2015 Temmuz Anneleri

Merhaba kızlar
Nasılsınız bakalım?
Cuma günü bu kız beni tehdit edince sinir krizi geçirdim. En son kız amirin odasına girince peşinden girip bana söylediklerini tekrar etmesini söyledim. Bugün müdür kızı göndermiş. Yerime geçici personel getirildi. 6 ay sonra beni tekrar görmek istediklerini söylediler. Pazar günü annemi uğurladım. Hastaneye yattı sanırım yarın kız kardeşimde onun yanına gidecek. Annem erken gelmezse ailemden kimse doğumda yanımda olamayacak. Evi sattık aldığımız evin kiracısı çıkmakta güçlük çıkartıyor. Evi boşaltmam lazım ama nedense aşırı panik değilim. Bu aralar kendimi oldukça kırgın ve yorgun hissediyorum. Depresyona girmemden eşim endişe ediyor. Bakalım bendeki havadisler şimdilik bu kadar

Hiç sorma canım hem işi öğretiyorsun hemde seni azarlıyor yetmiyor birde tehdit ediyor.
Valla 2 gün sinirden elim ayağım zangır zangır titredi.

Ben humanayı cok tavsiye edeni duydum canim onu alicam bide rezene cayi ve üzüm suyunu cok tavsiye ediyorlar hepsini denemeyi dusunuyoeum araliklarla hangisi daha faydali olursa onunla devem.edecem cnm.
Cnm ozel hastanede doğum yapacaksan ozel hastaneler numune veriyorlar ondan deneyebılırsın almadan önce.ben öyle yapıcam:)
Ay ne güldüm ya:) cnm ben o yüzden bu tur şeyleri görmeden denemeden almıyorum.naçizane tavsiyem suan kılolarımızın 2 katına çıkmışken dokunup deneyip alalım.çünkü ben 85 giyerken sudyen şimdi 95 gıyıyorum:)
MErhaba kızlar
Yerime bakacak bir personel getirilmişti. Onunla uğraşmaktan size bakamıyordum. ZAten dengesizin tekiydi. Bugün gönderildi. İnsanlara iyilik hiç yaramıyor yahu hep sizi pişman ettiriyorlar
cnm ya herkes seni doğurdu sandı:)

cnm bak dene öyle al yada canlı gör al bence.

hahaha S beden düşünemiyorum canım ama bi mayadan yorum alalım istersen belki ben hiç korse görmediğim kullanmadığım için şaşırdım ama imkanın varsa bak bi mağazada benim imkan kısıtlı spariş verdim olmazsa bi beden büyüğünü alırım tekrar o göbüşler kalmasın da napalım ben zaten göbüşlüyüm 60 kiloyla kaldım hamile boy da 1.60.Olmadı sırf şu korsenin içine sığabilmek için vericez kiloları artık napalım..Bu arada şu an 76 yım eşime gösterdim bunun içine nası giricem diye adamcağız da korktu görünce bu sana zarar verir falan diyo (bu arada alttaki L beden badi hamile badi onu da belirteyim yine de )

KiZlar bu gogus kalkanı ne işe yarıyor almak şartmı ben listeme eklemedim onu birde gögüs ucu kremi hangi marka aldınız

bende diyecektim sana eski L beden bluzlarının üstüne bi koy. vücuduna oturanlarından. daha iyi anlaşılır. bu onun yavrusu gibi olmuş eşinde dehşete kapılmış anlaşılan. bunların içinde sopa gibi gezeriz artık dimdik. maya doğum öncesi s giyiyordum M aldım. sonrada Sye geçtim demişti yanlış hatırlamıyorsam.

cnm bak dene öyle al yada canlı gör al bence.

fırsat bulursam öyle yapayım ben. gerçi baksamda anlamam korseden. hayatımda hiç kullanmadım. ne kadar dar olması gerekiyor bilmiyorum. deneyemiyoruzda ama bence M beden bende anlamsız olur. şuan 55 kiloyum doğurunca en fazla 46-47 kalırım. bende giyemezsem S yi kim giyecek

Doğrudur canım bu hafta doğurmadım ya daha da endişelenmiyorum. Çünkü o kadar stresli ve üzüntülü bir dönemden geçtimki anlatamam. Her şey üst üste geldi. Çok şükür yinede iyiyiz.

