- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.541
Günaydın Kızçeler,
Haftasonu bebişin hareketlerini az hissedince acilde aldım soluğu...Allaha şükür bi sıkıntısı yoktu..Yalnız acildeki dr belirtilerimin doğum sancısı olduğunu söyledi..çatı muayenesi yaptı 3 cm açılmam varmış..hemen yatış dedi ama ben kendi doktorumu aradım il dışındaymış o da akşam 7 gibi geliyorum, sen serumu al dedi...ama beni bir panik sardı koştur koştur ağdaya gittim eve geldim duş aldım rahatladım bavulu kapattım..arabaya koyduk...doktorum gelince aradı hastaneye geçtik...o da çatı muayenesi yaptı o da tescilledi..bebek 3080 gr olmuş dedi...2 hafta önden gittik hep..ayrıca bebeğin eşi plasenta rahim kanalını kapatıyordu mecburi sezeryandı..ama o da çekilmiş normal doğum yapabilirsin dedi..ama suni sancı değil oluruna bırakıcas dedi...dolayısıyla doğuramadım...beni çok ciddi yoran sancılarım olmadığı için seruma filan da gerek yok dedi..kullandığım bütün ilaçları bıraktırdı..yarın tekrar kontrole gidices..
Sorma onu bekledik su zmn bu zmn hesap ediyom esimde yazik bakiyodu o zmn :)siz tam gününü bulmuşsunuz canımbenim yumurta beklenenden 1 hafta geç çatlamış.
Ahhh canım nasıl sevindim bilemezsin.Allah sağlıkla kavuştursun inşallah bu sefer bebeğini sanaKızlar Merhaba ben de temmuz annesiydim ama bebeğimi 7 haftlikken kaybetmistim. Ara ara gelip sessiz sessiz yorumlariniza bakıyordum.. Bebislerinizi iyice büyümüş görünce dayanamadım yazmak istedim. Ne mutlu size doğum yaklaşmış Pıtırcıklariniza kavuşmaya az kalmış.
En icten diliyorum Rabbim sağlıklı dogumlar hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Şuan yine hamileyim bu kez ocak annesi oldum. Bana da dua edin olur mu? Gene hevesim kursagimda kalmasınsağlıklı evladım olsun diye..
Allah hepinize sıkıntısiz, rahat doğumlar versin..
ayy Allah kolaylık versin sana, heyecan basıyo beni böyle şeyler duyunca :)
tatlı heyecan tabi.
ben de cumartesi gidicem, sezaryan konuşucam o da muhtemelen iki hafta sonra gel alalaım diyecek.
nerdeyse aynıyız seninle aramızda iki gün var :)
canım 39 u doktor mu söyledi sana sezeryan mı olacaksın bu arada geçmiş olsun enfeksiyon içiindegünaydın kızlarçok bunaltıcı bir hava var ter atıyorum sürekli..sıcaktan dinlenemiyorum bile..dün dr gittim nur topu gibi bir idrar yolu enfeksiyonum oldu hayırlı olsun kızımın hareketleri yavaşladı yumuşadı dedim dalgalanma şeklinde olsa yeter dedi yerine yerleşincce de çok şiddetli tekme hissedilmiyormuş azalma normalmiş...kuzum normal doğum pozisyonunda çok iri bir bebek beklemiyoruz dedi gerçi bende beklemiyorum kızım 3200 doğmuştu 3000 doğsa şükür nasıl olsa alıyolar kızım emerken tombili bişeydi hala daha balık etli süt içmeye bile dün başladım et ye dedi hiç sevmem napcaz bakalım..kuzucuklarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..bende de heyecan başladı çok doğurasım var ama 39 bitmeye yakın doğurcam gibi
kız öyle deme:) seninle tarihlerimiz çok yakın benim de mecburi sezaryen olacak. yarın kontrolüm.ama 2 haftaya hazırlamadım hiç kendimi 40 haftaya girince diye düşündüm hepayy Allah kolaylık versin sana, heyecan basıyo beni böyle şeyler duyunca :)
tatlı heyecan tabi.
