2015 Temmuz Anneleri

Gunaydin kizlar bnde bugun gidicem doktora insallh hersey yolundadr .bnm aklima bisey takildi simdi doktr sata gore hesap yapiyorya dogum tarihini dollenme zamaniyla bebegin dogmasi arasinda iliski varmi.mesela bnm satim 24 ekim.biz zaten cok deneyememistikde 8 kasim 10 kasim fln denemistik o ara tuttuysa bnmki 40 hftadan agustosa geliyo geciyoda merak ettim :))

hahaha senle aynı tarihlerimiz :)))
canım son adet tarihine bakılır. ilişkine değil.
sonuçta ilişkiden önce döllenmeye hazır yumurtanın süresi önemli

Cnm 40 hafta sata gore, dollenmeye gore 38 hafta yanı yine aynı tarih oluyor:)yanı dollenmeden itibaren 38 hafta Say tahmini doğum tarihin aynı oluyor.o yüzden derler ya halka gore gebelik 38 haftadır tıpa gore 40 bunun sebebi onlar sata gore hesaplıyor.

sen SAT a göre hesaplayacaksın canım. mesela benim SAT normalde 14 ekimdi. ilk 8 hafta doktor takip ediyor. benimki hep 1 hafta geriden gelince doktor geç döllenme dedi 20 ekim yaptı SAT'ı. onun dışında yumluysa o tarihi baz alacaksın. ben bunu eşime çok zor kabullendirdim. sen o gün hastaydın hamile kalmış olamazsın diyor

Günaydn kzlar dün gece yine oglum toplanp durdu ama her toplanmasnda uyandm cnkü adet olcakmışım gibi agrılarmda oldu bugun kontrolüm var hazrlancam birazdan bakalm bugun cati muayenesi ypcakmi doktorum tirsiyorum azck

Günaydn kzlar dün gece yine oglum toplanp durdu ama her toplanmasnda uyandm cnkü adet olcakmışım gibi agrılarmda oldu bugun kontrolüm var hazrlancam birazdan bakalm bugun cati muayenesi ypcakmi doktorum tirsiyorum azck

Hiç korkma canım kendini kasmazsan acımıyor.

Bnde dollenmeden 40 hfta saydimda sok oldumm :) ay simdi gidiyorum doktora ins.kizim iyidr heycn basti. Napiosa icerde :)

:)) erkeklere anltmasi zor oluyo .bnmki ilk haftalrda uyumluydu hftasina gorre biz tam zamaninda mi tutturdukk :))bn dollnme zamanindan.40 hfta saydimda agustosu gectim ondn korku saldi icimi :))

sağolasın canım ben de sürekli takıcam sanıyordum
yaz sıcağında nasıl gezicem onunla diye düşünüyordum valla. uzanıp uzanıp takarım o zaman. bebek izin verdiği sürece tabii .:)

:)) erkeklere anltmasi zor oluyo .bnmki ilk haftalrda uyumluydu hftasina gorre biz tam zamaninda mi tutturdukk :))bn dollnme zamanindan.40 hfta saydimda agustosu gectim ondn korku saldi icimi :))

siz tam gününü bulmuşsunuz canım benim yumurta beklenenden 1 hafta geç çatlamış.

Günaydın canım Allah kolaylık versin bende korkuyorum ondan biraz napsakki kaçışımızda yok bu toplanma ve adet sancısı gibi ağrı bende de oluyo ya doktora sordum yorum yapmadı ama bana

Günaydın Kızçeler,
Haftasonu bebişin hareketlerini az hissedince acilde aldım soluğu...Allaha şükür bi sıkıntısı yoktu..Yalnız acildeki dr belirtilerimin doğum sancısı olduğunu söyledi..çatı muayenesi yaptı 3 cm açılmam varmış..hemen yatış dedi ama ben kendi doktorumu aradım il dışındaymış o da akşam 7 gibi geliyorum, sen serumu al dedi...ama beni bir panik sardı koştur koştur ağdaya gittim eve geldim duş aldım rahatladım bavulu kapattım..arabaya koyduk...doktorum gelince aradı hastaneye geçtik...o da çatı muayenesi yaptı o da tescilledi..bebek 3080 gr olmuş dedi...2 hafta önden gittik hep..ayrıca bebeğin eşi plasenta rahim kanalını kapatıyordu mecburi sezeryandı..ama o da çekilmiş normal doğum yapabilirsin dedi..ama suni sancı değil oluruna bırakıcas dedi...dolayısıyla doğuramadım ...beni çok ciddi yoran sancılarım olmadığı için seruma filan da gerek yok dedi..kullandığım bütün ilaçları bıraktırdı..yarın tekrar kontrole gidices..

Günaydın Kızçeler,
Haftasonu bebişin hareketlerini az hissedince acilde aldım soluğu...Allaha şükür bi sıkıntısı yoktu..Yalnız acildeki dr belirtilerimin doğum sancısı olduğunu söyledi..çatı muayenesi yaptı 3 cm açılmam varmış..hemen yatış dedi ama ben kendi doktorumu aradım il dışındaymış o da akşam 7 gibi geliyorum, sen serumu al dedi...ama beni bir panik sardı koştur koştur ağdaya gittim eve geldim duş aldım rahatladım bavulu kapattım..arabaya koyduk...doktorum gelince aradı hastaneye geçtik...o da çatı muayenesi yaptı o da tescilledi..bebek 3080 gr olmuş dedi...2 hafta önden gittik hep..ayrıca bebeğin eşi plasenta rahim kanalını kapatıyordu mecburi sezeryandı..ama o da çekilmiş normal doğum yapabilirsin dedi..ama suni sancı değil oluruna bırakıcas dedi...dolayısıyla doğuramadım ...beni çok ciddi yoran sancılarım olmadığı için seruma filan da gerek yok dedi..kullandığım bütün ilaçları bıraktırdı..yarın tekrar kontrole gidices..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…