- 9 Ocak 2015
- 1.326
- 535
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.401
ben daha hiç almadım yaa daha büyürlemi bilemedim. mayanın doğurunca büyümüş. ne yapsamki ya
Bende bu konudan dertliyim büyümüycek gibi duruyolar karar veremiyorum
Benim heryerım büyüdü valla.dev gibi oldum:)Bende bu konudan dertliyim büyümüycek gibi duruyolar karar veremiyorum
Benimde maşallah büyüdü her yerim göbek önde toto arkada arı gibi geziyorumBenim heryerım büyüdü valla.dev gibi oldum:)
benim ilk aylarda büyüdü canım sonra durdu. süt dolunca bidaha büyümez heralde ama ya büyürse demedende edemiyorum :) en iyisi şuan ki bedenime göre 1 tane almak. doğurunca ablamı yollarım ya aynısından al derim ya da 1 büyüğü filan. diğerlerini öyle aldırırım diyorum
Bnmde ya buyudu heryerim bugun annemin komsusu son gunlerinmi dedi halbuki 6 hafta var :)Benimde maşallah büyüdü her yerim göbek önde toto arkada arı gibi geziyorum
Benim doğum yapan arkadaş emzirmeye başlayınca büyür dedi o yüzden kaldım böyle en iyisi 1 tane tahmini almak sonra dizeriz sıra sıra:)
Kizlar mayanin onerdigi MI göğsü acik korsem geldi.yalniz dehsete kapildimcok minnak icine nasi sigicam?sigdim diyelim nasi durucam bilemedim.gozum korktu biraz.hamile kalmadan once 40 bedendim.korseyi L beden aldim.L bedende 44-48 beden yaziyor.bakin defactodan alip şimdi giydiğim L beden bi badimin ustune koyup resim cektim
Benimde maşallah büyüdü her yerim göbek önde toto arkada arı gibi geziyorum
Ama büyük almışın çocuk Büyüyüp giyene kadar sizinki eskir. Bence ya sizde giymeyin saklayın yada küçük alkocamla kızıma aynı tshirtten banada benzerinden aldım şimdi. kızımızın ki 2 yaş artık büyünce giyer. şimdi eşim hepsini bir görsün diye aldım. babalar gününe kadar gelir inşallah :)
Bnmde ya buyudu heryerim bugun annemin komsusu son gunlerinmi dedi halbuki 6 hafta var :)
Eşim bazen diyor önden başka güzelsin arkadan başkanormal bize göre sen iki kat büyümen lazım kraliçe ARI
Ama büyük almışın çocuk Büyüyüp giyene kadar sizinki eskir. Bence ya sizde giymeyin saklayın yada küçük al
Eşim bazen diyor önden başka güzelsin arkadan başka
Benimde valla ayaklar bi tuhaf oldu sağ sola göre daha şiş eller desen ayrı telden yumuk yumuk geziyorum seni böyle görmeye alışık değilim diyor sanki ben çok alışığım daooo seni her halinle seviyorum diyor işte adam. ne güzel şükret haline benimkide bana çirkin ayak doğunca çocuğumun ilk ayaklarına bakıcam. sana benzerse kendimi atıcam diyor
Ama hamile giyim daha geniş oluyo canım sen normal bir tshirtle deneseydin :)Kizlar mayanin onerdigi MI göğsü acik korsem geldi.yalniz dehsete kapildimcok minnak icine nasi sigicam?sigdim diyelim nasi durucam bilemedim.gozum korktu biraz.hamile kalmadan once 40 bedendim.korseyi L beden aldim.L bedende 44-48 beden yaziyor.bakin defactodan alip şimdi giydiğim L beden bi badimin ustune koyup resim cektim
Her sey üst üste gelmis seninde ama sinir yapma bebegini düşün canimMerhaba kızlar
Nasılsınız bakalım?
Cuma günü bu kız beni tehdit edince sinir krizi geçirdim. En son kız amirin odasına girince peşinden girip bana söylediklerini tekrar etmesini söyledim. Bugün müdür kızı göndermiş. Yerime geçici personel getirildi. 6 ay sonra beni tekrar görmek istediklerini söylediler. Pazar günü annemi uğurladım. Hastaneye yattı sanırım yarın kız kardeşimde onun yanına gidecek. Annem erken gelmezse ailemden kimse doğumda yanımda olamayacak. Evi sattık aldığımız evin kiracısı çıkmakta güçlük çıkartıyor. Evi boşaltmam lazım ama nedense aşırı panik değilim. Bu aralar kendimi oldukça kırgın ve yorgun hissediyorum. Depresyona girmemden eşim endişe ediyor. Bakalım bendeki havadisler şimdilik bu kadar
Hiç sorma canım hem işi öğretiyorsun hemde seni azarlıyor yetmiyor birde tehdit ediyor.
Valla 2 gün sinirden elim ayağım zangır zangır titredi.
kızlar tek basına evde boguluyorum.anneler evde olmuyor hem 1 saat var aramızda.kv desen tek başıma evde durmak iyidir.ben tek basına kalmak istemiyorum evde kafa dengi kimse yok çevremdeboguldum resmen off off gorumceler eltıler soğuklar ben hamile kaldıgımdan beri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?