2015 Temmuz Anneleri

Gerçi yedimde ne oldu bizimki mışıl mışıl uyudu :)

Bende dedim ya canım, çok ufak dar bende anlamadım nasıl sığvaz ama demek bu toparlıyor:)

Bmmde yok canim bakiyom netten.gogis kalkani gogus pedi pisik kremimiz fln hic biseyimiz yok .ay bn ne tembelim ancak cantasi hazr bezi yok en son al demisti ebe.hasta bezi fln alcm.
Bnmde yok canim gogus pedi gecelik kuvet filesi islak mendili anne cantasi yok yok yok,neyseki bugun bezini aldik esimle :)

Karın sertleşmesi doğum belirtisi doğum yakındır gerçi senin 3 hafta falan kalmış daha ne kadar yakın olabilirmizaten 37 den sonra bekle ddedi doktorun genelde 37 ve 38 haftalar gibi oluyormuş doğum genellemiyelimde son zamanlarda bir çok örneğini gördüm ben çevrede

Gece ıkıden beri uyku yok arkadaslar bide kabus gördüm üstüne aman ya bi kavussaydık yawrularımıza öyle uykusuz kalsaydık bari demi

Ya ne güzel sen benim mmemleketimdesin havası bir başkadır oranın ben sıcağı hiç sevmem aslında imkânın olsa gelip erzurum da doğurup geri dönerdim
Ay biz burda donuyoruz ya hala kislik coraplarimi giyiyorum bu sene erzuruma hic yaz gelmedi :) oglumun sansina annesi sicaklamiyor yanmiyor ama usuyor

Cok sagol canim,darisi size insaAllah:) Genelde uyaninca uyusukluk direk gectigi icin aciyi hemen hissediyorsun ama odana gelince agri kesici yapiyorlar.Sondayi odamda taktilar ameliyat oncesi aciyacak mi diye sordugumda coktan takilmisti bile :) Hic kasmayin kendinizi acimiyor :)

Cnm iş hayatı maalesef çok stresli oluyor.üzme kendini.doğumdan sonra calısacakmısın?
Evet canım doğumdan sonra yine çalışacağım.
Ama hamile giyim daha geniş oluyo canım sen normal bir tshirtle deneseydin :)

Her sey üst üste gelmis seninde ama sinir yapma bebegini düşün canim
Öyle yapmaya çalışıyorum bakalım. İnşallah her şey yolunda gider
Bende bu hafta son izne ayrılacağım ve yanımda kimse yok kayınvalideyi çağırsam evimde değilim olmuyor. Gelse de hoş muhakkak eltimden dolayı sıkıntı çıkacak. Eltim burada ama evlendiklerinden beri bir kere evine çağırmadı daha o yüzden ondanda hayır yok. Evde tek başıma vakit dolduracağım

Hayirli sabahlar tatli hamissslerDua eden salavat getiren duama amin diyen dilleriniz dert gormesin bizim icin sizlayan gonlunuz hep ferah olsun su mubarek gunlerde Rabbim oglum icin rttiginiz dualari kabullerin en guzeli ile kabul buyursun ve dualarinizin ecrini hem dunya hem ahirette nasip etsin.Hepimizin saglikla sihhatle kolaylikla ve hayirla evlatlarimuza kavusmamiz icin her an dua ediyorum Rabbime emanet olun Mustafamla ben olusumun teyzwlerinin dualari ile ferahliyoruz mahrum birakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…