2015 Temmuz Anneleri

Kizlar naslsnz napyrsnz evdymm hep uyuyrm ya :) kahvalti yaptm muge anli izlyrm :)) ev kadini moduna gircm cok rahatm yaaa ohh dunya varms yatyrm paso :))

bende sonunda kızımın magnetlerini aldım 60 kr'a tanesi çok uyguna geldi abartı bişeyi yok ama hatıra olsun nasıl olsa atılacak bi de kavanoz aldım 25 tane çocuklara çok samimi arkadaşlarıma vericem onları süslüyorum içine ya bonibom ya da çakıl taşı şekerlerden koycam ..resim atabilirsem atıcam şimdiye kadar hiç beceremedim de

gizem sen müge anlı yı seyretme şöyle neşeli şeyler seyret aç flash tv yi onlar oynasın sen keyiflen

Kizlar naslsnz napyrsnz evdymm hep uyuyrm ya :) kahvalti yaptm muge anli izlyrm :)) ev kadini moduna gircm cok rahatm yaaa ohh dunya varms yatyrm paso :))

gizemcim olan var olmayan var dinlen canım hakettin valla. 2,5 hafta sonrada ben izlerim müge anlıyı yaz tatiline girmezse tabi gün nasıl geçti teyzeler teyzelerrr neler dediler:)

Ayy allahim ya guldurdun kiz teki kacmaya calismis sanirim simdiden teki firladiysa emzrime doneminde yandin sen hep acik unutuluyo bitane kadin hatta babasina kapiyi acmis oyle

artık o kadar benimsemiş ki farkında değil demek ki. sucuya filan açmamış iyi. aman at kendini aşağıya utancından artık

Canm kolay gelsn sana sicakta hicccbisey yapasm gelmyr yaa. Ahh cnm bu sicakta onlari acarsm duramam oynrmm heryerm terrr :)) cok sicak yaa ben boyle ter gormedm kendimde bu yasa kadr :)

Ayy allahim ya guldurdun kiz teki kacmaya calismis sanirim simdiden teki firladiysa emzrime doneminde yandin sen hep acik unutuluyo bitane kadin hatta babasina kapiyi acmis oyle
yok kız sütyenle fln yatamam atletten fırlamış öyle.Ayyy çok komik olmuş o da ya babasına kapıyı mı açmış emzirme döneminde el,ayak gibi normal bi organ oluyo o da heralde artık kamuya açık

gizemcim olan var olmayan var dinlen canım hakettin valla. 2,5 hafta sonrada ben izlerim müge anlıyı yaz tatiline girmezse tabi gün nasıl geçti teyzeler teyzelerrr neler dediler:)
Dayan canm az kaldi ins. Ahh bu teyzeler masallh deyip tukrkldlr hep :)) dua ettiler bol bol sagolsnlr hemen dogum.anilarina basladilr kactm birara :)) ama guzel gecti yinede

Kizlar bn geldim foktrdan.memnun. kaldim kadin guzel ilgilndi yalniz telini vermedi ama Allahtan bisey oolmadigi surece bn giricm dedi.iki hfta sonra kontrolum.2240 olmus normale donmus kilosu:) bn almisim.kilo bu seferde.dedi yarim saat yuruyosun bolca su iciyosun.karbonhidrat fln yasak.dis etlerimin sismesi fln hep vitamin.eksikligindenmus.bnde bu gelip gitme islerinden.ilaclarimi hep unuttum magnezyumu vitaminimi almamistim.simdi duzenlicksin dedi.erkn dogum riskide yokmus sukur.kndini norml doguma hazirla sezerysn.dusunme dedi .bizden bu kdr.insallh sagliklica sihhatlice dogururuz :)

Canm cikartyrm valla oda bir hafta surck gibi ev tasima isi varya bizim bide haftayada evi toplayama baslrz annemle. Kizcemz nasl sen nasl oldn iyisnz dimi sicaklarda nasl olyr canm ya zor dimi
Uyuttum bende müge izliyorum cnm iyiyiz çok şükür. Yaramazlıklara başladık. Binayı ayağa kaldırıyor cıyaklarken inanki sıcaklarda sizleri düşünüyorum. Daha yeni doğum yapmış olacaksınız. Allah şimdiden yardımcınız olsun. Ben şükür atlattım biraz biraz. Hala akıyorum ama ilk zamanlar gb değiL. Kırkımızın çıkmasına da az kaldı inş. Ondan sonra daha bir yoluna gireriz inş. Öyle diyor herkes Allah yardımcın olsun cnm, ev taştaşımak çok zahmetli. Sen sakın yorma kendini. İnş bir an evvel halledersiniz taşınmayı da. Oğluşunun adını belirlemiş miydiniz cnm?

Masallah canm guzel haberlerle gelmssn ne guzel hayrlisi hakkmzda ins. Dedgn gibi saglkla

hadi canım gözün aydın...vitaminler çok önemli ben kızımda dikkat etmemiştim çok halsizdim dişlerim ağrımıştı..ama bunda dikkat ediyorum bi son iki hafta dikkat etmedim ...daha rahat bi hamilelik geçirdim daha enerjiktim çok şükür diş problemimde olmadı

Masallah canmm uyusunda buyusun prenses :) buyudukce yaramzlk yapck annesi simarck sana biraz az daha sabr ozmn cnm 40 tan sonra daha rahatlarsn biz yanyrzzz simdiden sukur evdym yine rahat gynyrm. Tasima isinde annem yardm etck sagolsn. Evet cnm beratta karar kildk artk berat olck ins.

Ayy canım hayırlı olsun
Dr unu takdir ettim helal olsun basmamis suni sanci yi hemen..rahat ol güzel düşün...hayatinin en güzel en anlamlı dönemi basliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…