- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.681
sağlıklı olsunlarda napalım zayıf kilolu bişekilde dogurcaz artıkk
bir de belki konuşuldu ama ben kaçırdımhastanede misafirlere ne ikram edeceksiniz?
İlla içecek mi olmalı? Ben şerbetin tadını bile bilmiyor olabilirimBelki ablamın doğumda içmişimdir ama hatırlamıyorum.
Belki bi pakette çikolata alırım. Meyve suyu yasın Sıcakta gelene serin serin iyi gelir. Öyle bir Sürü şey ikram edemem hastanede. Valla gelen çok kalmasın.İlla içecek mi olmalı? Ben şerbetin tadını bile bilmiyor olabilirimBelki ablamın doğumda içmişimdir ama hatırlamıyorum.
onu ben besledim büyüttüm içimde yaa gerek yok ama evde deşöyle iyileşene kadar bakım verselerdi iyi olurdu valla istanbulda özeller yarışıyor. fön ve fotoğraf hizmeti verenlerde var. benimki o işi yapmıyor. uyaracam bidahakine
Benim bi tane bile emzirme sutyenim yok alacam daha bi tane sutyen bi tane emzirme atleti alayim diyorum ben serin yerdeyim cok sicaklatmaz beni havalar :)Evet süt akabilir bide çok sıcak lar başladı sütyenine alt kısımları terliyo öyle durmakta hasta eder değişmek gerekir hatta bi tane daha ekleyim diyodum
Çünkü emzirirkende çok terleniyo
vayyy ekleşmeler filankızlar doktorum beni facebooktan eklemiş geçen gün. takip ediyorum napıyor diye. valla her fırsatta yurtdışında. bu p.tesi döndü. gelene kadar çatladım. adamın gezmesi bana dert olduen kötüsü bayramda da yokmuş. ayrıntıları almadım henüz ama kesin yine yurtdışına çıkar. 27 temmuz gözüküyor benim. bayramda sabretmeliyimmmm
Kızlar Merhaba ben de temmuz annesiydim ama bebeğimi 7 haftlikken kaybetmistim. Ara ara gelip sessiz sessiz yorumlariniza bakıyordum.. Bebislerinizi iyice büyümüş görünce dayanamadım yazmak istedim. Ne mutlu size doğum yaklaşmış Pıtırcıklariniza kavuşmaya az kalmış.
En icten diliyorum Rabbim sağlıklı dogumlar hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Şuan yine hamileyim bu kez ocak annesi oldum. Bana da dua edin olur mu? Gene hevesim kursagimda kalmasınsağlıklı evladım olsun diye..
Allah hepinize sıkıntısiz, rahat doğumlar versin..
Kizlar bunlari aldim.pisik.kremi bunu.onerdi eczanedeki bayan biraz pahali ama aldim.icergine flnda bktim .sizden.aln.kullann varmi.bu kremi
fön ve foto bizde var beybiamaaan o telaşta fönü napcam,zaten pırasa saçlıyım. bir kaç foto çeksinler yeter
vayyy ekleşmeler filan
(şaka maka bende doktoruma instagramdan baktım ama pek aktif değil)
bayramda bende sabretmeliyiiimmm,çünkü bizimkide tatilde olacak ühüüüü
Ben ramazan da dogurucam galiba. .acep ikramliklar hazırlamaya devam etsem mi..sonuçta gelen niyetli olur..yoksa sadece cikolata ma koysam masaya..uff bilemedim.. ektee hastane suslerim var kızlar ..bir tek ikramlik isine karar veremedimEki Görüntüle 1558335 Eki Görüntüle 1558335
keselerinle tacın özellikle çok hoş canım. sen bi çikolata koy yinede canım. niyetli olmayan alır.
Bizim burda doktrlarda ondn oneriyomus bide gogus icin krem aldim oda kucucuk biraz phali nese artik vermis oldukben kullanmadımda duymadım da canım. eczacı önerdiyse vardır bi bildiği.
ooo çok havalıı. bizde foto ablam, saç yandaki kuaförilk gün zaten kendimi dağıtırım ben saç maç hak getire. 2. gün toparlanınca çağırırım kuaförü gelir. alışık zaten doğuranlar hep çağırıyor buraya
bizde böyle. attığı adımdan haberdar olacam. doğurtsun beni nereye giderse gitsin biz kankiyiz ya doktorla. bizim ailede görmediği şey kalmadı ablam annem insan geriliyor cidden gidince. hoş bırakacağı doktoruda tanıyorum. hatta kendi karısını o doğurttu. güvenmese karısını emanet etmezdi heralde ama yinede gitmesin yaaaa
çikolota aldım koydum çantaya..bir de bebek kurabiyeleri vardı onları da ekliyim o zaman... çocuklar alır mutlu olur
Bizim burda doktrlarda ondn oneriyomus bide gogus icin krem aldim oda kucucuk biraz phali nese artik vermis olduk
Benim 9 ay 10 gun bqyramin 1. Gunune denk geliyo oyle olursa gelenlere baklava dagitirim hahahahaaynen çocuklar sevinir. ben ramazanı geçiricem inşallah. öyle doğum. süsleri keseleri filan ben hastaneye götürmiycem. beni burada sırf hemşirelerden filan en az 50-60 kişi ziyaret eder. akrabaları saymıyorum. hastanede baş edemem. mevlütte dağıtıcam ben
canım bebek çikolatasını hacışeriften mi aldım.ben de ordan almayı düşünüyorum da memnun kaldın mı alışverişten vs?Ben ramazan da dogurucam galiba. .acep ikramliklar hazırlamaya devam etsem mi..sonuçta gelen niyetli olur..yoksa sadece cikolata ma koysam masaya..uff bilemedim.. ektee hastane suslerim var kızlar ..bir tek ikramlik isine karar veremedimEki Görüntüle 1558335 Eki Görüntüle 1558335
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?