- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.481
Gerçi yedimde ne oldu bizimki mışıl mışıl uyudu :)çok sağol canım yok ihmal etmem dün iyi dayanıp kaldım evde..
çok sevindim iyi olmanıza canım bende çikolata alacaktım giderken eşim pat diye geldi alamadım sonrada unuttum zaten öylece girdim ama içim rahatladı zaten gece hareket etmesiin beklicem diyede uyuyamadım son ay anladık hamile olduğumuzu :)
Bi ara vardı hamilelikten önce ama geçmişti şimdi tekrar oldu. Arada hafif agrı oluyor kanama yok..Canim eğer hamilelik öncesinde de varsa sorunmus ama hamilelikte çıktıysa problem olmuyomus.tabii birde büyüklüğü önemli kanamalı agrili mi?
Bi ara vardı hamilelikten önce ama geçmişti şimdi tekrar oldu. Arada hafif agrı oluyor kanama yok..
Bende dedim ya canım, çok ufak dar bende anlamadım nasıl sığvaz ama demek bu toparlıyor:)Kizlar mayanin onerdigi MI göğsü acik korsem geldi.yalniz dehsete kapildimcok minnak icine nasi sigicam?sigdim diyelim nasi durucam bilemedim.gozum korktu biraz.hamile kalmadan once 40 bedendim.korseyi L beden aldim.L bedende 44-48 beden yaziyor.bakin defactodan alip şimdi giydiğim L beden bi badimin ustune koyup resim cektim
Bnmde yok canim gogus pedi gecelik kuvet filesi islak mendili anne cantasi yok yok yok,neyseki bugun bezini aldik esimle :)Bmmde yok canim bakiyom netten.gogis kalkani gogus pedi pisik kremimiz fln hic biseyimiz yok .ay bn ne tembelim ancak cantasi hazr bezi yok en son al demisti ebe.hasta bezi fln alcm.
Bende az önce sipariş verdim normalde M giyiyordum L aldım olur herhalde sen hangi beden aldın cnmBende dedim ya canım, çok ufak dar bende anlamadım nasıl sığvaz ama demek bu toparlıyor:)
Ayyy gece gece ne güldüm yaaaEşim bazen diyor önden başka güzelsin arkadan başka
Icimde canimilk defa bugun bunaldim sicaktan. Ne sicak bi aksam. Allah yardimcimiz olsun
Ayyy gece gece ne güldüm yaaa
Bencede. Benim halin fena valla. Gece kemiklerimin ağrısından uyuyamıyorum. Bugün tüm gün bebek sertleşti. O zaman çok ağrıyo. Kasık ağrısı desen günde 2 kez ağlatıyo. Bel desen tutuk daha anlatırsam beni hastaneye kaldırırsınız
Ay biz burda donuyoruz ya hala kislik coraplarimi giyiyorum bu sene erzuruma hic yaz gelmedi :) oglumun sansina annesi sicaklamiyor yanmiyor ama usuyorSlm kizlar nabercok sicaaakk yarim saat once dus aldm yine heryerim ter yaa yanyrzzz
Gece ıkıden beri uyku yok arkadaslar bide kabus gördüm üstüne aman ya bi kavussaydık yawrularımıza öyle uykusuz kalsaydık bari demi
Ay biz burda donuyoruz ya hala kislik coraplarimi giyiyorum bu sene erzuruma hic yaz gelmedi :) oglumun sansina annesi sicaklamiyor yanmiyor ama usuyor
Cok sagol canim,darisi size insaAllah:) Genelde uyaninca uyusukluk direk gectigi icin aciyi hemen hissediyorsun ama odana gelince agri kesici yapiyorlar.Sondayi odamda taktilar ameliyat oncesi aciyacak mi diye sordugumda coktan takilmisti bile :) Hic kasmayin kendinizi acimiyor :)Günaydın hamişler , hepimize mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta olsun . 18 günüm kaldı sanırım , yani değişiklik olmazsa ALLAH nasip ederse. çok heyecanlıyım. gece uykum kaçıyor düşünmekten. Allah bütün hamişlere kolaylıklar versin ,sağlıkla kucağımıza alalım ,hemen ayağa kalkmayı nasip etsin yüce Rabbim.güle güle büyütelim bebeklerimizi inşallah.
gözünüz aydın ,güle güle sağlıkla büyütün bebeklerinizi. genel anesteziden sonrası çok zor oldu mu acaba.?
Aysecm inan suan usumek istyrm yaaAy biz burda donuyoruz ya hala kislik coraplarimi giyiyorum bu sene erzuruma hic yaz gelmedi :) oglumun sansina annesi sicaklamiyor yanmiyor ama usuyor
Evet canım doğumdan sonra yine çalışacağım.Cnm iş hayatı maalesef çok stresli oluyor.üzme kendini.doğumdan sonra calısacakmısın?
Öyle yapmaya çalışıyorum bakalım. İnşallah her şey yolunda giderAma hamile giyim daha geniş oluyo canım sen normal bir tshirtle deneseydin :)
Her sey üst üste gelmis seninde ama sinir yapma bebegini düşün canim
Bende bu hafta son izne ayrılacağım ve yanımda kimse yok kayınvalideyi çağırsam evimde değilim olmuyor. Gelse de hoş muhakkak eltimden dolayı sıkıntı çıkacak. Eltim burada ama evlendiklerinden beri bir kere evine çağırmadı daha o yüzden ondanda hayır yok. Evde tek başıma vakit dolduracağımkızlar tek basına evde boguluyorum.anneler evde olmuyor hem 1 saat var aramızda.kv desen tek başıma evde durmak iyidir.ben tek basına kalmak istemiyorum evde kafa dengi kimse yok çevremdeboguldum resmen off off gorumceler eltıler soğuklar ben hamile kaldıgımdan beri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?