2015 Temmuz Anneleri

Geçmiş olsun dayan canım az kalfı geçicek
Sağol canım dayanıyorum valla dün gece çok sancım oldu. Perşembe randevum var. Bakalım perşembeye kadar doğurmazsam yırttık. Aslında hedefim salı salı günü doğuruyum diyorum. Ağbim cerrah şu an yurt dışında pazartesi gelecek. Gelsin bırakıvercem bebeği şu an tutuyorum

Evet işte haftaya salı doğuruyum diyorum

Ya ne güzel sen benim mmemleketimdesin havası bir başkadır oranın ben sıcağı hiç sevmem aslında imkânın olsa gelip erzurum da doğurup geri dönerdim
Oyle tabi ama insan bazen sicagi ozluyor tam plan yapiyoruz esimle suraya gidelim diye hop yagmur yagiyor hava daha cok soguyor gecen sene boyle degildi bu sene sansima daha serin. Biz de burda dogum yapacaz artik ufo yakariz boyle giderse havalar bebek usuyebilir ki ben usuyorum

Kızlar Merhaba ben de temmuz annesiydim ama bebeğimi 7 haftlikken kaybetmistim. Ara ara gelip sessiz sessiz yorumlariniza bakıyordum.. Bebislerinizi iyice büyümüş görünce dayanamadım yazmak istedim. Ne mutlu size doğum yaklaşmış Pıtırcıklariniza kavuşmaya az kalmış.
En icten diliyorum Rabbim sağlıklı dogumlar hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Şuan yine hamileyim bu kez ocak annesi oldum. Bana da dua edin olur mu? Gene hevesim kursagimda kalmasın sağlıklı evladım olsun diye..

Allah hepinize sıkıntısiz, rahat doğumlar versin..

Günaydın kızlar
Nasılsınız bakalım?

Gün geçtikçe doğum stresi artıyor sanırım bense erken gelmesin ailemden birileri yanımda olsun diye dua ediyorum. Sanırım yavaştan lohusa depresyonuna girmeye başladım.

Bak adam o kadar inat değilmiş :) biz onlara kıyamayaınca onlarda bize kıyamıyor. Kesin arabada inat ettiği içinde pişman oldu ondan geri dönemedi o yüzden kabul etti :)

bencede canım :) neyse bende artık arabayı sevmiş gibi yapıyorum. isme ikna ettim ya

bende s olur diye düşündüm canım. hala alamadım orası ayrı. S nin resmini atarım buraya. kim bilir o ne kadar dardır L ler böyleyse :)

Günaydın hanımlar, biz de kızımla hala tek parçayız. Bugün daha rahat uyumuşum, şimdi de yatakta keyif yapıyoruz. Babamızı işe ablalarımızı da okula yolladık. Tembellik yapıcaz.
Sizler nasılsınız bakalım???

neyse yarısını bulmuşsunuz en azından. Efeler yaramaz olur derler hep :) gerçi arkadaşımın oğlu Efe uslu bi çocuk. benimkide canım kendi beğendiği isimlerden seçmiştim ben zaten. sonra o ırmak ismine taktı. ben onu içime sindirememiştim ama o Defneyi kendi demişti yani daha önce. sonunda ikna oldu. genelde doğurunca seni o halde görüyorlar ya kıyamayıp annenin istediği ismi seçiyorlarmış. belki öyle olur seninde

Valla hırsımı ondan çıkarıyorum hep senin yüzünden diyorum ne alakaysa

benimde sürekli ağzımda bana karışma var şu sıralar. koltukta uyuyakalıyorum yatağa geç diyor ben bağırıyorum bana karışmaa, bişey ye iç diyor yine ben bana karışmaa. evde asabi asaf gibi geziyoruz doğursakta rahatlasa adamlar

Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin. Hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah. kötü düşünceleri aklına bile getirme.

günaydın canım. ne zaman geliyorlar tarih belli mi

ohh yapın bakalım anne kız keyfinizi. ben klasik işteyim yine. keyif yapacağım günleri bekliyorum. gerçi dün çok sıcaktı hava iştyeken en azından gündüz sıcağını klimalı ortamda geçirmiş oluyorum. iyi yönünden bakarsak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…