2015 Temmuz Anneleri

Bncede bnm esimin adi cok.guzel :) bizim erkk olsaydi mehmet ali olsunmu dedim esime mehmet ali erbil aklina gelirmis olmz demisti :))

Bizim ikimizin babasının adı mehmet dedlerimizin adı da ali herkes mehmet ali koyarsınız artık dedi aslında olabilir ama bende sırf mehmet ali erbili hagırlattıgı için kabul etmedim jiç sevmem o adamı

amin canım inşallah

Yuregime su serptin gercekten cok sagol canim

Bizim ikimizin babasının adı mehmet dedlerimizin adı da ali herkes mehmet ali koyarsınız artık dedi aslında olabilir ama bende sırf mehmet ali erbili hagırlattıgı için kabul etmedim jiç sevmem o adamı
Aynn ya insanin.aklina gelir surekli :)parmaktan sonra diyodu adam.hep aklima o geliyo

Maşallah bebişine canım
Herşeyin yolunda OLMASINA sevindim artık normal ağrı sızı yorgunluk farklı bişey olsa ihmal etme.

Bncede bnm esimin adi cok.guzel :) bizim erkk olsaydi mehmet ali olsunmu dedim esime mehmet ali erbil aklina gelirmis olmz demisti :))
Benim eşimin adı Mehmet Ali hiç aklıma gelmiyo Erbil felan bende hiç sevmem o adamı

Abdominaldan paylaşmıştım ben sezeryan olan arkadaşım 3.cü günde felan başlamıştı takmaya ama uzanıp sırt üstü öyle takıyormuş sklında bulunsun organların yeri için sırt üstü pızisyon daha iyiymiş

Yok kız yanlar değil tam üst taraf ta ağrı var ama karnımın altında ağrı yok aslında düşündümde son haftalar tabiki farklılıklar yaşayacaz demi ya

Gaviscon surup deneyin bir de kızlar o da çok iyi
İlaçtan şuruptan nefret ediyorum o yüzden soğuk sütle idare ediyorum

Şükür normale döndük biz canm uyudum erkebden dün oda uyudu bnmle birlikte düzeltti kendini yaramazım smdi hareketli yarn kontrolüm var saten sen nasl oldun

Ben dün kendi kendimin içini sıktım çok şükğr herşey yolundaymış :)

Varisim var ya canim bide resmen ciban cikmis sanki

Oo geçmiş olsun çiban için birşey yapabiliyor musun

Maşallah paşaya artık son düzlükteyiz

Bak adam o kadar inat değilmiş :) biz onlara kıyamayaınca onlarda bize kıyamıyor. Kesin arabada inat ettiği içinde pişman oldu ondan geri dönemedi o yüzden kabul etti :)

Doğum günün kutlu olsun tatlım nice nice mutlu yıllara

Aynen bende okurken yorgunluktan uyuya kalmışım bende de sancı çıkmadı hatta çok yavaşdı hemşire hiç hareket etmemiş dedi aç mısın bende giderken çok yorgundum yemekde yememiştim sadece çikolata yemiştim hatta nst de uyudum :) belki doktor tekrar isteyebilir dedi ama istemedi sancın yok dedi haftaya çarşamba çağırdı tekrar içim çok rahatladı harektli olması daha iyi dedi

Cnm su an klıma acık,ben harıc herkes donuyor,ben hiç hissetmıyorum sogugu,ekstra olarak buzla ayak altıma destek yapıyorum....yangının kralı bizdeeee:))))
Inanirim canim. Senin zamanin ilerlemis biz bide temmuzu gecircez bidahaki cocugu insallah ayarlayip yapicam. Subata falan gelsin de icim yansada bari cami acar ferahlarim

Kızlar bugün kontrolümüz vardı,oğluşumz 3400 lere yaklaşmış,kafası dogum kanalına dogru oldugu ıcın artık net ölçemıyorum dedi doktor...nst ye girdim sancım sıfır..suyu iyi,plesenta iyi,bu çocuk alınmaz dedi:))cuma bi daha görüşücez.....39 un ortalarına kalıcak sezeryan yanii..yüzünü gördük tosunumun,parmak emiyordu,tarif edilemez bi duygu,hemen kucagıma alasım geldi.Doktordan geldıgımızden beri göbeğime sarılmaya çalışıyorum,kafayı yicez az kaldı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…