- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.581
Lansinoh çok iyi geliyor ama acıyınca sürdüm ben. Bir kere sürmende geçiriyor hemen. Birde ucunu tutturma sakin. Zaten canın yandığında anlıyorsun yanlış tuttuğunu. Ben öncesinde krem bile almamıştım. Hastanede lazım oldu ama Lansinoh sürdüm çok iyi geldi.Canm oyle demslrdi birara burda gogusleri hazrlasn die
Üniversiteden ev arkaşımın oğlunun adı. Maşallah cnm. Şimdiden hayırlı olsun inş. Adıyla yaşasın tosuncuk inş.Masallah canmm uyusunda buyusun prenses :) buyudukce yaramzlk yapck annesi simarck sana birazaz daha sabr ozmn cnm 40 tan sonra daha rahatlarsn biz yanyrzzz simdiden sukur evdym yine rahat gynyrm. Tasima isinde annem yardm etck sagolsn. Evet cnm beratta karar kildk artk berat olck ins.
yok kız sütyenle fln yatamam atletten fırlamış öyle.Ayyy çok komik olmuş o da ya babasına kapıyı mı açmışemzirme döneminde el,ayak gibi normal bi organ oluyo o da heralde artık kamuya açık
Evet canmnoyleyms eger gogus ucun acyrsa yanls tutturyrmsn demek mis tomrisin emzrme gunlklerini okumstm :) surun oncesnde falan demslrdi cnm ondn dedm bende ins. Senin gibi acmz bizimkideLansinoh çok iyi geliyor ama acıyınca sürdüm ben. Bir kere sürmende geçiriyor hemen. Birde ucunu tutturma sakin. Zaten canın yandığında anlıyorsun yanlış tuttuğunu. Ben öncesinde krem bile almamıştım. Hastanede lazım oldu ama Lansinoh sürdüm çok iyi geldi.
Amin ins. CanmÜniversiteden ev arkaşımın oğlunun adı. Maşallah cnm. Şimdiden hayırlı olsun inş. Adıyla yaşasın tosuncuk inş.
Hayrli haberlerle gel cnm son haftalara dogru yapylr diorlrBiraz sonra gidip yaramaz kızımı Görcem.Şu an 35. Haftanın içindeyim acaba doktorum nst yapar mı? Şu ana kadar yapılmadı. Daha önce çatı ölçümü 37. Haftada yapacak Demişti ama nst söz etmedi
Cnm hic ceklmyrlr tepeden toplyrm ama ensemden ter akyr yastk dayanmyr ya nasl bir ter boyleAyy istanbulda gok gurluyoo yagmur gelcek allahim ne buyuksun. Dun yandik bugun serinlicez ins. Bende popoma gelen saclarimi bugun sutyen hizasinda kestimhic yapmam diyodum ama dayanamadim tere sicaga
Aynn cnm bnde ank.geleckmiyim.fln stresim olmustuya ondn dusunemedim aklima hic gelmiyodu dahada dikkat edicem.insallh.hadi canım gözün aydın...vitaminler çok önemli ben kızımda dikkat etmemiştim çok halsizdim dişlerim ağrımıştı..ama bunda dikkat ediyorum bi son iki hafta dikkat etmedim ...daha rahat bi hamilelik geçirdim daha enerjiktim çok şükür diş problemimde olmadı
hayır canım kesin tarih belli değilgünaydın canım. ne zaman geliyorlar tarih belli mi
Catı muayenesi yapmadi bana biseyde demedi smdi nst cktım bi iki düzensz sancm var toplanmayi sanciyi sordum cnm ben yalanci sancilar doguma hazrlaniyor rahm dedi cnmGünaydın canım Allah kolaylık versin bende korkuyorum ondan biraz napsakki kaçışımızda yokbu toplanma ve adet sancısı gibi ağrı bende de oluyo ya doktora sordum yorum yapmadı ama bana
Nasılsınız kızlar?
