- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.381
Hiç sorma canım hem işi öğretiyorsun hemde seni azarlıyor yetmiyor birde tehdit ediyor.ay canım aynı şey başıma geldi. yerime bakacak kişiyi 1 aydır yetiştiriyordum. başka pozisyonda açık oldu. geri aldılar. neyseki yinede o bakacakmış. ama benim yanıma gelen problemli değildi Allahtan. insanlar nankör yaaa. hamile halinle bide nelerle uğraşıyorsun
Cnm ozel hastanede doğum yapacaksan ozel hastaneler numune veriyorlar ondan deneyebılırsın almadan önce.ben öyle yapıcam:)Ben humanayı cok tavsiye edeni duydum canim onu alicam bide rezene cayi ve üzüm suyunu cok tavsiye ediyorlar hepsini denemeyi dusunuyoeum araliklarla hangisi daha faydali olursa onunla devem.edecem cnm.
Ay ne güldüm ya:) cnm ben o yüzden bu tur şeyleri görmeden denemeden almıyorum.naçizane tavsiyem suan kılolarımızın 2 katına çıkmışken dokunup deneyip alalım.çünkü ben 85 giyerken sudyen şimdi 95 gıyıyorum:)Kizlar mayanin onerdigi MI göğsü acik korsem geldi.yalniz dehsete kapildimcok minnak icine nasi sigicam?sigdim diyelim nasi durucam bilemedim.gozum korktu biraz.hamile kalmadan once 40 bedendim.korseyi L beden aldim.L bedende 44-48 beden yaziyor.bakin defactodan alip şimdi giydiğim L beden bi badimin ustune koyup resim cektim
cnm ya herkes seni doğurdu sandı:)MErhaba kızlar
Yerime bakacak bir personel getirilmişti. Onunla uğraşmaktan size bakamıyordum. ZAten dengesizin tekiydi. Bugün gönderildi. İnsanlara iyilik hiç yaramıyor yahu hep sizi pişman ettiriyorlar
cnm bak dene öyle al yada canlı gör al bence.fenayız biz biraz galiba
ya benim şuan eski sütyenler ucunu kapatıyor sadece. 2 beden büyüdü. daha büyür mü bilemedim. sen önceden biliyrsun kendini ya avantajlısın.
canım sen annene söyle rezervayonun olduğunu. sürpriz yapmı bozmayayım akşamda sen çay koy biz uğrayacaz de. benim annem bozulmazdı sanki böyle desem. sen anneni daha iyi tanırısın
canım ya ikisini üst üste görünce kahkahayı bastım vallao L ise bu ne bende 42 kilo hamile kaldım. s alacaktım. o artık kıl gibi bişeydir. iyi ki koymuşsun. M mi alsam bende
hahaha S beden düşünemiyorum canım ama bi mayadan yorum alalım istersen belki ben hiç korse görmediğim kullanmadığım için şaşırdım ama imkanın varsa bak bi mağazada benim imkan kısıtlı spariş verdim olmazsa bi beden büyüğünü alırım tekrar o göbüşler kalmasın da napalım ben zaten göbüşlüyüm 60 kiloyla kaldım hamile boy da 1.60.Olmadı sırf şu korsenin içine sığabilmek için vericez kiloları artık napalım..Bu arada şu an 76 yımfenayız biz biraz galiba
ya benim şuan eski sütyenler ucunu kapatıyor sadece. 2 beden büyüdü. daha büyür mü bilemedim. sen önceden biliyrsun kendini ya avantajlısın.
canım sen annene söyle rezervayonun olduğunu. sürpriz yapmı bozmayayım akşamda sen çay koy biz uğrayacaz de. benim annem bozulmazdı sanki böyle desem. sen anneni daha iyi tanırısın
canım ya ikisini üst üste görünce kahkahayı bastım vallao L ise bu ne bende 42 kilo hamile kaldım. s alacaktım. o artık kıl gibi bişeydir. iyi ki koymuşsun. M mi alsam bende
hahaha S beden düşünemiyorum canım ama bi mayadan yorum alalım istersen belki ben hiç korse görmediğim kullanmadığım için şaşırdım ama imkanın varsa bak bi mağazada benim imkan kısıtlı spariş verdim olmazsa bi beden büyüğünü alırım tekrar o göbüşler kalmasın da napalım ben zaten göbüşlüyüm 60 kiloyla kaldım hamile boy da 1.60.Olmadı sırf şu korsenin içine sığabilmek için vericez kiloları artık napalım..Bu arada şu an 76 yımeşime gösterdim bunun içine nası giricem diye adamcağız da korktu görünce bu sana zarar verir falan diyo (bu arada alttaki L beden badi hamile badi onu da belirteyim yine de )
cnm bak dene öyle al yada canlı gör al bence.
