- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.621
evet doğuma birkaç hafta kala kullanılmalı diye biliyorum canım tüm göğüs ucu kremleri.Ben lansinoh aldm da oncesi kullanlyrmu oda acaba
benim de isteklerim hic bitmiyorbenimde sürekli ağzımda bana karışma var şu sıralar. koltukta uyuyakalıyorum yatağa geç diyor ben bağırıyorum bana karışmaa, bişey ye iç diyor yine ben bana karışmaa. evde asabi asaf gibi geziyoruz doğursakta rahatlasa adamlar
tam heyecan olmus sana, hayırlısıyla zamanında gelsin inşGünaydın Kızçeler,
Haftasonu bebişin hareketlerini az hissedince acilde aldım soluğu...Allaha şükür bi sıkıntısı yoktu..Yalnız acildeki dr belirtilerimin doğum sancısı olduğunu söyledi..çatı muayenesi yaptı 3 cm açılmam varmış..hemen yatış dedi ama ben kendi doktorumu aradım il dışındaymış o da akşam 7 gibi geliyorum, sen serumu al dedi...ama beni bir panik sardı koştur koştur ağdaya gittim eve geldim duş aldım rahatladım bavulu kapattım..arabaya koyduk...doktorum gelince aradı hastaneye geçtik...o da çatı muayenesi yaptı o da tescilledi..bebek 3080 gr olmuş dedi...2 hafta önden gittik hep..ayrıca bebeğin eşi plasenta rahim kanalını kapatıyordu mecburi sezeryandı..ama o da çekilmiş normal doğum yapabilirsin dedi..ama suni sancı değil oluruna bırakıcas dedi...dolayısıyla doğuramadım...beni çok ciddi yoran sancılarım olmadığı için seruma filan da gerek yok dedi..kullandığım bütün ilaçları bıraktırdı..yarın tekrar kontrole gidices..
senin içine sinen bir doktor bulmana çook sevindim, o şehir mi bu şehir mi hangi hastane derken, inş hayırlısıyla bebeğini de kucağına al da rahatla birazKizlar bn geldim foktrdan.memnun. kaldim kadin guzel ilgilndi yalniz telini vermedi ama Allahtan bisey oolmadigi surece bn giricm dedi.iki hfta sonra kontrolum.2240 olmus normale donmus kilosu:) bn almisim.kilo bu seferde.dedi yarim saat yuruyosun bolca su iciyosun.karbonhidrat fln yasak.dis etlerimin sismesi fln hep vitamin.eksikligindenmus.bnde bu gelip gitme islerinden.ilaclarimi hep unuttum magnezyumu vitaminimi almamistim.simdi duzenlicksin dedi.erkn dogum riskide yokmus sukur.kndini norml doguma hazirla sezerysn.dusunme dedi .bizden bu kdr.insallh sagliklica sihhatlice dogururuz :)
cok sukur simdilik bir sikinti yasamadim. Benim doktorda kesin gerek görmez. Gereksiz test gereksiz ilac karsiti bir doktor. Bu arada randevumu ertelediler. Doktor bugun ogleden sonra uzun ve acil bir ameliyata girmis. Yarin gidecegim
benim de isteklerim hic bitmiyor
sagolsun esim de cogu zaman sesini cıkartmıyor ama kendim bile farkediyorum yaniiama napalım kolay mı içimizde bebeğimizi taşımak karışmasınlar biraz
slm kızlar nasılsınız?ben şu sıralar rüyalara sardım.acayip rüyalar görüyorum.ya doğuruyorum ya doğurmuşum emziriyorum.bugünde bebeğim doğmuş ama bezini almamışız daha unutmuşuz.altını açacakmışım ozama hatırlıyorum bez almadığımızı.bir panik bir telaş oluyorum ki
Tamm cnm bende surmye caslym bakm :)Canim bana doktor 36.haftada lansinoh al sabah akşam sur dedi.aldım ama düzenli surmuom açıkçası.
hahahah aynen canım sonlara yaklaştıkça kabuslar artıyo.halbuki niye okadar telaş ettiysem bende anlamadım.sanki bulunmayacak bişeypanik yok canım markete gider alırsın 5dk niye bu kadar kabuslar etkileniyoruz artık. rüyalar hep aynı :)
Ayy ne uyuz bir durum sen heycanla gitevden cikacagim zaman doktorumun asistani aradi. Doktor acil uzun bir ameliyata girmis. Randevumu yarina ertelediler. Son zamanlara geldikce heyecanim iyice artti. Ins. Hepimiz hayirlisiyla bu süreci atlatiriz.