ben de cumartesi gidicem, sezaryan konuşucam o da muhtemelen iki hafta sonra gel alalaım diyecek.
nerdeyse aynıyız seninle aramızda iki gün var :)
canım 39 u doktor mu söyledi sana sezeryan mı olacaksın bu arada geçmiş olsun enfeksiyon içiinde
Kızlar Merhaba ben de temmuz annesiydim ama bebeğimi 7 haftlikken kaybetmistim. Ara ara gelip sessiz sessiz yorumlariniza bakıyordum.. Bebislerinizi iyice büyümüş görünce dayanamadım yazmak istedim. Ne mutlu size doğum yaklaşmış Pıtırcıklariniza kavuşmaya az kalmış.
En icten diliyorum Rabbim sağlıklı dogumlar hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Şuan yine hamileyim bu kez ocak annesi oldum. Bana da dua edin olur mu? Gene hevesim kursagimda kalmasınsağlıklı evladım olsun diye..
Allah hepinize sıkıntısiz, rahat doğumlar versin..
Kızlar günaydın.Dün gece bana da bi ateş bastı.Normalde uzun kollu pijamayla uyuyan,uyurken donan ben ...bir ateş bastı dediğiniz gibi.Gece 3.30 da dikildim, bunaldım, üstümü falan çıkarıp attım iç çamaşırımla geri yattım terlemişim.Sonra 1 saat sonra terar kalktım lambayı bi açtım afedersiniz göğsümün teki dışarda teki içerde bi komiktim ki anlatamamçSanki bebeğimi emzirirken uyuya kalmışım..Ayyy rabbim o günleri de göstersin bizlere inşallah
hahah aynen ya benim de her gün bi eksiğim çıkıyo. :))kız öyle deme:) seninle tarihlerimiz çok yakın benim de mecburi sezaryen olacak. yarın kontrolüm.ama 2 haftaya hazırlamadım hiç kendimi 40 haftaya girince diye düşündüm hepdoktorum da hiç bahsetmiyo doğumdan zaten.2 hafta sonra diyince panik oldum bende şimdi:) hazırlıklar da bitmedi daha
Kızlar günaydın.Dün gece bana da bi ateş bastı.Normalde uzun kollu pijamayla uyuyan,uyurken donan ben ...bir ateş bastı dediğiniz gibi.Gece 3.30 da dikildim, bunaldım, üstümü falan çıkarıp attım iç çamaşırımla geri yattım terlemişim.Sonra 1 saat sonra terar kalktım lambayı bi açtım afedersiniz göğsümün teki dışarda teki içerde bi komiktim ki anlatamamçSanki bebeğimi emzirirken uyuya kalmışım..Ayyy rabbim o günleri de göstersin bizlere inşallah
Ne guzel anlatmissin cook heyecanli ya ilk gebeligin miGünaydın Kızçeler,
Haftasonu bebişin hareketlerini az hissedince acilde aldım soluğu...Allaha şükür bi sıkıntısı yoktu..Yalnız acildeki dr belirtilerimin doğum sancısı olduğunu söyledi..çatı muayenesi yaptı 3 cm açılmam varmış..hemen yatış dedi ama ben kendi doktorumu aradım il dışındaymış o da akşam 7 gibi geliyorum, sen serumu al dedi...ama beni bir panik sardı koştur koştur ağdaya gittim eve geldim duş aldım rahatladım bavulu kapattım..arabaya koyduk...doktorum gelince aradı hastaneye geçtik...o da çatı muayenesi yaptı o da tescilledi..bebek 3080 gr olmuş dedi...2 hafta önden gittik hep..ayrıca bebeğin eşi plasenta rahim kanalını kapatıyordu mecburi sezeryandı..ama o da çekilmiş normal doğum yapabilirsin dedi..ama suni sancı değil oluruna bırakıcas dedi...dolayısıyla doğuramadım...beni çok ciddi yoran sancılarım olmadığı için seruma filan da gerek yok dedi..kullandığım bütün ilaçları bıraktırdı..yarın tekrar kontrole gidices..
