- 13 Kasım 2014
- 830
- 633
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.441
Kızlar ben geldim aslında sayfaları okuyordum o aradan kalmışım çok yorgunum zaten hastaneye gidince daha fazla yoruldum. Neyse nst de tahmin ettiğim gibi sancı çıkmadı zaten geçmişdi doktor birdaha öyle olursa sakin ihmal etme hemen gel dedi kendine gördü zaten nasıl karnimin kasildigini. Neyse sonra bebisim ize baktık ağzını kocaman açtı sanki eser gibi çok tatlıydi :) bebisim
de iyi artık bu haftadan sonra bu ağrılar kasılmalar normal dedi bebek buyudu büyüdükçe dahada artık dedi işte bizden böyle[/QUOT
için rahatlamıştır canım..bebişinde iyi hadi bakalım gözün aydın
Bncede bnm esimin adi cok.guzel :) bizim erkk olsaydi mehmet ali olsunmu dedim esime mehmet ali erbil aklina gelirmis olmz demisti :))
sende güzel haberlerle gel inşallah canimBnde yarin gidicem bakalim nasil.ilgileneck kadin.begenmezsem erkk doktora gecicem.kilosu nasil merak ediyorum top gbmi oldu noldu :)
Sagol canim evet içim rahatladı iyiki gittim
amin canım inşallahA angel5angel mesaj sana canım alıntı yapmamış biraz once. .
2600 olmuş kilosu.. Aynen bende de öyle oluyor ama dün gece baya baya sancilandim hatta doktor birdaha ihmal etme hemen hastaneye gel dedi.. kasılmalar bu haftadan sonra normaldir hatta yanında bile oldu gördü.. Bu haftalar normal sıkıntı yapmamız gerek yok ama kasılma sancı çok şiddetli olursa hastaneye hemen gitmeliyiz canım. Sende inşallah çarşamba güzel haberlerle gelirsin
Benimde sag ayagim ve elim sola göre daha şiş neden acaba
Yuregime su serptin gercekten cok sagol canimCanım l benden tam olur sana öyle küçük durduğunu bakma içinde çok rahat edeceksin sakin bir büyük olanını alma ben bi ara korse kullandım çok rahat oluyor sikmiyor
Sen zayıfım zaten canım s sana olur rahat oluyorlar zaten
Teşekkürler canım evet yaa fındık kadar tatlı şeyler bunlar
canım 2600 olmuş kilosu 29 haziranda tekrar çağırdı haftaya yokmuş yoksa haftaya cagrirdi
Aynn ya insanin.aklina gelir surekli :)parmaktan sonra diyodu adam.hep aklima o geliyoBizim ikimizin babasının adı mehmet dedlerimizin adı da ali herkes mehmet ali koyarsınız artık dedi aslında olabilir ama bende sırf mehmet ali erbili hagırlattıgı için kabul etmedim jiç sevmem o adamı
Maşallah bebişine canımKızlar ben geldim aslında sayfaları okuyordum o aradan kalmışım çok yorgunum zaten hastaneye gidince daha fazla yoruldum. Neyse nst de tahmin ettiğim gibi sancı çıkmadı zaten geçmişdi doktor birdaha öyle olursa sakin ihmal etme hemen gel dedi kendine gördü zaten nasıl karnimin kasildigini. Neyse sonra bebisim ize baktık ağzını kocaman açtı sanki eser gibi çok tatlıydi :) bebisim
de iyi artık bu haftadan sonra bu ağrılar kasılmalar normal dedi bebek buyudu büyüdükçe dahada artık dedi işte bizden böyle
Benim eşimin adı Mehmet AliBncede bnm esimin adi cok.guzel :) bizim erkk olsaydi mehmet ali olsunmu dedim esime mehmet ali erbil aklina gelirmis olmz demisti :))
kızlar geçenlerde burda paylaşılmıştı, tam hatırlamıyorum kim paylaşmıştı. abdominal korse vardı ya, onu aldım bugün bir de philips avent ikili göğüs kalkanı aldım. korseyi kullanmaya ne zaman başlayabiliriz. sezaryen düşünüyorum.
