2015 Temmuz Anneleri

Bizimkiler anca şunu getir bunu getir hiç biz veririz ederiz yok birde ekstra şeylere para istiyolar oraya mı gelsem napsam

nbr kızlar nasılsınız? benim sıcaklarla başım dertte gece uyuyamıyorum terden basıyo beni anormaliz galiba sizler nasılsınız nasıl gidiyor son zamanlar

Kizlar cok siddetli yagmur ve dolu yagr burda birazdn istnbula gelir acayip odum koptu camalri kirckti az daha suan sadece yagmur devam edyr ama oda hala siddetli

burada 12 gibi bi yağmur yağdı ama öyle şiddetli değil. hatta güneş kuruttu bile yerleri. bakalım buraya gelecek mi. söndü mü yangının bari

4bucuk benden cıkmaz diye düşünüyoruminşallah bulmaz 3bucuk yeter bana anca cıkar heralde minyon tipliyim cok bi boyumda yok hayırlısı artık canım

belli olmaz o işler. bende minyon tipliyim benim bebek zayıf gidiyor ama. bakalım nasıl doğuracaz

Bizimkiler anca şunu getir bunu getir hiç biz veririz ederiz yok birde ekstra şeylere para istiyolar oraya mı gelsem napsam

gel canım ben burada çalışıyorum zaten. benden torpillisin

nbr kızlar nasılsınız? benim sıcaklarla başım dertte gece uyuyamıyorum terden basıyo beni anormaliz galiba sizler nasılsınız nasıl gidiyor son zamanlar

bende çıt çıtlı atletle üstümü örtmeden yatıyorum canım. o atletlerde belini filan açmıyorsun ya rahat oluyor farketmeden üşütürüm diye korkuyorum. camda açık

Sağol canım benim davetin yeter

Iyiyiz Canım sen nasılsın? Aynen yatılmıyo patlıyo insan
aman ben gece uyuyamıyom sabah alıyrum uykumu öğlende sıcak bişey yapamıyorum hem sıcaktan hem ellerim çok uyusuyo şişiyor gece öğleye kadar böyle.seni merak ediyorum hergün bakıyorum hayırlısıyla gelir inş kuzucuğun son zamanların dahada zrdur diğer çocukların kaç yaşındaydı onlara bakabiliyormusun yanında biri var mı canım

Merhaba. Emzirme sutyenini niye 2 tane aldınız ve zemzemin bir faydası var mı, yoksa şifa niyetine mi bende azıcık zemzem var, onu da bebeğin evdeki yıkama suyuna karıştırıp kullanırım diyordum.
Puset ve biberon mama konusundaki bakış açınızı çok beğendim ben emzik aldım ama onu da götürmeyeyim diyorum.
Kızlar sizleri takip ediyorum ama pek kaynaşamadık, konunun başından dahil olsaydım, şimdi isimlerinizi öğrenmek, tarzınızı öğrenmek çok zor. O yüzden bir anda yazıp çıkıyorum, kusura bakmayın

kızlar doktorum beni facebooktan eklemiş geçen gün. takip ediyorum napıyor diye. valla her fırsatta yurtdışında. bu p.tesi döndü. gelene kadar çatladım. adamın gezmesi bana dert oldu en kötüsü bayramda da yokmuş. ayrıntıları almadım henüz ama kesin yine yurtdışına çıkar. 27 temmuz gözüküyor benim. bayramda sabretmeliyimmmm

Zemzem in anne sütünü artırdığını düşünüyorum Hz Meryem Îsâ a.s doğurduğunda emzirmeden zemzem ve hurma yemiş bende bundan yola çıkarak eksik etmiyorum. Bende emzik konusunda kararsızım ama attım çantaya belki hiç gerek kalmıycak.
Olur mu sen vakit buldukça yaz doğumdan sonra paylaşıcak dertleşicek daha çok mevzumuz olucak

Az mı emzirme sütyeni

Sormaya geleceği yok beyimizin
Ötekiler biri 5.5 biri 3 olucak zor oluyo onlarla tabi geçen hafta eşimin yeğeni geldi 17 yaşında sağolsun çocuklarla ilgileniyor rahatladım.
Çok su iç en büyük ilacı o bide duş al başkada elden bişey gelmiyo ben ne gündüz ne gece uyuyamıyorum zombi gibiyim

sağlıklı olsunlarda napalım zayıf kilolu bişekilde dogurcaz artıkk

Evet süt akabilir bide çok sıcak lar başladı sütyenine alt kısımları terliyo öyle durmakta hasta eder değişmek gerekir hatta bi tane daha ekleyim diyodum

Çünkü emzirirkende çok terleniyo

Ah ah bende istiyorum ama geleceği yok hiç sağlıkla gelsinlerde
Orası öyle canım gecen hfta nst de azda olsa
ahh ahh o sıcaklar banada basıyor elim ayağım yanıyor tuvalete gt gel uykuda kalmıyo günlerde gecmiyo yahuu

Evet süt akabilir bide çok sıcak lar başladı sütyenine alt kısımları terliyo öyle durmakta hasta eder değişmek gerekir hatta bi tane daha ekleyim diyodum

Çünkü emzirirkende çok terleniyo
o zaman ben de öyle yapayım, gerçi 1 tane emzirme sutyeni aldım, diğerleri pamuklu ince süngerli sutyenler. Benim göğüsler pek büyümedi de, ablalarım gereksiz dedi, yapı itibariyle biz böyleymişiz, gerek yokmuş emzirme sutyenine bu yüzden çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…