Ayy allahim ya guldurdun kiz teki kacmaya calismis sanirim simdiden teki firladiysa emzrime doneminde yandin sen hep acik unutuluyo bitane kadin hatta babasina kapiyi acmis oyleKızlar günaydın.Dün gece bana da bi ateş bastı.Normalde uzun kollu pijamayla uyuyan,uyurken donan ben ...bir ateş bastı dediğiniz gibi.Gece 3.30 da dikildim, bunaldım, üstümü falan çıkarıp attım iç çamaşırımla geri yattım terlemişim.Sonra 1 saat sonra terar kalktım lambayı bi açtım afedersiniz göğsümün teki dışarda teki içerde bi komiktim ki anlatamamçSanki bebeğimi emzirirken uyuya kalmışım..Ayyy rabbim o günleri de göstersin bizlere inşallah
sorma canım hamile destek yastığı ben de aldım hiç kullanamadım duruyo öyle kenardasorma canım bu ateş basmaları, yatamamalar fena. ben de yanıyorum birkaç gündür. ayaklarımın altı ateş atıyor.
sağa sola dönemiyorum, hele çişim gelmişse nerdeyse hiç kımıldayamıyorum. gece wc ye kalkınca belim tutulmuş gibi oluyo, sendeliyorum yürürken filan. ki normalde yerinde duramayan kıpır kıpır biriyim.
hamile yastığı diktim rahat edicem diye, o da yaktı beni attım bi kenara. değil yastık kendim bile kendime fazlalık geliyorum şu an :)
iyiyiz canım biraz kasık ağrısı ve mide yanması haricinde sen?
iyiyiz canım, sen nasılsın? :)
Sorma onu bekledik su zmn bu zmn hesap ediyom esimde yazik bakiyodu o zmn :)
günaydın kızlarçok bunaltıcı bir hava var ter atıyorum sürekli..sıcaktan dinlenemiyorum bile..dün dr gittim nur topu gibi bir idrar yolu enfeksiyonum oldu hayırlı olsun kızımın hareketleri yavaşladı yumuşadı dedim dalgalanma şeklinde olsa yeter dedi yerine yerleşincce de çok şiddetli tekme hissedilmiyormuş azalma normalmiş...kuzum normal doğum pozisyonunda çok iri bir bebek beklemiyoruz dedi gerçi bende beklemiyorum kızım 3200 doğmuştu 3000 doğsa şükür nasıl olsa alıyolar kızım emerken tombili bişeydi hala daha balık etli süt içmeye bile dün başladım et ye dedi hiç sevmem napcaz bakalım..kuzucuklarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..bende de heyecan başladı çok doğurasım var ama 39 bitmeye yakın doğurcam gibi
Günaydın kızlar bende dün kontrole gittim Nst'ye bağlandık güzel çıktı sonuclar erken doğum riski yok bebeğin hareketleri iyi dedi doktorum.Sonra ultrasona girdik 3144 gram olmuş oğlum.Suyun yeterli dedi sıkıntı yok Allah'a şükür ama 3 gündür dışardayım evde dikkat ediyorum ama yediğim yemekler tuzluydu sanırım ayaklarım balon gibi oldu.Dün gece yatarken ayaklarımın altına 3-4 kat yastık koydum sabah biraz inmişti.Üstüne bile basamıyorsun çok kötüSanırım Sıcaklarda tetikledi.Ellerimde ki damarlarda çok belirgin ellerimi yumruk yaparken parmaklarım zorlanıyor Arada bebek aşağıda hareket ederken kasıklarım sanki çatırdıyor gibi hissediyorum.Doktor kemikler artık ayrılmaya başladı genişliyor bebeğe yol açmak için gayet normal dedi.Hurma kolay doğum için faydalıymış hurma yemelere başlayacağım sizde durumlar nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?