Doğrudur canım bu hafta doğurmadım ya daha da endişelenmiyorum. Çünkü o kadar stresli ve üzüntülü bir dönemden geçtimki anlatamam. Her şey üst üste geldi. Çok şükür yinede iyiyiz.Cnm ozel hastanede doğum yapacaksan ozel hastaneler numune veriyorlar ondan deneyebılırsın almadan önce.ben öyle yapıcam:)
Ay ne güldüm ya:) cnm ben o yüzden bu tur şeyleri görmeden denemeden almıyorum.naçizane tavsiyem suan kılolarımızın 2 katına çıkmışken dokunup deneyip alalım.çünkü ben 85 giyerken sudyen şimdi 95 gıyıyorum:)
cnm ya herkes seni doğurdu sandı:)
cnm bak dene öyle al yada canlı gör al bence.
Evet canım öyle demişti maya.O da senin gibi çıtı pıtı maşallah.Doğumöncesi bedeninin 1 beden üstünü alın demişti o ama doğumdan sonra ne kadarı gider ne kadarı kalır o da tam bi muamma bakalım inşallah kullanabiliriz korseleribende diyecektim sana eski L beden bluzlarının üstüne bi koy. vücuduna oturanlarından. daha iyi anlaşılır. bu onun yavrusu gibi olmuşeşinde dehşete kapılmış anlaşılan. bunların içinde sopa gibi gezeriz artık dimdik. maya doğum öncesi s giyiyordum M aldım. sonrada Sye geçtim demişti yanlış hatırlamıyorsam.
Sevi bebenin çantalı seti var, iki çeşit tırnak makası törpü saç tarağı fırçası termometre burun aspiratörü var. Her şeyi güzel görünüyor da fırçasını sevmedim ben tırnak makasını bebedor aldım saç fırçası ve tarağını da chicco aldım :) fırçası çok hoşuma gitti :)Kizlar bu bebek icin tirnak makasi fln alicamda set seklinde olan varmiydi .ne diyerek alayim eczaneden
Tmm cnm.onada bakayim.uSevi bebenin çantalı seti var, iki çeşit tırnak makası törpü saç tarağı fırçası termometre burun aspiratörü var. Her şeyi güzel görünüyor da fırçasını sevmedim ben tırnak makasını bebedor aldım saç fırçası ve tarağını da chicco aldım :) fırçası çok hoşuma gitti :)
hahaha S beden düşünemiyorum canım ama bi mayadan yorum alalım istersen belki ben hiç korse görmediğim kullanmadığım için şaşırdım ama imkanın varsa bak bi mağazada benim imkan kısıtlı spariş verdim olmazsa bi beden büyüğünü alırım tekrar o göbüşler kalmasın da napalım ben zaten göbüşlüyüm 60 kiloyla kaldım hamile boy da 1.60.Olmadı sırf şu korsenin içine sığabilmek için vericez kiloları artık napalım..Bu arada şu an 76 yımeşime gösterdim bunun içine nası giricem diye adamcağız da korktu görünce bu sana zarar verir falan diyo (bu arada alttaki L beden badi hamile badi onu da belirteyim yine de )
bende diyecektim sana eski L beden bluzlarının üstüne bi koy. vücuduna oturanlarından. daha iyi anlaşılır. bu onun yavrusu gibi olmuşeşinde dehşete kapılmış anlaşılan. bunların içinde sopa gibi gezeriz artık dimdik. maya doğum öncesi s giyiyordum M aldım. sonrada Sye geçtim demişti yanlış hatırlamıyorsam.
Humana tavsiye ediyorum en az 3 fincan iç ve 2 lt suKızlar çok soru sordum ama son eksikleri tamamlamaya çalışıyorum.. bu anne sütünü artırıcı çay yada içecek olarak ne aldınız? lactamil var, humana var, kafam karıştı.
Canım ben almadan önce baktım şu an hangi bedensen o beden korse alınıyormuş. Uzmantv de korse uzmanı diye bir korse firmasında ki kadın anlatıyo. Hangi beden giyiyosan korseyi o beden alacakmışın. Ben bundan almadım gerçi göğüs altında bitenden aldım ama bundan da alcam.Kizlar mayanin onerdigi MI göğsü acik korsem geldi.yalniz dehsete kapildimcok minnak icine nasi sigicam?sigdim diyelim nasi durucam bilemedim.gozum korktu biraz.hamile kalmadan once 40 bedendim.korseyi L beden aldim.L bedende 44-48 beden yaziyor.bakin defactodan alip şimdi giydiğim L beden bi badimin ustune koyup resim cektim
aynı mantık aslında. korselerin bedenleri bizim kendi giydiklerimiz ile aynı olmuyor. nasıl normal M beden bluz ile hamile giyim M farklı oluyorsa korselerde farklı.
