- 13 Kasım 2014
- 830
- 633
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.561
Kizlar naslsnz napyrsnzevdymm hep uyuyrm ya :) kahvalti yaptm muge anli izlyrm :)) ev kadini moduna gircm cok rahatm yaaa ohh dunya varms yatyrm paso :))
Kizlar naslsnz napyrsnzevdymm hep uyuyrm ya :) kahvalti yaptm muge anli izlyrm :)) ev kadini moduna gircm cok rahatm yaaa ohh dunya varms yatyrm paso :))
Tadını çıkar cnmKizlar naslsnz napyrsnzevdymm hep uyuyrm ya :) kahvalti yaptm muge anli izlyrm :)) ev kadini moduna gircm cok rahatm yaaa ohh dunya varms yatyrm paso :))
Ayy allahim ya guldurdun kiz teki kacmaya calismis sanirim simdiden teki firladiysa emzrime doneminde yandin sen hep acik unutuluyo bitane kadin hatta babasina kapiyi acmis oyle
Ayy allahim ya guldurdun kiz teki kacmaya calismis sanirim simdiden teki firladiysa emzrime doneminde yandin sen hep acik unutuluyo bitane kadin hatta babasina kapiyi acmis oyle
Canm kolay gelsn sana sicakta hicccbisey yapasm gelmyr yaa. Ahh cnm bu sicakta onlari acarsm duramam oynrmm heryerm terrr :)) cok sicak yaa ben boyle ter gormedm kendimde bu yasa kadr :)bende sonunda kızımın magnetlerini aldım 60 kr'a tanesi çok uyguna geldi abartı bişeyi yok ama hatıra olsun nasıl olsa atılacakbi de kavanoz aldım 25 tane çocuklara çok samimi arkadaşlarıma vericem onları süslüyorum içine ya bonibom ya da çakıl taşı şekerlerden koycam ..resim atabilirsem atıcam şimdiye kadar hiç beceremedim de
gizem sen müge anlı yı seyretme şöyle neşeli şeyler seyret aç flash tv yi onlar oynasın sen keyiflen
yok kız sütyenle fln yatamam atletten fırlamış öyle.Ayyy çok komik olmuş o da ya babasına kapıyı mı açmışAyy allahim ya guldurdun kiz teki kacmaya calismis sanirim simdiden teki firladiysa emzrime doneminde yandin sen hep acik unutuluyo bitane kadin hatta babasina kapiyi acmis oyle
artık o kadar benimsemiş ki farkında değil demek ki. sucuya filan açmamış iyi. aman at kendini aşağıya utancından artık
Dayan canm az kaldi ins. Ahh bu teyzeler masallh deyip tukrkldlr hep :)) dua ettiler bol bol sagolsnlr hemen dogum.anilarina basladilr kactm birara :)) ama guzel gecti yinedegizemcim olan var olmayan vardinlen canım hakettin valla. 2,5 hafta sonrada ben izlerim müge anlıyı yaz tatiline girmezse tabi gün nasıl geçti teyzeler teyzelerrr neler dediler:)
Emzirme odasında dikkat edin kızlaryok kız sütyenle fln yatamam atletten fırlamış öyle.Ayyy çok komik olmuş o da ya babasına kapıyı mı açmışemzirme döneminde el,ayak gibi normal bi organ oluyo o da heralde artık kamuya açık
Canm cikartyrm valla oda bir hafta surck gibi ev tasima isi varya bizim bide haftayada evi toplayama baslrz annemle. Kizcemz nasl sen nasl oldn iyisnz dimi sicaklarda nasl olyr canm ya zor dimiTadını çıkar cnm
Uyuttum bende müge izliyorum cnmCanm cikartyrm valla oda bir hafta surck gibi ev tasima isi varya bizim bide haftayada evi toplayama baslrz annemle. Kizcemz nasl sen nasl oldn iyisnz dimi sicaklarda nasl olyr canm ya zor dimi
