- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.521
hahaha senle aynı tarihlerimiz :)))Gunaydin kizlar bnde bugun gidicem doktora insallh hersey yolundadr .bnm aklima bisey takildi simdi doktr sata gore hesap yapiyorya dogum tarihini dollenme zamaniyla bebegin dogmasi arasinda iliski varmi.mesela bnm satim 24 ekim.biz zaten cok deneyememistikde 8 kasim 10 kasim fln denemistik o ara tuttuysa bnmki 40 hftadan agustosa geliyo geciyoda merak ettim :))
Cnm 40 hafta sata gore, dollenmeye gore 38 hafta yanı yine aynı tarih oluyor:)yanı dollenmeden itibaren 38 hafta Say tahmini doğum tarihin aynı oluyor.o yüzden derler ya halka gore gebelik 38 haftadır tıpa gore 40 bunun sebebi onlar sata gore hesaplıyor.Gunaydin kizlar bnde bugun gidicem doktora insallh hersey yolundadr .bnm aklima bisey takildi simdi doktr sata gore hesap yapiyorya dogum tarihini dollenme zamaniyla bebegin dogmasi arasinda iliski varmi.mesela bnm satim 24 ekim.biz zaten cok deneyememistikde 8 kasim 10 kasim fln denemistik o ara tuttuysa bnmki 40 hftadan agustosa geliyo geciyoda merak ettim :))
Gunaydin kizlar bnde bugun gidicem doktora insallh hersey yolundadr .bnm aklima bisey takildi simdi doktr sata gore hesap yapiyorya dogum tarihini dollenme zamaniyla bebegin dogmasi arasinda iliski varmi.mesela bnm satim 24 ekim.biz zaten cok deneyememistikde 8 kasim 10 kasim fln denemistik o ara tuttuysa bnmki 40 hftadan agustosa geliyo geciyoda merak ettim :))
Günaydın kızlar nstden sesleniyorum size bugun ilk defa bağladılar
Günaydn kzlar dün gece yine oglum toplanp durdu ama her toplanmasnda uyandm cnkü adet olcakmışım gibi agrılarmda oldu bugun kontrolüm var hazrlancam birazdan bakalm bugun cati muayenesi ypcakmi doktorum tirsiyorum azck
Ayy ne bilim.agustosuda dusununce gec gelmese dedim bn 37 den snra beklicem :))hahaha senle aynı tarihlerimiz :)))
canım son adet tarihine bakılır. ilişkine değil.
sonuçta ilişkiden önce döllenmeye hazır yumurtanın süresi önemli
Bnde dollenmeden 40 hfta saydimda sok oldumm :) ay simdi gidiyorum doktora ins.kizim iyidr heycn basti. Napiosa icerde :)Cnm 40 hafta sata gore, dollenmeye gore 38 hafta yanı yine aynı tarih oluyor:)yanı dollenmeden itibaren 38 hafta Say tahmini doğum tarihin aynı oluyor.o yüzden derler ya halka gore gebelik 38 haftadır tıpa gore 40 bunun sebebi onlar sata gore hesaplıyor.
:)) erkeklere anltmasi zor oluyo .bnmki ilk haftalrda uyumluydu hftasina gorre biz tam zamaninda mi tutturdukk :))bn dollnme zamanindan.40 hfta saydimda agustosu gectim ondn korku saldi icimi :))sen SAT a göre hesaplayacaksın canım. mesela benim SAT normalde 14 ekimdi. ilk 8 hafta doktor takip ediyor. benimki hep 1 hafta geriden gelince doktor geç döllenme dedi 20 ekim yaptı SAT'ı. onun dışında yumluysa o tarihi baz alacaksın. ben bunu eşime çok zor kabullendirdim. sen o gün hastaydın hamile kalmış olamazsın diyor
Abdominaldan paylaşmıştım ben sezeryan olan arkadaşım 3.cü günde felan başlamıştı takmaya ama uzanıp sırt üstü öyle takıyormuş sklında bulunsun organların yeri için sırt üstü pızisyon daha iyiymiş
:)) erkeklere anltmasi zor oluyo .bnmki ilk haftalrda uyumluydu hftasina gorre biz tam zamaninda mi tutturdukk :))bn dollnme zamanindan.40 hfta saydimda agustosu gectim ondn korku saldi icimi :))
Günaydın canım Allah kolaylık versin bende korkuyorum ondan biraz napsakki kaçışımızda yokGünaydn kzlar dün gece yine oglum toplanp durdu ama her toplanmasnda uyandm cnkü adet olcakmışım gibi agrılarmda oldu bugun kontrolüm var hazrlancam birazdan bakalm bugun cati muayenesi ypcakmi doktorum tirsiyorum azck
iyiyiz canım biraz kasık ağrısı ve mide yanması haricinde sen?Annisler nasılsınız?
Annisler nasılsınız?
Canm gecms olsn bnm agrm yok sukur ama cok terlyrm bunlyrm nefes almyrm kotu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?