2015 Temmuz Anneleri

sağlıklı olsunlarda napalım zayıf kilolu bişekilde dogurcaz artıkk

evet sağlık olsunlar yeter. bi şekilde doğacaklar normal ya da sezaryen. Allah hayırlısını nasip etsin

bir de belki konuşuldu ama ben kaçırdım hastanede misafirlere ne ikram edeceksiniz?

çikolata, tatlı, tuzlu küçük kurabiyeler, bide meyve suyu. şu çeşmeli büyük kavanoz gibi şeyler oluyor ya camdan. onun içine vişne suyu koycam yanınada plastik mevlüt bardaklarından.

İlla içecek mi olmalı? Ben şerbetin tadını bile bilmiyor olabilirim Belki ablamın doğumda içmişimdir ama hatırlamıyorum.
Belki bi pakette çikolata alırım. Meyve suyu yasın Sıcakta gelene serin serin iyi gelir. Öyle bir Sürü şey ikram edemem hastanede. Valla gelen çok kalmasın. Sonuçta o kadar insanla ilgilenecek halde olmayacağız. Zaten doğum öncesi buzdolabına kek kurabiye hazırlayıp koyacagım. Eve gelsinler bol bol ikram veririm.

Kizlar oglumun ayaklarini tutuyorum artik kaburgalarima vurmaya basladi :) sanki icimde gerilen birseyler var sizliyo bazen, bi ara baktim sag gogsumden sut geliyo ama sol gogsumde hicbirsey yok sinir oluyorum niye boyle diye

Kizlar bunlari aldim.pisik.kremi bunu.onerdi eczanedeki bayan biraz pahali ama aldim.icergine flnda bktim .sizden.aln.kullann varmi.bu kremi

Eklentiler

• 20150616_161258.webp
    82,9 KB · Görüntüleme: 217

fön ve foto bizde var beybi amaaan o telaşta fönü napcam,zaten pırasa saçlıyım. bir kaç foto çeksinler yeter

Evet süt akabilir bide çok sıcak lar başladı sütyenine alt kısımları terliyo öyle durmakta hasta eder değişmek gerekir hatta bi tane daha ekleyim diyodum

Çünkü emzirirkende çok terleniyo
Benim bi tane bile emzirme sutyenim yok alacam daha bi tane sutyen bi tane emzirme atleti alayim diyorum ben serin yerdeyim cok sicaklatmaz beni havalar :)

vayyy ekleşmeler filan
(şaka maka bende doktoruma instagramdan baktım ama pek aktif değil )
bayramda bende sabretmeliyiiimmm,çünkü bizimkide tatilde olacak ühüüüü

Allah tamamına erdirsin .Sağlıklı sıhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

Ben ramazan da dogurucam galiba. .acep ikramliklar hazırlamaya devam etsem mi..sonuçta gelen niyetli olur..yoksa sadece cikolata ma koysam masaya..uff bilemedim.. ektee hastane suslerim var kızlar ..bir tek ikramlik isine karar veremedim

Eklentiler

• 20150615_000318.webp
    33 KB · Görüntüleme: 203
  • 20150615_000334.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 221
Kızlar bugün acilde nst ye girip sonucu dr Uma whatsapp dan göndercem. Çok stres yaptım inşallah artık sancım çıkmaz artık çok korkuom şu nst den

Kizlar bunlari aldim.pisik.kremi bunu.onerdi eczanedeki bayan biraz pahali ama aldim.icergine flnda bktim .sizden.aln.kullann varmi.bu kremi

ben kullanmadımda duymadım da canım. eczacı önerdiyse vardır bi bildiği.

fön ve foto bizde var beybi amaaan o telaşta fönü napcam,zaten pırasa saçlıyım. bir kaç foto çeksinler yeter

ooo çok havalıı. bizde foto ablam, saç yandaki kuaför ilk gün zaten kendimi dağıtırım ben saç maç hak getire. 2. gün toparlanınca çağırırım kuaförü gelir. alışık zaten doğuranlar hep çağırıyor buraya

vayyy ekleşmeler filan
(şaka maka bende doktoruma instagramdan baktım ama pek aktif değil )
bayramda bende sabretmeliyiiimmm,çünkü bizimkide tatilde olacak ühüüüü

bizde böyle. attığı adımdan haberdar olacam. doğurtsun beni nereye giderse gitsin biz kankiyiz ya doktorla. bizim ailede görmediği şey kalmadı ablam annem insan geriliyor cidden gidince. hoş bırakacağı doktoruda tanıyorum. hatta kendi karısını o doğurttu. güvenmese karısını emanet etmezdi heralde ama yinede gitmesin yaaaa

Bizim burda doktrlarda ondn oneriyomus bide gogus icin krem aldim oda kucucuk biraz phali nese artik vermis olduk

çikolota aldım koydum çantaya..bir de bebek kurabiyeleri vardı onları da ekliyim o zaman... çocuklar alır mutlu olur

aynen çocuklar sevinir. ben ramazanı geçiricem inşallah. öyle doğum. süsleri keseleri filan ben hastaneye götürmiycem. beni burada sırf hemşirelerden filan en az 50-60 kişi ziyaret eder. akrabaları saymıyorum. hastanede baş edemem. mevlütte dağıtıcam ben

QUOTE="nutellamee, post: 41405265, member: 637060"]fön ve foto bizde var beybi amaaan o telaşta fönü napcam,zaten pırasa saçlıyım. bir kaç foto çeksinler yeter[/QUOTE]

Bende fön var foto yok... Fotoğrafçı ile ayrı anlaştım hatta bu haftasonu hamilelik çekimimizi yaptık =) Merakla bekliyorum fotoğrafları :)))

Benim 9 ay 10 gun bqyramin 1. Gunune denk geliyo oyle olursa gelenlere baklava dagitirim hahahaha

canım bebek çikolatasını hacışeriften mi aldım.ben de ordan almayı düşünüyorum da memnun kaldın mı alışverişten vs?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…