- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.601
Git boşver bişey olmaz inş Bugünleri evde oturup Geçirme kafa dağıt negüzelsevindim canım, hayırlısıyla gelsin zamanında gelsinler.
benim de bugün uyandığımdan beri kasıklarımda ve karnımda üşütmüşüm gibi ağrı var, bir de arkadaşlarla pikniğe gidicez.
bi şey olursa diye de korkuyorum ama olmaz heralde. zaten piknik yapacağımız yer evime 200 metre uzaklıkta. eşime bir alo desem 5 dk sürmez gelmesi. kendi kendimi korkutmayayım, gideyim diyorum.
Normal inş bilmem büyük kızımda 4 doğmuştu ama Doğdu yani bu daha kolay olur diye düşünüyorjm çünkü o ilk doğumdu. Ikınmayı felan becerememiştim.Masallah cnm oglsna :) hiccc gelesi yok rahati iyi. Normal mi olck cnm 3.800 zor olur dimi dogrmk
Dayan canm az kaldi ins. Ahh bu teyzeler masallh deyip tukrkldlr hep :)) dua ettiler bol bol sagolsnlr hemen dogum.anilarina basladilr kactm birara :)) ama guzel gecti yinede
Kizlar bn geldim foktrdan.memnun. kaldim kadin guzel ilgilndi yalniz telini vermedi ama Allahtan bisey oolmadigi surece bn giricm dedi.iki hfta sonra kontrolum.2240 olmus normale donmus kilosu:) bn almisim.kilo bu seferde.dedi yarim saat yuruyosun bolca su iciyosun.karbonhidrat fln yasak.dis etlerimin sismesi fln hep vitamin.eksikligindenmus.bnde bu gelip gitme islerinden.ilaclarimi hep unuttum magnezyumu vitaminimi almamistim.simdi duzenlicksin dedi.erkn dogum riskide yokmus sukur.kndini norml doguma hazirla sezerysn.dusunme dedi .bizden bu kdr.insallh sagliklica sihhatlice dogururuz :)
Biraz sonra gidip yaramaz kızımı Görcem.Şu an 35. Haftanın içindeyim acaba doktorum nst yapar mı? Şu ana kadar yapılmadı. Daha önce çatı ölçümü 37. Haftada yapacak Demişti ama nst söz etmedi
Kizlar ya gecenlerde sleepy form doldrdm numune gonderdiler bana bunlari kullansam mi yoksa uni baby mi alsm bilemedm yaa birde pamukla su kullancm evde genelde ama yinede bulunsn diorm islak mendil ne yapim kullanym mi bunlari acaba
Nasılsınız kızlar?
Doktordan geldik nst ye girdim hiiiiiiiiç Sancı yok hareketler çok iyi
Geçen hafta sancılarım çıkmıştı
Bizim oğlan yerinde rahat 3.278 olmuş kilosuda
28-29 Haziran gibi gel acil bişey olmazsa dedi yani son günüm dolunca çağırdı ozamana kadar 3.800 felan olur valla
Bizden bukadar canlar
Yazdiktan sonra kalkip kahvaltimi yaptim, sonra arkadasimla yürüyüse ciktik. Kaplumbaga hizinda 1 saat yürüdük, dönüste de 3 top dondurma aldik ,yiye yiye geldik eve kadar:).Dusumu aldim, kizlarimi bekliyorum...
Senin de keyif yapacagin günler gelecek insallah.Pozitif olmana sevindim, iyi tarafindan bakmak lazim
sevindim canım, hayırlısıyla gelsin zamanında gelsinler.
benim de bugün uyandığımdan beri kasıklarımda ve karnımda üşütmüşüm gibi ağrı var, bir de arkadaşlarla pikniğe gidicez.
bi şey olursa diye de korkuyorum ama olmaz heralde. zaten piknik yapacağımız yer evime 200 metre uzaklıkta. eşime bir alo desem 5 dk sürmez gelmesi. kendi kendimi korkutmayayım, gideyim diyorum.
Anladm.cnm hayrlisi olr ins. bir avazdaNormal inş bilmem büyük kızımda 4 doğmuştu ama Doğdu yani bu daha kolay olur diye düşünüyorjm çünkü o ilk doğumdu. Ikınmayı felan becerememiştim.