Doktordan geldik nst ye girdim hiiiiiiiiç Sancı yok hareketler çok iyi
Geçen hafta sancılarım çıkmıştı
Bizim oğlan yerinde rahat 3.278 olmuş kilosuda
28-29 Haziran gibi gel acil bişey olmazsa dedi yani son günüm dolunca çağırdı ozamana kadar 3.800 felan olur valla
Bizden bukadar canlar
Yazdiktan sonra kalkip kahvaltimi yaptim, sonra arkadasimla yürüyüse ciktik. Kaplumbaga hizinda 1 saat yürüdük, dönüste de 3 top dondurma aldik ,yiye yiye geldik eve kadar:).Dusumu aldim, kizlarimi bekliyorum...ohh yapın bakalım anne kız keyfinizi. ben klasik işteyim yine. keyif yapacağım günleri bekliyorum. gerçi dün çok sıcaktı hava iştyeken en azından gündüz sıcağını klimalı ortamda geçirmiş oluyorum. iyi yönünden bakarsak :)
Sonucun iyi olmasina sevindim en azindan. Zamani gelince normal dogumunu yaparsin insallah.Dr unun sözünden cikma, bebisin size dogum provasi yaptirmis, acil bi durumda nasil hareket edeceginizi biliyorsunuz artikGünaydın Kızçeler,
Haftasonu bebişin hareketlerini az hissedince acilde aldım soluğu...Allaha şükür bi sıkıntısı yoktu..Yalnız acildeki dr belirtilerimin doğum sancısı olduğunu söyledi..çatı muayenesi yaptı 3 cm açılmam varmış..hemen yatış dedi ama ben kendi doktorumu aradım il dışındaymış o da akşam 7 gibi geliyorum, sen serumu al dedi...ama beni bir panik sardı koştur koştur ağdaya gittim eve geldim duş aldım rahatladım bavulu kapattım..arabaya koyduk...doktorum gelince aradı hastaneye geçtik...o da çatı muayenesi yaptı o da tescilledi..bebek 3080 gr olmuş dedi...2 hafta önden gittik hep..ayrıca bebeğin eşi plasenta rahim kanalını kapatıyordu mecburi sezeryandı..ama o da çekilmiş normal doğum yapabilirsin dedi..ama suni sancı değil oluruna bırakıcas dedi...dolayısıyla doğuramadım...beni çok ciddi yoran sancılarım olmadığı için seruma filan da gerek yok dedi..kullandığım bütün ilaçları bıraktırdı..yarın tekrar kontrole gidices..
Kızlar günaydın.Dün gece bana da bi ateş bastı.Normalde uzun kollu pijamayla uyuyan,uyurken donan ben ...bir ateş bastı dediğiniz gibi.Gece 3.30 da dikildim, bunaldım, üstümü falan çıkarıp attım iç çamaşırımla geri yattım terlemişim.Sonra 1 saat sonra terar kalktım lambayı bi açtım afedersiniz göğsümün teki dışarda teki içerde bi komiktim ki anlatamamçSanki bebeğimi emzirirken uyuya kalmışım..Ayyy rabbim o günleri de göstersin bizlere inşallah
Oh masallah, pasa zamanini bekliycek demekki...Nasılsınız kızlar?
28-29 Haziran gibi gel acil bişey olmazsa dedi yani son günüm dolunca çağırdı ozamana kadar 3.800 felan olur valla
Bizden bukadar canlar
Ay valla inatçı bu çocuksen doğ dedikçe bu oğlan kaçıyobizde iyiyiz kızım minnak olcakmış biraz dün dr çok iri olmaz dedi..zaten benim karnımı gören ki çok anlayan olmuyo hala büyük bişey çıkmaz sağlıklı olsunlarda
Beklesin artık paşa gönlü bilir de Doğan'a kadar tosu. Olmasada olurdu yaw sağlıklı olsunda :))))Yazdiktan sonra kalkip kahvaltimi yaptim, sonra arkadasimla yürüyüse ciktik. Kaplumbaga hizinda 1 saat yürüdük, dönüste de 3 top dondurma aldik ,yiye yiye geldik eve kadar:).Dusumu aldim, kizlarimi bekliyorum...
Senin de keyif yapacagin günler gelecek insallah.Pozitif olmana sevindim, iyi tarafindan bakmak lazim
Sonucun iyi olmasina sevindim en azindan. Zamani gelince normal dogumunu yaparsin insallah.Dr unun sözünden cikma, bebisin size dogum provasi yaptirmis, acil bi durumda nasil hareket edeceginizi biliyorsunuz artik...
, disari nasil cikmis acaba
Oh masallah, pasa zamanini bekliycek demekki...
Dogana kadar tosun olur o, bakalim ne zaman gelecekler bizim yaramazlar...
Nasılsınız kızlar?
Doktordan geldik nst ye girdim Hiiiiiiiiç Sancı yok hareketler çok iyi
Bizden bukadar canlar
Masallah cnm oglsna :) hiccc gelesi yok rahati iyi. Normal mi olck cnm 3.800 zor olur dimi dogrmkNasılsınız kızlar?
Bizden bukadar canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?