2015 Temmuz Anneleri

Canm sen neler koydn yazarmsn sana zahmet bende evdym artk hazrlym
Canim ben kendim için Şunları koydum.
- 2 tane pijama önden düğmeli
- 1 tane gecelik önden düğmeli (sezeryan olursa daha rahat olur diye düşündüm. Dikişimizi açılmaz )
- 1 tane sabahlar
- bir kaç tane Çorap
- bir kaç tane iç çamaşırı
- terlik ve taçım sac tokası
- seyahat tipi diş macunu, fırçası, sabun, havlu, tarak, deodorant, limon kolonya, küçük el aynası, büyük paket ped, seyahat tipi duş jeli, kağıt peçete ve Islak mendil
- emzirme sütyeni 2 tane
- 1tane emzirme atleti
- meme ucu kremi
- silikon meme ucu
- kirli camaşır torbası
- şimdi aklıma geliyor hastane çıkışı gidilecek Kıyafet

Bebek için hazırlıklarım
- 10lu hastane çıkışı seti ( içinde bere eldiven kundak da var
- 5li hastane çıkışı seti ( içinde başlık eldiven ve kundak var
- bir tane tulum
- iki set zıbın
- alt pijama 2 tane
- bere, eldiven, çoraplar
- 1 tane yelek
- bebek mendili
- mama önlüğü
- yenidoğan Islak mendili
- yenidoğan bebek bezi
- pişik kremi
- bebek şampuanı
- emzik
- biberon
- yenidoğan maması
Arkadaşım süt sağma makinası da al yanına dedi. Henüz almadım.
Bazı arkadaşlar da hastaneye Çarşaf götür diyor. Onu da almadım Yanıma daha.
Belki arada Unuttuğum vardır listede yazmadığım. Bunları da cevreme danışarak hazırladım. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Son düzenleme:

her ayrıntı düşünülmüş. nerede doğum yapacaksan onlarada bir sor canım. mesela benim doğum yapacağım yerde bebeğe çarşaf, tulum, şapka, eldiven, anneye çay, ped, file külot, göğüs kremi, gerekirse biberon, mama veriyorlar. ilk banyoda ertesi gün oluyor. orada da şampuan kendileri kullanıyor. anne ve bebeğe havlu da veriliyor. hatta diş setide var, diş macunu ve fırçası. sorarsan sende ona göre çantadan bişeyler eksilir

Kendin için olanlara bişey diyemiycem ama bebişin için çok fazla koymuşun
Bebek şampuanı mesela orda kullanmazsın tek 10 lu seti alsan bile yeter. Süt sağma makinası gerekirse hastanede veriyorlar zaten biberon mama mama önlüğü pişik kremi bence ilk 2-3 gün için çok gereksiz. Kendin için dün jeli felan koymuşun ama sezeryan yada normal doğum olsun doktorlar izin vermiyorlar duş almaya zaten baş Dönmesi okadar oluyor ki o halde suyun altına giremezsin. Çarşaf için bişey diyemem ama bence hastanenin hijyeninden eminsen hiç gerek yok onlar gerekince değişiyorlar leke felan olsa.

yekruyepost: 41403878 .!.:
Gittim cnm bi kadina vermis.bilmiyorum nie vermedi.askin bey var mis o veriyomus mesela.hastaneye geliosun onlr bna ulasiuor.bi dahaki gittigimde gene soylicm bakslim.

Benim doktorumda vermiyor numarasını bilmiyorum neden vermioo.
Sanki zirt bir arayıp rahatsız etcem.bizim numaralar velilerde gezerken iyi.
Bak yine gıcık oldum

Teşekkürler canım. Yarın kontrole gidince sorayım o zaman. Zaten iyi bir özel hastane Dediğin gibiyse bunların bir kısmı veriliyordur. Bi de aynı hastanede dogum yapan arkadaşım var ona soracağım ama ulaşamadım. Onu da ararım bir kez daha.

Ooohh ohhh hazır bebekte verselermiş oldu olacak

Bunların bir kısmını internetten bir kaç doktorun sitesine bakarak hazırladım. Bazılarını Arkadaşlarım yanına al Demişti. Gereksiz Olanları taşımaya gerek yok tabii. Şimdilik acil gidilirse diye bekliyor çantada. Bazılarını çıkarırım.

Kizlar cok siddetli yagmur ve dolu yagr burda birazdn istnbula gelir acayip odum koptu camalri kirckti az daha suan sadece yagmur devam edyr ama oda hala siddetli

Internette zaten evi topla git gibi bi liste var ama çoğu şey Öylece geri geliyo ilk kızımda eksiksiz listeyi her söyleneni aldım ondan biliyorum. Hadi hayırlısı sağlıkla gelsinlerde. Bide artık herşeye ulaşım kolay eksik olduğunda halledilir

onada sorarsın olmadı yenidoğan heöşirelerinle konuşursun. ne getireyim diye

Ooohh ohhh hazır bebekte verselermiş oldu olacak

onu ben besledim büyüttüm içimde yaa gerek yok ama evde deşöyle iyileşene kadar bakım verselerdi iyi olurdu valla istanbulda özeller yarışıyor. fön ve fotoğraf hizmeti verenlerde var. benimki o işi yapmıyor. uyaracam bidahakine

4bucuk benden cıkmaz diye düşünüyoruminşallah bulmaz 3bucuk yeter bana anca cıkar heralde minyon tipliyim cok bi boyumda yok hayırlısı artık canım

nbr kızlar nasılsınız? benim sıcaklarla başım dertte gece uyuyamıyorum terden basıyo beni anormaliz galiba sizler nasılsınız nasıl gidiyor son zamanlar

Ha ha ha valla çok Haklısın. Ben bebeğe fazla bişi almadım. Ilk torun nineleri sürekli Kıyafet falan alıyor diye. Gelirken getirecekler Yanlarında. Kendi aldıklarımı valize koyunca sanki çocuğun hiç bişeyi yokmuş gibi hissettim. :) evi topladım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…