Canm gordm bilyrm onlrdn almayi dusunyrm bende. Dedgn gibi yaparm daha saglkli hem cok gerekrse bunlari kullanrm sagl cnmcanım e bebekte hazır pamuklar var gördün mü bilmiyorum ben iki paket ondan aldım evde kullanırım diyeuni baby aldım dışarısı için büyüdükçe farklı ıslak mendillere geçerim ama illa ki yıkarım ben yine de..hatta dışarı çıkarken bi 0 tane falan yıkayıp buzdolabı poşetine koyuyordum öyle siliyordum dışarda totişi hem koca ıslak mendili de taşımamış oluyordum
Canm sen neler koydn yazarmsn sana zahmet bende evdym artk hazrlymTecrübeli anneler, size bir sey soracağım. Hastane cantamizi bu cumartesi gunu hazirladim. Internet sitelerinden bir kac doktorun sitesine bakip gerekli olanlari eklemey calistim. Orada yazmayan silikon gogus göğüs ucu, yenidogan mamasi gibi arti bir kac sey ekledim. Ancak deneyimli anneler bilirler. Şunları da yanina almayi unutma dediginiz bisiler var mi? Akliniza gelenleri yazarsaniz sevinirim
Ben de cunartesi hastane cantamizi hazirlamistim. Sadece yeni dogan bebek mamasini buzdolabında tutuyordum. Ilk aşamada ememezse aç kalmasin diye almistim. Gece gece kafama takıldı. Zaten sicaktan uyuyamiyorum. Gece üsenmedim kalktim cantaya koydum. Acil gitmek gerekirse benden başkasının aklına gelmez diye.hahahah aynen canım sonlara yaklaştıkça kabuslar artıyo.halbuki niye okadar telaş ettiysem bende anlamadım.sanki bulunmayacak bişey
Cnm ozel hastaneye gıtmedın mı neden telını vermedi?Kizlar bn geldim foktrdan.memnun. kaldim kadin guzel ilgilndi yalniz telini vermedi ama Allahtan bisey oolmadigi surece bn giricm dedi.iki hfta sonra kontrolum.2240 olmus normale donmus kilosu:) bn almisim.kilo bu seferde.dedi yarim saat yuruyosun bolca su iciyosun.karbonhidrat fln yasak.dis etlerimin sismesi fln hep vitamin.eksikligindenmus.bnde bu gelip gitme islerinden.ilaclarimi hep unuttum magnezyumu vitaminimi almamistim.simdi duzenlicksin dedi.erkn dogum riskide yokmus sukur.kndini norml doguma hazirla sezerysn.dusunme dedi .bizden bu kdr.insallh sagliklica sihhatlice dogururuz :)
Sagol canim.insallahh..hayirlisi boyleymis :)benim de isteklerim hic bitmiyor
sagolsun esim de cogu zaman sesini cıkartmıyor ama kendim bile farkediyorum yaniiama napalım kolay mı içimizde bebeğimizi taşımak karışmasınlar biraz
tam heyecan olmus sana, hayırlısıyla zamanında gelsin inş
senin içine sinen bir doktor bulmana çook sevindim, o şehir mi bu şehir mi hangi hastane derken, inş hayırlısıyla bebeğini de kucağına al da rahatla biraz
hahahah aynen canım sonlara yaklaştıkça kabuslar artıyo.halbuki niye okadar telaş ettiysem bende anlamadım.sanki bulunmayacak bişey
Kızlar bugün kontrole gttik geldik nst de sancı cıkmadı suyumuz iyi kilomuz 3. 170 gram olmuş 37+2 haftalığım doğuma kadar 4 kilo olmaz dimi ilk doğum ya normal istiyorum ama bebişim kilosu yerinde maşallah zorlanırım diye korkuyorum ayrıca catı muayenesi olmadım bişe demedi doktorumda suyun kanaman olursa acile gel dedi onun dşında hftaya tekrar gtcez bizden bu kadarrrr
Gittim cnm bi kadina vermis.bilmiyorum nie vermedi.askin bey var mis o veriyomus mesela.hastaneye geliosun onlr bna ulasiuor.bi dahaki gittigimde gene soylicm bakslim.Cnm ozel hastaneye gıtmedın mı neden telını vermedi?
Maşallah tosun seninkide Allah gönlüne göre bi doğum yaşatır inş. Haftaya çatı muayeneni yapar canım.Kızlar bugün kontrole gttik geldik nst de sancı cıkmadı suyumuz iyi kilomuz 3. 170 gram olmuş 37+2 haftalığım doğuma kadar 4 kilo olmaz dimi ilk doğum ya normal istiyorum ama bebişim kilosu yerinde maşallah zorlanırım diye korkuyorum ayrıca catı muayenesi olmadım bişe demedi doktorumda suyun kanaman olursa acile gel dedi onun dşında hftaya tekrar gtcez bizden bu kadarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?