Evt cnm bende evde.pamk su yada yikama yaprm demstm biryere cikinca kullanrm cokta bisey yok zaten iclernde cabuk biter o :)iyi yıkamışlar seni
ne güzel haberler bunlar. doktoruna ısınmana çok sevindim. sezaryenci bi doktorda değilmiş iyi bari. vitaminleri al canım. çok farkediyor. sömürülüyoruz biz :)
seninle aramızda 1 gün var. ben sadece bi gece sancıyla gitmiştim o yüzden bağladılar NST ama normalde bağlamıyor. ultrason normalse klinik iyiyse benim doktorum gerek görmüyor.
biraz büyüsün kullan bence canım. buda zehir değil ya. organik denilenlerinde ne kadar organik olduğunu bilmiyoruz. zaten evdeyken yıkarsın. pamukla suyla yaparsın ya da bunu dışarı çıktığında filan anca kullanırsın. ona gelene kadar evden tv, fön makinası telefon bilgisayarı filan çöpe atmak lazım.
kendi bilir. o zaman koca dötü şişko yanaklarını sıkıştırılarsa ses çıkarmıycak
en iyisini yapmışsınız. yürüyüş çok iyi. dondurmada kankim oldu yaa. iyi ki var. hem hafif tatlı. hem sütlü ve en önemlisi soğuuuukkkk
evet canım ben başladım mustelanın göüğs ucu kremineCanm oyle demslrdi birara burda gogusleri hazrlasn die
Ooooo senin oğlanın keşifler yerinde anlaşılan.Nasılsınız kızlar?
28-29 Haziran gibi gel acil bişey olmazsa dedi yani son günüm dolunca çağırdı ozamana kadar 3.800 felan olur valla
Bizden bukadar canlar
Kız yok beklemesin okadar yaaaaa valla 4.200 felan olur 42 . Haftaya kadar.Ooooo senin oğlanın keşifler yerinde anlaşılan.
Bu gidişle 42. Haftada gelcekk...
Hayirlisiyla gelsin benimde cuma kontrol var bakalım ne durumdayız.ufaktan kasılmalar ağrılar başladı.bi su sanciyi anlamiom
Ben lansinoh aldm da oncesi kullanlyrmu oda acabaevet canım ben başladım mustelanın göüğs ucu kremine
Ben lansinoh aldm da oncesi kullanlyrmu oda acaba
Kız yok beklemesin okadar yaaaaa valla 4.200 felan olur 42 . Haftaya kadar.
O Sancı cidden geldiğinde anlamaman mümkün değil. Okadar düzenli dakikki şaşarsın
Ben lansinoh aldm da oncesi kullanlyrmu oda acaba
Evt cnm bende evde.pamk su yada yikama yaprm demstm biryere cikinca kullanrm cokta bisey yok zaten iclernde cabuk biter o :)
Canm kolay gelsn sana sicakta hicccbisey yapasm gelmyr yaa. Ahh cnm bu sicakta onlari acarsm duramam oynrmm heryerm terrr :)) cok sicak yaa ben boyle ter gormedm kendimde bu yasa kadr :)
Uyuttum bende müge izliyorum cnmiyiyiz çok şükür. Yaramazlıklara başladık. Binayı ayağa kaldırıyor cıyaklarken inanki sıcaklarda sizleri düşünüyorum. Daha yeni doğum yapmış olacaksınız. Allah şimdiden yardımcınız olsun. Ben şükür atlattım biraz biraz. Hala akıyorum ama ilk zamanlar gb değiL. Kırkımızın çıkmasına da az kaldı inş. Ondan sonra daha bir yoluna gireriz inş. Öyle diyor herkes Allah yardımcın olsun cnm, ev taştaşımak çok zahmetli. Sen sakın yorma kendini. İnş bir an evvel halledersiniz taşınmayı da. Oğluşunun adını belirlemiş miydiniz cnm?
Nasılsınız kızlar?
Bizden bukadar canlar
Normal inş bilmem büyük kızımda 4 doğmuştu ama Doğdu yani bu daha kolay olur diye düşünüyorjm çünkü o ilk doğumdu. Ikınmayı felan becerememiştim.
Ayy canım hayırlı olsun
Dr unu takdir ettim helal olsun basmamis suni sanci yi hemen..rahat ol güzel düşün...hayatinin en güzel en anlamlı dönemi basliyor
evden cikacagim zaman doktorumun asistani aradi. Doktor acil uzun bir ameliyata girmis. Randevumu yarina ertelediler. Son zamanlara geldikce heyecanim iyice artti. Ins. Hepimiz hayirlisiyla bu süreci atlatiriz.Hayrli haberlerle gel cnm son haftalara dogru yapylr diorlr
Evt cnm bende evde.pamk su yada yikama yaprm demstm biryere cikinca kullanrm cokta bisey yok zaten iclernde cabuk biter o :)
cok sukur simdilik bir sikinti yasamadim. Benim doktorda kesin gerek görmez. Gereksiz test gereksiz ilac karsiti bir doktor. Bu arada randevumu ertelediler. Doktor bugun ogleden sonra uzun ve acil bir ameliyata girmis. Yarin gidecegimseninle aramızda 1 gün var. ben sadece bi gece sancıyla gitmiştim o yüzden bağladılar NST ama normalde bağlamıyor. ultrason normalse klinik iyiyse benim doktorum gerek görmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?