı sorun lütfen yardımcı olun
doğurunca bitecek canım maalesef... gaviscon cidden mucize gibi bişey. hemen kesiyor. tüm kadın doğumcularda içebilirsin diyor. sen böyle olunca 1 ölçek iç
hamilelik bitti bi gecenin yarısı yollayamadık şu adamları. filmlerde hiç öyle değil halbuki
Ayne ya niye böyle biz öyle görmedik tv de falandoğurunca bitecek canım maalesef... gaviscon cidden mucize gibi bişey. hemen kesiyor. tüm kadın doğumcularda içebilirsin diyor. sen böyle olunca 1 ölçek iç
hamilelik bitti bi gecenin yarısı yollayamadık şu adamları. filmlerde hiç öyle değil halbukiartık neye niyet neye kısmet
O yürüyüşü bende yapmadım hiç. Annem gelmeden doğurucam diye korkumaYa yürüyüş zaten gereklide çocuklarla olmuyo ki dün yeğenime bırakıp çıktık okadar yavaş yürüyorum ki anlatamam. 2 gebeliğimdede doğurduğum güne kadar nerdeyse hergün eşimin dükkanına yürürdüm git gel 3 km belki daha fazla bunda eve yapıştım kaldım
Bence 36. Haftadan sonra hergün yürümek lazım kolay doğum için.doğuma hazırımda gelen yok
kızlar size anlatmayı nasıl unuttum ben :) c.tesi düğüne gidecektik ben makyaj yapıyorum eşim geldi yanıma ben ırmaktan başka bi isim buldum dedi. sonra annenin adı mı dedim evet diyor. olmaz dedim. tamam senin annenin annenin adı olsun diyor. dedim ömrleri uzun olsun kendileri taşısınlar isimlerini. sonra dedi yok hepsinden başka isim buldum. DEFNE. kıyamadım sana diyor. benim istediğim isim olacak yani. ben kabul ettim inatlaşmadım ya oda kıyamamış banaama tek taş gitti heralde neyse çaldırana kadar 3 sene takmıştım fazlasına gerek yok
Mehmet Akif çok güzel fikir olur belkiÇok güzel bi incelik yapmış eşin sevindim canımkeşke benimki de yapsa öyle bişey daha karar vermedik. Bulduklarımı begenmiyor Ben Mehmet Ege veya Efe istiyorum. Mehmet kesin ama yanına bişey begendiremedik ya
Bncede bnm esimin adi cok.guzel :) bizim erkk olsaydi mehmet ali olsunmu dedim esime mehmet ali erbil aklina gelirmis olmz demisti :))Mehmet Akif çok güzel fikir olur belki
Benimde valla ayaklar bi tuhaf oldu sağ sola göre daha şiş eller desen ayrı telden yumuk yumuk geziyorum seni böyle görmeye alışık değilim diyor sanki ben çok alışığım da
Gozun aydin cnm.sancin cikmadigina sewindim.ayy ne tatli oluyolr agzini burnunu yiyesim geliyo :)Kızlar ben geldim aslında sayfaları okuyordum o aradan kalmışım çok yorgunum zaten hastaneye gidince daha fazla yoruldum. Neyse nst de tahmin ettiğim gibi sancı çıkmadı zaten geçmişdi doktor birdaha öyle olursa sakin ihmal etme hemen gel dedi kendine gördü zaten nasıl karnimin kasildigini. Neyse sonra bebisim ize baktık ağzını kocaman açtı sanki eser gibi çok tatlıydi :) bebisim
de iyi artık bu haftadan sonra bu ağrılar kasılmalar normal dedi bebek buyudu büyüdükçe dahada artık dedi işte bizden böyle
Kızlar ben geldim aslında sayfaları okuyordum o aradan kalmışım çok yorgunum zaten hastaneye gidince daha fazla yoruldum. Neyse nst de tahmin ettiğim gibi sancı çıkmadı zaten geçmişdi doktor birdaha öyle olursa sakin ihmal etme hemen gel dedi kendine gördü zaten nasıl karnimin kasildigini. Neyse sonra bebisim ize baktık ağzını kocaman açtı sanki eser gibi çok tatlıydi :) bebisim
de iyi artık bu haftadan sonra bu ağrılar kasılmalar normal dedi bebek buyudu büyüdükçe dahada artık dedi işte bizden böyle[/QUOTE
kilosu falan nasılmış canım? seninle aynı gibiyiz. benim randevum da çarşamba bakalım bizim ufaklıl nasıl? benim de kasılmalarım çok oluyo. bir de karnımın bi tarafını şişiriyo öyle kasılıyo
Canım l benden tam olur sana öyle küçük durduğunu bakma içinde çok rahat edeceksin sakin bir büyük olanını alma ben bi ara korse kullandım çok rahat oluyor sikmiyorKizlar mayanin onerdigi MI göğsü acik korsem geldi.yalniz dehsete kapildimcok minnak icine nasi sigicam?sigdim diyelim nasi durucam bilemedim.gozum korktu biraz.hamile kalmadan once 40 bedendim.korseyi L beden aldim.L bedende 44-48 beden yaziyor.bakin defactodan alip şimdi giydiğim L beden bi badimin ustune koyup resim cektim
Sen zayıfım zaten canım s sana olur rahat oluyorlar zatenfırsat bulursam öyle yapayım ben. gerçi baksamda anlamam korseden. hayatımda hiç kullanmadım. ne kadar dar olması gerekiyor bilmiyorum. deneyemiyoruzda ama bence M beden bende anlamsız olur. şuan 55 kiloyum doğurunca en fazla 46-47 kalırım. bende giyemezsem S yi kim giyecek
Teşekkürler canım evet yaa fındık kadar tatlı şeyler bunlarGozun aydin cnm.sancin cikmadigina sewindim.ayy ne tatli oluyolr agzini burnunu yiyesim geliyo :)
Bnde yarin gidicem bakalim nasil.ilgileneck kadin.begenmezsem erkk doktora gecicem.kilosu nasil merak ediyorum top gbmi oldu noldu :)Canım l benden tam olur sana öyle küçük durduğunu bakma içinde çok rahat edeceksin sakin bir büyük olanını alma ben bi ara korse kullandım çok rahat oluyor sikmiyor
Sen zayıfım zaten canım s sana olur rahat oluyorlar zaten
Teşekkürler canım evet yaa fındık kadar tatlı şeyler bunlar
canım 2600 olmuş kilosu 29 haziranda tekrar çağırdı haftaya yokmuş yoksa haftaya cagrirdi
Evet güzel ama bizimkisi kesin kabul etmez akşama yine de söylemek lazımMehmet Akif çok güzel fikir olur belki
A angel5angel mesaj sana canım alıntı yapmamış biraz once. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?