Canım geç cevap yazaıyorum ama ben doktoruma çok sordum nasıl bir ağrı olacak diye. Göbeğin alt kısmı, kasıklar, bel, bacaklar tümünü sarıyomuş. Yani sadece kalça kemiğinin oralarsa endişelenme. Kalça kemiği dediğin eğer yanlarsa benim çok oluyo hemde aylardır. Doğurmadım halâ
Icimde canimNerde canım
İlaçtan şuruptan nefret ediyorum o yüzden soğuk sütle idare ediyorumGaviscon surup deneyin bir de kızlar o da çok iyi
Şükür normale döndük biz canm uyudum erkebden dün oda uyudu bnmle birlikte düzeltti kendini yaramazım smdi hareketli yarn kontrolüm var saten sen nasl oldun
Varisim var ya canim bide resmen ciban cikmis sanki
Günaydın güzel arkadaşlarım.Ben de yeni geldim dr dan.Oğlum 3,200 gr olmuş suyu falan iyi azalma yok.Alttan muayne etti açılmam yok.Normal olacak inşaallah bir aksilik çıkmazsa.Şimdi açılman yok ama ikinci doğum akşama bir bakmışsın başlayabilir dedi.67 kilo olmuşum kızımda 66 ile doğum yapmıştım son 20 gün daha alırmıyım acaba.Bizden haberler böyle.Bu hafta hepimiz için güzel geçsin inşaallah
kızlar size anlatmayı nasıl unuttum ben :) c.tesi düğüne gidecektik ben makyaj yapıyorum eşim geldi yanıma ben ırmaktan başka bi isim buldum dedi. sonra annenin adı mı dedim evet diyor. olmaz dedim. tamam senin annenin annenin adı olsun diyor. dedim ömrleri uzun olsun kendileri taşısınlar isimlerini. sonra dedi yok hepsinden başka isim buldum. DEFNE. kıyamadım sana diyor. benim istediğim isim olacak yani. ben kabul ettim inatlaşmadım ya oda kıyamamış banaama tek taş gitti heralde neyse çaldırana kadar 3 sene takmıştım fazlasına gerek yok
Kızlar selammm, geçmişi okuyabildiğim kadar okudum şükür kimsenin çok büyük sıkıntısı yok.. erken gelen bebişte yok maşallah bize.. :) bugün benim doğumgünümmmmm, sabah erkenden oğlişim tekmeleriyle kutladı sağolsunakşama da babasından bir şeyler bekliyorum artık :) şımarmayı hakettim biraz heralde bugün dimi ama
Kızlar ben geldim aslında sayfaları okuyordum o aradan kalmışım çok yorgunum zaten hastaneye gidince daha fazla yoruldum. Neyse nst de tahmin ettiğim gibi sancı çıkmadı zaten geçmişdi doktor birdaha öyle olursa sakin ihmal etme hemen gel dedi kendine gördü zaten nasıl karnimin kasildigini. Neyse sonra bebisim ize baktık ağzını kocaman açtı sanki eser gibi çok tatlıydi :) bebisim
de iyi artık bu haftadan sonra bu ağrılar kasılmalar normal dedi bebek buyudu büyüdükçe dahada artık dedi işte bizden böyle
Aynen ya kulaklarımdan ayaklarımın altından ateş çıkıyor ara araIcimde canimilk defa bugun bunaldim sicaktan. Ne sicak bi aksam. Allah yardimcimiz olsun
Aynen canm ya yagmur gelcekmis cuma gunu. Allahim oruc tutanlara yardim etsin de serinlesin havalar. Bizde faydalanalim ins :) esim geldiginden beri ay of pof diyomusum farkinda degilim adam da sasirdiAynen ya kulaklarımdan ayaklarımın altından ateş çıkıyor ara ara
Yangin vaaaaaarrrrr
Inanirim canim. Senin zamanin ilerlemis biz bide temmuzu gecircezCnm su an klıma acık,ben harıc herkes donuyor,ben hiç hissetmıyorum sogugu,ekstra olarak buzla ayak altıma destek yapıyorum....yangının kralı bizdeeee:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?