2015 Temmuz Anneleri

Aynen canm ya yagmur gelcekmis cuma gunu. Allahim oruc tutanlara yardim etsin de serinlesin havalar. Bizde faydalanalim ins :) esim geldiginden beri ay of pof diyomusum farkinda degilim adam da sasirdi

Bizim buralara gelmez artık yağmur arada esiyor bulutlanıyor ama yağmur zor. Allah ramazanda oruç tutanlara yardım etsin artık çok zor gerçekten. Benimkide noluyor neye sıkıldın yine diyor ofladıkça

Cnm su an klıma acık,ben harıc herkes donuyor,ben hiç hissetmıyorum sogugu,ekstra olarak buzla ayak altıma destek yapıyorum....yangının kralı bizdeeee:))))
Amman dikkat et canım üşütme bir de klima çok kötü çarpıyor ateş yapıyor ve yazın hiç çekilmiyor bi kere çok kötü olmuştum oyüzden

Inanirim canim. Senin zamanin ilerlemis biz bide temmuzu gecircez bidahaki cocugu insallah ayarlayip yapicam. Subata falan gelsin de icim yansada bari cami acar ferahlarim

Hahahaha çok iyi fikir,şuvatta zor olurda,mayıs da dogurmak cok guzel bence,havalar ısınmadan dogum işi biter...sonrada bebeğin üşüme derdı olmadan büyür yazın...allah size hem sabır hem kolaylık versınn,hamıle olmasam bıle sıcakla aram hiç iyi değildir,çocuk dogdukdan sonra napcaz asıl bakalım,çocugun korkusuna acamassak klimayı ben kesin kafayı yerim:))hayırlısı bakalım

Amman dikkat et canım üşütme bir de klima çok kötü çarpıyor ateş yapıyor ve yazın hiç çekilmiyor bi kere çok kötü olmuştum oyüzden

Cnm klımayla aram ıyıdır,hiç hasta olmadım bugune kadar,dıkkatlı kullandıkdan sonra,sadece sütü üşütmekden korkarım,sonra bebekle ugrasırız...bu yazzzişimiz çok:)))

Yok kız yanlar değil tam üst taraf ta ağrı var ama karnımın altında ağrı yok aslında düşündümde son haftalar tabiki farklılıklar yaşayacaz demi ya
Bencede. Benim halin fena valla. Gece kemiklerimin ağrısından uyuyamıyorum. Bugün tüm gün bebek sertleşti. O zaman çok ağrıyo. Kasık ağrısı desen günde 2 kez ağlatıyo. Bel desen tutuk daha anlatırsam beni hastaneye kaldırırsınız

Maşallah canım almasın tabi ne kadar kalırsa içerde onun için daha iyi sonra bol bol sarılırsın annesi o besleniyor şimdi neden sezaryandı canım senin?

Oh maşallah artık kilosu doğumda süpriz olacak. Aynı senin yapmaya çalıştığın şeyi bende yapmaya çalışıyorum :) benim sezeryan olursa 3 temmuz ama hala tam kararımı veremedim normal doğum için şuanda herhangi bir sorun yok benim çarpıntılarım bir sorun olmazsa tabi ablamda tutturdu sezeryan ile doğum yap hem bebk o kadar zor oldu diye hemde çarpıntımdan dolayı sen panik olursun diyor doktoruma sezeryan olsun dedim seninle konuşucaz dedi sanırım normal doğum içim ne yapıcam bilmiyorum normal doğumda yapmak istiyorum ama korkuyorum eşimde diyor senin en ufacık birşeyde çarpıntın oluyor doğumda da olur of of nasıl karar vericem bilemiyorum

Maşallah canım almasın tabi ne kadar kalırsa içerde onun için daha iyi sonra bol bol sarılırsın annesi o besleniyor şimdi neden sezaryandı canım senin?

Cnmm plesentam bebegın önünde yani aşağıda,normal olma şansım yok,25. Haftadada bu sebeple kanamam olmustuu,allahımm ne korkulu gunlerdı,,çok şükür bugüne vardık...bende kalması taraftarıyım,sabırlıyız beklıyoruz,evde volta atıyorum,heryer rahatsız:)))

Cnm klımayla aram ıyıdır,hiç hasta olmadım bugune kadar,dıkkatlı kullandıkdan sonra,sadece sütü üşütmekden korkarım,sonra bebekle ugrasırız...bu yazzzişimiz çok:)))
Doğumdan sonrası bi kat daha zor heralde sıcakta. Ne olursa olsun dikkat etmek zorundayız. Annem soguk su bile içmiyceksin diyor nasıl dayanıcam bilmem yazı hiç sevmem ve sıcak suyla hiç ferahlayamam yaa ;(

Geçmiş olsun dayan canım az kalfı geçicek

Canımmm eger uygunsa hersey sakın çekinme normal dogum için,çok tedırgın oöursan epıduralli normal dogum yaparsın..inan normal dogumdan hıc korkmuyorum,elverişli olsa hiç düşünmem...bu kadar ay ki hareketsızlıkden sonra sezeryanın iyileşmesini beklemek bile zor gelıyor ınsana.normal dogurup hayata devam etmekden güzelimi varr...bak bız senle neler yasadık evlat sahıbı olmak ıcın,normal dogum bize vız gelır:))çünkü emegımızın meyvasını toplama zamanıdır:)))

Allah hepimizin yardımcısı olsun artık sağsalim kavuşalım yavrularımıza

çok sağol canım yok ihmal etmem dün iyi dayanıp kaldım evde..
çok sevindim iyi olmanıza canım bende çikolata alacaktım giderken eşim pat diye geldi alamadım sonrada unuttum zaten öylece girdim ama içim rahatladı zaten gece hareket etmesiin beklicem diyede uyuyamadım son ay anladık hamile olduğumuzu :)

Kızlar sol kaburgam batıyo aciyo sizde de var mi aynı sorun lütfen yardımcı olun

Canım bende var o sağ kaburgam bebis ayağıyla tepio dokunamiom artik açısından.

Kızlar ya makatımda et parçası elime geldi bugün. Basur mu oldum yaşayan var mı? Hamileliğim boyunca Hiç kabızlık çekmemiştim, binde bir belki. Korktum birazcık
Bende var canim kucuk bir meme oldu hamilelikte baskidan oluyomus.

Icimde canim ilk defa bugun bunaldim sicaktan. Ne sicak bi aksam. Allah yardimcimiz olsun
amin canım bugün ne kadar su içtiğimi bile bilemiyorum içim ferahlamadı birtürlü elim ayağım yanıyor fena
maşallah oğuşuna bırak bıraz daha kalsın annesi oy tatlı bebk yahuu birde parmak emmiş tatlişler

Bugün sadece alt sokakta olan markete gittim saat 5 gibi. Bir kac posetlik bisi aldim. Dinlene dinlene eve döndüm ama sanki dünyanın en zor isini yapmisim gibi yoruldum. Zaten bebek kabirgalarima da baski yapıyor kalp agrisi yasatiyor resmen. Napalim kuzumun keyfi yerinde olsun da idare edecez.

Aynen yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kndimi geçtim zaten bebekle ilgili birşey olur diye korkuyorum ıkınmayı beceremem doğuramamm diye haftaya çarşamba bakalım ne diyecek ama çooook karsrsızım çooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…