- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.661
Iyiyiz Canım sen nasılsın? Aynen yatılmıyo patlıyo insannbr kızlar nasılsınız? benim sıcaklarla başım dertte gece uyuyamıyorum terden basıyo beni anormaliz galiba sizler nasılsınız nasıl gidiyor son zamanlar
onada sorarsın olmadı yenidoğan heöşirelerinle konuşursun. ne getireyim diye
onu ben besledim büyüttüm içimde yaa gerek yok ama evde deşöyle iyileşene kadar bakım verselerdi iyi olurdu valla istanbulda özeller yarışıyor. fön ve fotoğraf hizmeti verenlerde var. benimki o işi yapmıyor. uyaracam bidahakine
Kizlar cok siddetli yagmur ve dolu yagr burda birazdn istnbula gelir acayip odum koptu camalri kirckti az daha suan sadece yagmur devam edyr ama oda hala siddetli
4bucuk benden cıkmaz diye düşünüyoruminşallah bulmaz 3bucuk yeter bana anca cıkar heralde minyon tipliyim cok bi boyumda yok hayırlısı artık canım
Bizimkiler anca şunu getir bunu getir hiç biz veririz ederiz yok birde ekstra şeylere para istiyolar oraya mı gelsem napsam
nbr kızlar nasılsınız? benim sıcaklarla başım dertte gece uyuyamıyorum terden basıyo beni anormaliz galiba sizler nasılsınız nasıl gidiyor son zamanlar
burada 12 gibi bi yağmur yağdı ama öyle şiddetli değil. hatta güneş kuruttu bile yerleri. bakalım buraya gelecek mi. söndü mü yangının bari
belli olmaz o işler. bende minyon tipliyim benim bebek zayıf gidiyor ama. bakalım nasıl doğuracaz
gel canım ben burada çalışıyorum zaten. benden torpillisin
aman ben gece uyuyamıyom sabah alıyrum uykumu öğlende sıcak bişey yapamıyorum hem sıcaktan hem ellerim çok uyusuyo şişiyor gece öğleye kadar böyle.seni merak ediyorum hergün bakıyorum hayırlısıyla gelir inş kuzucuğun son zamanların dahada zrdur diğer çocukların kaç yaşındaydı onlara bakabiliyormusun yanında biri var mı canımIyiyiz Canım sen nasılsın? Aynen yatılmıyo patlıyo insan
Merhaba. Emzirme sutyenini niye 2 tane aldınız ve zemzemin bir faydası var mı, yoksa şifa niyetine miKızlar hastane çantama koyduklarımı yazayım normal doğum yapıcam inş.
1 tulum 1 alt üst takım 2 çıtçıtlı badi 1 eldiven 1 şapka 1 Penye battaniye 1 paket uni baybi ıslak mendil 10 tane bez -mendil-emzik-puset (arabayla döneceğimiz için güvenlik açısından sakın ihmal etmeyin kucağınızda arabada yolculuk etmeyin)
1 gecelik
1 sabahlık
1 pijama Takım'ı
2 emzirme sütyeni
4 külot
Terlik
Çorap
Büyük boy ped 1 paket 4-5 tane Göğüs pedi- kimlik makyaj malzemelerim tarak toka-hurma-zemzem( humana alıcam ama onu hastanedeyken eşim alıp gelir zaten)
Biberon mama almadım almanızı tavsiye etmem kendinizi farketmeden şartlandırmayın sütünüz gelir çok çok gerekirse bi Koşu alıp gelir eşiniz.
Zemzem in anne sütünü artırdığını düşünüyorum Hz Meryem Îsâ a.s doğurduğunda emzirmeden zemzem ve hurma yemiş bende bundan yola çıkarak eksik etmiyorum. Bende emzik konusunda kararsızım ama attım çantaya belki hiç gerek kalmıycak.Merhaba. Emzirme sutyenini niye 2 tane aldınız ve zemzemin bir faydası var mı, yoksa şifa niyetine mibende azıcık zemzem var, onu da bebeğin evdeki yıkama suyuna karıştırıp kullanırım diyordum.
Puset ve biberon mama konusundaki bakış açınızı çok beğendimben emzik aldım ama onu da götürmeyeyim diyorum.
