2015 Temmuz Anneleri

Canm oyle demslrdi birara burda gogusleri hazrlasn die
Lansinoh çok iyi geliyor ama acıyınca sürdüm ben. Bir kere sürmende geçiriyor hemen. Birde ucunu tutturma sakin. Zaten canın yandığında anlıyorsun yanlış tuttuğunu. Ben öncesinde krem bile almamıştım. Hastanede lazım oldu ama Lansinoh sürdüm çok iyi geldi.

Üniversiteden ev arkaşımın oğlunun adı. Maşallah cnm. Şimdiden hayırlı olsun inş. Adıyla yaşasın tosuncuk inş.

Biraz sonra gidip yaramaz kızımı Görcem. Şu an 35. Haftanın içindeyim acaba doktorum nst yapar mı? Şu ana kadar yapılmadı. Daha önce çatı ölçümü 37. Haftada yapacak Demişti ama nst söz etmedi

Ayy istanbulda gok gurluyoo yagmur gelcek allahim ne buyuksun. Dun yandik bugun serinlicez ins. Bende popoma gelen saclarimi bugun sutyen hizasinda kestim hic yapmam diyodum ama dayanamadim tere sicaga

Evet canmnoyleyms eger gogus ucun acyrsa yanls tutturyrmsn demek mis tomrisin emzrme gunlklerini okumstm :) surun oncesnde falan demslrdi cnm ondn dedm bende ins. Senin gibi acmz bizimkide

Hayrli haberlerle gel cnm son haftalara dogru yapylr diorlr

Ayy istanbulda gok gurluyoo yagmur gelcek allahim ne buyuksun. Dun yandik bugun serinlicez ins. Bende popoma gelen saclarimi bugun sutyen hizasinda kestim hic yapmam diyodum ama dayanamadim tere sicaga
Cnm hic ceklmyrlr tepeden toplyrm ama ensemden ter akyr yastk dayanmyr ya nasl bir ter boyle

Aynn cnm bnde ank.geleckmiyim.fln stresim olmustuya ondn dusunemedim aklima hic gelmiyodu dahada dikkat edicem.insallh.

Kizlar ya gecenlerde sleepy form doldrdm numune gonderdiler bana bunlari kullansam mi yoksa uni baby mi alsm bilemedm yaa birde pamukla su kullancm evde genelde ama yinede bulunsn diorm islak mendil ne yapim kullanym mi bunlari acaba

Eklentiler

• IMG_20150616_125112.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 167
Nasılsınız kızlar?
Doktordan geldik nst ye girdim hiiiiiiiiç Sancı yok hareketler çok iyi
Geçen hafta sancılarım çıkmıştı
Bizim oğlan yerinde rahat 3.278 olmuş kilosuda
28-29 Haziran gibi gel acil bişey olmazsa dedi yani son günüm dolunca çağırdı ozamana kadar 3.800 felan olur valla
Bizden bukadar canlar

Günaydın canım Allah kolaylık versin bende korkuyorum ondan biraz napsakki kaçışımızda yok bu toplanma ve adet sancısı gibi ağrı bende de oluyo ya doktora sordum yorum yapmadı ama bana
Catı muayenesi yapmadi bana biseyde demedi smdi nst cktım bi iki düzensz sancm var toplanmayi sanciyi sordum cnm ben yalanci sancilar doguma hazrlaniyor rahm dedi cnm

sen doğ dedikçe bu oğlan kaçıyo bizde iyiyiz kızım minnak olcakmış biraz dün dr çok iri olmaz dedi..zaten benim karnımı gören ki çok anlayan olmuyo hala büyük bişey çıkmaz sağlıklı olsunlarda

Yazdiktan sonra kalkip kahvaltimi yaptim, sonra arkadasimla yürüyüse ciktik. Kaplumbaga hizinda 1 saat yürüdük, dönüste de 3 top dondurma aldik ,yiye yiye geldik eve kadar:).Dusumu aldim, kizlarimi bekliyorum...
Senin de keyif yapacagin günler gelecek insallah.Pozitif olmana sevindim, iyi tarafindan bakmak lazim
Sonucun iyi olmasina sevindim en azindan. Zamani gelince normal dogumunu yaparsin insallah.Dr unun sözünden cikma, bebisin size dogum provasi yaptirmis, acil bi durumda nasil hareket edeceginizi biliyorsunuz artik...
, disari nasil cikmis acaba
Oh masallah, pasa zamanini bekliycek demekki...
Dogana kadar tosun olur o, bakalim ne zaman gelecekler bizim yaramazlar...

Ay valla inatçı bu çocuk 38. Haftada doğurayım dedim ama yok bide iice tombik olucak.
Aman boşver doğurması kolay olur minik olsun sağlıklı olsun :))

Beklesin artık paşa gönlü bilir de Doğan'a kadar tosu. Olmasada olurdu yaw sağlıklı olsunda :))))

sevindim canım, hayırlısıyla gelsin zamanında gelsinler.
benim de bugün uyandığımdan beri kasıklarımda ve karnımda üşütmüşüm gibi ağrı var, bir de arkadaşlarla pikniğe gidicez.
bi şey olursa diye de korkuyorum ama olmaz heralde. zaten piknik yapacağımız yer evime 200 metre uzaklıkta. eşime bir alo desem 5 dk sürmez gelmesi. kendi kendimi korkutmayayım, gideyim diyorum.

Masallah cnm oglsna :) hiccc gelesi yok rahati iyi. Normal mi olck cnm 3.800 zor olur dimi dogrmk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…