2015 Temmuz Anneleri

Git boşver bişey olmaz inş Bugünleri evde oturup Geçirme kafa dağıt negüzel

Masallah cnm oglsna :) hiccc gelesi yok rahati iyi. Normal mi olck cnm 3.800 zor olur dimi dogrmk
Normal inş bilmem büyük kızımda 4 doğmuştu ama Doğdu yani bu daha kolay olur diye düşünüyorjm çünkü o ilk doğumdu. Ikınmayı felan becerememiştim.

Dayan canm az kaldi ins. Ahh bu teyzeler masallh deyip tukrkldlr hep :)) dua ettiler bol bol sagolsnlr hemen dogum.anilarina basladilr kactm birara :)) ama guzel gecti yinede

iyi yıkamışlar seni

ne güzel haberler bunlar. doktoruna ısınmana çok sevindim. sezaryenci bi doktorda değilmiş iyi bari. vitaminleri al canım. çok farkediyor. sömürülüyoruz biz :)

seninle aramızda 1 gün var. ben sadece bi gece sancıyla gitmiştim o yüzden bağladılar NST ama normalde bağlamıyor. ultrason normalse klinik iyiyse benim doktorum gerek görmüyor.

Kizlar ya gecenlerde sleepy form doldrdm numune gonderdiler bana bunlari kullansam mi yoksa uni baby mi alsm bilemedm yaa birde pamukla su kullancm evde genelde ama yinede bulunsn diorm islak mendil ne yapim kullanym mi bunlari acaba

biraz büyüsün kullan bence canım. buda zehir değil ya. organik denilenlerinde ne kadar organik olduğunu bilmiyoruz. zaten evdeyken yıkarsın. pamukla suyla yaparsın ya da bunu dışarı çıktığında filan anca kullanırsın. ona gelene kadar evden tv, fön makinası telefon bilgisayarı filan çöpe atmak lazım.

kendi bilir. o zaman koca dötü şişko yanaklarını sıkıştırılarsa ses çıkarmıycak

en iyisini yapmışsınız. yürüyüş çok iyi. dondurmada kankim oldu yaa. iyi ki var. hem hafif tatlı. hem sütlü ve en önemlisi soğuuuukkkk

git tabi canım ya ben pazar günü taaa kilyosa denize gittim. öyle zırt diye doğuramayız zaten. sancın gelirse çıkarsın yola. valla bana bi yere tatile gitmişim gibi geldi. dinlendim. bide güneş alerjisi olmasaydım iyiydi

Evt cnm bende evde.pamk su yada yikama yaprm demstm biryere cikinca kullanrm cokta bisey yok zaten iclernde cabuk biter o :)

Ooooo senin oğlanın keşifler yerinde anlaşılan.
Bu gidişle 42. Haftada gelcekk...
Hayirlisiyla gelsin benimde cuma kontrol var bakalım ne durumdayız.ufaktan kasılmalar ağrılar başladı.bi su sanciyi anlamiom

Ooooo senin oğlanın keşifler yerinde anlaşılan.
Bu gidişle 42. Haftada gelcekk...
Hayirlisiyla gelsin benimde cuma kontrol var bakalım ne durumdayız.ufaktan kasılmalar ağrılar başladı.bi su sanciyi anlamiom
Kız yok beklemesin okadar yaaaaa valla 4.200 felan olur 42 . Haftaya kadar.
O Sancı cidden geldiğinde anlamaman mümkün değil. Okadar düzenli dakikki şaşarsın

Kız yok beklemesin okadar yaaaaa valla 4.200 felan olur 42 . Haftaya kadar.
O Sancı cidden geldiğinde anlamaman mümkün değil. Okadar düzenli dakikki şaşarsın

Benim oglaninda gelesi yok gibi hayirlisi..
Doktor 40 dolunca gelmezse bi kaç gün daha bekler suni sancı veririz dedi inş gerek kalmaz.gelsiinler artık biz hazırız yaaa.

Ben lansinoh aldm da oncesi kullanlyrmu oda acaba

Bende lansinoh aldım ama daha kullanmadım zeytin yağı sürüyorum göbeğimle göğsüme, birde bunlara hiç gerek yok diyorlar emzirirken yara falan olursa sütünden göğüs ucuna biraz sürüyormuşsun geçiyormuş deneyen yakınım söyledi

Canm kolay gelsn sana sicakta hicccbisey yapasm gelmyr yaa. Ahh cnm bu sicakta onlari acarsm duramam oynrmm heryerm terrr :)) cok sicak yaa ben boyle ter gormedm kendimde bu yasa kadr :)

Aynen gizem bende ömrümde böyle ter görmedim :)

Canım senin kanaman devam ediyor mu ne durumda?

Masallah canim :) zamaninda gelsin iste ne güzel :)

Normal inş bilmem büyük kızımda 4 doğmuştu ama Doğdu yani bu daha kolay olur diye düşünüyorjm çünkü o ilk doğumdu. Ikınmayı felan becerememiştim.

Bende ikinma olayindan korkuyorum yapamazsam diye.

Ayy canım hayırlı olsun
Dr unu takdir ettim helal olsun basmamis suni sanci yi hemen..rahat ol güzel düşün...hayatinin en güzel en anlamlı dönemi basliyor

canım hep bir güven sorunum oldu..acemiyiz ya söyledikleri çoğu şeye yabancıyız..ama o gün ben de doktorumu takdir ettim doğrusu..gelene kdr beni 3 kez aradı...o gelmeden serum almadım hast.ye yatmadım diye baya söylendi..ve diğer hastanedeyim diye gelir gelmez oraya gitmiş beni kontrol edebilmek için..güven açısından çok iyi bir tecrübe oldu..kafamdaki bütün sorular gitti o gün..içim rahatladı valaaa

Hayrli haberlerle gel cnm son haftalara dogru yapylr diorlr
evden cikacagim zaman doktorumun asistani aradi. Doktor acil uzun bir ameliyata girmis. Randevumu yarina ertelediler. Son zamanlara geldikce heyecanim iyice artti. Ins. Hepimiz hayirlisiyla bu süreci atlatiriz.

Evt cnm bende evde.pamk su yada yikama yaprm demstm biryere cikinca kullanrm cokta bisey yok zaten iclernde cabuk biter o :)

canım e bebekte hazır pamuklar var gördün mü bilmiyorum ben iki paket ondan aldım evde kullanırım diye uni baby aldım dışarısı için büyüdükçe farklı ıslak mendillere geçerim ama illa ki yıkarım ben yine de..hatta dışarı çıkarken bi 0 tane falan yıkayıp buzdolabı poşetine koyuyordum öyle siliyordum dışarda totişi hem koca ıslak mendili de taşımamış oluyordum

seninle aramızda 1 gün var. ben sadece bi gece sancıyla gitmiştim o yüzden bağladılar NST ama normalde bağlamıyor. ultrason normalse klinik iyiyse benim doktorum gerek görmüyor.
cok sukur simdilik bir sikinti yasamadim. Benim doktorda kesin gerek görmez. Gereksiz test gereksiz ilac karsiti bir doktor. Bu arada randevumu ertelediler. Doktor bugun ogleden sonra uzun ve acil bir ameliyata girmis. Yarin gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…