- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.501
Sağol canım dayanıyorum valla dün gece çok sancım oldu. Perşembe randevum var. Bakalım perşembeye kadar doğurmazsam yırttık. Aslında hedefim salıGeçmiş olsun dayan canım az kalfı geçicek
Evet işte haftaya salı doğuruyum diyorumKarın sertleşmesi doğum belirtisi doğum yakındır gerçi senin 3 hafta falan kalmış daha ne kadar yakın olabilirmizaten 37 den sonra bekle ddedi doktorun genelde 37 ve 38 haftalar gibi oluyormuş doğum genellemiyelimde son zamanlarda bir çok örneğini gördüm ben çevrede
Oyle tabi ama insan bazen sicagi ozluyor tam plan yapiyoruz esimle suraya gidelim diye hop yagmur yagiyor hava daha cok soguyor gecen sene boyle degildi bu sene sansima daha serin. Biz de burda dogum yapacaz artik ufo yakariz boyle giderse havalar bebek usuyebilir ki ben usuyorumYa ne güzel sen benim mmemleketimdesin havası bir başkadır oranın ben sıcağı hiç sevmem aslında imkânın olsa gelip erzurum da doğurup geri dönerdim
Ya sen tatilde degil misin vur kafayi uyu niye uyaniksin kapi pencere ac :))Aysecm inan suan usumek istyrm yaabunalyrm cokkk nefes alamyrm
Iste oyle gonul verdigimiz bir seyi boslamayiz biz :)Hahaha kızlar ne fark ettim forum 24 saat online. Bi kısmımız gece 3 e kadar uyumuyo, bir kısmımız 3 de uyanıp oturuyo. 24 saat burada nöbetteyiz. Afferin kızlarrr
Bak adam o kadar inat değilmiş :) biz onlara kıyamayaınca onlarda bize kıyamıyor. Kesin arabada inat ettiği içinde pişman oldu ondan geri dönemedi o yüzden kabul etti :)
Canım l benden tam olur sana öyle küçük durduğunu bakma içinde çok rahat edeceksin sakin bir büyük olanını alma ben bi ara korse kullandım çok rahat oluyor sikmiyor
Sen zayıfım zaten canım s sana olur rahat oluyorlar zaten
Teşekkürler canım evet yaa fındık kadar tatlı şeyler bunlar
canım 2600 olmuş kilosu 29 haziranda tekrar çağırdı haftaya yokmuş yoksa haftaya cagrirdi
Çok güzel bi incelik yapmış eşin sevindim canımkeşke benimki de yapsa öyle bişey daha karar vermedik. Bulduklarımı begenmiyor Ben Mehmet Ege veya Efe istiyorum. Mehmet kesin ama yanına bişey begendiremedik ya
Valla hırsımı ondan çıkarıyorum hep senin yüzünden diyorum ne alakaysa
http://www.turkiyehaberleri.com.tr/26-haftalik-bebek-olu-dogduama-p9-aid,206.html#galeri
Kızlar bakın mucize işte bu bence bebeğimize dokunmak isteyelim inşallah
Kızlar Merhaba ben de temmuz annesiydim ama bebeğimi 7 haftlikken kaybetmistim. Ara ara gelip sessiz sessiz yorumlariniza bakıyordum.. Bebislerinizi iyice büyümüş görünce dayanamadım yazmak istedim. Ne mutlu size doğum yaklaşmış Pıtırcıklariniza kavuşmaya az kalmış.
En icten diliyorum Rabbim sağlıklı dogumlar hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Şuan yine hamileyim bu kez ocak annesi oldum. Bana da dua edin olur mu? Gene hevesim kursagimda kalmasınsağlıklı evladım olsun diye..
Allah hepinize sıkıntısiz, rahat doğumlar versin..
Hahaha kızlar ne fark ettim forum 24 saat online. Bi kısmımız gece 3 e kadar uyumuyo, bir kısmımız 3 de uyanıp oturuyo. 24 saat burada nöbetteyiz. Afferin kızlarrr
Günaydın kızlar
Nasılsınız bakalım?
Gün geçtikçe doğum stresi artıyor sanırım bense erken gelmesin ailemden birileri yanımda olsun diye dua ediyorum. Sanırım yavaştan lohusa depresyonuna girmeye başladım.
Günaydın hanımlar, biz de kızımla hala tek parçayız. Bugün daha rahat uyumuşum, şimdi de yatakta keyif yapıyoruz. Babamızı işe ablalarımızı da okula yolladık. Tembellik yapıcaz .
Sizler nasılsınız bakalım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?