Masallah canm guzel haberlerle gelmssn ne guzel hayrlisi hakkmzda ins. Dedgn gibi saglklaKizlar bn geldim foktrdan.memnun. kaldim kadin guzel ilgilndi yalniz telini vermedi ama Allahtan bisey oolmadigi surece bn giricm dedi.iki hfta sonra kontrolum.2240 olmus normale donmus kilosu:) bn almisim.kilo bu seferde.dedi yarim saat yuruyosun bolca su iciyosun.karbonhidrat fln yasak.dis etlerimin sismesi fln hep vitamin.eksikligindenmus.bnde bu gelip gitme islerinden.ilaclarimi hep unuttum magnezyumu vitaminimi almamistim.simdi duzenlicksin dedi.erkn dogum riskide yokmus sukur.kndini norml doguma hazirla sezerysn.dusunme dedi .bizden bu kdr.insallh sagliklica sihhatlice dogururuz :)
Doğumdan önce neden sürüyorsunuz cnmKizlar yaw gogus ucu kremlerini suryrmyz artk
Kizlar bn geldim foktrdan.memnun. kaldim kadin guzel ilgilndi yalniz telini vermedi ama Allahtan bisey oolmadigi surece bn giricm dedi.iki hfta sonra kontrolum.2240 olmus normale donmus kilosu:) bn almisim.kilo bu seferde.dedi yarim saat yuruyosun bolca su iciyosun.karbonhidrat fln yasak.dis etlerimin sismesi fln hep vitamin.eksikligindenmus.bnde bu gelip gitme islerinden.ilaclarimi hep unuttum magnezyumu vitaminimi almamistim.simdi duzenlicksin dedi.erkn dogum riskide yokmus sukur.kndini norml doguma hazirla sezerysn.dusunme dedi .bizden bu kdr.insallh sagliklica sihhatlice dogururuz :)
Masallah canmm uyusunda buyusun prenses :) buyudukce yaramzlk yapck annesi simarck sana birazUyuttum bende müge izliyorum cnmiyiyiz çok şükür. Yaramazlıklara başladık. Binayı ayağa kaldırıyor cıyaklarken inanki sıcaklarda sizleri düşünüyorum. Daha yeni doğum yapmış olacaksınız. Allah şimdiden yardımcınız olsun. Ben şükür atlattım biraz biraz. Hala akıyorum ama ilk zamanlar gb değiL. Kırkımızın çıkmasına da az kaldı inş. Ondan sonra daha bir yoluna gireriz inş. Öyle diyor herkes Allah yardımcın olsun cnm, ev taştaşımak çok zahmetli. Sen sakın yorma kendini. İnş bir an evvel halledersiniz taşınmayı da. Oğluşunun adını belirlemiş miydiniz cnm?
Canm oyle demslrdi birara burda gogusleri hazrlasn dieDoğumdan önce neden sürüyorsunuz cnm
Ayy canım hayırlı olsunGünaydın Kızçeler,
Haftasonu bebişin hareketlerini az hissedince acilde aldım soluğu...Allaha şükür bi sıkıntısı yoktu..Yalnız acildeki dr belirtilerimin doğum sancısı olduğunu söyledi..çatı muayenesi yaptı 3 cm açılmam varmış..hemen yatış dedi ama ben kendi doktorumu aradım il dışındaymış o da akşam 7 gibi geliyorum, sen serumu al dedi...ama beni bir panik sardı koştur koştur ağdaya gittim eve geldim duş aldım rahatladım bavulu kapattım..arabaya koyduk...doktorum gelince aradı hastaneye geçtik...o da çatı muayenesi yaptı o da tescilledi..bebek 3080 gr olmuş dedi...2 hafta önden gittik hep..ayrıca bebeğin eşi plasenta rahim kanalını kapatıyordu mecburi sezeryandı..ama o da çekilmiş normal doğum yapabilirsin dedi..ama suni sancı değil oluruna bırakıcas dedi...dolayısıyla doğuramadım...beni çok ciddi yoran sancılarım olmadığı için seruma filan da gerek yok dedi..kullandığım bütün ilaçları bıraktırdı..yarın tekrar kontrole gidices..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?