2015 Temmuz Anneleri

slm kızlar nasılsınız?ben şu sıralar rüyalara sardım.acayip rüyalar görüyorum.ya doğuruyorum ya doğurmuşum emziriyorum.bugünde bebeğim doğmuş ama bezini almamışız daha unutmuşuz.altını açacakmışım ozama hatırlıyorum bez almadığımızı.bir panik bir telaş oluyorum ki

Tecrübeli anneler, size bir sey soracağım. Hastane cantamizi bu cumartesi gunu hazirladim. Internet sitelerinden bir kac doktorun sitesine bakip gerekli olanlari eklemey calistim. Orada yazmayan silikon gogus göğüs ucu, yenidogan mamasi gibi arti bir kac sey ekledim. Ancak deneyimli anneler bilirler. Şunları da yanina almayi unutma dediginiz bisiler var mi? Akliniza gelenleri yazarsaniz sevinirim

benim de isteklerim hic bitmiyor
sagolsun esim de cogu zaman sesini cıkartmıyor ama kendim bile farkediyorum yanii ama napalım kolay mı içimizde bebeğimizi taşımak karışmasınlar biraz

tam heyecan olmus sana, hayırlısıyla zamanında gelsin inş

senin içine sinen bir doktor bulmana çook sevindim, o şehir mi bu şehir mi hangi hastane derken, inş hayırlısıyla bebeğini de kucağına al da rahatla biraz

cok sukur simdilik bir sikinti yasamadim. Benim doktorda kesin gerek görmez. Gereksiz test gereksiz ilac karsiti bir doktor. Bu arada randevumu ertelediler. Doktor bugun ogleden sonra uzun ve acil bir ameliyata girmis. Yarin gidecegim

hayırlısı olsun canım. yarın yaklaşık 30gr daha kilolu görürsün bebişini :) öyleyse senin doktorda bağlamaz muhtemelen. tek başına NST anlamlı birşe değil zaten. ultrasondada birşeylerin eşlik etmesi lazım ya da açılma vs.

benim de isteklerim hic bitmiyor
sagolsun esim de cogu zaman sesini cıkartmıyor ama kendim bile farkediyorum yanii ama napalım kolay mı içimizde bebeğimizi taşımak karışmasınlar biraz

Eşin anlayışlıymış canım. bazen bana bişey dedi mi diyorum bende içimde insan var insan diye. doğurduğum gün dövecek adam beni

panik yok canım markete gider alırsın 5dk niye bu kadar kabuslar etkileniyoruz artık. rüyalar hep aynı :)

evden cikacagim zaman doktorumun asistani aradi. Doktor acil uzun bir ameliyata girmis. Randevumu yarina ertelediler. Son zamanlara geldikce heyecanim iyice artti. Ins. Hepimiz hayirlisiyla bu süreci atlatiriz.
Ayy ne uyuz bir durum sen heycanla git neyse cnm hayrlisi artk persembede ben gitcm :)

Canm gordm bilyrm onlrdn almayi dusunyrm bende. Dedgn gibi yaparm daha saglkli hem cok gerekrse bunlari kullanrm sagl cnm

Canm sen neler koydn yazarmsn sana zahmet bende evdym artk hazrlym

hahahah aynen canım sonlara yaklaştıkça kabuslar artıyo.halbuki niye okadar telaş ettiysem bende anlamadım.sanki bulunmayacak bişey
Ben de cunartesi hastane cantamizi hazirlamistim. Sadece yeni dogan bebek mamasini buzdolabında tutuyordum. Ilk aşamada ememezse aç kalmasin diye almistim. Gece gece kafama takıldı. Zaten sicaktan uyuyamiyorum. Gece üsenmedim kalktim cantaya koydum. Acil gitmek gerekirse benden başkasının aklına gelmez diye.

Cnm ozel hastaneye gıtmedın mı neden telını vermedi?

Kızlar bugün kontrole gttik geldik nst de sancı cıkmadı suyumuz iyi kilomuz 3. 170 gram olmuş 37+2 haftalığım doğuma kadar 4 kilo olmaz dimi ilk doğum ya normal istiyorum ama bebişim kilosu yerinde maşallah zorlanırım diye korkuyorum ayrıca catı muayenesi olmadım bişe demedi doktorumda suyun kanaman olursa acile gel dedi onun dşında hftaya tekrar gtcez bizden bu kadarrrr

Kızlar hastane çantama koyduklarımı yazayım normal doğum yapıcam inş.
1 tulum 1 alt üst takım 2 çıtçıtlı badi 1 eldiven 1 şapka 1 Penye battaniye 1 paket uni baybi ıslak mendil 10 tane bez -mendil-emzik-puset (arabayla döneceğimiz için güvenlik açısından sakın ihmal etmeyin kucağınızda arabada yolculuk etmeyin)
1 gecelik
1 sabahlık
1 pijama Takım'ı
2 emzirme sütyeni
4 külot
Terlik
Çorap
Büyük boy ped 1 paket 4-5 tane Göğüs pedi- kimlik makyaj malzemelerim tarak toka-hurma-zemzem( humana alıcam ama onu hastanedeyken eşim alıp gelir zaten)
Biberon mama almadım almanızı tavsiye etmem kendinizi farketmeden şartlandırmayın sütünüz gelir çok çok gerekirse bi Koşu alıp gelir eşiniz.

Sagol canim.insallahh..hayirlisi boyleymis :)

hahahah aynen canım sonlara yaklaştıkça kabuslar artıyo.halbuki niye okadar telaş ettiysem bende anlamadım.sanki bulunmayacak bişey

ben çocukken okula kilotlu çorapla önlüksüz filan gittiğimi görürdüm. saklanacak yer aradım rüyamda. aman ne savaşlar verirdim. şimdide kafayı bebeklerle bozduk. doğuruncada bebek kaybederiz odanın içinde. ablam çok yapardı. bebek beşikte. uyku sersemi eniştemide uyandırmış oda ne olduğunu anlamadan yorganları filan silkeliyorlarmış bebek nerde diye

bence 4 kiloyu bulmaz canım. benim arakdaşım ilk bebeği 4,5kg hemen doğurdu sıkıntısız.

Maşallah tosun seninkide Allah gönlüne göre bi doğum yaşatır inş. Haftaya çatı muayeneni yapar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…