Kızlar sizleri takip ediyorum ama pek kaynaşamadık, konunun başından dahil olsaydım, şimdi isimlerinizi öğrenmek, tarzınızı öğrenmek çok zor. O yüzden bir anda yazıp çıkıyorum, kusura bakmayın
Az mı emzirme sütyeniMerhaba. Emzirme sutyenini niye 2 tane aldınız ve zemzemin bir faydası var mı, yoksa şifa niyetine mibende azıcık zemzem var, onu da bebeğin evdeki yıkama suyuna karıştırıp kullanırım diyordum.
Puset ve biberon mama konusundaki bakış açınızı çok beğendimben emzik aldım ama onu da götürmeyeyim diyorum.
Kızlar sizleri takip ediyorum ama pek kaynaşamadık, konunun başından dahil olsaydım, şimdi isimlerinizi öğrenmek, tarzınızı öğrenmek çok zor. O yüzden bir anda yazıp çıkıyorum, kusura bakmayın
Bana çok geldiAz mı emzirme sütyeni
Sormaya geleceği yok beyimizinaman ben gece uyuyamıyom sabah alıyrum uykumu öğlende sıcak bişey yapamıyorum hem sıcaktan hem ellerim çok uyusuyo şişiyor gece öğleye kadar böyle.seni merak ediyorum hergün bakıyorum hayırlısıyla gelir inş kuzucuğun son zamanların dahada zrdur diğer çocukların kaç yaşındaydı onlara bakabiliyormusun yanında biri var mı canım
sağlıklı olsunlarda napalım zayıf kilolu bişekilde dogurcaz artıkkburada 12 gibi bi yağmur yağdı ama öyle şiddetli değil. hatta güneş kuruttu bile yerleri. bakalım buraya gelecek mi. söndü mü yangının bari
belli olmaz o işler. bende minyon tipliyim benim bebek zayıf gidiyor ama. bakalım nasıl doğuracaz
gel canım ben burada çalışıyorum zaten. benden torpillisin
Evet süt akabilir bide çok sıcak lar başladı sütyenine alt kısımları terliyo öyle durmakta hasta eder değişmek gerekir hatta bi tane daha ekleyim diyodumBana çok geldiHastanede sonuçta 1-2 gün kalırız herhalde, bir sorun çıkmazsa. E aynısını kullanamaz mıyız? Ben her gün sutyen değiştirmiyorum normalde. O açıdan acaba ıslanıyor falan mı, ondan mı 2 tane koydunuz diye sordum
Orası öyle canım gecen hfta nst de azda olsaAh ah bende istiyorum ama geleceği yok hiç sağlıkla gelsinlerde
ahh ahh o sıcaklar banada basıyor elim ayağım yanıyor tuvalete gt gel uykuda kalmıyo günlerde gecmiyo yahuunbr kızlar nasılsınız? benim sıcaklarla başım dertte gece uyuyamıyorum terden basıyo beni anormaliz galiba sizler nasılsınız nasıl gidiyor son zamanlar
o zaman ben de öyle yapayım, gerçi 1 tane emzirme sutyeni aldım, diğerleri pamuklu ince süngerli sutyenler. Benim göğüsler pek büyümedi de, ablalarım gereksiz dedi, yapı itibariyle biz böyleymişiz, gerek yokmuş emzirme sutyenine bu yüzdenEvet süt akabilir bide çok sıcak lar başladı sütyenine alt kısımları terliyo öyle durmakta hasta eder değişmek gerekir hatta bi tane daha ekleyim diyodum
Çünkü emzirirkende çok terleniyo
Ben meyve suyu falan veririm. Lohusa şerbetini sevmiyorum. Seveni de görmedim. Bu Yüzden Şerbet yapımcım.bir de belki konuşuldu ama ben kaçırdımhastanede misafirlere ne ikram edeceksiniz?
İlla içecek mi olmalı? Ben şerbetin tadını bile bilmiyor olabilirimBen meyve suyu falan veririm. Lohusa şerbetini sevmiyorum. Seveni de görmedim. Bu Yüzden Şerbet yapımcım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?