normalde S giyen biri doğumdan sonra kalan kiloları ile M bedendir. oyüzden korsede M alınmalı bence. sonra Sye geçiş yapılmalı. mayada öle yapmış
evet canım bende dediğin gibi düşünüyorum, zaten beden açıklamasında da öyle yazıyor sitede.Canım ben almadan önce baktım şu an hangi bedensen o beden korse alınıyormuş. Uzmantv de korse uzmanı diye bir korse firmasında ki kadın anlatıyo. Hangi beden giyiyosan korseyi o beden alacakmışın. Ben bundan almadım gerçi göğüs altında bitenden aldım ama bundan da alcam.
Cnm ben deneyerek aldım.yeni ıncıde göğüs ve sırt bedeni ayrıymıs.bana 95D oldu.bence bu tur şeyleri deneyerek al hamile kamadan önce 85b oluuyordu çünkü.
Bende normal bir iç camasırcıdan aldım.vardır heryerde bence.öyle avmden falan almadım.Hımm ben küçük bir yerde oturuyorum bur da öyle mağzalar yok netten alıcam mecbur,bende 80-85 giyiyordum fazlada büyümedi ama süt gelince büyür diyorlar ondan karar veremedim neyse bulucaz bir çaresini artık...
ben de 2 hafta oncesine kadar oyleydim. ve artık banyoda falan iyice yoruluyordum. kestirdim rahatladımKızlar saçlarım hayatımda hıç olmadığı kadar uzun oldu.ay çok rahatsızlık verici
tek başınıza gidin bence, annen de olsa yalnız olduğunuz gibi olmaz, senin doğum günün senin istediğinKızlar size birşey danışcam.. eşim akşam için yemeğe çıkalım demişti, yakınlarda ki turistik bir yere güzel bir restauranta gidelim diyordu. annem de akşama birlikte yemek yiyelim diyor, ben de belli olmaz eşim de şuraya gidebiliriz diyodu dedim. olmazsa beraber gideriz bakalım falan dedim geçiştirdim. ama annem de sanki bizimle gitmek istiyor gibi davrandı. Eşim bana bıraktı ama ben sanki başbaşa gitsek daha ii olur gibi düşünüyorum, sonuçta başbaşa geçireceğimiz son zamanlarımız doğumdan sonra baya bir curcuna olacak malum.. ama annemi de kırmak istemiyorum, napsam nasıl bir dille söylesem? yada kırmamak için beraber mi gitsek? bilememdim, bana bir akıl verin..
ben chicco nunkini aldım, tırnak makası, ayrıca makas, törpü falan da var. ilk zamanlar makas gibi olanla faha kolay kesiliyormuş. Ayrıca bir de tarak setini almıştımKizlar bu bebek icin tirnak makasi fln alicamda set seklinde olan varmiydi .ne diyerek alayim eczaneden
benim oğlum ne zaman müzik ve gürültü duysa hemen hareketleniyor, artık rahatsız mı oluyor yoksa seviyor mu bilmiyorumKızlar nasılsınız? Dünden beri doğum yapan yok galiba şöyle bi göz attimda :)
Dün akşam dugundeydik kızım fazla gürültüden rahatsız oldu galiba tekmeleyip durdu. Benim gibi düğüne gidip böyle bir sey yasayan oldu mu?
olur bence yaa, sıkacak ki bir anlamı olsun, sen gözünü korkutma şimdidenKizlar mayanin onerdigi MI göğsü acik korsem geldi.yalniz dehsete kapildimcok minnak icine nasi sigicam?sigdim diyelim nasi durucam bilemedim.gozum korktu biraz.hamile kalmadan once 40 bedendim.korseyi L beden aldim.L bedende 44-48 beden yaziyor.bakin defactodan alip şimdi giydiğim L beden bi badimin ustune koyup resim cektim
Cnm iş hayatı maalesef çok stresli oluyor.üzme kendini.doğumdan sonra calısacakmısın?Doğrudur canım bu hafta doğurmadım ya daha da endişelenmiyorum. Çünkü o kadar stresli ve üzüntülü bir dönemden geçtimki anlatamam. Her şey üst üste geldi. Çok şükür yinede iyiyiz.
ben mustela aldım şimdiden başladım sürmeyeKiZlar bu gogus kalkanı ne işe yarıyor almak şartmı ben listeme eklemedim onu birde gögüs ucu kremi hangi marka aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?