Evet canım öyle demişti maya.O da senin gibi çıtı pıtı maşallah.Doğumöncesi bedeninin 1 beden üstünü alın demişti o ama doğumdan sonra ne kadarı gider ne kadarı kalır o da tam bi muamma bakalım inşallah kullanabiliriz korseleri

Kizlar bu bebek icin tirnak makasi fln alicamda set seklinde olan varmiydi .ne diyerek alayim eczaneden
Sevi bebenin çantalı seti var, iki çeşit tırnak makası törpü saç tarağı fırçası termometre burun aspiratörü var. Her şeyi güzel görünüyor da fırçasını sevmedim ben tırnak makasını bebedor aldım saç fırçası ve tarağını da chicco aldım :) fırçası çok hoşuma gitti :)

Eklentiler

• WP_20150615_003.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 117
Tmm cnm.onada bakayim.u

aynı mantık aslında. korselerin bedenleri bizim kendi giydiklerimiz ile aynı olmuyor. nasıl normal M beden bluz ile hamile giyim M farklı oluyorsa korselerde farklı.

normalde S giyen biri doğumdan sonra kalan kiloları ile M bedendir. oyüzden korsede M alınmalı bence. sonra Sye geçiş yapılmalı. mayada öle yapmış

Canım ben almadan önce baktım şu an hangi bedensen o beden korse alınıyormuş. Uzmantv de korse uzmanı diye bir korse firmasında ki kadın anlatıyo. Hangi beden giyiyosan korseyi o beden alacakmışın. Ben bundan almadım gerçi göğüs altında bitenden aldım ama bundan da alcam.

bende hem M hem S alayım. aslında ben XS dim S beden bana büyük geliyordu. o yüzden S alırım diye düşündüm. şaun ben bol kesim gömlekler alıyorum mesela kotondan hamile giyim değil. hala 34 beden alıyorum. tabi dar kesim şeylerin göbeği olmuyor. o yüzden karasız kaldım

evet canım bende dediğin gibi düşünüyorum, zaten beden açıklamasında da öyle yazıyor sitede.

Cnm ben deneyerek aldım.yeni ıncıde göğüs ve sırt bedeni ayrıymıs.bana 95D oldu.bence bu tur şeyleri deneyerek al hamile kamadan önce 85b oluuyordu çünkü.

Hımm ben küçük bir yerde oturuyorum bur da öyle mağzalar yok netten alıcam mecbur,bende 80-85 giyiyordum fazlada büyümedi ama süt gelince büyür diyorlar ondan karar veremedim neyse bulucaz bir çaresini artık...

Bende normal bir iç camasırcıdan aldım.vardır heryerde bence.öyle avmden falan almadım.

Kızlar saçlarım hayatımda hıç olmadığı kadar uzun oldu.ay çok rahatsızlık verici
ben de 2 hafta oncesine kadar oyleydim. ve artık banyoda falan iyice yoruluyordum. kestirdim rahatladım

tek başınıza gidin bence, annen de olsa yalnız olduğunuz gibi olmaz, senin doğum günün senin istediğin

Kizlar bu bebek icin tirnak makasi fln alicamda set seklinde olan varmiydi .ne diyerek alayim eczaneden
ben chicco nunkini aldım, tırnak makası, ayrıca makas, törpü falan da var. ilk zamanlar makas gibi olanla faha kolay kesiliyormuş. Ayrıca bir de tarak setini almıştım

benim oğlum ne zaman müzik ve gürültü duysa hemen hareketleniyor, artık rahatsız mı oluyor yoksa seviyor mu bilmiyorum
olur bence yaa, sıkacak ki bir anlamı olsun, sen gözünü korkutma şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…