2015 Temmuz Anneleri

Bende bu konudan dertliyim büyümüycek gibi duruyolar karar veremiyorum

benim ilk aylarda büyüdü canım sonra durdu. süt dolunca bidaha büyümez heralde ama ya büyürse demedende edemiyorum :) en iyisi şuan ki bedenime göre 1 tane almak. doğurunca ablamı yollarım ya aynısından al derim ya da 1 büyüğü filan. diğerlerini öyle aldırırım diyorum

Benim doğum yapan arkadaş emzirmeye başlayınca büyür dedi o yüzden kaldım böyle en iyisi 1 tane tahmini almak sonra dizeriz sıra sıra:)

Benim doğum yapan arkadaş emzirmeye başlayınca büyür dedi o yüzden kaldım böyle en iyisi 1 tane tahmini almak sonra dizeriz sıra sıra:)

en mantıklısı o canım. napalım önden tahmin edemiyoruz. herkesin ki başka başka.

kocamla kızıma aynı tshirtten banada benzerinden aldım şimdi. kızımızın ki 2 yaş artık büyünce giyer. şimdi eşim hepsini bir görsün diye aldım. babalar gününe kadar gelir inşallah :)

Nasıl sığcan kıııız

kocamla kızıma aynı tshirtten banada benzerinden aldım şimdi. kızımızın ki 2 yaş artık büyünce giyer. şimdi eşim hepsini bir görsün diye aldım. babalar gününe kadar gelir inşallah :)
Ama büyük almışın çocuk Büyüyüp giyene kadar sizinki eskir. Bence ya sizde giymeyin saklayın yada küçük al

Bnmde ya buyudu heryerim bugun annemin komsusu son gunlerinmi dedi halbuki 6 hafta var :)

Oda nasıl bir söyleyiştir son günlerin mi töbe töbe insanın aklına başka şeyler geliyor, bende bıktım doğum ne zaman sorularından valla çıldırtıyorlar sanki onlar bakacak

Ama büyük almışın çocuk Büyüyüp giyene kadar sizinki eskir. Bence ya sizde giymeyin saklayın yada küçük al

ben bu yaz giyemem zaten canım. unutayım yani o 34 bedene girmeyi bu göbekle :) eşim benle takım giymekten nefret eder. aynı renk denk gelse gider çıkarır pislik. o yüzden kızınla giyer mi bilemedim çok takılmadım yaşa. ama aynı t-shirtlerini olduğunu görmek hoşuna gider. o kesin. eğer giymek isterse oda kızınla saklasın. modası geçmez bi model. bide genelde spor gömlek giyiyor eskitmeden kullanır heralde diye ümit ediyorum :)

Eşim bazen diyor önden başka güzelsin arkadan başka

ooo seni her halinle seviyorum diyor işte adam. ne güzel şükret haline benimkide bana çirkin ayak doğunca çocuğumun ilk ayaklarına bakıcam. sana benzerse kendimi atıcam diyor

ooo seni her halinle seviyorum diyor işte adam. ne güzel şükret haline benimkide bana çirkin ayak doğunca çocuğumun ilk ayaklarına bakıcam. sana benzerse kendimi atıcam diyor
Benimde valla ayaklar bi tuhaf oldu sağ sola göre daha şiş eller desen ayrı telden yumuk yumuk geziyorum seni böyle görmeye alışık değilim diyor sanki ben çok alışığım da

Ama hamile giyim daha geniş oluyo canım sen normal bir tshirtle deneseydin :)
Her sey üst üste gelmis seninde ama sinir yapma bebegini düşün canim

kızlar tek basına evde boguluyorum.anneler evde olmuyor hem 1 saat var aramızda.kv desen tek başıma evde durmak iyidir.ben tek basına kalmak istemiyorum evde kafa dengi kimse yok çevremdeboguldum resmen off off gorumceler eltıler soğuklar ben hamile kaldıgımdan beri.

Canım başından keşke ayrı bir eve geçseymişsiniz ama nerden bilebilirsin ki böyle olacağını, ama bundan sonra ben olsam çıkardım ordan çünkü huzur gibisi yok hayatta kendimi niye başkaları yüzünden strese sokup üzeyim ki,iyi olsun kötü olsun valla yinede uzak durmakta fayda var kv le...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…